Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Görümcem çocuğuna 6 yaşına kadar kullanmış masa hala kullanılıyor. Yengemde uzun süre kullandı diye biliyorum.

Görümcem çocuğuna 6 yaşına kadar kullanmış masa hala kullanılıyor. Yengemde uzun süre kullandı diye biliyorum.
Olabilir kuzum bişi diyemem hiç kullanmadm die
Sadece kullananlardan öyle duyum aldm
İş arkadaşm masa değilde şu sonradan büyüyen yataklar varmş ondan almştı mesela
Pişman oldum vs demişti ama kişiden kişiye değişiypr

Uzak durayım dedim, aradı iki saat kusura bakma bi daha yapmıcam dedi. Benim psikolojim de gidiyo böyle böyle yav
Valla sende suç kardeşin en güzelini yapmış uzak durarak.seni düşünmeyeni sen niye düşünüyorsun ki.anne bile olsa adı anne.ksura bakma ile olmuyor sinirsel kurdeşen döküyorsun belliki.bundan sonra uzak dur bari çocuğunda ilerde etkilenir onu düşün.ona huzurlu bir ortam ver

Aynen kişiden kişiye değişiyordur bakalım iyi çıkar umarım bir iki ay sonra alıcaz gerçi de bakıyoruz şimdiden.bebiki benim yerime öp yakında alır memişlerini inşallah sana da Allah kolaylık versin

Off bugn cok sıkılganım
Sıkılma kusummm... Bak ben büyük değişime girdim şuan suratımda maske var önce tabi netten nasıl kullaniliyo izlemem gerekti öyle uyguladım sonra sıkılaştırıcı inceltici lateks korse aldım geldim şuan iki beden daha inceyim azıcık keyfin yerine gelsin

Korona maskesi mi

İnşallah bulutum dua et bana hamilesim

Helal sana helallll
İşte efsane geri dönüor
Bende inşallah dikişlerimden sonra dönecem doktor beyciğim ne derse

Makineyle sag kendini gecer
Gel anam... Sağ beni sev beni

Helal sana helallll
İşte efsane geri dönüor

Kusumm önce sağlığın senin zaten sonrasında emin ol zayıflarsin takma kafana benim durumlar malum dün KV yi de güzel kapaklafim

Yok altın maske aldım yarın iş başı aslında çift maske takarım bı tene ipli maskelerden almak lazım iyi hatırlattın kuzum
Oo altın maske güzel diyorlar dene bakalım bizde alırız.geçen benim yaptığım maske beni bir beyazlattı bir beyazlattı eşim sen hiç mi yüzünü yıkamıyorsun bembeyaz oldun dedi işin neydi bu arada maskeyle çalışmak sıkıcı klima vardır inşallah

Helal sana helallll
İşte efsane geri dönüor

ederim tabiki

Vardır ins eski okuluma geri donuom ya koleje bakalım seminerler var bu hafta öğrenci yok zaten Ağustos ta baslicak ogrenciler

Gratiste indirim varmış baya ama kaçırmışım bişi kalmamış bileydim erken giderdim herif yüzüme bakıo normalde kitapçıya giden ben gratise girdim krem bakım ürünleri vs bakiom artık böyle dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…