Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle ayyuzlum sık sık yap bari maskeyi herif şaşırmasin
İndirimde bulursam yapayım onada yaptım gerçi de pek fark etmedi
enişte şok alışsın yeni nura bende gidicem ama dediğin gibi bir şey kalmamıştır

Anladım anladım. Bunu kuzenimin eşi almıştı oğluna. Beşikten sonra mı buna geçti yoksa direkt bununla mı başladı bilmiyorum ama uzun süre kullandılar. Başka bir kuzenim de kızına kullandı yine çok uzun süre. İkisi de memnundu. Ben şey için sordum aslında ilk zamanlar emzirme/besleme olayı çok sık oluyor ya. Odasını ilk günden ayıracak mısın yani? Yoksa bu sizin odanıza sığar mı?
Boşver sen yine uzak dur aradığında aç ama kavga edecek falan olursa kapativer telefonu dinleme hiç ya da kenara koy konuşsun kendi cidden bak geçiştir tamam falan de ama üstüne düşme olur mu
Miss Bride Buna katılıyorum. Tabii ki tamamen yok sayamazsın ama önemsememeye ve fazla vakit geçirmemeye çalış. Zaten şunun şurasında ne kaldı? Sonra kızınla kendi hayatınıza bakacaksınız inşallah
Maskeyi yine corona maskesi diye okudum tabii ki ahshhsjsj Cilt bakımıyla alakam o seviyede
Helal sana helallll
İşte efsane geri dönüor
Bende inşallah dikişlerimden sonra dönecem doktor beyciğim ne derse
Senin Berfu Yenenler'den neyin eksik? Zırt diye eski haline döndü kadın ya sezaryenden sonra. Deli gibi hırs yaptı ama
Kusumm önce sağlığın senin zaten sonrasında emin ol zayıflarsin takma kafana benim durumlar malum dün KV yi de güzel kapaklafim
Oh iyi yapmışın
Eski nurcu unutsunlar bacım bitti yok artık çekemeyen güle güle herif bile olsa bu banane
Herifi şutlama kısmı hariç güzel strateji

Geçen bende öyle olmuştum ama şimdi gidip aldım hoşuma gitti yarın gidip şişeyle alcam bunu tek kullanımlık paket almıştım herif hakederse onuda sutlarim bacım bu saatten sonra kendim varım sadece benim mutluluğum benim huzurum var ben biz dedikçe olmadı... Birde ünlülerin zayıflama karı normal kuzular istedikleri gibi her öğünleri belli kaloriyle geliyo önlerine bı yerde sordum diyetisyen hem böyle öğünleri paketleyip gönderiyo danışanlarına aylık sadece diyetisyen 600 TL yemek öğle yemeği alırsan sadece yemeğe aylık 700 TL daha vercen akşam daha pahalıymış 900 mu ne demişti düşünsene 600+700+900 aylık zayıflamak için vercen sabah kahvaltı vermiomus o zaten belli dedi herkes ayarlar dedi öyle yani çok normal onların hemen zayıflaması vs si

Hadi darısı başıma mı diyeyim? Bir gün ben de maske denilince cilt bakım maskesini anlayacak mıyım acaba

Doğru diyon. Diyetisyenlerin yemek göndermeli olayını bilmiyordum. Vay canına, neler çıkarmışlar! Çocuklarına da bakıcı bakıyor zaten. Öyle dedem de doğum öncesi haline zırt diye döner meh

Kocan da ayağını denk alsın. Bütün erkekler hanımcı olsun. Diğer türlü arayı bulmayı beceremiyorlar ya

Anlarsın anlarsın kuzum pilates hocaları vs leri de var onlar zayıflamasına kendi haline uğraşan ben mi hemen bı ayda vereyim bütün fazlalıkları miaynen arayı bulamiolar hanimkoylu olsunlar madem kendi anneleri de başka adamlarla evlendiler o adamların anneleri de vardı bunu getirsinler akillarina

Naber kızlar.
Ay bugün ne yorulmuşum ya, kafam dağılsın diye yürüyeyim biraz dedim, farkına bile varmadan dünya kadar yürümüşüm kafam nasıl dolmuşsa, ayaklarımın ağrısına fark ettim.
İnsallah iyi gelmistir canim, bazen hc bsy dusunmeden yurumek, kitap okumak, orgu ormek, bsyler yapmak o kadar iyi geliyor ki, cok iyi yapmışsın

Amin cnm hepimizin ki insallah biz kasim mi aralikda mi ne bayagi indirim oldu ozmn aldik bacim yakin zmanda indirimler baslar zaten

Naber kızlar.
Ay bugün ne yorulmuşum ya, kafam dağılsın diye yürüyeyim biraz dedim, farkına bile varmadan dünya kadar yürümüşüm kafam nasıl dolmuşsa, ayaklarımın ağrısına fark ettim.
Oh en iyisini yapmışsın. Yürümek her zaman terapi gibi geliyor bana da. Sen yürüyünce ben bi rahatladım he

Ne güzel inşallah bende uzun süre kullanırım.odamız çok büyük değil ama sığdırırz bir şekilde.9 aylıkken falan ayırırız odayı herhalde tecrübesiz olduğumdan bir şey diyemiyorum ama özel hayat var çok uzun süre yanımızda tutmak da iyi değil bakalım tecrübe ede ede öğrenicez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…