- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #203.381
Bana da çarpıntı yapiyor sicak, buz kalıpları al yanina bir de sicak su torbasina soguk su doldur. Olmuyor baska turlu aslaSaat kaç kız kan ter içinde sıçradım sıcak havadan. Artık sıcaktan ağlıcam ya.
Yavruuuuu gunaydinin yalniz oldu, iyi gecelerin bir bebeyle olacak yahuuuGünaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Dın
Dın
Dın
Cnmmmmm güzel kalpli snsGunaydin bacim hadi hit dogurda gel biz bekliyoruzRabbim saglikla kavustursn guzel haberlerini brkliorz.cnm❤
Oyyy gelinim inşallah
Yaaaa evettttttt dayloşşşşYavruuuuu gunaydinin yalniz oldu, iyi gecelerin bir bebeyle olacak yahuuu
Bak baaaaka koooferlere de gidilecek heeee, sezaryenin faydalari ahshwh, yakisir balusumaaaaaCnmmmmm güzel kalpli sns
İnşallahhh
Aminnn,
Oyyy gelinim inşallah
Önce kuaföre gidip cici anne olmam lazm
Yaaaa evettttttt dayloşşşş
Durmadı zaman.. Geldi valla
Cnm şiddetli olmadığı ve ara ara olduğu sürece normal korkma :)
Klima felanda çarpmş olabilit yada ceryanda kaldıysan
Beyazım
Ay lav yu beybim
Cnm avukatım
Darısı başına inşallah
Tez vakitte burdaki hrrkes hamile kalsn inşallahta o büyük günü kutlayalım
Senin burda ne isin var git dogurda gelGünaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Dın
Dın
Dın
Hamilelik için en güzel ayları seçmişiz.Bana da çarpıntı yapiyor sicak, buz kalıpları al yanina bir de sicak su torbasina soguk su doldur. Olmuyor baska turlu asla
Ben de kuaföre gidicem diyorum. Bizimkiler alay ediyo ya. Onu mu düşünüyosun diye. Benim çevremi değiştirmem lazım acil.Oyyy gelinim inşallah
Önce kuaföre gidip cici anne olmam lazm
Berbat bir geceydi gerçekten. Ben 3'e kadar falan oturdum sanırım. Uyunacak gibi değil. Bir ara bacaklarımı odanın peteklerine yapıştırdım serinlemek için. Onlar havaya kıyasla biraz daha soğuktu. 4 gündür düşündüğüm şu, sizin gibi son aylara denk gelsem napardım? Çünkü astımı cidden zorluyor, nefes alamadıkça da çarpıntı oluyorHamilelik için en güzel ayları seçmişiz.
Neyse ki ağustos ortasına gelmeden doğum olacak inşallah. Tek tesellim o. Eylülde doğum yapacak olanlar şuan daha sıkıntılıdır şimdi. Hem 8. Aylık hamile hem havalar tam serinlerken doğum yapacaklar.Berbat bir geceydi gerçekten. Ben 3'e kadar falan oturdum sanırım. Uyunacak gibi değil. Bir ara bacaklarımı odanın peteklerine yapıştırdım serinlemek için. Onlar havaya kıyasla biraz daha soğuktu. 4 gündür düşündüğüm şu, sizin gibi son aylara denk gelsem napardım? Çünkü astımı cidden zorluyor, nefes alamadıkça da çarpıntı oluyor
Evet evet. Zaten yaz geç geldi, siz yine nispeten şanslı gruptasınız. Yazın doğum yapmanın güzel yanı da bebekleri cıbıl cıbıl büyütmek galibaNeyse ki ağustos ortasına gelmeden doğum olacak inşallah. Tek tesellim o. Eylülde doğum yapacak olanlar şuan daha sıkıntılıdır şimdi. Hem 8. Aylık hamile hem havalar tam serinlerken doğum yapacaklar.
Gelen misafirlere alt katı bırakayım, kendim çocukla yukarda takılayım diyorum. Nasılsa çoğu sohbet muhabbete gelecek.Evet evet. Zaten yaz geç geldi, siz yine nispeten şanslı gruptasınız. Yazın doğum yapmanın güzel yanı da bebekleri cıbıl cıbıl büyütmek galiba
Aa yeni ev dubleks mi? Eve misafir gelmesin? Ben kuzenimin bebeklerini bile görmeye gitmedim tedirgin olmasınlar, bir şey taşımayalım diyeGelen misafirlere alt katı bırakayım, kendim çocukla yukarda takılayım diyorum. Nasılsa çoğu sohbet muhabbete gelecek.
Dubleks aldik istemeye istemeye. Çocuk büyütürken sıkıntı olacak o merdivenler.Aa yeni ev dubleks mi? Eve misafir gelmesin? Ben kuzenimin bebeklerini bile görmeye gitmedim tedirgin olmasınlar, bir şey taşımayalım diye
Merdivenlere cocuklar dusmesin diye ozel kapilar var onlardan alirsan sorun olmaz. Bizde uc katli evde buyuduk ve etrafimdaki herkes oyle evlerde buyudu tanidiklar var buyuttu buyutuyor hic bir sorun yok.Dubleks aldik istemeye istemeye. Çocuk büyütürken sıkıntı olacak o merdivenler.
Keşke gelmeseler ama gelcekler eminim. Millet pandemi bitti gibi görüyor kimsenin umrunda değil hiçbirşey.
Bu kapı olayına bir bakayım ben. Lohusaligim rahat geçer umarım biraz daha. En azından aşağıdaki tv sesi muhabbet sesi gelmez.Merdivenlere cocuklar dusmesin diye ozel kapilar var onlardan alirsan sorun olmaz. Bizde uc katli evde buyuduk ve etrafimdaki herkes oyle evlerde buyudu tanidiklar var buyuttu buyutuyor hic bir sorun yok.
Senin icin hatta daha rahat olur alt kat kirlenir mesela ama ust kat cok cabuk kirlenmez cok kimse cikmadigi icin ve orda cok zaman gecirmedigin icin. Duz taban oldumu heryer birden kirleniyor daha cok is cikiyor
Millet de öğrenemedi gitti. Hiç umurlarında olmadı ki. İki kuzenimin eşi doğum yaptı. Kimse de ev oturmasına gitmedi ki biz bayağı kalabalık bir aileyiz. Kapıdan gördük, hediyelerini öyle verdik. Ne gerek var insanları zor durumda bırakmayaDubleks aldik istemeye istemeye. Çocuk büyütürken sıkıntı olacak o merdivenler.
Keşke gelmeseler ama gelcekler eminim. Millet pandemi bitti gibi görüyor kimsenin umrunda değil hiçbirşey.
Kimse olmasa bile kayinvalidem bir ay kalcak.Millet de öğrenemedi gitti. Hiç umurlarında olmadı ki. İki kuzenimin eşi doğum yaptı. Kimse de ev oturmasına gitmedi ki biz bayağı kalabalık bir aileyiz. Kapıdan gördük, hediyelerini öyle verdik. Ne gerek var insanları zor durumda bırakmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?