- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #203.861
Biri öyle yorum yapmış bende öyle gördüm takip etmemiştim bakalım napacaklar cb ihtiyac yok diye açıklama yapti MEB kivirmaya çalıştı falan ne olacak bakalımYok canım bir yolunu bulurlar çünkü mülakata niye alsınlar atamalarını yapmayacak olsalar? Bir arkadaşım eylülde atamasını bekliyor
Biri öyle yorum yapmış bende öyle gördüm takip etmemiştim bakalım napacaklar cb ihtiyac yok diye açıklama yapti MEB kivirmaya çalıştı falan ne olacak bakalım
Hayır olsun inşallah...Rüyamda korkuttulardi yavrum ona uyandim
Ayy inşallah o dartlara durtlara razıyımHer bebek gazli olacak diye bsy yok, sartlama kendini yevrum, beki seninki misler gibin dart durtlayip uyuyacak ohhhh
Biliyorum kuzum kaliteli ve onu almak istiyorum da asiri pahalandi ve indirim filan yok, beklepdurummm halaaa, hep gozum ustunde 2 gunde bir girip bakıyorumbakalim hayirlisi artık saglikla buyusun yavrucuğun
Keşke gaz olsaydı süt mücadelesi yerine... Ayhh Allah kimseye yaşatmasnBal0ncuk Gaz çok yaygın bir şey olsa da istisna bebekler olabiliyor gerçekten. Belki de senin mücadele alanın sadece süt, gaz değil
Bulutum ben bnları kullanışsız biliyorum..Günaydın bugün boğaz ağrısıyla uyandımdün boğazıma kadar mide yanmasından ne bulduysam soğuk soğuk içtim bugün pert N Neal güle güle kullansın beben inşallah ben park yatak mı yoksa böyle yatağa ve çalışma masasına dönüşebilen beşikten mi alsam karar veremedim.bu daha mantıklı geldi ilerde de kullanır.hem sallama olayı da güzel geldi çekmecelere bez cart curt koyarım.fiyat olarak da 800 900 daha uygun Eki Görüntüle 2892355
Amin kuzum rabbim hayırlara yorsun...sen naptın lenamiz hala eziyet edio muHayır olsun inşallah...
Allah korusun nurum
Ayy inşallah o dartlara durtlara razıyım
Keşke gaz olsaydı süt mücadelesi yerine... Ayhh Allah kimseye yaşatmasn
Çnkü sütü emmeyince sarılık olabilio
Sonra anne mastit oluo
Günlerdir göğüs ağrımdab uyuyamıorm
Bulutum ben bnları kullanışsız biliyorum..
Ama tabi gönlünden geçeni yap
Kendinede banada edioAmin kuzum rabbim hayırlara yorsun...sen naptın lenamiz hala eziyet edio mu
Napilir hiç bilmiyorumki kuzum yaa ins bian önce çözülür emmeye başlar memisiKendinede banada edio
Tek sorunumuz bu ama bu sorun cok büyük gerçekten
Bugün yine annem çağırdı, neyse gidiyim evlat olan benim alttan alayım dedim, bugün de kavga etti, bağırıp çağırdı zor çıktım evden. Çok da iyi olmadım yani :)Nurzfr Sınav ne zaman? Bir de artık geçerliliği bir yıl olacak olayı geldi mi? Kalıcı mı?
Miss Bride Nasıl oldun?
Kuzum dayanamiosun gidiosun ama bu süreçte kendini dusun birazcık nolursun kendini ve bebisini düşün stresten uzak olman lazım etrafında kimse kalmamış olabilir ama şuan seninde desteğe ihtiyacım var bu konuda artık biraz bencillik yap hiç bir şey senden ve bebisinden önemli diil unutmaBugün yine annem çağırdı, neyse gidiyim evlat olan benim alttan alayım dedim, bugün de kavga etti, bağırıp çağırdı zor çıktım evden. Çok da iyi olmadım yani :)
Kardeşim bu sebepten ötürü annemden uzak duruyodu ben yalnız kalmasın diye herşeyi yutup gidiyodum yine ama, etrafında kimse kalmadı, herkese bağırıp çağırıyo en ufak bişeyde.
Kullandığı psikolojik ilaçlar bayağı ağır, doktor çağırmıştı belirli bir zaman sonra, gitmedi. Bugün konuştum anne git dedim, o ilaçların değişmesi lazım bazı ilaçlar uzun süre kullanılmaz falan dedim. Bilmiyorum belki de bu ilaçlardan böyle ama, bu şekilde insanlarla anlaşması çok zor.
