Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sorma valla o kurtaracak adam iki senedir yıllık izin kullanmiyo deli ediyo beni.. yok zaten hepsine baktım getir bana bı migros ne var ne yok hepsine baktim
Anam nere gitti hepsi birden biberiye var mı evde?

Kuduruuuk ahdhshhd

Kim korkutuyo kiz
Kekik var o olsa olur mu

Yok ya nere uzak aynı ildeyiz. Araba ile yarım saat. Mayıs'ta diğer oğluna gitmişti.
Yok ya evi beni oraya taşımasinlar sonra zart zil zurt zil. Yok çok rahatlar inanılmaz rahatlar

Amin hayırlısıyla inşallah. Çorbayı da annemden alıyorum ben hala. Mutfağa giremiyorum bile koku geliyor gibi. Her şeyden koku geliyor. Sabunun kokusu bile midemi bulandırıyor
Diş macununun kokusunu duyar duymaz istifra ediyodum. E mecbur diş fırçalamadan da olmaz. Sanki baska bisey kalmamis gibi.
Nasıl eziyetti ya.
Allah yardım etsin kuzum.

Yok ya nere uzak aynı ildeyiz. Araba ile yarım saat. Mayıs'ta diğer oğluna gitmişti.
Yok ya evi beni oraya taşımasinlar sonra zart zil zurt zil. Yok çok rahatlar inanılmaz rahatlar
Çok ilginç bir vaka. Kapatsınlar evi, komple size yerleşsinler. Oraya yaptıkları masrafa yazık. Söyle eşine direkt ya. Lafı dolandırmadan söyle yani. O da memnun galiba halinden

Diş macununun kokusunu duyar duymaz istifra ediyodum. E mecbur diş fırçalamadan da olmaz. Sanki baska bisey kalmamis gibi.
Nasıl eziyetti ya.
Allah yardım etsin kuzum.
Diş macunu naneli diye iyi geliyor da ağız çalkalama kısmı tam bir rezalet. Her seferinde kusacak gibi oluyorum. Amin hepimize

Öyle eşimin vardiyası yüzünden gececi olunca karanlıkta uyuyamıyorum korkutuyorlar diye.tv karşısında ışıkta da uyuyamıyorum.pöf zor işler
Ay tövbe de ben korkarım. Normalde ben de ışıkta hiç uyuyamam ama bulantı o kadar kıvrandırıyor ki Youtube'da detaylı araba yıkama, halı yıkama, deri ayakkabı yenileme, deri cüzdan yapımı videoları eşliğinde hipnoz etkisiyle uyuyorum. Hala koltuktan yatağa transfer olamadım

Yo
Çok ilginç bir vaka. Kapatsınlar evi, komple size yerleşsinler. Oraya yaptıkları masrafa yazık. Söyle eşine direkt ya. Lafı dolandırmadan söyle yani. O da memnun galiba halinden
Yok değil iki gündür çıkıyoruz dışarı.. fotoları görsen surat beş karış

Neden ki rahat geniş yatağında yat ben korkumdan yatamıyorum videoların güzelmiş hiç aklıma gelmedi o tür şeyler ben dizi açtığımdan herhalde diziyi izlemekten uyuyamıyorum

Kavun yemeyi denedin mi kuzum bide onu denesene yiyebiliyorsan
Bir kere denedim, çok güzel gitti serin serin. Sonra tatlı gelmeye başladı. Ondan da tiksindim
Yok değil iki gündür çıkıyoruz dışarı.. fotoları görsen surat beş karış
O zaman konuşacak ailesiyle bi zahmet. Bu iş onun ellerinden öper. Herkes kendi düzenine dönsün. Böyle size yazık. Görümce de görümceymiş. Bari o akıl edip desin biz burada napıyoruz böyle diye. Hepsi pek memnun anlaşılan
Neden ki rahat geniş yatağında yat ben korkumdan yatamıyorum videoların güzelmiş hiç aklıma gelmedi o tür şeyler ben dizi açtığımdan herhalde diziyi izlemekten uyuyamıyorum
Yatakta sabaha kadar döner dururum. Koltukta tv karşısında hipnotize olur gibi uyuyabiliyorum ancak. Dizi olmuyor evet. Bomboş bir şey bile açsan hikayeyi takip etmeye çalışıyorsun. Bu dediklerimi dene, mümkünse konuşma sesi olmasın. Yaptıkları işin sesi beyni sakinleştirip uyumaya zorluyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…