Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah enişteeee... Mi diyim?

Farkettm durgunluğundan
Enişteni ben oyacam az kaldı
Sen bunları göndereli bir ay oldu mu ki? Kapıdan çıkıp bacadan geri mi geliyorlar?
Mayıs'ta gitti Haziran'da geldi

Hiç gitmiolarki nerdeyse hep paredeler
He ya biktim biktim
Evet ne biçim iş. Bir de bu kızcağız çalışıyor. Eşiyle birbirlerine ayıracakları kısıtlı zamanı da eşinin ailesiyle geçiriyorlar
Eşimle iki oturup sohbet edemiyorum. Film izledigimizde konuşup duruyorlar filmden birşey anlamıyorum
Sorma eşinin ses çıkarması lazım ama oda seslenemiyor kirilirlar diye Allah sabırlar versin valla
Söylesen de anlamazlar ki dinlemiyorlar
Yok ya rahat ettirmiyorum geldiğinden beri tenizlik vs yapmıyorum evi b.k götürüyor. Yemek yapmıyorum. Buranın havası güzelmiş. Esiyormuş. Her yer parkmis
Gitmiolarki

Oy kuzum bence ilaçları atıo bünyen
Bayılacam artık bayılacam diğer tatilede baktım gelmek istiyorlar fiyat dedim iii o zaman biz Eylül'de gideriz dedi

En iyisini yapmışsın valla boşver yüz vermeye gelmiyolar
Gitmiolarki

Oy kuzum bence ilaçları atıo bünyen
Muhtemelen kuzum Dr dediydi ağrılı olacak diye de bu kdrini tahmin etmiyordum valla
Dol...x kullanabilirsin boyle durumlarda, o kas gevsetici oldugu icin kesme yapmiyor kesinlikle. Benim her renglim asiri şiddetli gecer, o olmasa ben hastaneligim.
Evde hiç yokki herif gelince icebilirim taaa gece gelir oda yarın aselsandan gelecekler fabrikayı duzenliyorlar
Kıyamam valla kuzum seninkiler çok yüzsüz anam

Son günlerini yaşıo içeride sürgünde
Dilerim günyüzüne cktığnda içerdeki gibi sessiz sakin olur
Anasina benzemezse olabilir, benzerse bilemiyorum hshdhdhfhdjd
O nasil seyms ya esiyo burasi burda kalalim, olduuu
Getir vs uygulamalarindan getirilmiyor mu bilmiyorum tabii de, ya da apartmanda birilerinde yok mudur acaba?

Anasina benzemezse olabilir, benzerse bilemiyorum hshdhdhfhdjd

O nasil seyms ya esiyo burasi burda kalalim, olduuu

Getir vs uygulamalarindan getirilmiyor mu bilmiyorum tabii de, ya da apartmanda birilerinde yok mudur acaba?
Bugün pazar kuzum apartmanda kimse kalmamıştır getire bakayım bı ilaç var mi

Mayıs'ta gitti Haziran'da geldi
Gitmeseymişler hiç. Onlara da zahmet olmuş. Çok uzakta mı yaşıyor bunlar ben anlamadım orasını
Orası esiyorsa evi oraya taşısınlar, kendi evlerinde otursunlar. Böyle koloni halinde yaşanır mı ya sizin de bir özeliniz olmasın mı? Hayır kendileri de hiç mi rahatsız olmuyor. Ben ablamın evine gidince bir süre sonra "Kalkalım, bu adam da soyunup dökünüp evinde rahat oturmak ister belki" diye düşünüyorum
Evde hiç yokki herif gelince icebilirim taaa gece gelir oda yarın aselsandan gelecekler fabrikayı duzenliyorlar
Seninki de dünyayı kurtaracak, az kaldı. Benim ablalarımdan biri böyle. Babasının şirketiymiş gibi bütün zamanını işe ayırıyor
Getir'de ilaç yoktur da eczacı kalfası varsa arayıp bir eczaneye durumunu izah edip rica edebilirsin. Belki getirebilecek biri vardır

Anam nere gitti hepsi birden biberiye var mı evde?
Neeeyynnnnnn.. Ne varmş gıııı anasında
Kuduruuuk ahdhshhd
Öyle eşimin vardiyası yüzünden gececi olunca karanlıkta uyuyamıyorum korkutuyorlar diye.tv karşısında ışıkta da uyuyamıyorum.pöf zor işler
Kim korkutuyo kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…