- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.861
Bu hikayede yanan biz oldukZaten tanimiom deinşallah kusum şuan mugladalar herif tutturdu dün gece hadi yanlarına gidelim beraber geliriz İzmir'e diye zar zor ikna ettim ben şuan giremem denize diye altı ay sonra tikitik tikitik topuklularimi giyicem çok rahat şimdi ayaklarım kilolarımi tasimiyo ondan giyemiom.. diyetisyen değiştirdim eskisinin saatleri uymuodu bana haftasonu da calismiomus şimdiki hem daha uygun hem eve yakın hemde ayda dört kez çağırıyormus haftasonu da çalışıyorlarmış baktım araştırdım hiç şikayet eden olmamış ilgisizlikle alakalı Perşembe buna baslicam şimdi bayram sonuda ise baslicam bu sene bomba gibi olcam ama buraya pek giremem okulda tel kullanmioz çünkü öğle aralarında falan girebilirim
Bizde yolakGittik geldik canim 3 gunde gecmezse covit testi yaptir dedi
Onun gozunu oyacam ben az kaldi
İnşallah ya onu icip balkonda gunesleniyorum bakalim normale cıkacakmi. Kiz ben bogazima iyi yerim aslinda niye boyleyim anlamadim
Bende hep oldu9 aydır ilk kez oluyo gı.bütün değerlerim normal de sadece ph 7.5 çıkmış diye. ama ağrılarım geçti meğer enfeksiyondanmış.
Cnm özel kuaförler.. Özel yardımcılar.. Prenses gibi hayat yaşıolar..Tedavi sırasında aklıma nedense hep ünlüler geliyordu. O kadar zorlanıyordum ki "Bu prenses ünlüler bu tedaviyi nasıl kaldırıyor. İğnelerini yaptırmak için hemşire falan mı tutuyorlar acaba? Onların da böyle ağrıları, şikayetleri oluyor mu? Nasıl dayanıyorlar?" diye düşünüyordum. Zorluk herkese zorluk işte. Kadıncağız 1,5 senedir deniyormuş tedaviyle. Allah isteyen ve layığıyla bakabilecek herkese hayırlısıyla sağlıkla versin
Eki Görüntüle 2887838
Onu yapabilsem hayatım bi değişecek ki. :)))Bence sen de yüzsüzlüğe vur artık. Git emrivaki yap, çöreklen evine. Annem değil misin, bakacaksın tabii de. Yemeğini de ye, uzanıp dinlen de. Bir kere geliyorsun dünyaya. Şimdi yardıma en çok ihtiyacın olan zaman. Annen de belli ki sıkıntılı bir süreçten geçiyor. O eskiye dönsün, bana ilgi göstersin diye beklersen sen daha çok üzüleceksin. O yüzden en iyi çözüm arsız davranmak sanırım şu anda. Yabancı biri değil ki annen sonuçta. Bunun gururu da olmaz
Hahaha yok onu gectim benim bahcem yok bahcem olsada havuzum olmazfunn_xone on Instagram: "Like comment and follow DM for video removal Cr:@sydney.g.c - - - #review #reviews #reviewer #reviewthailand #reviewmurah #reviewig #reviewmakanan #makeupreview #cismeticsreview #outfitreview #clothesreview #makeupreview #cos
20K likes, 193 comments - funn_xone on July 4, 2021: "Like comment and follow DM for video removal Cr:@sydney.g.c - - - #review #reviews #reviewer #reviewthailand #reviewmurah #reviewig #reviewmakanan #makeupreview #cismeticsreview #outfitreview #clothesreview #makeupreview #cosmeticsreview...www.instagram.com
anonimbirbayan kuzuu bu seninki diil dimi
Sağolasın kuzum evet eski okulumda yok biz deprem zamanı aradık hatta çocuklara bile arattik kendi telefonlarimizdan kendi dolaplarimiza kilitliyoruz çünkü zaten tam deprem anında tel akla gelmiyo bile binadan çıkarken alıp çıkmıştıkHayırlı olsun yeni iş. Eski okulundan aramışlardı oraya mı döndün? Bize de telefon yasaktı. Sonra ben depremde ailemi arayıp haber verecek telefon bulamadım onların yüzünden. Nefret ettim son çalıştığım yerden cidden nefret. Böyle etiketle markayla caka satıyorlar, içeride insanlık yok, mobbing var
İnşallah geçer kuzum yaaGittik geldik canim 3 gunde gecmezse covit testi yaptir dedi
Onun gozunu oyacam ben az kaldi
İnşallah ya onu icip balkonda gunesleniyorum bakalim normale cıkacakmi. Kiz ben bogazima iyi yerim aslinda niye boyleyim anlamadim
Kıyamam kuzum hele en ihtiycain olduğunda yakınların bunu yapio ya atamiosun içinden sonrasında agzigla kuş tutsa nafileherşey o büyüsün diye zaten. tükendim dokuz ayda tek başıma. geçen gün çok kötü oldum, annemi aradım. yemeğe geleyim diye. ben evde değilim git ye anahtarın var dedi. nasıl kalbim kırıldı. ben evin kedisi miyim, halsizim kolumu kaldıramıyorum, ağrım var deyince böyle mi söylenir.
Bugünler de geçer,doğumdan sonra ben de inşallah toparlarım da. Bazı şeyleri unutmuyo insan.
