- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #203.321
Hemsirecik aşkoş sen nasıl oldn beybitom
Shhshshss niye boyle olmus la alinti yapmistim halbukisii
Ben bile heycan yapiyorum sana nasil sakin ol diyim gshgsshYaa hepiniz alemsiniz
Birinizde durduralm tmm sakin ol felan yazmamş
O deiilde baya baya hissizim..
Korkuyorum sadece.. Yaşadıklarımın etkisiyle tek duam sağlıklı olması
Doktor bak bu senin kızın ve sağlıklı diyene kadar asla doğurduğuma inanmıacam sanırım
Mucize bebek lena
Allah herkese bu duyguyu yaşatsın
Gebe olanlar sağlıkla kucağına alsn
Gebe olmak isteyen kuzularm biran önce gebe kalsn..
Yarn tek tek hepinizin adını anacam doğumda
(çoğunuzun adını biliyorm bilmediklerim özleden dilerlerse adlarını yazabilirler)
Saol yaaa aşkoşShhshshss niye boyle olmus la alinti yapmistim halbukisiidaylosum gelmiyon buralar ben ozluyom asill naptin beybim nasilsiniz
Ben bile heycan yapiyorum sana nasil sakin ol diyim gshgssh
Bak gozunu kapatıcan açıcan lena kucagindaSaol yaaa aşkoş
Duamda olacaksınBak gozunu kapatıcan açıcan lena kucaginda
Anammmm sana da çok az kaldıGidip gelicem ben doğurdum dicem
Bu geri sayımı benim bünyem kaldırmaz
O zaman daha minnakti ondan gostermedi kendini bikeremÖyleymiş evet yapısal dedi. Vajinalde de görünmedi bizimki ilk başta. Aklımızı aldı bir miktar. Sonra karından göründü
Hayir alakasiz bi surat niye senle bütünleşsin hic alakasi olmayan yerde koyuyon onu, bence kendi kendine cikiyo allam ya ahdhwhdhwhdİnşallah nealim
Azcük korkuormda
O benimle bütünleşti ama sen böyle yapınca kahkahayı basıorm
İnşallahhhhhhhhh çabucak çabucak getirin arkadaşını parem
Biliyormuym acabaaaaa
Canımsn
Aslinda hemen hemen her gun geliyorm ama çok kisa kaliyorm karsilasmiyoruz yevrummm. Cok Şükür ya iste okula git gel devam ediyoruz. Simdi evde badana boya islerine başladık bir de bakalım o terane de bitsin deShhshshss niye boyle olmus la alinti yapmistim halbukisiidaylosum gelmiyon buralar ben ozluyom asill naptin beybim nasilsiniz
Ben bile heycan yapiyorum sana nasil sakin ol diyim gshgssh
He ya biliyorum o pozisyonu da, ilişki sonrası yüzüstü yatmak gerekiyormuş falan. Ben aksi gibi hep sırtüstü yatıyorum bilmediğim için. Bir kez denemiştim sadece yüzüstü. Hatta dün düşündüm belki bundan olmadı diye. Sonra dedim ki artık çok geç, sen tüplü daldınO zaman daha minnakti ondan gostermedi kendini bikeremhatta ters rahim icin pozisyonlar da paylaşıldı hep buralarda dhahhdhsdbsbfb
Bizim evde hayat durdu. Siz nasıl böyle bakım-temizlik işleri yapabiliyorsunuz??? Ne güzel ya, badana değil ama camlarımızın silinmeye, perdelerimizin yıkanıp asılmaya ihtiyacı var. Hiçbir şey yapamıyorum benAslinda hemen hemen her gun geliyorm ama çok kisa kaliyorm karsilasmiyoruz yevrummm. Cok Şükür ya iste okula git gel devam ediyoruz. Simdi evde badana boya islerine başladık bir de bakalım o terane de bitsin de
Kolay gele beybisuuO zaman daha minnakti ondan gostermedi kendini bikeremhatta ters rahim icin pozisyonlar da paylaşıldı hep buralarda dhahhdhsdbsbfb
Hayir alakasiz bi surat niye senle bütünleşsin hic alakasi olmayan yerde koyuyon onu, bence kendi kendine cikiyo allam ya ahdhwhdhwhd
Korkacak bsy yok sippadanak gelecek
Aslinda hemen hemen her gun geliyorm ama çok kisa kaliyorm karsilasmiyoruz yevrummm. Cok Şükür ya iste okula git gel devam ediyoruz. Simdi evde badana boya islerine başladık bir de bakalım o terane de bitsin de
Senin pisi nabıyo? Hiç atmıyorsun artıkKolay gele beybisuu
Ayyy gıcık oluo demiGidip gelicem ben doğurdum dicem