İnşallah nurumNapilir hiç bilmiyorumki kuzum yaa ins bian önce çözülür emmeye başlar memisi
Gelinim allah yardımcınız olsun ama doğru demişsinBugün yine annem çağırdı, neyse gidiyim evlat olan benim alttan alayım dedim, bugün de kavga etti, bağırıp çağırdı zor çıktım evden. Çok da iyi olmadım yani :)
Kardeşim bu sebepten ötürü annemden uzak duruyodu ben yalnız kalmasın diye herşeyi yutup gidiyodum yine ama, etrafında kimse kalmadı, herkese bağırıp çağırıyo en ufak bişeyde.
Kullandığı psikolojik ilaçlar bayağı ağır, doktor çağırmıştı belirli bir zaman sonra, gitmedi. Bugün konuştum anne git dedim, o ilaçların değişmesi lazım bazı ilaçlar uzun süre kullanılmaz falan dedim. Bilmiyorum belki de bu ilaçlardan böyle ama, bu şekilde insanlarla anlaşması çok zor.
Doğumuma 15 gün kaldı, eşime de anlatamıyorum annem böyle yaptı diyemiyorum. Teyzelerim de boşver kafana takma psikolojisi bozuk idare et diyorlar. Babama da üzülüyorum adam artık tükendi.Kuzum dayanamiosun gidiosun ama bu süreçte kendini dusun birazcık nolursun kendini ve bebisini düşün stresten uzak olman lazım etrafında kimse kalmamış olabilir ama şuan seninde desteğe ihtiyacım var bu konuda artık biraz bencillik yap hiç bir şey senden ve bebisinden önemli diil unutma
İlaçları bağımlılık yapacak türden ağır ilaçlar. Gerçi en basit antidepresanlar bile yavaş yavaş bırakılır düşün yani. Bi de bu tür ilaçların intihar eğilimi vs. gibi yan etkileri var. Herkes annemden uzak durmaya başladı, üzülüyorum ben yanında olayım diyorum ama bana da müsaade etmiyor. Gülüp konuşurken bir anda yanında ağlayıp bağıran birini düşün. En sağlam psikoloji bile dayanmaz.Gelinim allah yardımcınız olsun ama doğru demişsin
Ben hep duyarm bazı ilaçlar uzun süre kullanılmamalı diye
Mutlaka gitmeli..
Bide şöyle bişeyde olabilir
Acaba ilaçlarını kullanmıor olabilirmi düzenli
Ve her ne olursa olsun anne demiDoğumuma 15 gün kaldı, eşime de anlatamıyorum annem böyle yaptı diyemiyorum. Teyzelerim de boşver kafana takma psikolojisi bozuk idare et diyorlar. Babama da üzülüyorum adam artık tükendi.
İlaçları bağımlılık yapacak türden ağır ilaçlar. Gerçi en basit antidepresanlar bile yavaş yavaş bırakılır düşün yani. Bi de bu tür ilaçların intihar eğilimi vs. gibi yan etkileri var. Herkes annemden uzak durmaya başladı, üzülüyorum ben yanında olayım diyorum ama bana da müsaade etmiyor. Gülüp konuşurken bir anda yanında ağlayıp bağıran birini düşün. En sağlam psikoloji bile dayanmaz.
İki gün kullanmasa bir sürü yan etkisi olur. Anlaşılır. Ama aynı anda birden fazla ilaç kullanması sıkıntı. Kendi fizyolojik rahatsızlıkları için de olduğu iğneleri ve kullandığı ilaçlar var. Bunların bir araya gelmesi sıkıntı. Pskiyatr ta nisan ayında çağırdı. Gitmedi. Bilerek yapmıyor zaten ama bi gitse şu ilaçlarını azaltsa eski haline dönecek. Eski annemi çok özlüyorum.Ve her ne olursa olsun anne demi
Biliorm cok zor.. Üzülüosn.. Üzüor çünkü..
Ama bilerek yapmıodur..
Bence yanlış giden bişey var... Fakat burda yaptığı en büyük yanlş doktora gitmemek..
Dediğim gibi belkide ilaçlarını düzenli kullanmıodur.. Oda yapar
Seninde durumun belli.. Hadi anneni ikna et birlikte gidinde diyemiormİki gün kullanmasa bir sürü yan etkisi olur. Anlaşılır. Ama aynı anda birden fazla ilaç kullanması sıkıntı. Kendi fizyolojik rahatsızlıkları için de olduğu iğneleri ve kullandığı ilaçlar var. Bunların bir araya gelmesi sıkıntı. Pskiyatr ta nisan ayında çağırdı. Gitmedi. Bilerek yapmıyor zaten ama bi gitse şu ilaçlarını azaltsa eski haline dönecek. Eski annemi çok özlüyorum.