Aynen yavrum sizlerin sayesindeharikasın bacım full enerji
Haaaayyiiiirrrrr yanmadikkkk akşamları disko disko hem sen gündüz bebisle ilgilencenki zatiBu hikayede yanan biz olduk
Bizde yolak
Bende hep oldu
Cnm özel kuaförler.. Özel yardımcılar.. Prenses gibi hayat yaşıolar..
Sadece iç dğnyası bizim gibi cocuğa hasret..
Dert ettiği şeyde kiloları
Leğene su doldur yavrucak atsın kendini suya coookk sıcakkkkHahaha yok onu gectim benim bahcem yok bahcem olsada havuzum olmaz
Senden daha cok gelirim benceSağolasın kuzum evet eski okulumda yok biz deprem zamanı aradık hatta çocuklara bile arattik kendi telefonlarimizdan kendi dolaplarimiza kilitliyoruz çünkü zaten tam deprem anında tel akla gelmiyo bile binadan çıkarken alıp çıkmıştık
İnşallah geçer kuzum yaa
Kıyamam kuzum hele en ihtiycain olduğunda yakınların bunu yapio ya atamiosun içinden sonrasında agzigla kuş tutsa nafile
Aynen yavrum sizlerin sayesinde
Haaaayyiiiirrrrr yanmadikkkk akşamları disko disko hem sen gündüz bebisle ilgilencenki zati
Leğene su doldur yavrucak atsın kendini suya coookk sıcakkkk
Şaşırdım genelde ünlüler tek deneme de tutturuyorlar ya cidden şaşırdım rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin evlat hasreti cektirmesinTedavi sırasında aklıma nedense hep ünlüler geliyordu. O kadar zorlanıyordum ki "Bu prenses ünlüler bu tedaviyi nasıl kaldırıyor. İğnelerini yaptırmak için hemşire falan mı tutuyorlar acaba? Onların da böyle ağrıları, şikayetleri oluyor mu? Nasıl dayanıyorlar?" diye düşünüyordum. Zorluk herkese zorluk işte. Kadıncağız 1,5 senedir deniyormuş tedaviyle. Allah isteyen ve layığıyla bakabilecek herkese hayırlısıyla sağlıkla versin
Eki Görüntüle 2887838
Orası Allah'ın emriiSenden daha cok gelirim bence
Ağrılarm azalınca
İnşallah beybimBağışıklığı üzüntü, stres, sıkıntı, yorgunluk da düşürür. Üst üste kolay şeyler yaşamadın. Geçecek inşallah hepsi. Bir süre dikkat etmeye çalış toparlarsın yine
Öyle de kuzum yine de insanlar çok acımasız bu yüzden bazen acımasız olmak gerektiğine inanıyorumBen yıllardır o kadar alistim ki.Nurzfr
boşver senin kimseye ihtiyacın yok çok şükürherşey o büyüsün diye zaten. tükendim dokuz ayda tek başıma. geçen gün çok kötü oldum, annemi aradım. yemeğe geleyim diye. ben evde değilim git ye anahtarın var dedi. nasıl kalbim kırıldı. ben evin kedisi miyim, halsizim kolumu kaldıramıyorum, ağrım var deyince böyle mi söylenir.
Bugünler de geçer,doğumdan sonra ben de inşallah toparlarım da. Bazı şeyleri unutmuyo insan.
Ter bı taraflarimdan aktı vala yoruldum oturcam ben
Oturmayamı geldik
Siz hamissiniz kuzum çok takmayın eğer takiyosanizda söyleyin gitsin hamilelik psikolojisi var sonuçta hormonlara suç atabilirsiniz içinizde bırakmayın amaA
boşver senin kimseye ihtiyacın yok çok şükürAma tavır koymasını da bil azıcık.bak benimki de ilgisizdi ömür boyunca şimdi de işimi gücümü yapmadı geldiğinde.ama lafta kızım nasılsın gibi yapmacık yapmacık konuşuyor hiç oralı olmuyorum.geçen torunum bana benzesin süslü olsun diyor sanki ben pespaye geziyorum.sanki çok çocuk seviyor gibi torunuma şunu aldım falan diyor sen ana olaydın kendi çocuğuna bakardın benim çocuğumu bana bırak dicem de olmucak.düşüncesiz insanlardan nefret ediyorum unutamıyorum hiçbir şeyi
Gel sen ne çektiğimi birde bana sorTer bı taraflarimdan aktı vala yoruldum oturcam ben
Sensiz nasıl yaşarım gel de bana sorGel sen ne çektiğimi birde bana sor
Konuştuk az önce telefonla, yanında olamıyorum falan dedi, ama bundan sonra olucam dedi. Zaten dokuzuncu aydayım anne, hastanede yanımda ol yeter dedim.A
boşver senin kimseye ihtiyacın yok çok şükürAma tavır koymasını da bil azıcık.bak benimki de ilgisizdi ömür boyunca şimdi de işimi gücümü yapmadı geldiğinde.ama lafta kızım nasılsın gibi yapmacık yapmacık konuşuyor hiç oralı olmuyorum.geçen torunum bana benzesin süslü olsun diyor sanki ben pespaye geziyorum.sanki çok çocuk seviyor gibi torunuma şunu aldım falan diyor sen ana olaydın kendi çocuğuna bakardın benim çocuğumu bana bırak dicem de olmucak.düşüncesiz insanlardan nefret ediyorum unutamıyorum hiçbir şeyi
Doğuma yakın bi enerji geliyomuş zatiEvde halay çekiorm doğurmak için resmen
Benmki kafayı yemekten amaDoğuma yakın bi enerji geliyomuş zati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?