Bu geri sayımı benim bünyem kaldırmaz
Sen doğuma yakn korkmayacanmıO zaman daha minnakti ondan gostermedi kendini bikeremhatta ters rahim icin pozisyonlar da paylaşıldı hep buralarda dhahhdhsdbsbfb
Hayir alakasiz bi surat niye senle bütünleşsin hic alakasi olmayan yerde koyuyon onu, bence kendi kendine cikiyo allam ya ahdhwhdhwhd
Korkacak bsy yok sippadanak gelecek
Aslinda hemen hemen her gun geliyorm ama çok kisa kaliyorm karsilasmiyoruz yevrummm. Cok Şükür ya iste okula git gel devam ediyoruz. Simdi evde badana boya islerine başladık bir de bakalım o terane de bitsin de
Tuplu dalışHe ya biliyorum o pozisyonu da, ilişki sonrası yüzüstü yatmak gerekiyormuş falan. Ben aksi gibi hep sırtüstü yatıyorum bilmediğim için. Bir kez denemiştim sadece yüzüstü. Hatta dün düşündüm belki bundan olmadı diye. Sonra dedim ki artık çok geç, sen tüplü daldın
Bizim evde hayat durdu. Siz nasıl böyle bakım-temizlik işleri yapabiliyorsunuz??? Ne güzel ya, badana değil ama camlarımızın silinmeye, perdelerimizin yıkanıp asılmaya ihtiyacı var. Hiçbir şey yapamıyorum ben
Sağ ol guzuuuuKolay gele beybisuu
Bilmem, korkabilirim, heyecanlanabilirim, her sey olabilir ama hepsiciiii normal napalimAyyy gıcık oluo demi
Sen doğuma yakn korkmayacanmı
Aynen dayloşşTuplu dalış
Eşim yapıyor benim pek bsy yaptigim soylenemez canım yani normalde de isleri birlikte yaparız, cam hic silmedim simdiye kadar. Perdeler bende. Ne bilim o daha cok supurup siler, koltuk silme toz alma filan onda genelde. Ben de camasir bulaşık yemek banyo tuvalet genelde. Badana islerini de birini tutalım dedim o kendim yapmak istiyorum dedi sen bilirsin dedim simdi ufak ufak basladi. Ben de bsy istediğinde destek atiyorum iste. O biraz fazla titiz, duzenli, takintili, ben o kadar değilim vallayapmiyorsan zorlama kendini ev isi dedigin olur gider ya, en kotu ihtimal cok zorunda kalirsaniz destek alirsiniz, olduğu kadar yavruu
Sağ ol guzuuuu
Bilmem, korkabilirim, heyecanlanabilirim, her sey olabilir ama hepsiciiii normal napalim
Biz de normalde hep birlikte yaparız. Evin dip köşe temizliği beraber, çamaşır-bulaşık paylaşımlı. Camları da bir kez silmiştim geçen yaz, bu yaz mide bulantıları ve güçsüzlüğümden her şey kaldı. Küçük küçük kendi çapında eşim yapıyor mecburen hepsini. Biraz toparlarsam hava hala iyi olursa en azından perdelere bir el atarım inşallah. Size çook kolay gelsinTuplu dalış
Eşim yapıyor benim pek bsy yaptigim soylenemez canım yani normalde de isleri birlikte yaparız, cam hic silmedim simdiye kadar. Perdeler bende. Ne bilim o daha cok supurup siler, koltuk silme toz alma filan onda genelde. Ben de camasir bulaşık yemek banyo tuvalet genelde. Badana islerini de birini tutalım dedim o kendim yapmak istiyorum dedi sen bilirsin dedim simdi ufak ufak basladi. Ben de bsy istediğinde destek atiyorum iste. O biraz fazla titiz, duzenli, takintili, ben o kadar değilim vallayapmiyorsan zorlama kendini ev isi dedigin olur gider ya, en kotu ihtimal cok zorunda kalirsaniz destek alirsiniz, olduğu kadar yavruu
Artık dışarı çıkmış hali tekmeleyecek bez değiştirirken, üstünü giydirirken falan. Çok sağlam tekmeliyor bebeklerAynen dayloşş
Elimizde olmuo gerçekren böyle..
Mesela ben hamileliği hiç sevmedm nefret ettm.. Cok acı çektim
Ama şuan son tekmeleri hissediorm die ağlıorm
Senin pisi nabıyo? Hiç atmıyorsun artık
Yaz uykusu ashhshsh
Sıcaktan bayıldı çocuğum ya ev serin ama kurkunun masallahi varYaz uykusu ashhshsh
Tembel kediş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?