- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.761
NedenBilmiyorum
İlaç hiç kullanmak istemiyorum hem ara vermek psikoljik olarak toparlanmam için iyi gelecekHadi güzel haberle gel inşallah. Her şey yolunda gidiyor olsun. Doktora da "Ben yakın zamanda düşünmüyorum" demeyesin önden önden. Bir baksın bakalım belki her şey yolundaysa fazla ara vermeyelim diyecek. İlaçların etkisi hala vücutta kalıyorsa bu sefer daha düşük dozlar verir hem belki
Amin hayırlısı ins sıkıntı yokturGuzel guzel haberlerle gel kuzuuu
Senin ki fena deseneBenimki oraya da yetişirdi. Bugün bunu anladım
Öyleymiş. Yeni yeni anlıyoruzSenin ki fena desene
Nasıl iyi hissedeceksen. İlaç konusuna bir şey diyemiyorum haklısın. Bir de tuttuktan sonra da devam ettiriyorlar. İnsanın sabrı zorlanıyor. Ağrıların geçti mi bu arada?İlaç hiç kullanmak istemiyorum hem ara vermek psikoljik olarak toparlanmam için iyi gelecek
Geçti geçti çok şükür kanamada azaldı.. Dr da min 3 ay dinlenmen lazım hemen yapmicaz dedi bende biz altı ay dusunuoz zaten dedim daha iyi dedi bı sıkıntı çıkmadı çok sukurNasıl iyi hissedeceksen. İlaç konusuna bir şey diyemiyorum haklısın. Bir de tuttuktan sonra da devam ettiriyorlar. İnsanın sabrı zorlanıyor. Ağrıların geçti mi bu arada?
İlaç hiç kullanmak istemiyorum hem ara vermek psikoljik olarak toparlanmam için iyi gelecek
Amin hayırlısı ins sıkıntı yoktur
Oh iyi bir sıkıntı çıkmamasına çok sevindim. Sana bir zarar gelmedi en azından. Ne zaman hazır hissedersen o zaman hayırlısıyla ve sağlıkla ilk denemede olur inşallahGeçti geçti çok şükür kanamada azaldı.. Dr da min 3 ay dinlenmen lazım hemen yapmicaz dedi bende biz altı ay dusunuoz zaten dedim daha iyi dedi bı sıkıntı çıkmadı çok sukur
Aynen hayırlısı kuzum belki de KV nin dediği gibi çok etkendir dahaOh iyi bir sıkıntı çıkmamasına çok sevindim. Sana bir zarar gelmedi en azından. Ne zaman hazır hissedersen o zaman hayırlısıyla ve sağlıkla ilk denemede olur inşallah
Biliyordum aklına bunun geleceğini. Sakın kendini onun saçmalığına inandırmaya kalkışma. Bu sizin kendi çekirdek aileniz içinde vereceğiniz bir karar. Sen ve eşinden başka kimsenin müdahil olmasına, kafanızı karıştırmasına izin vermeyinAynen hayırlısı kuzum belki de KV nin dediği gibi çok etkendir daha
Bilmiyorum kuzum biseyi kırk kere söylersen olur derler ya transfer günü sonrasında bile hep söyledi hiç ağzından düşürmedi belki namaz kılarken bile olmasın diye dua etti bilmiyorumBiliyordum aklına bunun geleceğini. Sakın kendini onun saçmalığına inandırmaya kalkışma. Bu sizin kendi çekirdek aileniz içinde vereceğiniz bir karar. Sen ve eşinden başka kimsenin müdahil olmasına, kafanızı karıştırmasına izin vermeyin
Tamam siz de onunla paylaşmazsınız tekrar denerken. İnsanların negatif enerjisinden oldum olası hep ürkmüşümdür. Etkilendin tabii bu kadının psikolojik baskısından. Ağzından "Belki olmaz" lafı düşmedi. Bırak onu Allah'a havale et. Haberi olmadan denersiniz bir dahakine. Haberi olmadığı için bebeğini de seni de etkileyemez bu sefer. Ne biçim insanlar var dünyada gerçekten inanamıyorum. Bak bu sabah görümcem annesini arayıp beni tebrik ettiğini falan söylemiş. Bir de annesine hesap sormuş bizimle ilgili. Bu arada haberi aldığımızdan beri beni ne aradı ne bir mesaj attı. Başka can sıkıcı şeyler de oldu. Napalım, bunlar istemiyor diye biz doğurmayalım mı? Sakın böyle bir şeye izin verme sakınBilmiyorum kuzum biseyi kırk kere söylersen olur derler ya transfer günü sonrasında bile hep söyledi hiç ağzından düşürmedi belki namaz kılarken bile olmasın diye dua etti bilmiyorum
