Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sende vur deyince öldürüyorsun o kadar da değil kimse kendini vazgeçilmez sanmasın yine de.ama bunlar içinde yuva yıkmaya değmez.enişte kıymet biliyorsa gerisi boş

bir yere kadar.bu mottoda devam edelim biz
Bilsin o da beni incittigini annesiyle hiç bişi yokmuş gibi konuştuğu zaman ince dusunemiyorlar ya ince düşünmeye itiyorum onu sadece

İnsanlık onda kalsınmış öyle diyor. İnsanlık gösterilecek taraf biziz bu durumda dedim de napayım ablasına da düşman edemem. Kendi görüp anlasın

Onların haberi yok duysalar göbek atarlar zaten herife de dedim seninkiler duysa bu dediğimi hemen kız bakmaya başlarlar sana dedim bilsin ama herif de ona göre unutup da yakın olmaya zorlamasın kendi de yakın olmasin

Bilsin o da beni incittigini annesiyle hiç bişi yokmuş gibi konuştuğu zaman ince dusunemiyorlar ya ince düşünmeye itiyorum onu sadece
Öyle ince düşünmeyi öğrenmez ki boş yere eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüş olursun. Hiç bulandırma suyu. Sen kocandan, evliliğinden memnunsan bitti gitti. Gerisi dış kapının mandalı

Öyle yapmasam dış kapının dış mandalı değildi üzülmesin mis üzülmesin anası diye diye evimizin içine karışmaya başladı banane karıştırmam ne kendi anamı ne onun anasını işlerine gelince kırk yaşında bı evini çekip ceviremio mu niye karisiolarsa

Azıcık ta ablasına dese keşke insanlık yapın diye ama nerdeee
Ablası git camdan atla dese sorgusuz sualsiz atlar diye düşünüyorum bazen. Annesi ablasını, ablası da annesini buna kötülüyor. Bu gidiyor ablasını arıyor, ara yapmaya çalışıyor falan. Uğraşsın dursun. Bir noktada kendi de gerçeklere gözünü açar inşallah

İnşallah tez zamanda açsın gözünü

İşe yarıyor belliki benimkinde olmuyor konuşsak da hep aynı amaaan öf
İnsanlık onda kalsınmış öyle diyor. İnsanlık gösterilecek taraf biziz bu durumda dedim de napayım ablasına da düşman edemem. Kendi görüp anlasın
anlar mı ki insanlık hak edene yapılır bizimkine kötülesem de anlamıyor olsun kardeşiz diyor yok öyle bir insan değil diyor öf bunla mı uğraşcam aman ne halleri varsa görsünler bıhtım

Pihtimmm pihtimmmm gorumcelerle KV ler i ıslah etsin rabbimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…