- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.841
Valla ben sürekli ocaktan beri vitamin kullanınca maşallahın var bu sene hiç hasta olmadım çok şükür acaba diom kendi kendime devam mı etsem vitaminlereSagol beybim dun gidecektim ama esim yoktu bende araba kullanacak durumda degildim simdi gidicez inşallah. D vitaminim o kadar dusukki biri üf dese hasta oluyorum ya
D vitamini için takviye vermiyorlar mı? Ben de demir ve d vitaminim düşünce hastalanıyorum çok sık. Bağışıklık düşüyor galiba beraberinde. Kuşburnu marmelatı ve dut pekmezine başlamıştım bir ara. Her gün aç karna birer kaşık. Kuşburnu marmelatını da bir doktor söylemişti bana bağışıklığın çökmüş resmen bunu ye demişti. Şekersiz satılanları var onlardan bulmaya çalış. İnternette de bulabilirsinSagol beybim dun gidecektim ama esim yoktu bende araba kullanacak durumda degildim simdi gidicez inşallah. D vitaminim o kadar dusukki biri üf dese hasta oluyorum ya
Kışın bende redoxan kullaniyordum hic grip olmadim birakali baya oldu gecen gecede cam açık uyuduk sonrasi malumValla ben sürekli ocaktan beri vitamin kullanınca maşallahın var bu sene hiç hasta olmadım çok şükür acaba diom kendi kendime devam mı etsem vitaminlere
Damla verdiler 3 aylık bebek gibi hissediyorum kendimiD vitamini için takviye vermiyorlar mı? Ben de demir ve d vitaminim düşünce hastalanıyorum çok sık. Bağışıklık düşüyor galiba beraberinde. Kuşburnu marmelatı ve dut pekmezine başlamıştım bir ara. Her gün aç karna birer kaşık. Kuşburnu marmelatını da bir doktor söylemişti bana bağışıklığın çökmüş resmen bunu ye demişti. Şekersiz satılanları var onlardan bulmaya çalış. İnternette de bulabilirsin
D vitaminini tahlil yapmadan verdi doktor.Valla ben sürekli ocaktan beri vitamin kullanınca maşallahın var bu sene hiç hasta olmadım çok şükür acaba diom kendi kendime devam mı etsem vitaminlere
Gittin mi Dr a yavrum dikkat etsene kendine yaaa Yemen'e icmene dikkat et üşütmeKışın bende redoxan kullaniyordum hic grip olmadim birakali baya oldu gecen gecede cam açık uyuduk sonrasi malum
Damla verdiler 3 aylık bebek gibi hissediyorum kendimid vitamini bağışıklığı cok etkiliyor ya pandemi yuzunden eve tıkıldık gunes yuzu görmedim , vanda malum 6 ay kış zaten düştü dogal olarak
Tipten direk anlıyor demek senin DrD vitaminini tahlil yapmadan verdi doktor.
Bana bakıp, sende D vitamini yoktur dedi.
Kullaninca cidden fark ediyo ama. Ben yillar var tek vitamin hapi agzima surmedim. Birden takviye yapinca agrilarim azaldi sac dokulmem durdu falan. 8. Aya kadar fildir fildir gezdim. Sonrası malum.Tipten direk anlıyor demek senin Drben bıraktım aslında açaba devam etsemmi ki d vitamini B12 cidden hiç hasta olmadım maşallah onları kullanali
Neyn var kuzumGunaydinsssss
Allaha yakn bana uzakBilmem, iki ayda bir görüşürüz, ayda iki kere de ben ararım nasılsın diye. Daha arama zamanım gelmedi.
Dün enfeksiyon çıktı, doktor azosilin verdi, her pimpirikli ve psikopatlık derecesinde hassas gebe gibi onu araştırıyorum bu saatte kalktım.
AşkoşşşşşşşKizlaar gunaydinn. Insallah hepiniz iyisinizdirben cok rahatsızım grip oldum sanırım ne burnum duruyor ne ağrılarım. Yine hastane yolu göründü bana biktim
Ohhh sağlıcakla gelsinnnn normal kuzum artık iyice agirlastin doğum yaklaştı bebiş içerde büyüdüKullaninca cidden fark ediyo ama. Ben yillar var tek vitamin hapi agzima surmedim. Birden takviye yapinca agrilarim azaldi sac dokulmem durdu falan. 8. Aya kadar fildir fildir gezdim. Sonrası malum.
Doğuma son 28 ⏲
Akşamdan kalmaydim daNeyn var kuzum
Allaha yakn bana uzak
Kuzum enfeksiuon bende ooooo cok çıktı.. En son gittiğimde yine çıktı :)
Aşkoşşşşşşş
Sana kurşun dökmek şart oldu
O zillinin nazarı değio diyim sana
Oyyy kız kardeşin gelmesi iyi bir moral olcakAkşamdan kalmaydim daneyse toparlandım kahvaltımı yaptım çamaşır attım makinaya şimdi çıktı balkonu yıkadım onları astım şimdide evleri süpürüp silcem cuma kiz kardesimgil gelecek iki gün kalacaklar bizde ev berbat halde en azından şimdi dip köşe yapayım yarın pazar işlerim var Perşembe diyetisyen randevum var düştüm kalktım yeniden bomba gibiyim altı ay sonra tanıyamicaksınız beni
O damla iyi gelir. Düzenli kullan, vücut direncin geri gelir hemen. Yediğine içtiğine de dikkat et. Düzenli olarak meyve ye, tazesini sevmiyorsan kuru meyve ye, çiğ kuruyemiş ye. Bir de su çok önemli ya. Lıkır lıkır değil az az sık sık içKışın bende redoxan kullaniyordum hic grip olmadim birakali baya oldu gecen gecede cam açık uyuduk sonrasi malum
Damla verdiler 3 aylık bebek gibi hissediyorum kendimid vitamini bağışıklığı cok etkiliyor ya pandemi yuzunden eve tıkıldık gunes yuzu görmedim , vanda malum 6 ay kış zaten düştü dogal olarak
Senin doktor bizden daha hunili heD vitaminini tahlil yapmadan verdi doktor.
