Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi hayırlı uğurlu olsun. Yalnız o iş çok sakat ya. Noterden ihtar falan çekilemiyor mu acaba. Salladım şu an tamamen, böyle bir uygulama var mı bilmiyorum da sonuçta evin sahibi değişti. İstediğiniz şekilde kullanırsınız
Ben sayımıyım simdi 26 25 24 diye Geri sayim olunca tirsiyorum.
Sen daha otur yerinde. Son 10'da başlarız

Sorma ya, aslinda yapilir yapilmasina da, ev sahibi babamın arkadaşı.

Tanıdıkla da iş yapmak bu yüzden sıkıntı. Hamile olduğunu bilmiyorlar mı ya insan biraz anlayışlı olur. Madem çıkmayacaktı evi de satmasaydı. Ne güzel şark kurnazlığı
Biliyorlar bilmezler mi. Bir buçuk aydır çıkmadılar. Parayı almadılar tapu işlemleri halledilmedi belki ondan dedik ama yine de ağustosta çıkarız diyolar.

Biliyorlar bilmezler mi. Bir buçuk aydır çıkmadılar. Parayı almadılar tapu işlemleri halledilmedi belki ondan dedik ama yine de ağustosta çıkarız diyolar.
Oha hiç tanıdık manıdık dinlemeyin. Eşyalar kolide doğum olursa napacaksınız? Kırkı çıkmamış bebekle ev mi taşıyacaksınız babanın tanıdığına ayıp olmasın diye. Asıl ayıbı onlar yapıyor. Sen kesin sesini çıkaramazsın yine. Eşin girsin araya. Boşu boşuna kendi paranızla rezil olmayın

Oturduğumuz evin sahibi de evi kiraya verdi işin kötüsü. Burda da kalamayız. Çoluk çocuk taşınmayı geçtim yani düşün.
Zor bir durum valla tam doğum arefesinde inşallah bir an önce cıkarlarda sende geçersin evine o kolilerin ortada bekleme işini iyi bilirim

Ne çocuğun eşyalarını hazırlayabildim ne oda alabildim.
Bi çantasını hazırladım o da acil bisey olursa diye.
Yanlız herşeye yetişmeye çalışmaktan oluyor bazı şeyler hele hamıleyken daha zor gerçekten sağ salim doğsun da minnoş gerisi olur inşallah Allahın izniyle herşey onlar için zaten canımıza okusalarda sesimiz çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…