- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.701
Cinler perilerAnam nere gitti hepsi birdenbiberiye var mı evde?
Kuduruuuk ahdhshhd
Kim korkutuyo kiz
Sorma valla o kurtaracak adam iki senedir yıllık izin kullanmiyo deli ediyo beni.. yok zaten hepsine baktım getir bana bı migros ne var ne yok hepsine baktimGitmeseymişler hiç. Onlara da zahmet olmuş. Çok uzakta mı yaşıyor bunlar ben anlamadım orasını
Orası esiyorsa evi oraya taşısınlar, kendi evlerinde otursunlar. Böyle koloni halinde yaşanır mı ya sizin de bir özeliniz olmasın mı? Hayır kendileri de hiç mi rahatsız olmuyor. Ben ablamın evine gidince bir süre sonra "Kalkalım, bu adam da soyunup dökünüp evinde rahat oturmak ister belki" diye düşünüyorum
Seninki de dünyayı kurtaracak, az kaldı. Benim ablalarımdan biri böyle. Babasının şirketiymiş gibi bütün zamanını işe ayırıyor
Getir'de ilaç yoktur da eczacı kalfası varsa arayıp bir eczaneye durumunu izah edip rica edebilirsin. Belki getirebilecek biri vardır
Kekik var o olsa olur muAnam nere gitti hepsi birdenbiberiye var mı evde?
Kuduruuuk ahdhshhd
Kim korkutuyo kiz
O zaman oğlun cok şanslıAnam nere gitti hepsi birdenbiberiye var mı evde?
Kuduruuuk ahdhshhd
Kim korkutuyo kiz
Yok ya nere uzak aynı ildeyiz. Araba ile yarım saat. Mayıs'ta diğer oğluna gitmişti.Gitmeseymişler hiç. Onlara da zahmet olmuş. Çok uzakta mı yaşıyor bunlar ben anlamadım orasını
Orası esiyorsa evi oraya taşısınlar, kendi evlerinde otursunlar. Böyle koloni halinde yaşanır mı ya sizin de bir özeliniz olmasın mı? Hayır kendileri de hiç mi rahatsız olmuyor. Ben ablamın evine gidince bir süre sonra "Kalkalım, bu adam da soyunup dökünüp evinde rahat oturmak ister belki" diye düşünüyorum
Seninki de dünyayı kurtaracak, az kaldı. Benim ablalarımdan biri böyle. Babasının şirketiymiş gibi bütün zamanını işe ayırıyor
Getir'de ilaç yoktur da eczacı kalfası varsa arayıp bir eczaneye durumunu izah edip rica edebilirsin. Belki getirebilecek biri vardır
Diş macununun kokusunu duyar duymaz istifra ediyodum. E mecbur diş fırçalamadan da olmaz. Sanki baska bisey kalmamis gibi.Amin hayırlısıyla inşallah. Çorbayı da annemden alıyorum ben hala. Mutfağa giremiyorum bile koku geliyor gibi. Her şeyden koku geliyor. Sabunun kokusu bile midemi bulandırıyor
Çok ilginç bir vaka. Kapatsınlar evi, komple size yerleşsinler. Oraya yaptıkları masrafa yazık. Söyle eşine direkt ya. Lafı dolandırmadan söyle yani. O da memnun galiba halindenYok ya nere uzak aynı ildeyiz. Araba ile yarım saat. Mayıs'ta diğer oğluna gitmişti.
Yok ya evi beni oraya taşımasinlar sonra zart zil zurt zil. Yok çok rahatlar inanılmaz rahatlar
Diş macunu naneli diye iyi geliyor da ağız çalkalama kısmı tam bir rezalet. Her seferinde kusacak gibi oluyorum. Amin hepimizeDiş macununun kokusunu duyar duymaz istifra ediyodum. E mecbur diş fırçalamadan da olmaz. Sanki baska bisey kalmamis gibi.
Nasıl eziyetti ya.
Allah yardım etsin kuzum.
