- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #203.081
İlk defa önemsenmediğine sevindim aşkoşHsgshsus beni umursayip cevap vermedi maalesef hxhdhdhd yoksa göze almıştım herseyi hshsh
Nieeeee... KıyarmmmmSen bana kıyamazsın
Bende diorm bu saate işi ne..Bu saatte adama tost yaptırıyorum
Daha hiç kilo almadım sefam olsunİlk defa önemsenmediğine sevindim aşkoş
Nieeeee... Kıyarmmmm
Bende diorm bu saate işi ne..
Ye ekmekleri ye.. Sonra ben gibi şişko ol
Sağol canımOh en sevdigim afiyet olsun
O kadar yolu getirmeye kiyabilsem benimde yanimda kalirBana getir
Ne kadarlik geliyosun canimO kadar yolu getirmeye kiyabilsem benimde yanimda kalir
Zencefilli sut ic canimGünaydın. Boğazım çok acıyo geçmedi bu meret kızlar pastil falan mı alsam ya?
Her seferinde bi şikayetle geliyo gibiyim şuan fark ettim.
Zencefili cidden iç ama. Profesyonel boğaz mağduruyum. 13 yaşımdan beri farenjitten ve boğaz enfeksiyonundan çekiyorum. Denemediğim şey kalmadı. En işe yarayanlarını yazayım. Aç karna yarım çay kaşığı kadar çörek otunu ağzına at, yavaş yavaş uzun uzun çiğne. Acı suyu çıkacak. O çok iyi geliyor. Bir süre üstüne bir şey yiyip içmemen lazım. Toz zencefilin tadı çok ağır olabilir. Kuru zencefil al, aktara gidemezsen markette de paketli satılabiliyor ama kuru zencefil diye belirt, inatla toz mu diye sorup onu verebiliyorlar. 2-3 küçük parça zencefili sudan geçirip bir kupanın içine at üstüne istersen bitki çayı istersen düz sıcak su koy. Biraz da limon sık. Biraz soğuduktan sonra iç. Hava çok sıcak ama boğazının etrafına bir şey sarabiliyorsan sar, havlu, şal, atlet, tişört ne olursa fark etmez. Boyun bölgesini sarılı ve sıcak tutmak da iyi geliyor
Altın değerinde bilgiler resmen.Zencefili cidden iç ama. Profesyonel boğaz mağduruyum. 13 yaşımdan beri farenjitten ve boğaz enfeksiyonundan çekiyorum. Denemediğim şey kalmadı. En işe yarayanlarını yazayım. Aç karna yarım çay kaşığı kadar çörek otunu ağzına at, yavaş yavaş uzun uzun çiğne. Acı suyu çıkacak. O çok iyi geliyor. Bir süre üstüne bir şey yiyip içmemen lazım. Toz zencefilin tadı çok ağır olabilir. Kuru zencefil al, aktara gidemezsen markette de paketli satılabiliyor ama kuru zencefil diye belirt, inatla toz mu diye sorup onu verebiliyorlar. 2-3 küçük parça zencefili sudan geçirip bir kupanın içine at üstüne istersen bitki çayı istersen düz sıcak su koy. Biraz da limon sık. Biraz soğuduktan sonra iç. Hava çok sıcak ama boğazının etrafına bir şey sarabiliyorsan sar, havlu, şal, atlet, tişört ne olursa fark etmez. Boyun bölgesini sarılı ve sıcak tutmak da iyi geliyor
Düzelir inşallah bir an evvel. Yazın da hasta olmak daha çok koyuyor insana. Zaten sıcaktan boğuluyorsun, bir de üstüne acı çekmek kötü oluyor. Cereyanda kalma. Evi naptın bu arada? Satın alma işi bitti mi? Taşınma ne zaman?Altın değerinde bilgiler resmen.
Cok gıcıksınDaha hiç kilo almadım sefam olsun
DayloşşşşşşşşşşGunaydinnnnnn
Allahımmmm
Dün bu sıcakta hasta hasta koştur koştur hallettim satın almayı ama adamların evden çıkmaya niyeti yok.Düzelir inşallah bir an evvel. Yazın da hasta olmak daha çok koyuyor insana. Zaten sıcaktan boğuluyorsun, bir de üstüne acı çekmek kötü oluyor. Cereyanda kalma. Evi naptın bu arada? Satın alma işi bitti mi? Taşınma ne zaman?
Ben sayımıyım simdi 26 25 24 diyeAllahımmmm
Ben bile saymıorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?