- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.821
Benimki sezon finaliyle çıktı piyasayaBirtek bende var cadılar sanıodm
Hepiniz masum masum durunca
Sende 1 görümcemi varBenimki sezon finaliyle çıktı piyasaya
Evet üç taneye bedelmiş meğerSende 1 görümcemi var
3 tane olunc 9a bedel oluoEvet üç taneye bedelmiş meğer
Geçmiş olsun kardeş. Bana bir tanesi yetti de arttı. Bir de ben kendi ailemde hiç böyle şeyler görmedim, çok acayip geliyor bana3 tane olunc 9a bedel oluo
Bende 3 tane var.. 2si eh..
1 tanesi 10 kaynanaya bedel
Bende hiç görmedm ama evlenmeden önce bana herkes bak evlenme die uyardıGeçmiş olsun kardeş. Bana bir tanesi yetti de arttı. Bir de ben kendi ailemde hiç böyle şeyler görmedim, çok acayip geliyor bana
İnsanın kocasıyla mutlu olmasına müsaade etmiyorlar. Çok değişik kafalarBende hiç görmedm ama evlenmeden önce bana herkes bak evlenme die uyardı
O daha kötü.. Şimdi bişi olunca biz sana demiştik diolar
Eşimden yana hiç pişmanlığım yk cok şükür.. Yine olsa yine o derim.. İyiki var iyiki kendisi.. Ama ailesi düşman başına
Oo bizimkiler çift maaşlısınız diyip duruolrİnsanın kocasıyla mutlu olmasına müsaade etmiyorlar. Çok değişik kafalar
Ya benim kardeşim yeni nişanlandı. Sonbaharda evlenecek. Mutlu olsunlar, her şey istedikleri gibi olsun diye bizim üç kız kardeş atmadığımız takla kalmadı. Yuvasını bozmak, elinden parasını almak aklımın ucundan geçmez. Bu nedir ya cidden çift maaşınız varsa ne güzel çocuğunuza güzel bir gelecek hazırlayın, paranızı çarçur etmeyin demeleri lazımken bunu demeyip bir de göz mü dikiyorlar? Yazık günahOo bizimkiler çift maaşlısınız diyip duruolr
Yani birini bize verin
Ama ben cazgır gelin
Hepsinin hakkından geldim.. Kv bana bişi diemio artk.. Görümcem ile görüşmüorm
Diğer ikisini tehdit ettm susuolar
Kayınbabamla aram hep iyidir
Herkes bizmi kuzum...Ya benim kardeşim yeni nişanlandı. Sonbaharda evlenecek. Mutlu olsunlar, her şey istedikleri gibi olsun diye bizim üç kız kardeş atmadığımız takla kalmadı. Yuvasını bozmak, elinden parasını almak aklımın ucundan geçmez. Bu nedir ya cidden çift maaşınız varsa ne güzel çocuğunuza güzel bir gelecek hazırlayın, paranızı çarçur etmeyin demeleri lazımken bunu demeyip bir de göz mü dikiyorlar? Yazık günah
Bende aynı dertten yakndmYa bensiz dedikodu, aşk olsun. :)
Bence ofunn_xone on Instagram: "Like comment and follow DM for video removal Cr:@sydney.g.c - - - #review #reviews #reviewer #reviewthailand #reviewmurah #reviewig #reviewmakanan #makeupreview #cismeticsreview #outfitreview #clothesreview #makeupreview #cos
20K likes, 193 comments - funn_xone on July 4, 2021: "Like comment and follow DM for video removal Cr:@sydney.g.c - - - #review #reviews #reviewer #reviewthailand #reviewmurah #reviewig #reviewmakanan #makeupreview #cismeticsreview #outfitreview #clothesreview #makeupreview #cosmeticsreview...www.instagram.com
anonimbirbayan kuzuu bu seninki diil dimi
Bilmem, iki ayda bir görüşürüz, ayda iki kere de ben ararım nasılsın diye. Daha arama zamanım gelmedi.Bende aynı dertten yakndm
Senin kaynana ne alemde
Çok geçmiş olsun kuzumm bian önce git Dr aKizlaar gunaydinn. Insallah hepiniz iyisinizdirben cok rahatsızım grip oldum sanırım ne burnum duruyor ne ağrılarım. Yine hastane yolu göründü bana biktim
Sagol beybim dun gidecektim ama esim yoktu bende araba kullanacak durumda degildim simdi gidicez inşallah. D vitaminim o kadar dusukki biri üf dese hasta oluyorum yaÇok geçmiş olsun kuzumm bian önce git Dr a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?