Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun kardeş. Bana bir tanesi yetti de arttı. Bir de ben kendi ailemde hiç böyle şeyler görmedim, çok acayip geliyor bana
Bende hiç görmedm ama evlenmeden önce bana herkes bak evlenme die uyardı
O daha kötü.. Şimdi bişi olunca biz sana demiştik diolar
Eşimden yana hiç pişmanlığım yk cok şükür.. Yine olsa yine o derim.. İyiki var iyiki kendisi.. Ama ailesi düşman başına

İnsanın kocasıyla mutlu olmasına müsaade etmiyorlar. Çok değişik kafalar

İnsanın kocasıyla mutlu olmasına müsaade etmiyorlar. Çok değişik kafalar
Oo bizimkiler çift maaşlısınız diyip duruolr
Yani birini bize verin
Ama ben cazgır gelin
Hepsinin hakkından geldim.. Kv bana bişi diemio artk.. Görümcem ile görüşmüorm
Diğer ikisini tehdit ettm susuolar
Kayınbabamla aram hep iyidir

Ya benim kardeşim yeni nişanlandı. Sonbaharda evlenecek. Mutlu olsunlar, her şey istedikleri gibi olsun diye bizim üç kız kardeş atmadığımız takla kalmadı. Yuvasını bozmak, elinden parasını almak aklımın ucundan geçmez. Bu nedir ya cidden çift maaşınız varsa ne güzel çocuğunuza güzel bir gelecek hazırlayın, paranızı çarçur etmeyin demeleri lazımken bunu demeyip bir de göz mü dikiyorlar? Yazık günah

Herkes bizmi kuzum...
Benm kv tam paracı.. Cebine 3 kuruş at seni ilah yapıo töbe estf.

anonimbirbayan kuzuu bu seninki diil dimi

Bence o

Bende aynı dertten yakndm
Senin kaynana ne alemde
Bilmem, iki ayda bir görüşürüz, ayda iki kere de ben ararım nasılsın diye. Daha arama zamanım gelmedi.
Dün enfeksiyon çıktı, doktor azosilin verdi, her pimpirikli ve psikopatlık derecesinde hassas gebe gibi onu araştırıyorum bu saatte kalktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…