Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy seninki benimkini de aşmış ahdjdjd
Bir ara pazarlık yapıyordu "Uzun zamandır elektronik bir şey almadım. Bu ay alacağım", "Bu ay da alayım, şu tarihe kadar bir daha almam" Uzun zaman dediği de mesela 2-3 ay oluyordu. Neyse borca harca girince eskisi kadar alamamaya başladı. Bugün Carrefour'a gittik. Bakındı bakındı bakındı "Aa çekiç var alsam mı ki?" dedi. "En acil ihtiyaç o zaten" dedim. "Şurada bir matkap olsa alırdım" dedi ve bil bakalım evde ne var? Matkap seti, kutulu falan

Niye halt yemek olsun, cok da iyi yapmissin, her sey anasinin gozu gibi pahalandi, bir baktigin sey 2. Baktiginda neredeyse 2 kati olyor.
Evet ya niye öyle oldu :/ Çok sinir bozucu
Ben düşünüyordum ki beklerim son 2-3 ayda alırız her şeyi. Önce bir önümüzü görelim falan. Nereye görüyon? Neyin 6 aylık-1 yıllık fiyat değişim grafiğine baksak hepsi sürekli artmış

Ama matkap ise yariyor ya ajdjsjdjsj, bizde de var cok sukur o eksik degil, ne sandin sen bizi hahdhshfheh. Ama evdeki tum kurulum sökülüm islerini de o yapiyor, eve en son ne zaman usta geldi hatirlamiyorum. Hatta abartti isi, misal bsy beğeniyorum, aslinda ben bunu yaparim diyo tek eksiğimiz atölye, onu dolduracak esya fazlasıyla mevcut, zaten de hayallerimizde basi cekiyor ve aldigi her seyin kılıfı: 'ilerde atölyemi yaptığımda cok isime yarayacak...' hırsız aldiklarini calsa köşe olur ahdhshd

Yok yaaaa, bak misal bi sey aliyoruz, sonra dönüp bakıyoruz oha fiyati su kadar olmus iyi ki almisiz be, oluyoruz yani ne hale geldik yaaa

Instagram'da zeynepinharikalardiyarı diye bir hesap var. Kocanda Zeynep'in kocasındaki potansiyeli gördüm. Yeni ev aldılar ve adam kendine atölye yaptı orada. Evin masasını da kendi yaptı. Bayağı zahmetli bir şeydi ve yenisini almaya kalksalar bundan daha pahalı değilmiş. Hemen hemen aynı fiyata yani. Sadece hobi olsun diye kendi yaptı ve haftalar sürdü. Şimdi legolarına vitrin yapıyor falan böyle değişik bir insan

Bizim matkabı üç kez kullanmaya çalıştı. Üçünde de hüsran. Mutfak dolaplarımızdan biri ve askılık asmaya çalıştığı duvar delik deşik. En sonunda kardeşim desteğe geldi öyle monte ettiler askılığı duvara. Kiradayız, evden çıkarsak askılığı bırakmamız lazım. Aksi halde kadına yeni duvar yaptırmamız gerekecek ahshsjjs Ay sinirlerim bozuldu

Yok yaaaa, bak misal bi sey aliyoruz, sonra dönüp bakıyoruz oha fiyati su kadar olmus iyi ki almisiz be, oluyoruz yani ne hale geldik yaaa
Öyle maalesef. Ben tuvalet kağıdını bile stokluyorum bir yıldan fazladır. Her aldığımızda fiyatı biraz daha artmış oluyor anlayamadığım şekilde. Eskiden senede bir kez zam gelirdi böyle şeylere

Ay biliyorum ve kadina bayiliyorum, asiri da komik anlatiyor, gözlük her seyi yaptiriyor filan diye ahdhshahsjah. Ya bizim bi oda komple müzik aleti, alet edevat, teknolojik stayla, ama atolye baska, genis geniş calisma alani olmasi lazim, Allahtan elinden geliyor da elimizde patlamiyor ahdhshdhdh. Daha planları var alacak olarak napim ellesmiyom ses etmiyom

