- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.801
Bilsin o da beni incittigini annesiyle hiç bişi yokmuş gibi konuştuğu zaman ince dusunemiyorlar ya ince düşünmeye itiyorum onu sadeceSende vur deyince öldürüyorsuno kadar da değil kimse kendini vazgeçilmez sanmasın yine de.ama bunlar içinde yuva yıkmaya değmez.enişte kıymet biliyorsa gerisi boş
bir yere kadar.bu mottoda devam edelim biz
İnsanlık onda kalsınmış öyle diyor. İnsanlık gösterilecek taraf biziz bu durumda dedim de napayım ablasına da düşman edemem. Kendi görüp anlasınAl benden de o kadar. Masum masum yatıyordum 2 saat bunun yüzünden kavga ettik ağladım bilmem ne.adamlarda suç aileleri ile eşleri arasında çizgi çekmeyi bilmiyorlar illa biz kötü olcaz.
illetlik bir durum.nedir bu abla sevdası anlamadım.benimde erkek kardeşim var hiç böyle üstüme düştüğünü bilmem görüşünce iyiyizdir uzaktayken herkes işinde gücünde.senin eşinde benimki gibi saf gönüllü herhalde.eşlerine böyle davranan insanlara tavır koymak ya da konuşmak yerine hala aynı samimiyetle devam ediyorlar
Onların haberi yok duysalar göbek atarlar zaten herife de dedim seninkiler duysa bu dediğimi hemen kız bakmaya başlarlar sana dedim bilsin ama herif de ona göre unutup da yakın olmaya zorlamasın kendi de yakın olmasinYa sen manyak mısın Nur? Kocana öyle şeyler niye diyorsun ailesinin saçmalaması yüzünden? Bana babası dümdüz sordu "Hani boşanıyordun?" diye. Hiç unutmayacağım bunu ama onunla da hiçbir şey olmamış gibi konuşuyorum. Sen kocanla aranı niye bozasın bu insanlar için pardon? İnadına daha da bağlanırım
Öyle ince düşünmeyi öğrenmez ki boş yere eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüş olursun. Hiç bulandırma suyu. Sen kocandan, evliliğinden memnunsan bitti gitti. Gerisi dış kapının mandalıBilsin o da beni incittigini annesiyle hiç bişi yokmuş gibi konuştuğu zaman ince dusunemiyorlar ya ince düşünmeye itiyorum onu sadece
Azıcık ta ablasına dese keşke insanlık yapın diye ama nerdeeeİnsanlık onda kalsınmış öyle diyor. İnsanlık gösterilecek taraf biziz bu durumda dedim de napayım ablasına da düşman edemem. Kendi görüp anlasın
Öyle yapmasam dış kapının dış mandalı değildi üzülmesin mis üzülmesin anası diye diye evimizin içine karışmaya başladı banane karıştırmam ne kendi anamı ne onun anasını işlerine gelince kırk yaşında bı evini çekip ceviremio mu niye karisiolarsaÖyle ince düşünmeyi öğrenmez ki boş yere eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüş olursun. Hiç bulandırma suyu. Sen kocandan, evliliğinden memnunsan bitti gitti. Gerisi dış kapının mandalı
Ablası git camdan atla dese sorgusuz sualsiz atlar diye düşünüyorum bazen. Annesi ablasını, ablası da annesini buna kötülüyor. Bu gidiyor ablasını arıyor, ara yapmaya çalışıyor falan. Uğraşsın dursun. Bir noktada kendi de gerçeklere gözünü açar inşallahAzıcık ta ablasına dese keşke insanlık yapın diye ama nerdeee
İnşallah tez zamanda açsın gözünüAblası git camdan atla dese sorgusuz sualsiz atlar diye düşünüyorum bazen. Annesi ablasını, ablası da annesini buna kötülüyor. Bu gidiyor ablasını arıyor, ara yapmaya çalışıyor falan. Uğraşsın dursun. Bir noktada kendi de gerçeklere gözünü açar inşallah
Naptin canimİlaç hiç kullanmak istemiyorum hem ara vermek psikoljik olarak toparlanmam için iyi gelecek
Amin hayırlısı ins sıkıntı yoktur
Ocak subata kadar ara verdik canimNaptin canim
Bir problem yok dimi? Her sey yolunda mi? Hayırlısı olsun inşallah canımOcak subata kadar ara verdik canim
Yok çok şükür bı sıkıntı yokmuş kuşum atmışım herşeyi rahim duvarı da incelmiş kist vs hiç bişi oluşmamış sağda 10 solda 11 yumurta oluşmuş yine onlara baktıBir problem yok dimi? Her sey yolunda mi? Hayırlısı olsun inşallah canım
Oh super canim, maasallahhhhYok çok şükür bı sıkıntı yokmuş kuşum atmışım herşeyi rahim duvarı da incelmiş kist vs hiç bişi oluşmamış sağda 10 solda 11 yumurta oluşmuş yine onlara baktı
Sağolasın kuzummOh super canim, maasallahhhhcok sevindim
İşe yarıyor bellikiBilsin o da beni incittigini annesiyle hiç bişi yokmuş gibi konuştuğu zaman ince dusunemiyorlar ya ince düşünmeye itiyorum onu sadece
anlar mı kiİnsanlık onda kalsınmış öyle diyor. İnsanlık gösterilecek taraf biziz bu durumda dedim de napayım ablasına da düşman edemem. Kendi görüp anlasın
Pihtimmm pihtimmmm gorumcelerle KV ler i ıslah etsin rabbimmmmmİşe yarıyor bellikibenimkinde olmuyor konuşsak da hep aynı amaaan öf
anlar mı kiinsanlık hak edene yapılır bizimkine kötülesem de anlamıyor olsun kardeşiz diyor yok öyle bir insan değil diyor öf bunla mı uğraşcam aman ne halleri varsa görsünler bıhtım
Amiiiiiiinnnn amiiiinPihtimmm pihtimmmm gorumcelerle KV ler i ıslah etsin rabbimmmmm
Yılan belgeseli bir tek sizin evde mi vizyona giriyor sanıyordunOffff en güzel dedikoduları kaçırmışım yaaaa
Birtek bende var cadılar sanıodmYılan belgeseli bir tek sizin evde mi vizyona giriyor sanıyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?