Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin bacim hadi hit dogurda gel biz bekliyoruzRabbim saglikla kavustursn guzel haberlerini brkliorz.cnm❤
Cnmmmmm güzel kalpli sns
İnşallahhh
Aminnn,

Bal0ncuk Lena'yla birlikte gel.
Oyyy gelinim inşallah
Önce kuaföre gidip cici anne olmam lazm

Yavruuuuu gunaydinin yalniz oldu, iyi gecelerin bir bebeyle olacak yahuuu
Yaaaa evettttttt dayloşşşş
Durmadı zaman.. Geldi valla

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Dın
Dın
Dın
Senin burda ne isin var git dogurda gel

Hamilelik için en güzel ayları seçmişiz.
Berbat bir geceydi gerçekten. Ben 3'e kadar falan oturdum sanırım. Uyunacak gibi değil. Bir ara bacaklarımı odanın peteklerine yapıştırdım serinlemek için. Onlar havaya kıyasla biraz daha soğuktu. 4 gündür düşündüğüm şu, sizin gibi son aylara denk gelsem napardım? Çünkü astımı cidden zorluyor, nefes alamadıkça da çarpıntı oluyor

Neyse ki ağustos ortasına gelmeden doğum olacak inşallah. Tek tesellim o. Eylülde doğum yapacak olanlar şuan daha sıkıntılıdır şimdi. Hem 8. Aylık hamile hem havalar tam serinlerken doğum yapacaklar.

Neyse ki ağustos ortasına gelmeden doğum olacak inşallah. Tek tesellim o. Eylülde doğum yapacak olanlar şuan daha sıkıntılıdır şimdi. Hem 8. Aylık hamile hem havalar tam serinlerken doğum yapacaklar.
Evet evet. Zaten yaz geç geldi, siz yine nispeten şanslı gruptasınız. Yazın doğum yapmanın güzel yanı da bebekleri cıbıl cıbıl büyütmek galiba

Evet evet. Zaten yaz geç geldi, siz yine nispeten şanslı gruptasınız. Yazın doğum yapmanın güzel yanı da bebekleri cıbıl cıbıl büyütmek galiba
Gelen misafirlere alt katı bırakayım, kendim çocukla yukarda takılayım diyorum. Nasılsa çoğu sohbet muhabbete gelecek.

Aa yeni ev dubleks mi? Eve misafir gelmesin? Ben kuzenimin bebeklerini bile görmeye gitmedim tedirgin olmasınlar, bir şey taşımayalım diye
Dubleks aldik istemeye istemeye. Çocuk büyütürken sıkıntı olacak o merdivenler.
Keşke gelmeseler ama gelcekler eminim. Millet pandemi bitti gibi görüyor kimsenin umrunda değil hiçbirşey.

Keşke gelmeseler ama gelcekler eminim. Millet pandemi bitti gibi görüyor kimsenin umrunda değil hiçbirşey.
Merdivenlere cocuklar dusmesin diye ozel kapilar var onlardan alirsan sorun olmaz. Bizde uc katli evde buyuduk ve etrafimdaki herkes oyle evlerde buyudu tanidiklar var buyuttu buyutuyor hic bir sorun yok.

Senin icin hatta daha rahat olur alt kat kirlenir mesela ama ust kat cok cabuk kirlenmez cok kimse cikmadigi icin ve orda cok zaman gecirmedigin icin. Duz taban oldumu heryer birden kirleniyor daha cok is cikiyor

Bu kapı olayına bir bakayım ben. Lohusaligim rahat geçer umarım biraz daha. En azından aşağıdaki tv sesi muhabbet sesi gelmez.
Gözüm şuan hiçbirini görmüyor gerçi, hamileliğin en zor zamanları ilk iki ayla son iki aymış.

Millet de öğrenemedi gitti. Hiç umurlarında olmadı ki. İki kuzenimin eşi doğum yaptı. Kimse de ev oturmasına gitmedi ki biz bayağı kalabalık bir aileyiz. Kapıdan gördük, hediyelerini öyle verdik. Ne gerek var insanları zor durumda bırakmaya

Kimse olmasa bile kayinvalidem bir ay kalcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…