İnşallah uzun sürmez kuzum bu durumDiş macunu naneli diye iyi geliyor da ağız çalkalama kısmı tam bir rezalet. Her seferinde kusacak gibi oluyorum. Amin hepimize
Ay tövbe de ben korkarım. Normalde ben de ışıkta hiç uyuyamam ama bulantı o kadar kıvrandırıyor ki Youtube'da detaylı araba yıkama, halı yıkama, deri ayakkabı yenileme, deri cüzdan yapımı videoları eşliğinde hipnoz etkisiyle uyuyorum. Hala koltuktan yatağa transfer olamadımÖyle eşimin vardiyası yüzünden gececi olunca karanlıkta uyuyamıyorum korkutuyorlar diye.tv karşısında ışıkta da uyuyamıyorum.pöf zor işler
Sağlık olsun da öyle dua etmeye de çekiniyorum. Hayırlısı inşallah. Midemin normali biraz sağlam olsa bu kadar etkilemezdi belkiİnşallah uzun sürmez kuzum bu durum
Kavun yemeyi denedin mi kuzum bide onu denesene yiyebiliyorsanSağlık olsun da öyle dua etmeye de çekiniyorum. Hayırlısı inşallah. Midemin normali biraz sağlam olsa bu kadar etkilemezdi belki
Yok değil iki gündür çıkıyoruz dışarı.. fotoları görsen surat beş karışÇok ilginç bir vaka. Kapatsınlar evi, komple size yerleşsinler. Oraya yaptıkları masrafa yazık. Söyle eşine direkt ya. Lafı dolandırmadan söyle yani. O da memnun galiba halinden
Neden ki rahat geniş yatağında yat ben korkumdan yatamıyorumAy tövbe de ben korkarım. Normalde ben de ışıkta hiç uyuyamam ama bulantı o kadar kıvrandırıyor ki Youtube'da detaylı araba yıkama, halı yıkama, deri ayakkabı yenileme, deri cüzdan yapımı videoları eşliğinde hipnoz etkisiyle uyuyorum. Hala koltuktan yatağa transfer olamadım
Bir kere denedim, çok güzel gitti serin serin. Sonra tatlı gelmeye başladı. Ondan da tiksindimKavun yemeyi denedin mi kuzum bide onu denesene yiyebiliyorsan
O zaman konuşacak ailesiyle bi zahmet. Bu iş onun ellerinden öper. Herkes kendi düzenine dönsün. Böyle size yazık. Görümce de görümceymiş. Bari o akıl edip desin biz burada napıyoruz böyle diye. Hepsi pek memnun anlaşılanYok değil iki gündür çıkıyoruz dışarı.. fotoları görsen surat beş karış
Yatakta sabaha kadar döner dururum. Koltukta tv karşısında hipnotize olur gibi uyuyabiliyorum ancak. Dizi olmuyor evet. Bomboş bir şey bile açsan hikayeyi takip etmeye çalışıyorsun. Bu dediklerimi dene, mümkünse konuşma sesi olmasın. Yaptıkları işin sesi beyni sakinleştirip uyumaya zorluyor sankiNeden ki rahat geniş yatağında yat ben korkumdan yatamıyorumvideoların güzelmiş hiç aklıma gelmedi o tür şeyler ben dizi açtığımdan herhalde diziyi izlemekten uyuyamıyorum
Akşam uyansaydnGünaydın uyku düzenim hiç kalmadı yine akşam olcakmış
Nie gezdiği yerleri beğenmiomuYo
Yok değil iki gündür çıkıyoruz dışarı.. fotoları görsen surat beş karış
Evet beğenmiyorAkşam uyansaydn
Nie gezdiği yerleri beğenmiomu
Ne istiomuş kraliçemizEvet beğenmiyor
Onlarla beraber tatile gitmek aralarında yatmak romantiklesmelerine müsade etmemek bla bla blaNe istiomuş kraliçemiz
Bodrum marmaris felanmı
Her kaynananın istediği yaniOnlarla beraber tatile gitmek aralarında yatmak romantiklesmelerine müsade etmemek bla bla bla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?