Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kontrolcüdür. Bir bebek bezi için iki gün araştırma yaptı. Elinde kalem kağıt not aldı hangisinin özelliği neymiş en güzeli hangisiymiş diye.
Biraz abartmış sankim neyse benimki kadar umursamaz olmak daha kötü ilgili olmak iyidir iyi bimdeki bebek bezi de iyimiş diyor

Siddetli olmadığı surece normal diye dinlemiştim videoda 23.haftalardan itibaren. Sebebi anlaşılmayan ancak bebegin büyümesinden kaynakli organlarımizin oynasmasiyla ilgili agrilarmis
Hadi ya sağol canım yok şiddetli değil Allahtan ama sabah uykumdan uyandırıp durdu azaldı şimdi.organlar birbirine girdi desene

Bal0ncuk kuzumm hersey cok guzel gecsin cabucak bebisine kavus yavrunla beraber her anin tadini cikar iyilesip kendine geldiginde artik prensesinle beraber gelirsin buraya

Yeni hayatina ve annelige cok az bir zaman kaldi cok bekledin savaştin ve sonunda o an geldi
Herseyin en guzeli seninle olsun simdiden bebegine up uzun saglikli, mutlu, sevgi dolu bir hayat diliyorum annesinin babasinin hayatina ve dunyaya hos gelsin prenses bahti ve kaderi guzel olsun❤

İnşallah karnım ara ara ağrıyor normal mi acaba :/
Cnm şiddetli olmadığı ve ara ara olduğu sürece normal korkma :)
Klima felanda çarpmş olabilit yada ceryanda kaldıysan

Bal0ncuk bacım sağlıkla mutlulukla huzurla. Doğur ağrısız sızısız geçsin inşallah Lenamızı mucizeni al koynuna sımsıkı sar bırakma Rabbim bir melek emanet etti sana artık annesin
Beyazım
Ay lav yu beybim

Cnm avukatım
Darısı başına inşallah
Tez vakitte burdaki hrrkes hamile kalsn inşallahta o büyük günü kutlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…