Ay komple duvar jahdhshdjshdhs yaaaaaa kiyamam duvarda sorun vardir kesin, ya da matkap belki darbeli diiilse deme oyle cocuga, hevesini kirma dhahdh yaa koptum
Yarn makinayı deniecem cnm
Uzun uzun
Bugn artk kendimi sağmaktan ona fırsat kalmadı
Olur kuzum olur, insallah yoluna girer canim benim. Sen huzurlu, saglikli ol da gerisi cocuk bir sekilde doyar nasil gidiyor analik
O kadar haklısın ki... Mecburuz oyle bir sistemle ilerlemeye... Ya en son tuvalet kagidi bulamadik, resmen tanesi 2ye gelyo bu ne lannnnn.... Gerçekten yasamak cok zor artk memlekette

Cok iyi be dayloş..
Gebelik lanet gibiydi..
Şuan yaşadğm tüm sorunlara razıym ve gebeliği asla özlemiorum

Haklı ama adam her halükarda haklı çıkıyor nasıl oluyorsa. Gözlük kazanıyor ahshsj
"Alınacaklar listesi" asla bitmeyen
Ay komple duvar jahdhshdjshdhs yaaaaaa kiyamam duvarda sorun vardir kesin, ya da matkap belki darbeli diiilse deme oyle cocuga, hevesini kirma dhahdh yaa koptum
Gayet darbeli ahshhshsjs Sorun şu ki yapmaya kalkıştığı iki şey de tek başına yapılacak şeyler değildi. Birinin askılığı ve mutfak dolabının kapağını tutması gerekiyor ki diğeri de vidalayabilsin. O ikinci kişi de, düdüklü tencereyi dolaptan ocağa kadar iki koluyla zar zor taşıyan ben olmamalıydım. Yanlış ata oynadı ahshjd Bir de inat. "Sen şimdi bunu tut. Tuut. Düz tuuut!" Ben kendimi ayakta zor tutuyorum. Koca askılığı nasıl tutayım, mutfağın camlı dolap kapağını nasıl tutayım? Pes de etmiyor. "Tamam ben şimdi tutayım sen matkabı al. Bas şimdi bas baas" Darbeyle beraber benim el de titreye titreye duvarda sanatsal çalışmalar çıkardı Sürreal hepsi
O kadar haklısın ki... Mecburuz oyle bir sistemle ilerlemeye... Ya en son tuvalet kagidi bulamadik, resmen tanesi 2ye gelyo bu ne lannnnn.... Gerçekten yasamak cok zor artk memlekette
Bu tanesi 2'ye gelme olayına resmen inanamıyorum. Geçen sene 1'e alıyorduk pandeminin başında. Arttıkça arttı artık kampanyalısı bile en iyi ihtimalle 1,88 falan oluyor. Araya taraya Bim'inkini deneyelim dedik bir ara. O da zımparadan hallice. İkinci paketi alamadım yani. Solo biraz f/p ürünüydü. Sağ olsunlar onu da kalınlaştırdık ayağına taşa çevirmiş, o da zımpara gibi olmuş. "Keşke ince bıraksaydınız" dedim kendi kendime

Cok iyi be dayloş..
Gebelik lanet gibiydi..
Şuan yaşadğm tüm sorunlara razıym ve gebeliği asla özlemiorum
Ahhshahs supermisss, yerimm, buraya bile girebildigine gore her sey harika bacim lenosko kimbilir nasil mis kokuyor
Ahshshsh gözlük forever bizde gozluk bende ama hakli olan bey

Yaaa shahdhshs bas simdi bas bas ahhahahshahs ya bizimki epey bsy takiyo çıkarıyor deliyor asiyor ben yapabildiğim kadar yapiyom, o kdr tutamam diyom misal, baska bsyler yapıyor ediyor cok ilgilenmedim. Bende kafa sey, braz takilma durumunda 'usta çağıralim yea' ama o usta asla gelmiyor, is bir şekilde çözülüyor ben de anlamiyorm

Yaaa aynen cok b.ktan muhabbet gibi oldu ama o tuvalet kağıtları niye sabit bi kalitede değil. Allah'ın kağıdı nasil bu kadar pahalı olr ya, alt tarafi toto siliyoruz la, nasil yani resmen az mi tuvalete girsek filan dicez yani hahdhshdhdhd. Bi ara Komili cok iyiydi o da coştu

Hadi iyi gunlerde kullanin inşallah ❤

Kız her saat tak makineyi
Sevişem mi gııı makinayla

Kokusu cennet
Şuan daha minik gaz atakları başlamadı
Haftaya giremior olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…