Bana bakıp, sende D vitamini yoktur dedi.
Zaten tanimiom deOyyy kız kardeşin gelmesi iyi bir moral olcak
Tanınmama konusuna gelince en ufak şüphem yok nurum
Hayırlı olsun yeni iş. Eski okulundan aramışlardı oraya mı döndün? Bize de telefon yasaktı. Sonra ben depremde ailemi arayıp haber verecek telefon bulamadım onların yüzünden. Nefret ettim son çalıştığım yerden cidden nefret. Böyle etiketle markayla caka satıyorlar, içeride insanlık yok, mobbing varZaten tanimiom deinşallah kusum şuan mugladalar herif tutturdu dün gece hadi yanlarına gidelim beraber geliriz İzmir'e diye zar zor ikna ettim ben şuan giremem denize diye altı ay sonra tikitik tikitik topuklularimi giyicem çok rahat şimdi ayaklarım kilolarımi tasimiyo ondan giyemiom.. diyetisyen değiştirdim eskisinin saatleri uymuodu bana haftasonu da calismiomus şimdiki hem daha uygun hem eve yakın hemde ayda dört kez çağırıyormus haftasonu da çalışıyorlarmış baktım araştırdım hiç şikayet eden olmamış ilgisizlikle alakalı Perşembe buna baslicam şimdi bayram sonuda ise baslicam bu sene bomba gibi olcam ama buraya pek giremem okulda tel kullanmioz çünkü öğle aralarında falan girebilirim
Gittik geldik canim 3 gunde gecmezse covit testi yaptir dediGittin mi Dr a yavrum dikkat etsene kendine yaaa Yemen'e icmene dikkat et üşütme
Tipten direk anlıyor demek senin Drben bıraktım aslında açaba devam etsemmi ki d vitamini B12 cidden hiç hasta olmadım maşallah onları kullanali
Onun gozunu oyacam ben az kaldiNeyn var kuzum
Allaha yakn bana uzak
Aşkoşşşşşşş
Sana kurşun dökmek şart oldu
O zillinin nazarı değio diyim sana
İnşallah ya onu icip balkonda gunesleniyorum bakalim normale cıkacakmi. Kiz ben bogazima iyi yerim aslinda niye boyleyim anlamadimO damla iyi gelir. Düzenli kullan, vücut direncin geri gelir hemen. Yediğine içtiğine de dikkat et. Düzenli olarak meyve ye, tazesini sevmiyorsan kuru meyve ye, çiğ kuruyemiş ye. Bir de su çok önemli ya. Lıkır lıkır değil az az sık sık iç
Senin doktor bizden daha hunili he
9 aydır ilk kez oluyo gı.Allaha yakn bana uzak
herşey o büyüsün diye zaten. tükendim dokuz ayda tek başıma. geçen gün çok kötü oldum, annemi aradım. yemeğe geleyim diye. ben evde değilim git ye anahtarın var dedi. nasıl kalbim kırıldı. ben evin kedisi miyim, halsizim kolumu kaldıramıyorum, ağrım var deyince böyle mi söylenir.Ohhh sağlıcakla gelsinnnn normal kuzum artık iyice agirlastin doğum yaklaştı bebiş içerde büyüdü
Bağışıklığı üzüntü, stres, sıkıntı, yorgunluk da düşürür. Üst üste kolay şeyler yaşamadın. Geçecek inşallah hepsi. Bir süre dikkat etmeye çalış toparlarsın yineİnşallah ya onu icip balkonda gunesleniyorum bakalim normale cıkacakmi. Kiz ben bogazima iyi yerim aslinda niye boyleyim anlamadim
Bence sen de yüzsüzlüğe vur artık. Git emrivaki yap, çöreklen evine. Annem değil misin, bakacaksın tabii de. Yemeğini de ye, uzanıp dinlen de. Bir kere geliyorsun dünyaya. Şimdi yardıma en çok ihtiyacın olan zaman. Annen de belli ki sıkıntılı bir süreçten geçiyor. O eskiye dönsün, bana ilgi göstersin diye beklersen sen daha çok üzüleceksin. O yüzden en iyi çözüm arsız davranmak sanırım şu anda. Yabancı biri değil ki annen sonuçta. Bunun gururu da olmazherşey o büyüsün diye zaten. tükendim dokuz ayda tek başıma. geçen gün çok kötü oldum, annemi aradım. yemeğe geleyim diye. ben evde değilim git ye anahtarın var dedi. nasıl kalbim kırıldı. ben evin kedisi miyim, halsizim kolumu kaldıramıyorum, ağrım var deyince böyle mi söylenir.
Bugünler de geçer,doğumdan sonra ben de inşallah toparlarım da. Bazı şeyleri unutmuyo insan.
harikasın bacım full enerjiAkşamdan kalmaydim daneyse toparlandım kahvaltımı yaptım çamaşır attım makinaya şimdi çıktı balkonu yıkadım onları astım şimdide evleri süpürüp silcem cuma kiz kardesimgil gelecek iki gün kalacaklar bizde ev berbat halde en azından şimdi dip köşe yapayım yarın pazar işlerim var Perşembe diyetisyen randevum var düştüm kalktım yeniden bomba gibiyim altı ay sonra tanıyamicaksınız beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?