- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #203.341
Of orası da mı sıcak. Çarşamba yağış gösteriyor. Dört gözle bekliyorum belki biraz serinler diyeSıcaktan bayıldı çocuğum ya ev serin ama kurkunun masallahi var
Ayyy inşallahArtık dışarı çıkmış hali tekmeleyecek bez değiştirirken, üstünü giydirirken falan. Çok sağlam tekmeliyor bebeklerŞu sıcaklarda bu zorluğu daha fazla yaşamayacaksın hem, orasını da düşüp rahatlayabilirsin. El, ayak şişmesine son
Cok nazlı bu ya
Eeee kiz cocugu balusssAyyy inşallah
Ayak şişmesi fena
Cok nazlı bu ya
Çok güzel doğum reklamı yapmışım yalnız. Slogan da mükemmel olmuş ahshdjdnAyyy inşallah
Ayak şişmesi fena
Aşkoş tripte atıomuEeee kiz cocugu balusss
Allah herkese nasip etsn öylesiniÇok güzel doğum reklamı yapmışım yalnız. Slogan da mükemmel olmuş ahshdjdn
Oh karnın da inecek. Mis. Dün doktorun kapısında sıra beklerken bir kadın geldi doktorun kapısını tıklattı. Sonra anladık ki önceki gün doğum yapmış, taburcu olmuş, doktoru görmek istemişler çıkmadan. Vay canına dedim. Kadın o kadar rahat yürüyordu ki kendi ağzından duymasam önceki gün doğurduğuna ihtimal vermezdim
Oluruz oluruz. Azıcık pozitif mesaj ver be güzel olacak işte. Yarın bu saatlerde mutluluktan ağlıyor olursun işte ya da "Anne bu doydu mu yaa? Doymuştur di mi?" diye endişeli endişeli sorarsınAllah herkese nasip etsn öylesini
Hep imrenmişimdir
Bizde öyle olurmuyuz
Ooo sen ne diyorsun hshshshs kusmeleri meshur hanfendinin cagirirsin bakmaz yanina gidersin kalkar giderAşkoş tripte atıomu
Bizim kuş bile trip atıo
Allah herkese nasip etsn öylesini
Hep imrenmişimdir
Bizde öyle olurmuyuz
Darısı herkesn başına inşallahhhhOluruz oluruz. Azıcık pozitif mesaj ver be güzel olacak işte. Yarın bu saatlerde mutluluktan ağlıyor olursun işte ya da "Anne bu doydu mu yaa? Doymuştur di mi?" diye endişeli endişeli sorarsın
Ahahahaha inanılmaz sempatik oluolar ama yaOoo sen ne diyorsun hshshshs kusmeleri meshur hanfendinin cagirirsin bakmaz yanina gidersin kalkar gider
YiyerimmmmDarısı herkesn başına inşallahhhh
Ahahahaha inanılmaz sempatik oluolar ama ya
Bizimki seslenince totosunu dönüo
Amin inşallah hayırlısıylaDarısı herkesn başına inşallahhhh
Oyyy yerim seni, daha ne tekmeleri olcak alt alırken emerken filanAynen dayloşş
Elimizde olmuo gerçekren böyle..
Mesela ben hamileliği hiç sevmedm nefret ettm.. Cok acı çektim
Ama şuan son tekmeleri hissediorm die ağlıorm
Kuzu ilk haftalar ben de hiiic bsy yapamadim, bulanti yoktu ama uyku, hemen yorulma, bel agrisi vs vardi, cok normal, enerjin gelir birkaç haftaya hiiiic merak etme, yoluna girerBiz de normalde hep birlikte yaparız. Evin dip köşe temizliği beraber, çamaşır-bulaşık paylaşımlı. Camları da bir kez silmiştim geçen yaz, bu yaz mide bulantıları ve güçsüzlüğümden her şey kaldı. Küçük küçük kendi çapında eşim yapıyor mecburen hepsini. Biraz toparlarsam hava hala iyi olursa en azından perdelere bir el atarım inşallah. Size çook kolay gelsin
Ayy yazmam mı..Oyyy yerim seni, daha ne tekmeleri olcak alt alırken emerken filankiyamam kuzu yarin bitiyo gebelik, basliyo bebelik ahsjshdh yaaaa yaz bize ayildigin gibi
Kuzu ilk haftalar ben de hiiic bsy yapamadim, bulanti yoktu ama uyku, hemen yorulma, bel agrisi vs vardi, cok normal, enerjin gelir birkaç haftaya hiiiic merak etme, yoluna girerperdeleri de cok stres yapma her gun 1 oda bile atsan olur, keyfin yerinde olsun yeter ki canim bebis ve sen iyi olun
Oyhhhh yaaa hastane cantan tamam mi yevruAyy yazmam mı..
Hemencecik yazarm
İvitttt az önce arabaya koydukOyhhhh yaaa hastane cantan tamam mi yevru
Gunduz sicak ama ev esiyor yinede bayiliyor bu hdhshdhs gecede kosup duruyor sonraOf orası da mı sıcak. Çarşamba yağış gösteriyor. Dört gözle bekliyorum belki biraz serinler diye
Enerji benden sorulur. Yalnız yatak odası kardeşler kıraathanesi gibi oldu o ayrı. Enseye tokat kanka oldukKuzu ilk haftalar ben de hiiic bsy yapamadim, bulanti yoktu ama uyku, hemen yorulma, bel agrisi vs vardi, cok normal, enerjin gelir birkaç haftaya hiiiic merak etme, yoluna girerperdeleri de cok stres yapma her gun 1 oda bile atsan olur, keyfin yerinde olsun yeter ki canim bebis ve sen iyi olun
Enerji depoluyor demek cingözGunduz sicak ama ev esiyor yinede bayiliyor bu hdhshdhs gecede kosup duruyor sonra
E nabiza hemen dusmuyor ama hastanenin sitesinden ulasabilirsiniz sonucunuzaKızlar tahlil sonuçları e nabıza hemen düşüyor mü az önce hamilelik için kan verdim doktor kırk dakikaya düşer dedi
Oyle cidden gece ayagima ziplayip duruyorEnerji depoluyor demek cingöz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?