Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiçte sevmem. N Neal burda olsaydı da zıkkımın kökünü iç o zaman deseydi.
Zencefili cidden iç ama. Profesyonel boğaz mağduruyum. 13 yaşımdan beri farenjitten ve boğaz enfeksiyonundan çekiyorum. Denemediğim şey kalmadı. En işe yarayanlarını yazayım. Aç karna yarım çay kaşığı kadar çörek otunu ağzına at, yavaş yavaş uzun uzun çiğne. Acı suyu çıkacak. O çok iyi geliyor. Bir süre üstüne bir şey yiyip içmemen lazım. Toz zencefilin tadı çok ağır olabilir. Kuru zencefil al, aktara gidemezsen markette de paketli satılabiliyor ama kuru zencefil diye belirt, inatla toz mu diye sorup onu verebiliyorlar. 2-3 küçük parça zencefili sudan geçirip bir kupanın içine at üstüne istersen bitki çayı istersen düz sıcak su koy. Biraz da limon sık. Biraz soğuduktan sonra iç. Hava çok sıcak ama boğazının etrafına bir şey sarabiliyorsan sar, havlu, şal, atlet, tişört ne olursa fark etmez. Boyun bölgesini sarılı ve sıcak tutmak da iyi geliyor

Altın değerinde bilgiler resmen.

Dün bu sıcakta hasta hasta koştur koştur hallettim satın almayı ama adamların evden çıkmaya niyeti yok.
Adam tutturmuş ben ev arıyorum diye. Mayısın 20sinden beri evi alacağımızı biliyor.
Ağustosun 10u doğum zaten. Evde herşey kolilerde bir aydır. Ne yapicam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…