Annem bir ayın 15 günü burda yoktu ki zaten. Ne hazırlık, ne başka bişey. Tek olmak mühim değil, her işi yapar insan. Ben çok alışkınım tek olmaya ama, bari huzurumuz olsa. Hamilelik zamanlarımı hep böyle hatırlıcam maalesef. Ellerim iki gündür kaşınmaktan artık kanıyo yara oluyo kıpkırmızı. Bu kez alerji de değil, bildiğin sinirsel. Annemin yanına gittiğim an ellerimi kaşımaya başlıyorum acıtana kadar, kanadığında anlıyorum acıdığını farkına bile varmıyorum o zamana kadar.Seninde durumun belli.. Hadi anneni ikna et birlikte gidinde diyemiorm
Heran doğumun olabilir..
Ne bilim bi şekilde ikna etmek gerek..
Anneler başka.. En cokta anne olunca anlıo insan
Ben mesela şuan annemde kalıorm evim 2 kat altta olmasına rağmen..
Göğüs problemi yaşıorm sütten dolayı
Kadıncağız beni inek gibi günde 3 kere sağmaktan ellerindeki damarlar maffoldj
Boşver anne ben acı çekerm diorm
Senin acı çekmene dayanamam dio
Aynısını ben kendi evladm için düşünüorm mesela
Yani eminim annende cok ama cok iyi bir insandır ama psikolojik durum ona bilinçsiz hareketler yaptırıo cok zor..
Allah onunda yardımcısı olsun
Kıyamam sana yaAnnem bir ayın 15 günü burda yoktu ki zaten. Ne hazırlık, ne başka bişey. Tek olmak mühim değil, her işi yapar insan. Ben çok alışkınım tek olmaya ama, bari huzurumuz olsa. Hamilelik zamanlarımı hep böyle hatırlıcam maalesef. Ellerim iki gündür kaşınmaktan artık kanıyo yara oluyo kıpkırmızı. Bu kez alerji de değil, bildiğin sinirsel. Annemin yanına gittiğim an ellerimi kaşımaya başlıyorum acıtana kadar, kanadığında anlıyorum acıdığını farkına bile varmıyorum o zamana kadar.
Kıyamam valla kuzum ya en ihtiyacın olduğu zaman ama şöyle düşün insan evladını düşünür dimi o yüzden sen kendi yavruma odaklan stres altına sokma kendini bu saatten sonra en azından uzak dur kaçan kovalaniyo cidden sen üstüne gittikçe ters teper uzak dur biraz hem senin hem bebeğin sağlığı icinDoğumuma 15 gün kaldı, eşime de anlatamıyorum annem böyle yaptı diyemiyorum. Teyzelerim de boşver kafana takma psikolojisi bozuk idare et diyorlar. Babama da üzülüyorum adam artık tükendi.
İlaçları bağımlılık yapacak türden ağır ilaçlar. Gerçi en basit antidepresanlar bile yavaş yavaş bırakılır düşün yani. Bi de bu tür ilaçların intihar eğilimi vs. gibi yan etkileri var. Herkes annemden uzak durmaya başladı, üzülüyorum ben yanında olayım diyorum ama bana da müsaade etmiyor. Gülüp konuşurken bir anda yanında ağlayıp bağıran birini düşün. En sağlam psikoloji bile dayanmaz.
Geçmiş olsun bende limonlu su içiren şimdi iyi gelir inşallahBenim boğazım da sesim de gidik 2-3 gündür. Aşırı sıcaklarda biraz cereyanda kaldım o çarptı galiba :/ Limonlu su içtim gece. Bugün de tuzlu karbonatlı suyla gargara mı yapsam diyorum
Amin inşallah, sağ olasın. Ben bekarken kullandığım tek kişilik yatağı da getirmiştim bu eve. Büyüyünce onu kullanırız belki. Park yatak zaten 2-3 yıl gidiyor diyorlar. Hem anne yanı oluyor hem de sallanma aparatı da var. Sallanan beşik gibi de kullanabiliyorsun yani. Bir de toplayıp çantasına koyup gittiğin yere götürebiliyorsun. Aklım hep gezmekte. Bir de eşimin ailesi başka şehirde yaşıyor. Onların yanına falan gidersek de toplar götürürüz dedim. Baktım kullananlar da hep çok memnun yazıyor
Böyle takım alırsan anne yanı beşik mi alacaksın ayrıca? Çünkü buna belli bir süreden sonra geçebilecek
Boşver sen yine uzak dur aradığında aç ama kavga edecek falan olursa kapativer telefonu dinleme hiç ya da kenara köy konuşsun kendi cidden bak geçiştir tamam falan de ama üstüne düşme olur muUzak durayım dedim, aradı iki saat kusura bakma bi daha yapmıcam dedi. Benim psikolojim de gidiyo böyle böyle yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?