- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.741
Efendim kuzum
İyi gecelerTunaydinlar❤
NasılsnEfendim kuzum
Artk nstde az az sancılarn çkması normal haftan gereği..Şimdi çıktım. Iki tane bugün iki tane yarın demişti bi ciğer geliştirici vurdular sadece acilde. Tuzlu yeme bi hafta dediler.
Bebek kisti sıkıştırdığı için kist sağ tüpe baskı yapıyormuş. Muhtemelen ameliyatta sağ tüpü de alcaklar. Nstde az da olsa sancı çıktı ama çok önemli değil dedi doktor. Bebek iyi çok şükür tek tesellim.
Bal0ncuk
En güzeliBen bu tar şeylerin çözümünü eşimde değil
Direk kişide çözdm
Geçmiş olsunŞimdi çıktım. Iki tane bugün iki tane yarın demişti bi ciğer geliştirici vurdular sadece acilde. Tuzlu yeme bi hafta dediler.
Bebek kisti sıkıştırdığı için kist sağ tüpe baskı yapıyormuş. Muhtemelen ameliyatta sağ tüpü de alcaklar. Nstde az da olsa sancı çıktı ama çok önemli değil dedi doktor. Bebek iyi çok şükür tek tesellim.
Bal0ncuk
Cnkü rahtlar yüz alıolar ondanEn güzelisonunda öyle olucak ama kötü olucaz diye kişide de çözemiyorum.ben olsam utanırım arayamam uyuyorlardır derim.bazıları neden böyle ?
O daha kötü ya habersiz olur mu belki don atlet dolanıyorum belki çıplağım.belki evimi daha toplamadım.hiç sevmem.bu rahatlıktan da öte yüzsüzlük.görgü kurallarını bilen birine söylemeye gerek mi var.demek ki varmış.. ben desem o zaman kardeşim işim var derdi bilmem ne diye su üstüne çıkar.aman ne halleri varsa görsünler biraz daha sabırCnkü rahtlar yüz alıolar ondan
Valla kötü olsamda direk söylerim
Söyledmde.. Abla neden böyle yapıosn die
Oda rahatsız olduysanz söylerdiniz die düşündüm demişti ama konu aynı değil tabi.. Konu kendisini habersiz gelmesiydi
Ve bunu anlatıor...Zaten artık çocuk sağlıklı olsun da. Ondan da geçtim kızlar.
Nst'de hemşire diyo ki, bazen muhabbet açılınca bizim 14 cm kisti olan hamile bi hastamız var diyorum. Çok şaşırıyorlar.
Çocuğumla muhabbetlere konu olduk :)
Sakin ol şampiyonO daha kötü ya habersiz olur mu belki don atlet dolanıyorum belki çıplağım.belki evimi daha toplamadım.hiç sevmem.bu rahatlıktan da öte yüzsüzlük.görgü kurallarını bilen birine söylemeye gerek mi var.demek ki varmış.. ben desem o zaman kardeşim işim var derdi bilmem ne diye su üstüne çıkar.aman ne halleri varsa görsünler biraz daha sabır
Bilmiyorumİyi geceler
Nasılsn
Artk nstde az az sancılarn çkması normal haftan gereği..
Şuan rahatla kuzum hem ciğer geliştirici oldn hemde bebek iyi cok şükür
Rüyamda doğurdum diye haber veriyordun. Demek kontrolün varmışNST odasından günaydın.
Muhtemelen diyorsun, belki de gerek kalmayacak öyle bir şeye. Sen şimdi bebiğin geleceği günü düşün kistin alınacağını değil. Nihayet yüzünü, saçını başını göreceksin. Büuük buluşmaya az kaldıŞimdi çıktım. Iki tane bugün iki tane yarın demişti bi ciğer geliştirici vurdular sadece acilde. Tuzlu yeme bi hafta dediler.
Bal0ncuk
3 te kuzumRüyamda doğurdum diye haber veriyordun. Demek kontrolüm varmış
Muhtemelen diyorsun, belki de gerek kalmayacak öyle bir şeye. Sen şimdi bebiğin geleceği günü düşün kistin alınacağını değil. Nihayet yüzünü, saçını başını göreceksin. Büuük buluşmaya az kaldı
Nurzfr randevun kaçtaydı?
Senin rüyalarından da korkulur, nasıl da içine doğdu :)))Rüyamda doğurdum diye haber veriyordun. Demek kontrolüm varmış
Muhtemelen diyorsun, belki de gerek kalmayacak öyle bir şeye. Sen şimdi bebiğin geleceği günü düşün kistin alınacağını değil. Nihayet yüzünü, saçını başını göreceksin. Büuük buluşmaya az kaldı
Nurzfr randevun kaçtaydı?
Hadi güzel haberle gel inşallah. Her şey yolunda gidiyor olsun. Doktora da "Ben yakın zamanda düşünmüyorum" demeyesin önden önden. Bir baksın bakalım belki her şey yolundaysa fazla ara vermeyelim diyecek. İlaçların etkisi hala vücutta kalıyorsa bu sefer daha düşük dozlar verir hem belki3 te kuzum
Iyi uykularİyi geceler
Nasılsn
Artk nstde az az sancılarn çkması normal haftan gereği..
Şuan rahatla kuzum hem ciğer geliştirici oldn hemde bebek iyi cok şükür
Benim gibi ayni ulkede bile yasamiyacaksinDusunceBulutu Görümce teröründen bu sabah itibariyle ben de muzdaribim. Çareyi bulanların çözüm önerilerine ben de açığım. Bir de biz ayrı şehirlerdeyiz. Ona rağmen yetişmeyi başardı buraya
Benimki oraya da yetişirdi. Bugün bunu anladımBenim gibi ayni ulkede bile yasamiyacaksin
Guzel guzel haberlerle gel kuzuuu3 te kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?