Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canimm sen napiisun nasılsın mide bulantisina aşure iyi gelir derler ama yiyebilir misin bilmiyorum herkes sevmiyor ya
Ay yok mümkün değil. Aşureyi normalde çok severim de tatlı hiçbir şey istemiyor canım. Sade tuz ve limon yiyesim var. Limon bastırıyor biraz bulantıyı. Gece yine bir fena oldum. İlacı bile alamadan uyuyakalmışım. Bulantıyla uyanıp ilaç aldım 4.30'a kadar oturdum. Sonra bir uyumuşum öğlen uyandım

Kıyamam valla inşallah kısa sürer kuzum yaa

Onu araştırıyorum.Bayağı bir test filan var yaptırılacak.Bilemyorum doğrusu
Bir bakmakta fayda var. Sanırım heyete giriliyor. Belirli branşlarda muayeneden geçiliyor. Tetkikler, testler vs. sonrasında süreç başlatılıyor. Araştırdığım kadarıyla 1-2 ay kadar sürebiliyor. Yanlış hatırlamıyorsam böyleydi. Ben eşimle zaten epey mücadele ettiğim için bir de devletin sınavını göze alamamıştım. Tabii özelde de faturası acı oldu biraz :/

İyiyim bulutum sen nasılsın güzellik

Ben de ilacın etkisiyle 12'de uyandım ve hala yiyemedim
Neallll veeee DusunceBulutu hayatımda kahvaltı sevmedim... Ama bu bebe bana eççek gibi kahvaltı yapmayı ara öğünü felan öğretti..
Hayatımda ağzıma pekmez koymadm koydurttu.. Hergn düzenli yumurta yedirtti...
Faydası oldumu derseniz amannnnn bence yk derdm ama bebeğin gelişimi geride gelen bebek atağa geçti.. Vay be alakası varmış dedm.. Bilginize :)

Onu araştırıyorum.Bayağı bir test filan var yaptırılacak.Bilemyorum doğrusu
Abla baya bi test gwrekiyor doğru ama değermi değeer..
Maddi imkan yoksa zaman aleyhine işliyor.. Ancak evrak işlerini tamamlarsın
Bence başlamalısın bi yerden
Kışın pandemi allah korusun birdaha patlarsa felan die.. Şimdiden başla bence

Kahvaltı benim için günün en önemli öğünü. Hatta her öğün kahvaltı yapabilirim ama şu an her şeyden o kadar tiksindim ki sabah uyandıktan sonra birkaç saat geçmeden bir şey koyamıyorum ağzıma. İlk öğünüm yüne kahvaltı. Zorlaya zorlaya da olsa hala yiyorum onu mecbur

Kıyamam ilk 3 ay zor geçecek ama geçecek
İnan unutacaksn

Ben de ilacın etkisiyle 12'de uyandım ve hala yiyemedim
Ben tekrar uyumuşum 2 saat bugün çok yorgun gibiyim bir şey de yapmadım Bulantın olsa da tuzlu şeyler ye domates salatalık peynir falan bulandırmıyordur sanırım
yorgunum ben yumurta yemiyorum ya haftada bir anca.Baya faydası vardır da sevmiyorum hatta kahvaltı etmeyi de sevmiyorum iki lokma anca yiyip kalkıyorum.o da karnım aç olmasın diye.şimdilik bir sıkıntı çıkmadı çok şükür ara öğünlerde ya tatlı ya da meyve yiyorum akşam yemeği de 2 tabak dinlene dinlene yiyorum bir anda yiyince tıkanıyorum diye

Bari yoğurt tüket bol bol içine yulaf at kuzum

Kahvaltıda onları bir şekilde zorlayıp yiyorum da akşam yemeğim çorba ve ekmek. Başka bir şey gitmiyor hala

Kahvaltıda onları bir şekilde zorlayıp yiyorum da akşam yemeğim çorba ve ekmek. Başka bir şey gitmiyor hala
Zordur Allah yardımcın olsun Ama bir ay falan kaldı öyle düşün ondan sonra geçecek inşallah çorbalar bereketli oluyor birkaç gün bitmiyor.dünden mercimek vardı onu ısıtıcam bende şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…