- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.661
O beyaz parçadan sonra kanamam yoğunlaştı ağrım da aşırı şiddetlendi ağrıdan uyuyamiomAh enişteeee... Mi diyim?
Farkettm durgunluğundan
Hiç gitmiolarki nerdeyse hep paredelerSen bunları göndereli bir ay oldu mu ki? Kapıdan çıkıp bacadan geri mi geliyorlar?
Böyle olur demişler miydi? Ya da ağrı kesici kullanabiliyor musun acabaO beyaz parçadan sonra kanamam yoğunlaştı ağrım da aşırı şiddetlendi ağrıdan uyuyamiom
Evet ne biçim iş. Bir de bu kızcağız çalışıyor. Eşiyle birbirlerine ayıracakları kısıtlı zamanı da eşinin ailesiyle geçiriyorlarHiç gitmiolarki nerdeyse hep paredeler
Parçalı ve ağrılı olacak dedi ama ağrı kesici icebilirsin demedi zaten bende icemiom normalde kesiliyo hemen adetim ondan içmeye cesaret de edemedim simdiBöyle olur demişler miydi? Ya da ağrı kesici kullanabiliyor musun acaba
Sorma eşinin ses çıkarması lazım ama oda seslenemiyor kirilirlar diye Allah sabırlar versin vallaEvet ne biçim iş. Bir de bu kızcağız çalışıyor. Eşiyle birbirlerine ayıracakları kısıtlı zamanı da eşinin ailesiyle geçiriyorlar
Of benimki de kesiliyor ağrı kesiciyle. Çok zorunda kalmadıkça alamıyorum ben de :/ Ayaklarını sıcak tutmaya çalış ama karnına sıcak su torbası falan koyma. Belki de şu an oraya sıcak uygulamak iyi değildir. Yanlış bir şey yapmış olmayasınParçalı ve ağrılı olacak dedi ama ağrı kesici icebilirsin demedi zaten bende icemiom normalde kesiliyo hemen adetim ondan içmeye cesaret de edemedim simdi
Amin. Bu gibi durumlarda köprü görevi görüp dengeyi sağlayacak kişi mecburen eş oluyor. Onda bitiyor iş tamamenSorma eşinin ses çıkarması lazım ama oda seslenemiyor kirilirlar diye Allah sabırlar versin valla
Ayaklarımın altı çayır çayır yaniyo zaten sıcağa dair bişi yapmiom çok sıcak zati hava hiç esinti bile yokOf benimki de kesiliyor ağrı kesiciyle. Çok zorunda kalmadıkça alamıyorum ben de :/ Ayaklarını sıcak tutmaya çalış ama karnına sıcak su torbası falan koyma. Belki de şu an oraya sıcak uygulamak iyi değildir. Yanlış bir şey yapmış olmayasın
Aynen öyle malesef tepkisini bı koysa en azından evliliği de düzene girecek hiç başbaşa kalamiyolar malesef KV sürekli ondan görümce iki üç haftaya bı onda iyi dayaniyo valla benim herif kovduydu çoktanAmin. Bu gibi durumlarda köprü görevi görüp dengeyi sağlayacak kişi mecburen eş oluyor. Onda bitiyor iş tamamen
Ben gece camı kapatıp pike örtüyorum ama gündüz alev alacak gibi oluyorumAyaklarımın altı çayır çayır yaniyo zaten sıcağa dair bişi yapmiom çok sıcak zati hava hiç esinti bile yok
Bir kere pandemiden önce ablasıyla eşi bize geldiler. Ertesi sabah 5.50'de uyanıp işe gideceğim, o akşam bizde kalmayı planlıyorlarmış. Ben de baştan söyledim eşime, burada kalmasınlar diye. Ailesinin bizim semtte sırf bu iş için boş tuttukları bir evleri var. Geldiklerinde kalabilmeleri için. Orada kalsınlar dedim. O da ablasına söylemiş. Yüzüme bir şey demediler ama iki yıl oldu hala bu olayın gerginliği sürüyor. Kendi anne babasının evinde kalmamışlar o gece, karşıya geçip eşinin abisinde kalmışlar. Bu benim mi sorunum? Ben onun kocasıyla aynı evde kalmak zorunda mıyım? İmkan olmaz, zorunlu bir durum olur anlarım da bu tamamen keyfiAynen öyle malesef tepkisini bı koysa en azından evliliği de düzene girecek hiç başbaşa kalamiyolar malesef KV sürekli ondan görümce iki üç haftaya bı onda iyi dayaniyo valla benim herif kovduydu çoktan
GitmiolarkiSen bunları göndereli bir ay oldu mu ki? Kapıdan çıkıp bacadan geri mi geliyorlar?
Oy kuzum bence ilaçları atıo bünyenO beyaz parçadan sonra kanamam yoğunlaştı ağrım da aşırı şiddetlendi ağrıdan uyuyamiom
Dol...x kullanabilirsin boyle durumlarda, o kas gevsetici oldugu icin kesme yapmiyor kesinlikle. Benim her renglim asiri şiddetli gecer, o olmasa ben hastaneligim.O beyaz parçadan sonra kanamam yoğunlaştı ağrım da aşırı şiddetlendi ağrıdan uyuyamiom
Ayyy nasıl olaym.. Şahsım adına yanıorm söndürelim mi tabi tabiNasılsınız genclerrr, günaydınnnn
Maalesef cok sicak bacimmmmm yanuyuzzzAyyy nasıl olaym.. Şahsım adına yanıorm söndürelim mi tabi tabi
Sen nasılsn dayloşum
Günaydn
Ooo prens gelmeden hazırlıkları yapalm diosn..Maalesef cok sicak bacimmmmm yanuyuzzz
Sukur kuzu iyiyim kitaplarima donebildim diye cok mutlu ve huzurluyumama yakin zamanda badana boya baslayacak bizde, esim yapacak, kosturma devam edecek bakalim kismet artik
Onu nerden cikardin ahdhah yazdin oynadin iki dakkada ahshhahshshOoo prens gelmeden hazırlıkları yapalm diosn..
Enişte boya badana yaparken
Sen kitapmı okuyacan
Evinin kadını ol kalk kocan yemek yap
Ayy kaşınıorm
Höyttttt senlik tabiOnu nerden cikardin ahdhah yazdin oynadin iki dakkada ahshhahshsh
Evinin kadınıallamm tam benlik cümleler ahhaahhs
Heee baska vasfim yok çünkü, evime kadın, kocama karı, cocuuma ana, anama cocuk, birine abla birine kardes olmaya geldim dunyaya, bireylik hak getire hshdhshd yav he heHöyttttt senlik tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?