Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Parçalı ve ağrılı olacak dedi ama ağrı kesici icebilirsin demedi zaten bende icemiom normalde kesiliyo hemen adetim ondan içmeye cesaret de edemedim simdi
Of benimki de kesiliyor ağrı kesiciyle. Çok zorunda kalmadıkça alamıyorum ben de :/ Ayaklarını sıcak tutmaya çalış ama karnına sıcak su torbası falan koyma. Belki de şu an oraya sıcak uygulamak iyi değildir. Yanlış bir şey yapmış olmayasın

Ayaklarımın altı çayır çayır yaniyo zaten sıcağa dair bişi yapmiom çok sıcak zati hava hiç esinti bile yok
Amin. Bu gibi durumlarda köprü görevi görüp dengeyi sağlayacak kişi mecburen eş oluyor. Onda bitiyor iş tamamen
Aynen öyle malesef tepkisini bı koysa en azından evliliği de düzene girecek hiç başbaşa kalamiyolar malesef KV sürekli ondan görümce iki üç haftaya bı onda iyi dayaniyo valla benim herif kovduydu çoktan

Ayaklarımın altı çayır çayır yaniyo zaten sıcağa dair bişi yapmiom çok sıcak zati hava hiç esinti bile yok
Ben gece camı kapatıp pike örtüyorum ama gündüz alev alacak gibi oluyorum
Aynen öyle malesef tepkisini bı koysa en azından evliliği de düzene girecek hiç başbaşa kalamiyolar malesef KV sürekli ondan görümce iki üç haftaya bı onda iyi dayaniyo valla benim herif kovduydu çoktan
Bir kere pandemiden önce ablasıyla eşi bize geldiler. Ertesi sabah 5.50'de uyanıp işe gideceğim, o akşam bizde kalmayı planlıyorlarmış. Ben de baştan söyledim eşime, burada kalmasınlar diye. Ailesinin bizim semtte sırf bu iş için boş tuttukları bir evleri var. Geldiklerinde kalabilmeleri için. Orada kalsınlar dedim. O da ablasına söylemiş. Yüzüme bir şey demediler ama iki yıl oldu hala bu olayın gerginliği sürüyor. Kendi anne babasının evinde kalmamışlar o gece, karşıya geçip eşinin abisinde kalmışlar. Bu benim mi sorunum? Ben onun kocasıyla aynı evde kalmak zorunda mıyım? İmkan olmaz, zorunlu bir durum olur anlarım da bu tamamen keyfi

Bunların da kendi evi var barkı var. Gelmişler Paresilaaa 'nın tepesine çöreklenmişler. Bir de rahat ettiriyor galiba. Gidesileri de gelmiyor hiç

Ayyy nasıl olaym.. Şahsım adına yanıorm söndürelim mi tabi tabi
Sen nasılsn dayloşum
Günaydn
Maalesef cok sicak bacimmmmm yanuyuzzz
Sukur kuzu iyiyim kitaplarima donebildim diye cok mutlu ve huzurluyum ama yakin zamanda badana boya baslayacak bizde, esim yapacak, kosturma devam edecek bakalim kismet artik

Maalesef cok sicak bacimmmmm yanuyuzzz
Sukur kuzu iyiyim kitaplarima donebildim diye cok mutlu ve huzurluyum ama yakin zamanda badana boya baslayacak bizde, esim yapacak, kosturma devam edecek bakalim kismet artik
Ooo prens gelmeden hazırlıkları yapalm diosn..
Enişte boya badana yaparken
Sen kitapmı okuyacan
Evinin kadını ol kalk kocan yemek yap
Ayy kaşınıorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…