Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok tatlım üzülmüyorum iyiyim çok şükür
Sıcak basıyor
Çok şükür abla iyiyim senin ve bebişin de iyi haberini aldık çok daha iyiyim

inşallah canımmmm

Cnm bişi olmaz
Tutup bir bağ yemedn içinde vardı
O kdardan bişi olmaz
Afiyet şeker olsn

Asla pes etmem kuzum
Canmsn

Aşkolsun yazmiom mu bayadir girmemişim derslere verdimdi kendimi ondan yazmiodum ye ye doyur karnını bebisimizi aç birakma bende regl oldum pztsi kontrole gidicem bakalim
Yoo yazmıyorsun herkesi etiketlemişsin ben yine üvey evlat neyse gördüm Allah zihin açıklığı versin Bakalım doktor ne dicek pazartesi

Yoo yazmıyorsun herkesi etiketlemişsin ben yine üvey evlat neyse gördüm Allah zihin açıklığı versin Bakalım doktor ne dicek pazartesi
Oyyy özür dilerim kuzum arada kacirdiklarim oluyor niye etiketlemis yoksaaa aşkolsun hemsehrimsin sen benim bakalım ne diyecek merakla bekliyoruz

Oyyy özür dilerim kuzum arada kacirdiklarim oluyor niye etiketlemis yoksaaa aşkolsun hemsehrimsin sen benim bakalım ne diyecek merakla bekliyoruz
Bir daha olmasın dermişim yani doyduğum yer olduğu için hemşeri sayılırız tabiki inşallah bir sıkıntı yoktur güzel bir sayfa çabucak başlar
Şaka Maka seninde ikinci trismester bitiyo ha az kaliyo seninde
evet galiba bitiyor sağlıcakla gelir inşallah o zamana kadar yazın keyfini çıkartayım

Tamam bida olmasssDoğduğun yer değil doyduğun yer derler amin hayırlısı bakalım nasıl sayfa acicaz

İnşallah sagsalim kucağına alacaksin kuzum çıkar tabi yazın tadını ohhh misss

Tamam bida olmasssDoğduğun yer değil doyduğun yer derler amin hayırlısı bakalım nasıl sayfa acicaz

İnşallah sagsalim kucağına alacaksin kuzum çıkar tabi yazın tadını ohhh misss
Doğru demişler ben buraları daha çok sevdim kafam bir rahat insanlardan uzak olmak belki de huzur veriyor amin canısı inşallah hepimiz sağsalim kucağımıza alırız sağlıklı bebişli güzel bir sayfan olsun inşallah

İnsanlardan kaçmak isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama katılıyorum uzak kalmak daha huzurluymus aminn insallahhh sayfada çocuksuz hatun kalmasın insallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…