Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy inşallah
Ayak şişmesi fena
Çok güzel doğum reklamı yapmışım yalnız. Slogan da mükemmel olmuş ahshdjdn
Oh karnın da inecek. Mis. Dün doktorun kapısında sıra beklerken bir kadın geldi doktorun kapısını tıklattı. Sonra anladık ki önceki gün doğum yapmış, taburcu olmuş, doktoru görmek istemişler çıkmadan. Vay canına dedim. Kadın o kadar rahat yürüyordu ki kendi ağzından duymasam önceki gün doğurduğuna ihtimal vermezdim

Eeee kiz cocugu balusss
Aşkoş tripte atıomu
Bizim kuş bile trip atıo

Allah herkese nasip etsn öylesini
Hep imrenmişimdir
Bizde öyle olurmuyuz

Allah herkese nasip etsn öylesini
Hep imrenmişimdir
Bizde öyle olurmuyuz
Oluruz oluruz. Azıcık pozitif mesaj ver be güzel olacak işte. Yarın bu saatlerde mutluluktan ağlıyor olursun işte ya da "Anne bu doydu mu yaa? Doymuştur di mi?" diye endişeli endişeli sorarsın

Oluruz oluruz. Azıcık pozitif mesaj ver be güzel olacak işte. Yarın bu saatlerde mutluluktan ağlıyor olursun işte ya da "Anne bu doydu mu yaa? Doymuştur di mi?" diye endişeli endişeli sorarsın
Darısı herkesn başına inşallahhhh

Ooo sen ne diyorsun hshshshs kusmeleri meshur hanfendinin cagirirsin bakmaz yanina gidersin kalkar gider
Ahahahaha inanılmaz sempatik oluolar ama ya
Bizimki seslenince totosunu dönüo

Aynen dayloşş
Elimizde olmuo gerçekren böyle..
Mesela ben hamileliği hiç sevmedm nefret ettm.. Cok acı çektim
Ama şuan son tekmeleri hissediorm die ağlıorm
Oyyy yerim seni, daha ne tekmeleri olcak alt alırken emerken filan kiyamam kuzu yarin bitiyo gebelik, basliyo bebelik ahsjshdh yaaaa yaz bize ayildigin gibi
Kuzu ilk haftalar ben de hiiic bsy yapamadim, bulanti yoktu ama uyku, hemen yorulma, bel agrisi vs vardi, cok normal, enerjin gelir birkaç haftaya hiiiic merak etme, yoluna girer perdeleri de cok stres yapma her gun 1 oda bile atsan olur, keyfin yerinde olsun yeter ki canim bebis ve sen iyi olun

Ayy yazmam mı..
Hemencecik yazarm

Enerji benden sorulur. Yalnız yatak odası kardeşler kıraathanesi gibi oldu o ayrı. Enseye tokat kanka olduk

Kızlar tahlil sonuçları e nabıza hemen düşüyor mü az önce hamilelik için kan verdim doktor kırk dakikaya düşer dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…