- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #203.841
Allah için benm yerimede uyuSana özendim
Rüyamda korkuttulardi yavrum ona uyandimAllah için benm yerimede uyu
Bacim bende yoyko aldim hepsi buradadan anne yani gri bizimki 980 tl ye geldi 9 ay once filan almistm ama kesinlikle ben asiri memnunun ben asla park yatak sevmem bu cok farkli dokusu kullanisi cok rahat cok uzun sure kullanilir kacirmayin bulursanizHeee onu biliyorum kuzu, bordosu bir suredir oyle. Fümesi deli gibi pahalidaha ne zaman 1400lerdeydi, simdi kendi sitesinde 1790indirimli hali abartacaklar ya illaaaaa almissin kuzuu hayirlsii olsun, saglikla uyusun minnossss
Her bebek gazli olacak diye bsy yok, sartlama kendini yevrum, beki seninki misler gibin dart durtlayip uyuyacak ohhhhSevişem mi gııı makinayla
Kokusu cennet
Şuan daha minik gaz atakları başlamadı
Haftaya giremior olabilirim
Biliyorum kuzum kaliteli ve onu almak istiyorum da asiri pahalandi ve indirim filan yok, beklepdurummm halaaa, hep gozum ustunde 2 gunde bir girip bakıyorumBacim bende yoyko aldim hepsi buradadan anne yani gri bizimki 980 tl ye geldi 9 ay once filan almistm ama kesinlikle ben asiri memnunun ben asla park yatak sevmem bu cok farkli dokusu kullanisi cok rahat cok uzun sure kullanilir kacirmayin bulursaniz
Amin inşallahHadi iyi gunlerde kullanin inşallah ❤
Demek ki gözlükten değilmişAhshshsh gözlük foreverbizde gozluk bende ama hakli olan bey
Bize usta da gelmiyor kendi de halledemiyor. Yalvar yakar kardeşimi çağırdım sanatsal çalışma yaptığımız duvara askılığı düzgünce taktı da o mevzu öyle kapandı. Mutfak dolabının kapağı bir yıldır küçük odada kitaplığa yaslı duruyor boynu bükük. "Belki biri gelir de beni takar" diyeYaaa shahdhshs bas simdi bas bas ahhahahshahs ya bizimki epey bsy takiyo çıkarıyor deliyor asiyor ben yapabildiğim kadar yapiyom, o kdr tutamam diyom misal, baska bsyler yapıyor ediyor cok ilgilenmedim. Bende kafa sey, braz takilma durumunda 'usta çağıralim yea'ama o usta asla gelmiyor, is bir şekilde çözülüyor ben de anlamiyorm
Evet yaa. Komili'ye hiç denk gelmemiştim. Mutfakta peçetesini kullanıyorduk bir ara. Paraya kıyıp indirimde bulduğum Papia pure&soft aldım bir sefer de olsa totomuz rahat yüzü görsün diye. Bir daha da alamayız zaten ahshjsjs Bakalım seneye kalmadan tanesi 3 tl olacak mıYaaa aynen cok b.ktan muhabbet gibi oldu ama o tuvalet kağıtları niye sabit bi kalitede değil. Allah'ın kağıdı nasil bu kadar pahalı olr ya, alt tarafi toto siliyoruz la, nasil yaniresmen az mi tuvalete girsek filan dicez yani hahdhshdhdhd. Bi ara Komili cok iyiydi o da coştu
Ahshahsh yaaaaa aynen, kesin esim haklidir bizde de, cunku aşırı sakin ve olgun(disarida), bense cilginim hesaptaDemek ki gözlükten değilmişBizimki de öyle ya ortamlarda öyle efendi pozlarında ki yaptıklarını yapabileceğine kimse ihtimal vermiyor. Ortada bir suçlu/haksız varsa direkt o benimdir
Bize usta da gelmiyor kendi de halledemiyor. Yalvar yakar kardeşimi çağırdım sanatsal çalışma yaptığımız duvara askılığı düzgünce taktı da o mevzu öyle kapandı. Mutfak dolabının kapağı bir yıldır küçük odada kitaplığa yaslı duruyor boynu bükük. "Belki biri gelir de beni takar" diye
Evet yaa. Komili'ye hiç denk gelmemiştim. Mutfakta peçetesini kullanıyorduk bir ara. Paraya kıyıp indirimde bulduğum Papia pure&soft aldım bir sefer de olsa totomuz rahat yüzü görsün diye. Bir daha da alamayız zaten ahshjsjs Bakalım seneye kalmadan tanesi 3 tl olacak mı
1 ağustosta kuzum sınav bide 15 ağustosta zaten bir yıldı geçerliliği bakma siyasi ayak uğruna iki sefer iki seneye cikardilardi çoğu kişi mağdur oldu sınav zorluk düzeyleri aynı olmadigindan ayarlayamiyolar o yüzden tekrar bir yıla dusurdulerNurzfr Sınav ne zaman? Bir de artık geçerliliği bir yıl olacak olayı geldi mi? Kalıcı mı?
