Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En fazla sezeryan yaparlar, doktorlar onu bir sağlık sorunu olarak görmüyorlar ki. Değil de zaten.

Günaydın son gün yarın lena kollarında hayat yeni başlıyor

Toparladim baya beybi❤ hazir misin anne olmaya

Yirimmmm. Ozlemisim kiz seniiii
Dur balus etiketlenmemis onu da ben konduram Bal0ncuk

Burdayım kusumm napiosun nasılsın heyecan dorukta mi

Geçti çok şükür. Şuan bi sorun yok. Senin bebişin napiyo:)
Bal0ncuk heyecan var mı?

Yaa hepiniz alemsiniz
Birinizde durduralm tmm sakin ol felan yazmamş

O deiilde baya baya hissizim..
Korkuyorum sadece.. Yaşadıklarımın etkisiyle tek duam sağlıklı olması
Doktor bak bu senin kızın ve sağlıklı diyene kadar asla doğurduğuma inanmıacam sanırım
Mucize bebek lena
Allah herkese bu duyguyu yaşatsın
Gebe olanlar sağlıkla kucağına alsn
Gebe olmak isteyen kuzularm biran önce gebe kalsn..
Yarn tek tek hepinizin adını anacam doğumda

(çoğunuzun adını biliyorm bilmediklerim özleden dilerlerse adlarını yazabilirler)

Son düzenleme:
Mecbur artık o kısım. Biraz özleşirsiniz. İyi diyelim iyi olsun. Sıcaklarla nemle boğuşuyoruz. Sizin oralarda da sel var mı ya çok yağış varmış galiba birkaç gündür
Ozlesmek iyidir istemesemde
Iyi olmana sevindim
Bizim buralarda hicbisey yok iki gundur sicak baya. Hollandanin bi kismi baya kotu olmus Almanyada oyle.

Niye durduralım niye niye? Güzel olacak her şey Allah'ın izniyle. Sağlıkla, sıhhatle gelsin bekliyoruz hep beraber

Ya öyle önemsiz bir şey gibi bahsetti ki şaşırdım zaten. Panik oldum bir an ters rahim deyince. Neblem ben. Her gün yeni bir bilgi
Onu bir ara bir başlıkta konuşmuşlardı hatırlamıyorum şimdi. Doktor hiç önemsemedi falan diyorlardı.
Karnın büyüyünce inanırsın, hatta tekme atıp uykundan uyanınca daha çok inanırsın:)

Hahaha yazmaz tabii ki o basit bsy çünkü, onemsenen bir durum degil, normal dogum esnasında dönüyor. Bir rahatsizlik vs değil yapisal bir durum. Bazi pozisyonlarda da agri acı yapabilir. Belli haftaya kdr vajinal ultrasonla gorunur bebe sonra da normal gorunur
Ya bunca guzel yazi arasina su kafa nasil giriyor hemen sbbfjshfjdbfndndbd otomatik mi aliyo senin mesajlar ahdhsid

Kız aksın zaman bizde peşinden gelip lenaya arkadaş getirelim benim adımı biliyor musun gerçi bilmene bile gerek yok kız kardeşim demen yeterli

Öyleymiş evet yapısal dedi. Vajinalde de görünmedi bizimki ilk başta. Aklımızı aldı bir miktar. Sonra karından göründü

Niye durduralım niye niye? Güzel olacak her şey Allah'ın izniyle. Sağlıkla, sıhhatle gelsin bekliyoruz hep beraber
İnşallah nealim
Ya bunca guzel yazi arasina su kafa nasil giriyor hemen sbbfjshfjdbfndndbd otomatik mi aliyo senin mesajlar ahdhsid
Azcük korkuormda
O benimle bütünleşti ama sen böyle yapınca kahkahayı basıorm

Kız aksın zaman bizde peşinden gelip lenaya arkadaş getirelim benim adımı biliyor musun gerçi bilmene bile gerek yok kız kardeşim demen yeterli
İnşallahhhhhhhhh çabucak çabucak getirin arkadaşını parem
Biliyormuym acabaaaaa
Canımsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…