Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimle iletişime geçmiyor ki eşimden alıyorum haberleri. Bunlar bizim tedaviyi biliyordu ona rağmen aramadılar ve kendileri de aynı tedaviyle çocuk sahibi oldu. Eşim aradıkça haberleri oldu. Beni telefona istemedi, kendi aramadı, ben de aramadım. Sinir de olmadım. Umrumda da değil. Sadece eşimin hala onun peşine düşüp onu aramasına sinir oluyorum. Kendi gece gündüz demeden her işini halletmek için arar eşimi. Bir kere arayıp kardeşini sormadı "Ne yaptınız, ne durumdasınız?" diye. Hala üstüne eşim onu arayıp soruyor ve o hala annesine bizim hakkımızda hesap sorabiliyor. Çok ilginç vaka

ahada bizimkiler hiç ne beni ne abisini aramadı bende herife aramicaksin dedim sormucaksin da bize ne dedim onlar seni arayıp bı kere sordu mu neyine sorcan dedim sakın sorma geçen yolda karşılaştık yine sormadı bile soğuk soğuk konustum bende

Yok ya illa kendileri bişi çıkarıyorlar mesela sen uykunda yakalandın ne yapmış olabilirsinki hep bı cekememezlik hep bı huzursuzluk yaratma hepsinden nefret ediom
Al benden de o kadar. Masum masum yatıyordum 2 saat bunun yüzünden kavga ettik ağladım bilmem ne.adamlarda suç aileleri ile eşleri arasında çizgi çekmeyi bilmiyorlar illa biz kötü olcaz.
illetlik bir durum.nedir bu abla sevdası anlamadım.benimde erkek kardeşim var hiç böyle üstüme düştüğünü bilmem görüşünce iyiyizdir uzaktayken herkes işinde gücünde.senin eşinde benimki gibi saf gönüllü herhalde.eşlerine böyle davranan insanlara tavır koymak ya da konuşmak yerine hala aynı samimiyetle devam ediyorlar

Ben direk dedim benimkine bak dedim kardeşimin eşi bile aradı seni ama senin kardeşin aradı mi dedim hem onsene sonra biz tedaviye başladığımız duyurduktan sonra korunarak hamile kaldım diye basbas bağırdılar annen bize sürekli erken sizin diyip durdu sakın arayıp sormucaksin dedim ne seni ne çocuğunu istemiyolar işleri düşünce varsın bak arabayı sattigindan beri arıyorlar mi bı düşün dedim direk ister kırılsın ister üzülsün biraz düşünsün o da sonra geldi bana bizim birbirimizden başka kimsemiz yok benim için sen senin için de ben varım dedi anladı muhtemelen inşallah anlamistir geçici degildir

Bak diyorum ablan düğünümüzde bir şey takmadı olsun kızın parası yoktu o dönem diyor .oysa arkadaşlarına borç alıp takan insanlar.başka şeylerden eşime cephe alıp takmadılar.hayır onu geçtim ne nişanımda ne kınamda taktı.biz gittik gerizekalı gibi sünnetlerinde taktık ben takmam diye kıyametleri kopardım eşimin zoruyla üç beş bir şey taktım.hayır benim kocam gerçekten akli yönden melekesini kaybediyor bu konularda aklıma geldikçe sinirleniyorum hele bebeye takmasın ağzından burnundan getiricem

Yok yok anlamamıştır eşimden biliyorum anlamış gibi yapıyor hak veriyor sonra yine aynı savunuyor hayır bu erkekler niye böyle ne güzel anlatmışsın her şeyi bunlara rağmen konuşmaması lazım oysaki

Yok konusmuoz işte negatif olduktan sonra annesiyle de hiç görüşmedi kardeşiyle de geçen bı yolda karsiladtik işte soğuk konustum ben oda napionuz vs diye konuştu o kdr şimdi okula baslicam tekrardan bayramdan sonra aradım Yolda gelirken sakın bişi sorarlarsa da söyleme Nurcan calisiyo yok ikiciyi Ocak Şubat gibi dusunuoz deme sakın diye tembihledim işi niye saklioz diyo saklicaksin ben öyle istiom dedim tamam dedi

Bizim düğünde KV hiç foto çekinmedi bizimle bakioz öyle videolara falan hiç fotomuz yok dedi benim herif hemen lafı yapıştırdı geldin de foto mu cekildin bizle dedi kina gecemde baya kavga ettik gecenin sonunda KV ile foto çekilmek istemedi diye hem bunu yapiom hem niye soruon dimi oğlu da yapıştırdı lafı ohh dedim icimden

Oh süper Aferin enişte akıllanmış böyle sözünden çıkmasın hayır bilmelerine ne gerek var ki ? Olunca haberleri olur onu da hemen söylemeyin 3 aylık falan olunca diyin bence.insanların gözü göz değil.soğukluk daha iyi iki güler yüz bulunca tepeye çıkıyorlar

İlla biri bir sıkıntı çıkaracak işte.hem de en güzel gününüzde oh olsun enişte ağzının payını vermiş Foto isteyen gelir çekilir boş laf yapmaya ne gerek var

Aynen öyle unutursa hatırlatılan zati ortada bişi yokkende ara ara hatırlatma yapmayı düşünüyorum yetti canıma artikin

İlla biri bir sıkıntı çıkaracak işte.hem de en güzel gününüzde oh olsun enişte ağzının payını vermiş Foto isteyen gelir çekilir boş laf yapmaya ne gerek var
Evin her yerinde kızının düğün fotoları var bak bizimkini hala asamadı dedim herife bı umut bosaniriz diye bekliyo istersen bosanalim dedim boşanma işini unut dedi bana

Ben de arama diyorum da dinlemiyor. Kendi bilir. Allahtan yolda karşılaşma ihtimalimiz yok. Annesinin ameliyatında yüz yüze geldiğimizde ben hiçbir şey olmamış gibi konuştum. Yine olsa yine aynısını yaparım. Sonra da aramam sormam. Geçmiş olsunuydu, baş sağlığıydı öyle zamanlarda kısa mesaj atıp geçiyorum. Üstüme düşeni yapıyorum, ötesi yok. Mesafe en temizi

Evin her yerinde kızının düğün fotoları var bak bizimkini hala asamadı dedim herife bı umut bosaniriz diye bekliyo istersen bosanalim dedim boşanma işini unut dedi bana
Sende vur deyince öldürüyorsun o kadar da değil kimse kendini vazgeçilmez sanmasın yine de.ama bunlar içinde yuva yıkmaya değmez.enişte kıymet biliyorsa gerisi boş
Aynen öyle herşeyi biz kaldırmak çekip çevirmek zorunda diiliz banane yaa
bir yere kadar.bu mottoda devam edelim biz

En güzeli bizim arka sokakta hemen görümce KV ile var yine bı ön dk mesafe

Ya sen manyak mısın Nur? Kocana öyle şeyler niye diyorsun ailesinin saçmalaması yüzünden? Bana babası dümdüz sordu "Hani boşanıyordun?" diye. Hiç unutmayacağım bunu ama onunla da hiçbir şey olmamış gibi konuşuyorum. Sen kocanla aranı niye bozasın bu insanlar için pardon? İnadına daha da bağlanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…