Miss Bride Nasıl oldun?
EvetSevişem mi gııı makinayla
Kokusu cennet
Şuan daha minik gaz atakları başlamadı
Haftaya giremior olabilirim
Benim boğazım da sesim de gidik 2-3 gündür. Aşırı sıcaklarda biraz cereyanda kaldım o çarptı galiba :/ Limonlu su içtim gece. Bugün de tuzlu karbonatlı suyla gargara mı yapsam diyorumGünaydın bugün boğaz ağrısıyla uyandımdün boğazıma kadar mide yanmasından ne bulduysam soğuk soğuk içtim bugün pert N Neal güle güle kullansın beben inşallah ben park yatak mı yoksa böyle yatağa ve çalışma masasına dönüşebilen beşikten mi alsam karar veremedim.bu daha mantıklı geldi ilerde de kullanır.hem sallama olayı da güzel geldi çekmecelere bez cart curt koyarım.fiyat olarak da 800 900 daha uygun Eki Görüntüle 2892355
Ciddi misin? Ben hep ikiydi sanıyorum. Çok adaletsizlik oldu gerçekten özellikle 2019 atamalarında. Bir senede çift atama olayı da aşırı saçma geliyor bana zaten. Amaan bir düzene giremedi gitti. Yalnız bu sözleşmeli muhabbetine uzun vadeli ilk gidenler yavaş yavaş zorunlu kısmı tamamlayıp dönüyor sanırım, puanlarını topladılar. Oralarda yer açılır gibi. Acaba sayı artar mı diyorum. İnşallah sana artmış hali denk gelir. Sınava da az kalmış. Allah kolaylık versin. Bol zihin açıklığı1 ağustosta kuzum sınav bide 15 ağustosta zaten bir yıldı geçerliliği bakma siyasi ayak uğruna iki sefer iki seneye cikardilardi çoğu kişi mağdur oldu sınav zorluk düzeyleri aynı olmadigindan ayarlayamiyolar o yüzden tekrar bir yıla dusurduler
Artmayacak dedi cb bu sene alım yapmadilar bile 2020 puaniylaCiddi misin? Ben hep ikiydi sanıyorum. Çok adaletsizlik oldu gerçekten özellikle 2019 atamalarında. Bir senede çift atama olayı da aşırı saçma geliyor bana zaten. Amaan bir düzene giremedi gitti. Yalnız bu sözleşmeli muhabbetine uzun vadeli ilk gidenler yavaş yavaş zorunlu kısmı tamamlayıp dönüyor sanırım, puanlarını topladılar. Oralarda yer açılır gibi. Acaba sayı artar mı diyorum. İnşallah sana artmış hali denk gelir. Sınava da az kalmış. Allah kolaylık versin. Bol zihin açıklığı
Eylülde atama olmayacak mı onların ya da mülakat mı? Sadece ek atama olmayacak sanırım 2020'lerinArtmayacak dedi cb bu sene alım yapmadilar bile 2020 puaniyla
Mülakatları bitti fakat yayınladıkları yonetmelige göre yeni karar çıkarmazlar da 1 ağustostan sonra 2020 puanını kullanamiolarEylülde atama olmayacak mı onların ya da mülakat mı? Sadece ek atama olmayacak sanırım 2020'lerin
Yok canım bir yolunu bulurlar çünkü mülakata niye alsınlar atamalarını yapmayacak olsalar? Bir arkadaşım eylülde atamasını bekliyorMülakatları bitti fakat yayınladıkları yonetmelige göre yeni karar çıkarmazlar da 1 ağustostan sonra 2020 puanını kullanamiolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?