Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu hikayede yanan biz olduk

Gittik geldik canim 3 gunde gecmezse covit testi yaptir dedi

Onun gozunu oyacam ben az kaldi

İnşallah ya onu icip balkonda gunesleniyorum bakalim normale cıkacakmi. Kiz ben bogazima iyi yerim aslinda niye boyleyim anlamadim
Bizde yolak

9 aydır ilk kez oluyo gı. bütün değerlerim normal de sadece ph 7.5 çıkmış diye. ama ağrılarım geçti meğer enfeksiyondanmış.
Bende hep oldu

Cnm özel kuaförler.. Özel yardımcılar.. Prenses gibi hayat yaşıolar..
Sadece iç dğnyası bizim gibi cocuğa hasret..
Dert ettiği şeyde kiloları

Onu yapabilsem hayatım bi değişecek ki. :)))

Hahaha yok onu gectim benim bahcem yok bahcem olsada havuzum olmaz

Sağolasın kuzum evet eski okulumda yok biz deprem zamanı aradık hatta çocuklara bile arattik kendi telefonlarimizdan kendi dolaplarimiza kilitliyoruz çünkü zaten tam deprem anında tel akla gelmiyo bile binadan çıkarken alıp çıkmıştık
Gittik geldik canim 3 gunde gecmezse covit testi yaptir dedi

Onun gozunu oyacam ben az kaldi

İnşallah ya onu icip balkonda gunesleniyorum bakalim normale cıkacakmi. Kiz ben bogazima iyi yerim aslinda niye boyleyim anlamadim
İnşallah geçer kuzum yaa
Kıyamam kuzum hele en ihtiycain olduğunda yakınların bunu yapio ya atamiosun içinden sonrasında agzigla kuş tutsa nafile
harikasın bacım full enerji
Aynen yavrum sizlerin sayesinde
Bu hikayede yanan biz olduk

Bizde yolak

Bende hep oldu

Cnm özel kuaförler.. Özel yardımcılar.. Prenses gibi hayat yaşıolar..
Sadece iç dğnyası bizim gibi cocuğa hasret..
Dert ettiği şeyde kiloları
Haaaayyiiiirrrrr yanmadikkkk akşamları disko disko hem sen gündüz bebisle ilgilencenki zati
Hahaha yok onu gectim benim bahcem yok bahcem olsada havuzum olmaz
Leğene su doldur yavrucak atsın kendini suya coookk sıcakkkk

Senden daha cok gelirim bence
Ağrılarm azalınca

Şaşırdım genelde ünlüler tek deneme de tutturuyorlar ya cidden şaşırdım rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin evlat hasreti cektirmesin
Senden daha cok gelirim bence
Ağrılarm azalınca
Orası Allah'ın emrii

A
boşver senin kimseye ihtiyacın yok çok şükür Ama tavır koymasını da bil azıcık.bak benimki de ilgisizdi ömür boyunca şimdi de işimi gücümü yapmadı geldiğinde.ama lafta kızım nasılsın gibi yapmacık yapmacık konuşuyor hiç oralı olmuyorum.geçen torunum bana benzesin süslü olsun diyor sanki ben pespaye geziyorum.sanki çok çocuk seviyor gibi torunuma şunu aldım falan diyor sen ana olaydın kendi çocuğuna bakardın benim çocuğumu bana bırak dicem de olmucak.düşüncesiz insanlardan nefret ediyorum unutamıyorum hiçbir şeyi

Siz hamissiniz kuzum çok takmayın eğer takiyosanizda söyleyin gitsin hamilelik psikolojisi var sonuçta hormonlara suç atabilirsiniz içinizde bırakmayın ama

Konuştuk az önce telefonla, yanında olamıyorum falan dedi, ama bundan sonra olucam dedi. Zaten dokuzuncu aydayım anne, hastanede yanımda ol yeter dedim.
O da ele güne karşı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…