- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.641
Amin hayırlısıyla inşallah. Çorbayı da annemden alıyorum ben hala. Mutfağa giremiyorum bile koku geliyor gibi. Her şeyden koku geliyor. Sabunun kokusu bile midemi bulandırıyorZordur Allah yardımcın olsunAma bir ay falan kaldı öyle düşün ondan sonra geçecek inşallah çorbalar bereketli oluyor birkaç gün bitmiyor.dünden mercimek vardı onu ısıtıcam bende şimdi
Durumlar fena deseneAmin hayırlısıyla inşallah. Çorbayı da annemden alıyorum ben hala. Mutfağa giremiyorum bile koku geliyor gibi. Her şeyden koku geliyor. Sabunun kokusu bile midemi bulandırıyor
Ya benim midem hazır bekliyor zaten bahaneli, bir şey olsa da bulansam diye. Şimdi iyice zirveye tırmandı. Geçer inşallah bakalımDurumlar fena deseneneyseki anneciğin var sabun sıkıntı el hep yıkanıyor ya da bulaşık sabunu hep kullanılıyor burnunu tıkasan anca öyle
İnşallah inşallahYa benim midem hazır bekliyor zaten bahaneli, bir şey olsa da bulansam diye. Şimdi iyice zirveye tırmandı. Geçer inşallah bakalım
Kv görümce bende
SusuormKv görümce bende
Deyip susuyorum
Çocukları gezdiriyoruz
İyi değilizÇiçeklerim nasılsınız?
Senin haberin yok tabi bir aydır kv bende görümce de dünden beri bendeSusuorm
İyi değiliz
Şaka yapıosn yo yo yoSenin haberin yok tabi bir aydır kv bende görümce de dünden beri bende
Gayet ciddiyim canımŞaka yapıosn yo yo yo
Hayır şaka de
Enişte eve cok peynir ekmek aldıGayet ciddiyim canım
Akıl mıEnişte eve cok peynir ekmek aldı
Sende onları aklınla yedin heralde
Valla kalmazAkıl mıkaldı mı ki
Ooo beyaz hanım
Nie susuonErik dalı gevrektir diyip sustum
Patlama noktasindayim az kaldıValla kalmaz
Ama sabrına hayranım
Ooo beyaz hanım
Sizede ei akşamlae
Nie susuon
Çok ağrım var be kuzumValla kalmaz
Ama sabrına hayranım
Ooo beyaz hanım
Sizede ei akşamlae
Nie susuon
Ah enişteeee... Mi diyim?Patlama noktasindayim az kaldı
Farkettm durgunluğundanÇok ağrım var be kuzum
Sen bunları göndereli bir ay oldu mu ki? Kapıdan çıkıp bacadan geri mi geliyorlar?Senin haberin yok tabi bir aydır kv bende görümce de dünden beri bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?