Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah iyi gelmistir canim, bazen hc bsy dusunmeden yurumek, kitap okumak, orgu ormek, bsyler yapmak o kadar iyi geliyor ki, cok iyi yapmışsın
İyi geldi de ayaklarımın ağrısı yeni geçti. Bi an deli enerjisi geldi heralde
Sona doğru doğsun artık yaa moduna gidiyomuş insan bi yandan Bal0ncuk

Oh en iyisini yapmışsın. Yürümek her zaman terapi gibi geliyor bana da. Sen yürüyünce ben bi rahatladım he
Burdaki dostluklar çok farklı ya. Baloncuk doğuma girdi bulaşık yıkarken diyorum ki geçen gün ya baloncuk ne yaptı şöyle mi böyle mi.
Dışardan biri görse beni kapatır Bakırköy e.

Ben bu yüzden diken üstünde bekliyorum doğumu. Kocası izne gelene kadar ben bende kalır mıyım acaba
Geçen gün diyorum ki bu çocuk ya günü gelmeden doğarsa. Eşim diyo ki, tut içinde şu çocuğu.
Sanki ben tutunca kalacak da. Bugün kontrolüm var, tırsıyorum hadi hastaneye yatış der diye. Bir belirti birşey yok ama burda hiç ağrı hissetmeden doğumu başlayanları okudum ya, fena oldum.

Ben bu yüzden diken üstünde bekliyorum doğumu. Kocası izne gelene kadar ben bende kalır mıyım acaba
Valla ya cok stresli
ayın 10u 39+6 oluyo
ayın 5i de 39+1 oluyo aynı şey
ultrason hesabı o yani, takvimi bilmiyorum.
Ben onun için demedim, sezaryende bu haftaya kadar bekleniyor mu ondan sordum, 40. Haftadan once alinmiyor mu normalde, 39+lara kadar bekleniyor mu?

Valla ya cok stresli

Ben onun için demedim, sezaryende bu haftaya kadar bekleniyor mu ondan sordum, 40. Haftadan once alinmiyor mu normalde, 39+lara kadar bekleniyor mu?
38-39 da alınır bnm bildiğim ama. Doktora da bişey söylenmiyo ki, o zamana kadar çocuk belki kendi gelir. Şuan 38. haftanın içindeyim zaten. Ama kızın da gelesi yok sanki bu aralar.

38-39 da alınır bnm bildiğim ama. Doktora da bişey söylenmiyo ki, o zamana kadar çocuk belki kendi gelir. Şuan 38. haftanın içindeyim zaten. Ama kızın da gelesi yok sanki bu aralar.
Peki senin zorunlu muydu sezaryen sanki benim oyle aklimda kalmis ama uyduruyor muyum, ben niye bu kadar tedirgin oldum ya djshdhshdhs

Peki senin zorunlu muydu sezaryen sanki benim oyle aklimda kalmis ama uyduruyor muyum, ben niye bu kadar tedirgin oldum ya djshdhshdhs
Zorunlu, benim başka seçeneğim yok. Kist çok büyük doğum ve sancı baskısına dayanamaz patlar diye. Hala progestanı bıraktırmadı doktor, belki de ondan bekliyo bu çocuk bu kadar.

Slm kızlar gece falan girip okuyorum hepinizi ama yazamıyorum
Oğlanın ayağı daha alçıda şu bayramda falan eşim yanımdaydı Allahtan o da bugün işe başladı bir boşluğa düştük Allah izin verirse perşembe alçı çıkıyor sonra yürüme alıştırmaları başlayacak inşallah kolay atlatırız
Anne olmak bana baştan beri zordu daha da zormuş gerçekten saçlarıma aklar düştü karnımdakini unuttum bile

Yatırırlarsa da yatırırlar canım "Olmaz ben doğurmam" mı dicen Asmalı Konak'taki Bahar gibi

Ayy tam da sicaklarda sismissindir simdi iyice, bana da donlar olmuyo gene alcam gebe donu
Gebe donu, göbeği Allahuekber dağına kadar çıkanlardan mı? Öyle kıyafetler beni çok korkutuyor. Her şeyim düşük bel. Pijamam bile göbek hizama gelirse beni acayip rahatsız ediyor. Yıllardır garip bir alışkanlık oldu

İste o şekilde giyemedim bir sure sonra, tum donlarim asagidan da sıkmaya başladı, mecbiiir oyle aldim, onu da asagi indiriyorm bol bol duruyo iyi olyor ama onlar da skmaya başladı. Toto buyudu ahdhshdhs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…