Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hey allam kitap okuyarak dal bak mis gibi bir de sürekli kafanda oyle bsy var ve korkacagim vs gibi dusunursen evet korkarsin, beyninde cozmen gereken bir durum kuzu.
Sorma valla o kurtaracak adam iki senedir yıllık izin kullanmiyo deli ediyo beni.. yok zaten hepsine baktım getir bana bı migros ne var ne yok hepsine baktim

Kekik var o olsa olur mu
Kekik etkisini bilmiyorm kuzu. Inşallah gecmistir yaa ben cok ağrı yasiyorum bi an kendimi senin yerine koydum
O zaman oğlun cok şanslı
Ahdhshdhsh şanslı çünkü anasi benim

Ya ben seni anlamadım ya sen beni anlamadın
Ben eşimden bahsediyorum başkasından değil
Ayyy parem ben kaynanan sanıorm kızzzz

Kaynanasıda ben

Bende koltukta dönüp duruyorum.gerçi şimdi yatağa transfer oldum ama 6da yatmama rağmen şimdi kalktım neden uyandım hiç bilmiyorum kafam kazan. O videoları denicem
Akşam uyansaydn

Nie gezdiği yerleri beğenmiomu
aynen biraz abartmışım dün bugünde 6da yatarak abarttım gerçi.uyku insanı gerçekten etkiliyor salak gibi oldum
yok hayatta aklıma bile gelmez korkcam falan diye.hatta eşim sen ne kadar korkusuzsun der.böyle rüyaları birden görürüm ve gerçekte olduğum odayı evi görüyorum.neyseki başıma kuran koydum okuyarak uyudum hep daha da olmadı çok şükür Ama yine de tedbiri elden bırakmıyorum

Ayyy parem ben kaynanan sanıorm kızzzz

Kaynanasıda ben
Ahhsshdh timim cinim
Parem biz seni tam toparlıos
Burda sevinios felan dios
Yine bişi çıkıo
Topla bavulunu gel bana
Hee bebe baktircan dimi kadina, birah yaaa jsjdjsjd
Hic yasamadim cnm bilmiyorum, oyle bi inancim da yok o baglamda, dilerim olmaz bi daha cnm

Uyu bacm uyu... İlerleyen zamanda istesende uyuyamıosn

Bıktım bıktım bıktım
Durup durup gözlerim doluyor
Kıyamam sana
Offff

Ahhsshdh timim cinim

Hee bebe baktircan dimi kadina, birah yaaa jsjdjsjd

Hic yasamadim cnm bilmiyorum, oyle bi inancim da yok o baglamda, dilerim olmaz bi daha cnm
Fenamı olur
Sende gel

NST odasından günaydın.
Öfffff cok sıkıcı

Uyu bacm uyu... İlerleyen zamanda istesende uyuyamıosn

Kıyamam sana
Offff

Fenamı olur
Sende gel

Öfffff cok sıkıcı
Sağolsun görümcem çocuğunu kursa bıraktırmak için eşimi aradı sabah sabah uyuyamadım sonrada.bu benimki saf galiba anlamıyorum bu abla sevdasını.uykudan uyanıp daha yemek bile yemeden milletin çocuğunu bırakmak normal mi bir tek bana mı anormal geliyor?

Hem de nasıl. Her ihtimale karşı iki doz ciğer geliştirici vurulacak.
İyi olur cnm.. Zaten aralıklarla vutacaklar

Ben yorum yapmıym
Aile faciasına sebeb olmak istemem

İyi olur cnm.. Zaten aralıklarla vutacaklar

Ben yorum yapmıym
Aile faciasına sebeb olmak istemem
Yok kaç kere bunun yüzünden tartışma çıkardım bağırdım çağırdım yine yok.hayır ben mi garibim millet mi garip anlamıyorum.elin çocuğu yüzünden lokmaları boğazıma dizdiği de oldu yok bir daha yapmıcam bilmem ne dendi.ama şimdi yine aynı.sabah sabah rahatsız ediliyoruz iş mi bu? Çocuk babasız sanki.düzgünce konuşuyorum yine yok.yemek yemek için bu sefer onu bekleyemicem sıkıldım çünkü

Ben bu tar şeylerin çözümünü eşimde değil
Direk kişide çözdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…