- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.621
Ben de ilacın etkisiyle 12'de uyandım ve hala yiyemedimSen bana yazar mıydın yabebe aç olmasa kalkmazdım da bir şey yemek lazım
Aa gözün aydıın. Teertemizdir inşallah içeriler. Hadi güzel haberlerle gel pazartesiAşkolsun yazmiom mubayadir girmemişim derslere verdimdi kendimi ondan yazmiodum ye ye doyur karnını bebisimizi aç birakma bende regl oldum pztsi kontrole gidicem bakalim
İnşallah canimmAa gözün aydıın. Teertemizdir inşallah içeriler. Hadi güzel haberlerle gel pazartesi
Ay yok mümkün değil. Aşureyi normalde çok severim de tatlı hiçbir şey istemiyor canım. Sade tuz ve limon yiyesim var. Limon bastırıyor biraz bulantıyı. Gece yine bir fena oldum. İlacı bile alamadan uyuyakalmışım. Bulantıyla uyanıp ilaç aldım 4.30'a kadar oturdum. Sonra bir uyumuşum öğlen uyandımİnşallah canimmsen napiisun nasılsın mide bulantisina aşure iyi gelir derler ama yiyebilir misin bilmiyorum herkes sevmiyor ya
Kıyamam valla inşallah kısa sürer kuzum yaaAy yok mümkün değil. Aşureyi normalde çok severim de tatlı hiçbir şey istemiyor canım. Sade tuz ve limon yiyesim var. Limon bastırıyor biraz bulantıyı. Gece yine bir fena oldum. İlacı bile alamadan uyuyakalmışım. Bulantıyla uyanıp ilaç aldım 4.30'a kadar oturdum. Sonra bir uyumuşum öğlen uyandım
Onu araştırıyorum.Bayağı bir test filan var yaptırılacak.Bilemyorum doğrusuDevlette deneme haklarınızı kullandınız mı? Orada özele göre çok daha uygun oluyormuş sanırım, ilaçlar da özele göre daha uygun. Okuduklarım öyle yazmıştı hep
Bir bakmakta fayda var. Sanırım heyete giriliyor. Belirli branşlarda muayeneden geçiliyor. Tetkikler, testler vs. sonrasında süreç başlatılıyor. Araştırdığım kadarıyla 1-2 ay kadar sürebiliyor. Yanlış hatırlamıyorsam böyleydi. Ben eşimle zaten epey mücadele ettiğim için bir de devletin sınavını göze alamamıştım. Tabii özelde de faturası acı oldu biraz :/Onu araştırıyorum.Bayağı bir test filan var yaptırılacak.Bilemyorum doğrusu
İyiyim bulutum sen nasılsın güzellikBal0ncuk hanım nasılsın
Neallll veeeeBen de ilacın etkisiyle 12'de uyandım ve hala yiyemedim
Abla baya bi test gwrekiyor doğru ama değermi değeer..Onu araştırıyorum.Bayağı bir test filan var yaptırılacak.Bilemyorum doğrusu
Kahvaltı benim için günün en önemli öğünü. Hatta her öğün kahvaltı yapabilirim ama şu an her şeyden o kadar tiksindim ki sabah uyandıktan sonra birkaç saat geçmeden bir şey koyamıyorum ağzıma. İlk öğünüm yüne kahvaltı. Zorlaya zorlaya da olsa hala yiyorum onu mecburNeallll veeeeDusunceBulutu hayatımda kahvaltı sevmedim... Ama bu bebe bana eççek gibi kahvaltı yapmayı ara öğünü felan öğretti..
Hayatımda ağzıma pekmez koymadm koydurttu.. Hergn düzenli yumurta yedirtti...
Faydası oldumu derseniz amannnnn bence yk derdm ama bebeğin gelişimi geride gelen bebek atağa geçti.. Vay be alakası varmış dedm.. Bilginize :)
Kıyamam ilk 3 ay zor geçecek ama geçecekKahvaltı benim için günün en önemli öğünü. Hatta her öğün kahvaltı yapabilirim ama şu an her şeyden o kadar tiksindim ki sabah uyandıktan sonra birkaç saat geçmeden bir şey koyamıyorum ağzıma. İlk öğünüm yüne kahvaltı. Zorlaya zorlaya da olsa hala yiyorum onu mecbur
Kıyamam ilk 3 ay zor geçecek ama geçecek
İnan unutacaksn
Ben tekrar uyumuşum 2 saatBen de ilacın etkisiyle 12'de uyandım ve hala yiyemedim
yorgunumİyiyim bulutum sen nasılsın güzellik
Neallll veeeeDusunceBulutu hayatımda kahvaltı sevmedim... Ama bu bebe bana eççek gibi kahvaltı yapmayı ara öğünü felan öğretti..
Hayatımda ağzıma pekmez koymadm koydurttu.. Hergn düzenli yumurta yedirtti...
Faydası oldumu derseniz amannnnn bence yk derdm ama bebeğin gelişimi geride gelen bebek atağa geçti.. Vay be alakası varmış dedm.. Bilginize :)
Abla baya bi test gwrekiyor doğru ama değermi değeer..
Maddi imkan yoksa zaman aleyhine işliyor.. Ancak evrak işlerini tamamlarsın
Bence başlamalısın bi yerden
Kışın pandemi allah korusun birdaha patlarsa felan die.. Şimdiden başla bence
Bari yoğurt tüket bol bol içine yulaf at kuzumBen tekrar uyumuşum 2 saatbugün çok yorgun gibiyim bir şey de yapmadım Bulantın olsa da tuzlu şeyler ye domates salatalık peynir falan bulandırmıyordur sanırım
yorgunumben yumurta yemiyorum ya haftada bir anca.Baya faydası vardır da sevmiyorum hatta kahvaltı etmeyi de sevmiyorum iki lokma anca yiyip kalkıyorum.o da karnım aç olmasın diye.şimdilik bir sıkıntı çıkmadı çok şükür ara öğünlerde ya tatlı ya da meyve yiyorum akşam yemeği de 2 tabak dinlene dinlene yiyorum bir anda yiyince tıkanıyorum diye
Evet akşamları yoğurt yiyorum belkide o fayda ediyordurBari yoğurt tüket bol bol içine yulaf at kuzum
İçine bir kaşık at kuzum..Evet akşamları yoğurt yiyorum belkide o fayda ediyordurYulaf hiç denemedim deniyim
İnşallahİçine bir kaşık at kuzum..
İyi gelir bebeğe,
Kahvaltıda onları bir şekilde zorlayıp yiyorum da akşam yemeğim çorba ve ekmek. Başka bir şey gitmiyor halaBen tekrar uyumuşum 2 saatbugün çok yorgun gibiyim bir şey de yapmadım Bulantın olsa da tuzlu şeyler ye domates salatalık peynir falan bulandırmıyordur sanırım
yorgunumben yumurta yemiyorum ya haftada bir anca.Baya faydası vardır da sevmiyorum hatta kahvaltı etmeyi de sevmiyorum iki lokma anca yiyip kalkıyorum.o da karnım aç olmasın diye.şimdilik bir sıkıntı çıkmadı çok şükür ara öğünlerde ya tatlı ya da meyve yiyorum akşam yemeği de 2 tabak dinlene dinlene yiyorum bir anda yiyince tıkanıyorum diye
Zordur Allah yardımcın olsunKahvaltıda onları bir şekilde zorlayıp yiyorum da akşam yemeğim çorba ve ekmek. Başka bir şey gitmiyor hala
Sıcaklar fenaİnşallahHavalar da esse az o da bebeğe fayda edecek sıcaktan bayılacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?