- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #203.881
Görümcem çocuğuna 6 yaşına kadar kullanmış masa hala kullanılıyor. Yengemde uzun süre kullandı diye biliyorum.Hayır olsun inşallah...
Allah korusun nurum
Ayy inşallah o dartlara durtlara razıyım
Keşke gaz olsaydı süt mücadelesi yerine... Ayhh Allah kimseye yaşatmasn
Çnkü sütü emmeyince sarılık olabilio
Sonra anne mastit oluo
Günlerdir göğüs ağrımdab uyuyamıorm
Bulutum ben bnları kullanışsız biliyorum..
Ama tabi gönlünden geçeni yap
Olabilir kuzum bişi diyemem hiç kullanmadm dieGörümcem çocuğuna 6 yaşına kadar kullanmış masa hala kullanılıyor. Yengemde uzun süre kullandı diye biliyorum.
Valla sende suç kardeşin en güzelini yapmış uzak durarak.seni düşünmeyeni sen niye düşünüyorsun ki.anne bile olsa adı anne.ksura bakma ile olmuyor sinirsel kurdeşen döküyorsun belliki.bundan sonra uzak dur bari çocuğunda ilerde etkilenir onu düşün.ona huzurlu bir ortam verUzak durayım dedim, aradı iki saat kusura bakma bi daha yapmıcam dedi. Benim psikolojim de gidiyo böyle böyle yav
Aynen kişiden kişiye değişiyordur bakalım iyi çıkar umarım bir iki ay sonra alıcaz gerçi de bakıyoruz şimdiden.bebiki benim yerime öpOlabilir kuzum bişi diyemem hiç kullanmadm die
Sadece kullananlardan öyle duyum aldm
İş arkadaşm masa değilde şu sonradan büyüyen yataklar varmş ondan almştı mesela
Pişman oldum vs demişti ama kişiden kişiye değişiypr
Sıkılma kusummm... Bak ben büyük değişime girdimOff bugn cok sıkılganım
Makineyle sag kendini gecerOff bugn cok sıkılganım
Korona maskesi miSıkılma kusummm... Bak ben büyük değişime girdimşuan suratımda maske var önce tabi netten nasıl kullaniliyo izlemem gerekti öyle uyguladım sonra sıkılaştırıcı inceltici lateks korse aldım geldim şuan iki beden daha inceyim azıcık keyfin yerine gelsin
Yok altın maske aldım yarın iş başı aslında çift maske takarım bı tene ipli maskelerden almak lazımKorona maskesi mi
İnşallah bulutum dua et bana hamilesimAynen kişiden kişiye değişiyordur bakalım iyi çıkar umarım bir iki ay sonra alıcaz gerçi de bakıyoruz şimdiden.bebiki benim yerime öpyakında alır memişlerini inşallah sana da Allah kolaylık versin
Helal sana helallllSıkılma kusummm... Bak ben büyük değişime girdimşuan suratımda maske var önce tabi netten nasıl kullaniliyo izlemem gerekti öyle uyguladım sonra sıkılaştırıcı inceltici lateks korse aldım geldim şuan iki beden daha inceyim azıcık keyfin yerine gelsin
Gel anam... Sağ beni sev beniMakineyle sag kendini gecer
Kusumm önce sağlığın senin zaten sonrasında emin ol zayıflarsin takma kafanaİnşallah bulutum dua et bana hamilesim
Helal sana helallll
İşte efsane geri dönüor
Bende inşallah dikişlerimden sonra dönecem doktor beyciğim ne derse
Gel anam... Sağ beni sev beni
Vaaaooovvvvvv helallKusumm önce sağlığın senin zaten sonrasında emin ol zayıflarsin takma kafanabenim durumlar malum dün KV yi de güzel kapaklafim
Eski nurcu unutsunlar bacım bitti yok artık çekemeyen güle güle herif bile olsa bu bananeVaaaooovvvvvv helall
Oo altın maske güzel diyorlar dene bakalım bizde alırız.geçen benim yaptığım maske beni bir beyazlattı bir beyazlattı eşim sen hiç mi yüzünü yıkamıyorsun bembeyaz oldun dediYok altın maske aldım yarın iş başı aslında çift maske takarım bı tene ipli maskelerden almak lazımiyi hatırlattın kuzum
ederim tabikiİnşallah bulutum dua et bana hamilesim
Helal sana helallll
İşte efsane geri dönüor
Bende inşallah dikişlerimden sonra dönecem doktor beyciğim ne derse
Gel anam... Sağ beni sev beni
Vardır insOo altın maske güzel diyorlar dene bakalım bizde alırız.geçen benim yaptığım maske beni bir beyazlattı bir beyazlattı eşim sen hiç mi yüzünü yıkamıyorsun bembeyaz oldun dediişin neydi bu arada maskeyle çalışmak sıkıcı klima vardır inşallah
ederim tabiki
Oo süper muallime hanımVardır inseski okuluma geri donuom ya koleje bakalım seminerler var bu hafta öğrenci yok zaten Ağustos ta baslicak ogrenciler
Aynen öyle ayyuzlumOo süper muallime hanımkıskananlar çatlasın patlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?