- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.681
Yaaa ahahahha sabah sabahhhhhhhhhHeee baska vasfim yok çünkü, evime kadın, kocama karı, cocuuma ana, anama cocuk, birine abla birine kardes olmaya geldim dunyaya, bireylik hak getire hshdhshd yav he he
Sabah sabah dedigin laflara bak asil ahdhsh tam dayaklik tammmmYaaa ahahahha sabah sabahhhhhhhhh
Alacağm cvpları biliodmSabah sabah dedigin laflara bak asil ahdhsh tam dayaklik tammmm
Eferin eferin ahshahdhhsnAlacağm cvpları biliodm
Ondan şey ettim
Son günlerini yaşıo içeride sürgündeEferin eferin ahshahdhhsn
Napiyo bizim zottiri minnos bebe
Enişteni ben oyacam az kaldıAh enişteeee... Mi diyim?
Farkettm durgunluğundan
Mayıs'ta gitti Haziran'da geldiSen bunları göndereli bir ay oldu mu ki? Kapıdan çıkıp bacadan geri mi geliyorlar?
He ya biktim biktimHiç gitmiolarki nerdeyse hep paredeler
Eşimle iki oturup sohbet edemiyorum. Film izledigimizde konuşup duruyorlar filmden birşey anlamıyorumEvet ne biçim iş. Bir de bu kızcağız çalışıyor. Eşiyle birbirlerine ayıracakları kısıtlı zamanı da eşinin ailesiyle geçiriyorlar
Söylesen de anlamazlar ki dinlemiyorlarSorma eşinin ses çıkarması lazım ama oda seslenemiyor kirilirlar diye Allah sabırlar versin valla
Yok ya rahat ettirmiyorum geldiğinden beri tenizlik vs yapmıyorum evi b.k götürüyor. Yemek yapmıyorum. Buranın havası güzelmiş. Esiyormuş. Her yer parkmisBen gece camı kapatıp pike örtüyorum ama gündüz alev alacak gibi oluyorum
Bir kere pandemiden önce ablasıyla eşi bize geldiler. Ertesi sabah 5.50'de uyanıp işe gideceğim, o akşam bizde kalmayı planlıyorlarmış. Ben de baştan söyledim eşime, burada kalmasınlar diye. Ailesinin bizim semtte sırf bu iş için boş tuttukları bir evleri var. Geldiklerinde kalabilmeleri için. Orada kalsınlar dedim. O da ablasına söylemiş. Yüzüme bir şey demediler ama iki yıl oldu hala bu olayın gerginliği sürüyor. Kendi anne babasının evinde kalmamışlar o gece, karşıya geçip eşinin abisinde kalmışlar. Bu benim mi sorunum? Ben onun kocasıyla aynı evde kalmak zorunda mıyım? İmkan olmaz, zorunlu bir durum olur anlarım da bu tamamen keyfi
Bunların da kendi evi var barkı var. GelmişlerParesilaaa 'nın tepesine çöreklenmişler. Bir de rahat ettiriyor galiba. Gidesileri de gelmiyor hiç
Bayılacam artık bayılacam diğer tatilede baktım gelmek istiyorlar fiyat dedim iii o zaman biz Eylül'de gideriz dediGitmiolarki
Oy kuzum bence ilaçları atıo bünyen
En iyisini yapmışsın valla boşver yüz vermeye gelmiyolarBen gece camı kapatıp pike örtüyorum ama gündüz alev alacak gibi oluyorum
Bir kere pandemiden önce ablasıyla eşi bize geldiler. Ertesi sabah 5.50'de uyanıp işe gideceğim, o akşam bizde kalmayı planlıyorlarmış. Ben de baştan söyledim eşime, burada kalmasınlar diye. Ailesinin bizim semtte sırf bu iş için boş tuttukları bir evleri var. Geldiklerinde kalabilmeleri için. Orada kalsınlar dedim. O da ablasına söylemiş. Yüzüme bir şey demediler ama iki yıl oldu hala bu olayın gerginliği sürüyor. Kendi anne babasının evinde kalmamışlar o gece, karşıya geçip eşinin abisinde kalmışlar. Bu benim mi sorunum? Ben onun kocasıyla aynı evde kalmak zorunda mıyım? İmkan olmaz, zorunlu bir durum olur anlarım da bu tamamen keyfi
Bunların da kendi evi var barkı var. GelmişlerParesilaaa 'nın tepesine çöreklenmişler. Bir de rahat ettiriyor galiba. Gidesileri de gelmiyor hiç
Muhtemelen kuzum Dr dediydi ağrılı olacak diye de bu kdrini tahmin etmiyordum vallaGitmiolarki
Oy kuzum bence ilaçları atıo bünyen
Evde hiç yokki herif gelince icebilirim taaa gece gelir oda yarın aselsandan gelecekler fabrikayı duzenliyorlarDol...x kullanabilirsin boyle durumlarda, o kas gevsetici oldugu icin kesme yapmiyor kesinlikle. Benim her renglim asiri şiddetli gecer, o olmasa ben hastaneligim.
