Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi çıktım. Iki tane bugün iki tane yarın demişti bi ciğer geliştirici vurdular sadece acilde. Tuzlu yeme bi hafta dediler.
Bebek kisti sıkıştırdığı için kist sağ tüpe baskı yapıyormuş. Muhtemelen ameliyatta sağ tüpü de alcaklar. Nstde az da olsa sancı çıktı ama çok önemli değil dedi doktor. Bebek iyi çok şükür tek tesellim.
Bal0ncuk

İyi geceler

Nasılsn

Artk nstde az az sancılarn çkması normal haftan gereği..
Şuan rahatla kuzum hem ciğer geliştirici oldn hemde bebek iyi cok şükür

Geçmiş olsun Bebiş iyi olsunda her şey iyi gider belkide almalarına gerek kalmaz

En güzelisonunda öyle olucak ama kötü olucaz diye kişide de çözemiyorum.ben olsam utanırım arayamam uyuyorlardır derim.bazıları neden böyle ?
Cnkü rahtlar yüz alıolar ondan
Valla kötü olsamda direk söylerim
Söyledmde.. Abla neden böyle yapıosn die
Oda rahatsız olduysanz söylerdiniz die düşündüm demişti ama konu aynı değil tabi.. Konu kendisini habersiz gelmesiydi

Zaten artık çocuk sağlıklı olsun da. Ondan da geçtim kızlar.
Nst'de hemşire diyo ki, bazen muhabbet açılınca bizim 14 cm kisti olan hamile bi hastamız var diyorum. Çok şaşırıyorlar.
Çocuğumla muhabbetlere konu olduk :)

O daha kötü ya habersiz olur mu belki don atlet dolanıyorum belki çıplağım.belki evimi daha toplamadım.hiç sevmem.bu rahatlıktan da öte yüzsüzlük.görgü kurallarını bilen birine söylemeye gerek mi var.demek ki varmış.. ben desem o zaman kardeşim işim var derdi bilmem ne diye su üstüne çıkar.aman ne halleri varsa görsünler biraz daha sabır

Ve bunu anlatıor...
İlginç...

Sakin ol şampiyon

NST odasından günaydın.
Rüyamda doğurdum diye haber veriyordun. Demek kontrolün varmış
Muhtemelen diyorsun, belki de gerek kalmayacak öyle bir şeye. Sen şimdi bebiğin geleceği günü düşün kistin alınacağını değil. Nihayet yüzünü, saçını başını göreceksin. Büuük buluşmaya az kaldı

Nurzfr randevun kaçtaydı?

Son düzenleme:
3 te kuzum

Senin rüyalarından da korkulur, nasıl da içine doğdu :)))
Kalçam kalmıştı o da iğneden sonra gazi oldu. Bi şekeri yasaklıyolar bi tuzu, tepe sersemine döndüm.

Hadi güzel haberle gel inşallah. Her şey yolunda gidiyor olsun. Doktora da "Ben yakın zamanda düşünmüyorum" demeyesin önden önden. Bir baksın bakalım belki her şey yolundaysa fazla ara vermeyelim diyecek. İlaçların etkisi hala vücutta kalıyorsa bu sefer daha düşük dozlar verir hem belki

İyi geceler

Nasılsn

Artk nstde az az sancılarn çkması normal haftan gereği..
Şuan rahatla kuzum hem ciğer geliştirici oldn hemde bebek iyi cok şükür
Iyi uykular
Benim gibi ayni ulkede bile yasamiyacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…