- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.881
Onunda ruh sağlığı iyi değil bir şey diyemem.zaten alıştık yapacak bir şey yok.umursamaz insan değiştirilmez.her doğuran gerçekten anne olamıyor o duygu nasip olmuyorSiz hamissiniz kuzum çok takmayın eğer takiyosanizda söyleyin gitsin hamilelik psikolojisi var sonuçta hormonlara suç atabilirsiniz içinizde bırakmayın ama
iyi demişsin bu saate kadar neredeymiş.ben olsam onu da istemezdim.istemiyorum.şimdi kayınvalidem annen doğumdan birkaç gün önce gelir diyor inanki hiç istemiyorum bu zamana kadar işim düşmemiş şimdide düşmez inşallah.doğurunca tüm aile gelicek hepsi ilgilenir kv bu konularda düşünceli sağolsun oda ilgilenir toparlanana kadar dursunlar yeter.Konuştuk az önce telefonla, yanında olamıyorum falan dedi, ama bundan sonra olucam dedi. Zaten dokuzuncu aydayım anne, hastanede yanımda ol yeter dedim.
O da ele güne karşı.
Elimde su şişesi yanımda vantilatör ferahlamaya çalışıyorumDusunceBulutu bulutçum ne edisin
Kore maskesi nasıl oluyormusElimde su şişesi yanımda vantilatör ferahlamaya çalışıyorummarkete gittim kore maskesi gelmiş onu aldım ama dışarısı yanıyor sen napıyorsun bebiş
Kore maskesi ne gıııElimde su şişesi yanımda vantilatör ferahlamaya çalışıyorummarkete gittim kore maskesi gelmiş onu aldım ama dışarısı yanıyor sen napıyorsun bebiş
Annemle evlerimiz çok yakın yürüyerek 1 dakika. Eşim giderken annen gelsin 15 gün kalsın yanında, oturamıyosun kalkamıyosun dedi. Acil bişey olsa tek başıma gidiyorum acile bile. Doktor her an doğum başlayabilir diyo.iyi demişsin bu saate kadar neredeymiş.ben olsam onu da istemezdim.istemiyorum.şimdi kayınvalidem annen doğumdan birkaç gün önce gelir diyor inanki hiç istemiyorum bu zamana kadar işim düşmemiş şimdide düşmez inşallah.doğurunca tüm aile gelicek hepsi ilgilenir kv bu konularda düşünceli sağolsun oda ilgilenir toparlanana kadar dursunlar yeter.
Bende şu pandemi maskesi sandmEki Görüntüle 2887939
Cildi sıkılaştırıcı nemlendiriyormuş kore ürünleri iyi oluyor bime 6liraya gelmiş yüze yapıştırıyorsun falan maske işteBal0ncuk Nurzfr
Senin demeden kendi gelmesi lazım lazım da işte… öyle olmuyorAnnemle evlerimiz çok yakın yürüyerek 1 dakika. Eşim giderken annen gelsin 15 gün kalsın yanında, oturamıyosun kalkamıyosun dedi. Acil bişey olsa tek başıma gidiyorum acile bile. Doktor her an doğum başlayabilir diyo.
Tamam dedim kalır. Ama kalmayacağını biliyorum. Eşime karşı hep çok iyiyim, anneme ne gerek var, ben annemle zaten çok kalamam düzenim bozulur falan diyorum işte. Ne biliyim.
Allah seni napmasınBende şu pandemi maskesi sandm
Görünce kahkahaa attm kendime güldümmm
Eki Görüntüle 2887939
Cildi sıkılaştırıcı nemlendiriyormuş kore ürünleri iyi oluyor bime 6liraya gelmiş yüze yapıştırıyorsun falan maske işteBal0ncuk Nurzfr
Bende yüze takılan pandemi maskesi sandım ne özelliği var ki diye dusunuomBende şu pandemi maskesi sandm
Görünce kahkahaa attm kendime güldümmm
Esin ne zaman izin alacak kuzuAnnemle evlerimiz çok yakın yürüyerek 1 dakika. Eşim giderken annen gelsin 15 gün kalsın yanında, oturamıyosun kalkamıyosun dedi. Acil bişey olsa tek başıma gidiyorum acile bile. Doktor her an doğum başlayabilir diyo.
Tamam dedim kalır. Ama kalmayacağını biliyorum. Eşime karşı hep çok iyiyim, anneme ne gerek var, ben annemle zaten çok kalamam düzenim bozulur falan diyorum işte. Ne biliyim.
Ayyy Allahta seni güldürsünAllah seni napmasınkorona mı kaldı yazın herkes free kışın cuppada cuppa
Tek değilmişimmmmmBende yüze takılan pandemi maskesi sandım ne özelliği var ki diye dusunuom
Cilt bakımı kim ben kim hiç aklıma gelmedi öyle bı maske olacağıAyyy Allahta seni güldürsün
Tek değilmişimmmmm
Hayır benm aram var maskelerledeCilt bakımı kim ben kim hiç aklıma gelmedi öyle bı maske olacağı
Bende yüze takılan pandemi maskesi sandım ne özelliği var ki diye dusunuom
amin cümlemiziAyyy Allahta seni güldürsün
Tek değilmişimmmmm
Ayy ben yaparm bi sürüde para döktm ama gebelikte hiç yapmadmYa siz yüzünüze hiç mi maske yapmıyonuz gerçi bende ayda yılda bir yapıyorum da pandemi maskesinin ne özelliği olabilir en fazla yüz vantilatörü takabilrler onada bizim paramız yetmez
amin cümlemizi
Yapmiom valla arada bı sabunla yikiom o kremler aldım gece gündüz göz altı heveslendim bakım yapicam kendime diye ama nerdeeeee onları sürmeye eriniyorumYa siz yüzünüze hiç mi maske yapmıyonuz gerçi bende ayda yılda bir yapıyorum da pandemi maskesinin ne özelliği olabilir en fazla yüz vantilatörü takabilrler onada bizim paramız yetmez
amin cümlemizi
Ben her gün yapılmadığı sürece bir şey olacağını düşünmüyorum.bence yap yüzümüz pırıl pırıl ak pak olsunAyy ben yaparm bi sürüde para döktm ama gebelikte hiç yapmadm
İyi hatırlattn bugnden itibaren yapaymda
Cici olaym artk
Artık hareket zamanı kullanmaya başla cici cici olalımYapmiom valla arada bı sabunla yikiom o kremler aldım gece gündüz göz altı heveslendim bakım yapicam kendime diye ama nerdeeeee onları sürmeye eriniyorum
He ya verdiğim para boşa gitmesnBen her gün yapılmadığı sürece bir şey olacağını düşünmüyorum.bence yap yüzümüz pırıl pırıl ak pak olsun
Artık hareket zamanı kullanmaya başla cici cici olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?