- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #203.361
Yiaaaa yirimmm, geliyooooor geliyooooor, Lena bebek geliyoooooorİvitttt az önce arabaya koyduk
Hahahaa o kadar son haftalara enerji pek kalmaz yaaa, bir de yatak odası da kalmaz, yapcak bsy yok ahdhshd herkes elini taşın altina koysunEnerji benden sorulur. Yalnız yatak odası kardeşler kıraathanesi gibi oldu o ayrı. Enseye tokat kanka olduk
Biraz abartmış sankimKontrolcüdür. Bir bebek bezi için iki gün araştırma yaptı. Elinde kalem kağıt not aldı hangisinin özelliği neymiş en güzeli hangisiymiş diye.
Saol bulutummBal0ncuk um mis kokuluyu hepimizin yerine öp yarın sağlıcakla kucağına alasın ağrın sızın olmasın inşallah darısı bizlere
İnşallahSaol bulutumm
Darısı sizlerin başına inşallah
Siddetli olmadığı surece normal diye dinlemiştim videoda 23.haftalardan itibaren. Sebebi anlaşılmayan ancak bebegin büyümesinden kaynakli organlarımizin oynasmasiyla ilgili agrilarmisİnşallahkarnım ara ara ağrıyor normal mi acaba :/
Hadi yaSiddetli olmadığı surece normal diye dinlemiştim videoda 23.haftalardan itibaren. Sebebi anlaşılmayan ancak bebegin büyümesinden kaynakli organlarımizin oynasmasiyla ilgili agrilarmis
Artık eylül sonuna kadar sahnelerde boy gösteremicem galiba.Hahahaa o kadar son haftalara enerji pek kalmaz yaaa, bir de yatak odası da kalmaz, yapcak bsy yok ahdhshd herkes elini taşın altina koysun
Çok şikayetçiyim bu huyundan cok. Bari gogus ucu kremi tercihimi bana bırakaydı.Biraz abartmış sankimneyse benimki kadar umursamaz olmak daha kötü ilgili olmak iyidir iyi bimdeki bebek bezi de iyimiş diyor
Ne demek canim, aynen bu guduruklar oraya buraya giprastikca organlarimiz da sapitiyorHadi yasağol canım yok şiddetli değil Allahtan ama sabah uykumdan uyandırıp durdu azaldı şimdi.organlar birbirine girdi desene
E çok normal, raad ol, keyfine bak ajdhshdhshArtık eylül sonuna kadar sahnelerde boy gösteremicem galiba.
Saat kaç kız kan ter içinde sıçradım sıcak havadan. Artık sıcaktan ağlıcam ya.Ne demek canim, aynen bu guduruklar oraya buraya giprastikca organlarimiz da sapitiyor
E çok normal, raad ol, keyfine bak ajdhshdhsh
Bende belim deSaat kaç kız kan ter içinde sıçradım sıcak havadan. Artık sıcaktan ağlıcam ya.
Bugün anneme gittim. Klimanın karşısında bile terliyorum. Bu sıcak değil cidden bu başka bi boyut artık.Bende belim detutmyor
Cnm şiddetli olmadığı ve ara ara olduğu sürece normal korkma :)İnşallahkarnım ara ara ağrıyor normal mi acaba :/
BeyazımBal0ncuk bacım sağlıkla mutlulukla huzurla. Doğur ağrısız sızısız geçsin inşallah Lenamızı mucizeni al koynuna sımsıkı sar bırakma Rabbim bir melek emanet etti sana artık annesin
Cnm avukatımBal0ncuk kuzumm hersey cok guzel gecsin cabucak bebisine kavus yavrunla beraber her anin tadini cikar iyilesip kendine geldiginde artik prensesinle beraber gelirsin buraya
Yeni hayatina ve annelige cok az bir zaman kaldi cok bekledin savaştin ve sonunda o an geldi
Herseyin en guzeli seninle olsun simdiden bebegine up uzun saglikli, mutlu, sevgi dolu bir hayat diliyorum annesinin babasinin hayatina ve dunyaya hos gelsin prenses bahti ve kaderi guzel olsun❤
Gunaydin bacim hadi hit dogurda gel biz bekliyoruzGünaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Dın
Dın
Dın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?