Kıyamam valla kuzum seninkiler çok yüzsüz anamEnişteni ben oyacam az kaldı
Mayıs'ta gitti Haziran'da geldi
He ya biktim biktim
Eşimle iki oturup sohbet edemiyorum. Film izledigimizde konuşup duruyorlar filmden birşey anlamıyorum
Söylesen de anlamazlar ki dinlemiyorlar
Yok ya rahat ettirmiyorum geldiğinden beri tenizlik vs yapmıyorum evi b.k götürüyor. Yemek yapmıyorum. Buranın havası güzelmiş. Esiyormuş. Her yer parkmis
Bayılacam artık bayılacam diğer tatilede baktım gelmek istiyorlar fiyat dedim iii o zaman biz Eylül'de gideriz dedi
Biz oyarken yardm ederiz..Enişteni ben oyacam az kaldı
Bayılacam artık bayılacam diğer tatilede baktım gelmek istiyorlar fiyat dedim iii o zaman biz Eylül'de gideriz dedi
Kanama azaldı biraz daha iyiyim kuzum parça gelmiyo artık bitti sanirimNurzfr nasıl oldn bibiğim
Daha iyi olcan kuzumKanama azaldı biraz daha iyiyim kuzum parça gelmiyo artık bitti sanirim
Anasina benzemezse olabilir, benzerse bilemiyorum hshdhdhfhdjdSon günlerini yaşıo içeride sürgünde
Dilerim günyüzüne cktığnda içerdeki gibi sessiz sakin olur
O nasil seyms ya esiyo burasi burda kalalim, olduuuEnişteni ben oyacam az kaldı
Mayıs'ta gitti Haziran'da geldi
He ya biktim biktim
Eşimle iki oturup sohbet edemiyorum. Film izledigimizde konuşup duruyorlar filmden birşey anlamıyorum
Yok ya rahat ettirmiyorum geldiğinden beri tenizlik vs yapmıyorum evi b.k götürüyor. Yemek yapmıyorum. Buranın havası güzelmiş. Esiyormuş. Her yer parkmis
Getir vs uygulamalarindan getirilmiyor mu bilmiyorum tabii de, ya da apartmanda birilerinde yok mudur acaba?En iyisini yapmışsın valla boşver yüz vermeye gelmiyolar
Muhtemelen kuzum Dr dediydi ağrılı olacak diye de bu kdrini tahmin etmiyordum valla
Evde hiç yokki herif gelince icebilirim taaa gece gelir oda yarın aselsandan gelecekler fabrikayı duzenliyorlar
Kıyamam valla kuzum seninkiler çok yüzsüz anam
Bugün pazar kuzum apartmanda kimse kalmamıştırAnasina benzemezse olabilir, benzerse bilemiyorum hshdhdhfhdjd
O nasil seyms ya esiyo burasi burda kalalim, olduuu
Getir vs uygulamalarindan getirilmiyor mu bilmiyorum tabii de, ya da apartmanda birilerinde yok mudur acaba?
Gitmeseymişler hiç. Onlara da zahmet olmuş. Çok uzakta mı yaşıyor bunlar ben anlamadım orasınıMayıs'ta gitti Haziran'da geldi
Orası esiyorsa evi oraya taşısınlar, kendi evlerinde otursunlar. Böyle koloni halinde yaşanır mı ya sizin de bir özeliniz olmasın mı? Hayır kendileri de hiç mi rahatsız olmuyor. Ben ablamın evine gidince bir süre sonra "Kalkalım, bu adam da soyunup dökünüp evinde rahat oturmak ister belki" diye düşünüyorumEşimle iki oturup sohbet edemiyorum. Film izledigimizde konuşup duruyorlar filmden birşey anlamıyorum
Seninki de dünyayı kurtaracak, az kaldı. Benim ablalarımdan biri böyle. Babasının şirketiymiş gibi bütün zamanını işe ayırıyorEvde hiç yokki herif gelince icebilirim taaa gece gelir oda yarın aselsandan gelecekler fabrikayı duzenliyorlar
Getir'de ilaç yoktur da eczacı kalfası varsa arayıp bir eczaneye durumunu izah edip rica edebilirsin. Belki getirebilecek biri vardırBugün pazar kuzum apartmanda kimse kalmamıştırgetire bakayım bı ilaç var mi
Neeeyynnnnnn.. Ne varmş gıııı anasındaAnasina benzemezse olabilir, benzerse bilemiyorum hshdhdhfhdjd
O nasil seyms ya esiyo burasi burda kalalim, olduuu
Getir vs uygulamalarindan getirilmiyor mu bilmiyorum tabii de, ya da apartmanda birilerinde yok mudur acaba?
Bi şaştı mı bir daha düzene zor giriyor zatenGünaydın uyku düzenim hiç kalmadı yine akşam olcakmış
Öyle eşimin vardiyası yüzünden gececi olunca karanlıkta uyuyamıyorum korkutuyorlar diye.tv karşısında ışıkta da uyuyamıyorum.pöf zor işlerBi şaştı mı bir daha düzene zor giriyor zaten
Anam nere gitti hepsi birdenBugün pazar kuzum apartmanda kimse kalmamıştırgetire bakayım bı ilaç var mi
Kuduruuuk ahdhshhdNeeeyynnnnnn.. Ne varmş gıııı anasında
Kim korkutuyo kizÖyle eşimin vardiyası yüzünden gececi olunca karanlıkta uyuyamıyorum korkutuyorlar diye.tv karşısında ışıkta da uyuyamıyorum.pöf zor işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?