Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zordur Allah yardımcın olsun Ama bir ay falan kaldı öyle düşün ondan sonra geçecek inşallah çorbalar bereketli oluyor birkaç gün bitmiyor.dünden mercimek vardı onu ısıtıcam bende şimdi
Amin hayırlısıyla inşallah. Çorbayı da annemden alıyorum ben hala. Mutfağa giremiyorum bile koku geliyor gibi. Her şeyden koku geliyor. Sabunun kokusu bile midemi bulandırıyor

Amin hayırlısıyla inşallah. Çorbayı da annemden alıyorum ben hala. Mutfağa giremiyorum bile koku geliyor gibi. Her şeyden koku geliyor. Sabunun kokusu bile midemi bulandırıyor
Durumlar fena desene neyseki anneciğin var sabun sıkıntı el hep yıkanıyor ya da bulaşık sabunu hep kullanılıyor burnunu tıkasan anca öyle

Durumlar fena desene neyseki anneciğin var sabun sıkıntı el hep yıkanıyor ya da bulaşık sabunu hep kullanılıyor burnunu tıkasan anca öyle
Ya benim midem hazır bekliyor zaten bahaneli, bir şey olsa da bulansam diye. Şimdi iyice zirveye tırmandı. Geçer inşallah bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…