Görüşmüyoruz zaten o zamandır herif de görüşmek istemiyo uzak duruyo ins hep böyle devam ederTamam siz de onunla paylaşmazsınız tekrar denerken. İnsanların negatif enerjisinden oldum olası hep ürkmüşümdür. Etkilendin tabii bu kadının psikolojik baskısından. Ağzından "Belki olmaz" lafı düşmedi. Bırak onu Allah'a havale et. Haberi olmadan denersiniz bir dahakine. Haberi olmadığı için bebeğini de seni de etkileyemez bu sefer. Ne biçim insanlar var dünyada gerçekten inanamıyorum. Bak bu sabah görümcem annesini arayıp beni tebrik ettiğini falan söylemiş. Bir de annesine hesap sormuş bizimle ilgili. Bu arada haberi aldığımızdan beri beni ne aradı ne bir mesaj attı. Başka can sıkıcı şeyler de oldu. Napalım, bunlar istemiyor diye biz doğurmayalım mı? Sakın böyle bir şeye izin verme sakın
Heh hiç bulaşma en temizi. Kendi dünyasında takılsın. Bunlara ben artık şu gözle bakıyorum: Bir hayır gelmeyeceği belli, bari zararları dokunmasın. "Gölge etme, başka ihsan istemem" var ya, o hesapGörüşmüyoruz zaten o zamandır herif de görüşmek istemiyo uzak duruyo ins hep böyle devam eder
Çok doğru bı söz uzak olsunlar cidden suaralar hiç mi ne göresin var ne duyasim varHeh hiç bulaşma en temizi. Kendi dünyasında takılsın. Bunlara ben artık şu gözle bakıyorum: Bir hayır gelmeyeceği belli, bari zararları dokunmasın. "Gölge etme, başka ihsan istemem" var ya, o hesap
Sakinleşip geldimVe bunu anlatıor...
İlginç...
Sakin ol şampiyon
ben çözümü kocada bulamadım aynı şey olursa bal0ncuğun dediği gibi onlarla konuşarak halledecem.ayrı şehirden bile yetişmiş ya helal olsunDusunceBulutu Görümce teröründen bu sabah itibariyle ben de muzdaribim. Çareyi bulanların çözüm önerilerine ben de açığım. Bir de biz ayrı şehirlerdeyiz. Ona rağmen yetişmeyi başardı buraya
benim görümceyi eşim arayıp haber verdiğinde sadece eşimi tebrik etti beni telefona istemedi.o kadar sinirlendim ki ben aradım utansın diye.işin vardır diye seni istemedim arıcaktım tam da falan diye kıvırdı.aman salla kimsenin tebriğine ihtiyacımız yok çok şükür.Tamam siz de onunla paylaşmazsınız tekrar denerken. İnsanların negatif enerjisinden oldum olası hep ürkmüşümdür. Etkilendin tabii bu kadının psikolojik baskısından. Ağzından "Belki olmaz" lafı düşmedi. Bırak onu Allah'a havale et. Haberi olmadan denersiniz bir dahakine. Haberi olmadığı için bebeğini de seni de etkileyemez bu sefer. Ne biçim insanlar var dünyada gerçekten inanamıyorum. Bak bu sabah görümcem annesini arayıp beni tebrik ettiğini falan söylemiş. Bir de annesine hesap sormuş bizimle ilgili. Bu arada haberi aldığımızdan beri beni ne aradı ne bir mesaj attı. Başka can sıkıcı şeyler de oldu. Napalım, bunlar istemiyor diye biz doğurmayalım mı? Sakın böyle bir şeye izin verme sakın
Aman salla böyle insanlarla muhattap olmamak en iyisi.anca keyif kaçırırlar.belkide nazara geliyorsun kem gözlülerÇok doğru bı söz uzak olsunlar cidden suaralar hiç mi ne göresin var ne duyasim var
Yalnız neden bu erkeklerin aileleri hep sorun cikariyo cidden hiç anlamıyorum hiccAman salla böyle insanlarla muhattap olmamak en iyisi.anca keyif kaçırırlar.belkide nazara geliyorsun kem gözlüler
Bende sabah onu soruyordum bal0ncuğa insanlar neden böyle dimi durduk yere ne gerek var.gül gibi geçinsen huzur kaçırmasan bir yerine bir şey mi olurYalnız neden bu erkeklerin aileleri hep sorun cikariyo cidden hiç anlamıyorum hicc
Yok ya illa kendileri bişi çıkarıyorlar mesela sen uykunda yakalandın ne yapmış olabilirsinki hep bı cekememezlik hep bı huzursuzluk yaratma hepsinden nefret ediomBende sabah onu soruyordum bal0ncuğa insanlar neden böyle dimi durduk yere ne gerek var.gül gibi geçinsen huzur kaçırmasan bir yerine bir şey mi olurHayır kimseye de kötülüğümüz yok ki bence çekememezlik başka hiçbir şey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?