- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.601
Direnemiyooooooom.Diren Bride. Az kaldı
Yok tatlım üzülmüyorum iyiyim çok şükürSelam kizcelerim baktimda bayadir girmiyormusummalum sınava az kaldı ve arayı kapatmam gerek oturdum harıl harıl deneme yapıyorum cukulatam cukum üzülme kuzum belki tatilde kendiliğinden olur bı bakmışsın nasip kısmet bu işler vakti diilmis demekki daha tamammi şimdi güçlü olma zamanı Bal0ncuk balusss şaka Maka bitti kizzz hadi sagsalim kazasız kurtarsın rabbimm Paresilaaa paremmm sende üzülme yavrum bat geçti miydi tekrarladın mi testi
@anonimbirbayanHemsirecik Saron sesiniz solugunuz çıkmıyor herşey yolunda miii
@dayler dayler yavrukus hani burdayfin artık yine yoksun arada bı yoklayıp gidiyorsun
Çok şükür abla iyiyim senin ve bebişin de iyi haberini aldık çok daha iyiyimKizlar nabersiniz
Ya ben bu bulantilardan dunyaya bakamaz oldum. Bitik durumdayim. 12. Hafta bitti hala devam7 kilo verdim. Serum aliyorum 3-4 gunde bir. Sizler nasilsiniz beni guncelleyin. Balo dogum yakin artik di mi akdam sabah? Nur sende durumlar nasil? Neal? Pare? ⚘⚘⚘⚘⚘⚘
Senim de guzrl haberlerini alicaz insallah en kisa zamandaYok tatlım üzülmüyorum iyiyim çok şükür
Sıcak basıyor
Çok şükür abla iyiyim senin ve bebişin de iyi haberini aldık çok daha iyiyim
Amin canim sagolasinAllah sabır versin
Asla pes etmem kuzum
Selam kizcelerim baktimda bayadir girmiyormusummalum sınava az kaldı ve arayı kapatmam gerek oturdum harıl harıl deneme yapıyorum cukulatam cukum üzülme kuzum belki tatilde kendiliğinden olur bı bakmışsın nasip kısmet bu işler vakti diilmis demekki daha tamammi şimdi güçlü olma zamanı Bal0ncuk balusss şaka Maka bitti kizzz hadi sagsalim kazasız kurtarsın rabbimm Paresilaaa paremmm sende üzülme yavrum bat geçti miydi tekrarladın mi testi
@anonimbirbayanHemsirecik Saron sesiniz solugunuz çıkmıyor herşey yolunda miii
@dayler dayler yavrukus hani burdayfin artık yine yoksun arada bı yoklayıp gidiyorsun
Cnm bişi olmazYok da ben biraz önce bir halt ettim. Günlerdir aç geze geze midem kendini kemirmeye başladı artık. Baktım canım ilk defa bir şey çekti, hemen sipariş verdim b.kunu çıkarana kadar yedim. Tabağını çöpe atarken bir baktım içinde maydanoz varmışİnşallah bir şey olmaz ya. O kadar da dikkat ettim maydanoza, transferden sonra hiç yememiştim
CanmsnAsla pes etmem kuzum
Amin ablacım aminSenim de guzrl haberlerini alicaz insallah en kisa zamanda
Sen bana yazar mıydın yaYat uyu be bu sıcakta kalkılır mi
Aşkolsun yazmiom muSen bana yazar mıydın yabebe aç olmasa kalkmazdım da bir şey yemek lazım
Yoo yazmıyorsun herkesi etiketlemişsin ben yine üvey evlat neyseAşkolsun yazmiom mubayadir girmemişim derslere verdimdi kendimi ondan yazmiodum ye ye doyur karnını bebisimizi aç birakma bende regl oldum pztsi kontrole gidicem bakalim
Oyyy özür dilerim kuzum arada kacirdiklarim oluyor niye etiketlemis yoksaaa aşkolsun hemsehrimsin sen benimYoo yazmıyorsun herkesi etiketlemişsin ben yine üvey evlat neysegördüm Allah zihin açıklığı versin Bakalım doktor ne dicek pazartesi
Şaka Maka seninde ikinci trismester bitiyo ha az kaliyo senindeYoo yazmıyorsun herkesi etiketlemişsin ben yine üvey evlat neysegördüm Allah zihin açıklığı versin Bakalım doktor ne dicek pazartesi
Bir daha olmasın dermişimOyyy özür dilerim kuzum arada kacirdiklarim oluyor niye etiketlemis yoksaaa aşkolsun hemsehrimsin sen benimbakalım ne diyecek merakla bekliyoruz
evet galiba bitiyor sağlıcakla gelir inşallah o zamana kadar yazın keyfini çıkartayımŞaka Maka seninde ikinci trismester bitiyo ha az kaliyo seninde
Tamam bida olmasssBir daha olmasın dermişimyani doyduğum yer olduğu için hemşeri sayılırız tabiki inşallah bir sıkıntı yoktur güzel bir sayfa çabucak başlar
evet galiba bitiyor sağlıcakla gelir inşallah o zamana kadar yazın keyfini çıkartayım
Doğru demişler ben buraları daha çok sevdim kafam bir rahatTamam bida olmasssDoğduğun yer değil doyduğun yer derler amin hayırlısı bakalım nasıl sayfa acicaz
İnşallah sagsalim kucağına alacaksin kuzumçıkar tabi yazın tadını ohhh misss
İnsanlardan kaçmak isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama katılıyorum uzak kalmak daha huzurluymusDoğru demişler ben buraları daha çok sevdim kafam bir rahatinsanlardan uzak olmak belki de huzur veriyor amin canısı inşallah hepimiz sağsalim kucağımıza alırız sağlıklı bebişli güzel bir sayfan olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?