- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #203.921
İyi geldi de ayaklarımın ağrısı yeni geçti. Bi an deli enerjisi geldi heraldeİnsallah iyi gelmistir canim, bazen hc bsy dusunmeden yurumek, kitap okumak, orgu ormek, bsyler yapmak o kadar iyi geliyor ki, cok iyi yapmışsın
Burdaki dostluklar çok farklı ya. Baloncuk doğuma girdi bulaşık yıkarken diyorum ki geçen gün ya baloncuk ne yaptı şöyle mi böyle mi.Oh en iyisini yapmışsın. Yürümek her zaman terapi gibi geliyor bana da. Sen yürüyünce ben bi rahatladım he
Ahhahaa simdiden sonra ne zaman dogsa olur kabulümüzİyi geldi de ayaklarımın ağrısı yeni geçti. Bi an deli enerjisi geldi heralde
Sona doğru doğsun artık yaa moduna gidiyomuş insan bi yandanBal0ncuk
Daha erken alacaktı doktor aslında ayın 5i demiştim ama babasının iznini bekliyo içerdeAhhahaa simdiden sonra ne zaman dogsa olur kabulümüzhem yürüyüş de doguma iyi gelir
Ayin 5i 40hafta olmuyon mu bacimmmmDaha erken alacaktı doktor aslında ayın 5i demiştim ama babasının iznini bekliyo içerde
Ben bu yüzden diken üstünde bekliyorum doğumu. Kocası izne gelene kadar ben bende kalır mıyım acabaAyin 5i 40hafta olmuyon mu bacimmmm
ayın 10u 39+6 oluyoAyin 5i 40hafta olmuyon mu bacimmmm
Geçen gün diyorum ki bu çocuk ya günü gelmeden doğarsa. Eşim diyo ki, tut içinde şu çocuğu.Ben bu yüzden diken üstünde bekliyorum doğumu. Kocası izne gelene kadar ben bende kalır mıyım acaba
Valla yaBen bu yüzden diken üstünde bekliyorum doğumu. Kocası izne gelene kadar ben bende kalır mıyım acaba
Ben onun için demedim, sezaryende bu haftaya kadar bekleniyor mu ondan sordum, 40. Haftadan once alinmiyor mu normalde, 39+lara kadar bekleniyor mu?ayın 10u 39+6 oluyo
ayın 5i de 39+1 oluyo aynı şey
ultrason hesabı o yani, takvimi bilmiyorum.
38-39 da alınır bnm bildiğim ama. Doktora da bişey söylenmiyo ki, o zamana kadar çocuk belki kendi gelir. Şuan 38. haftanın içindeyim zaten. Ama kızın da gelesi yok sanki bu aralar.Valla yacok stresli
Ben onun için demedim, sezaryende bu haftaya kadar bekleniyor mu ondan sordum, 40. Haftadan once alinmiyor mu normalde, 39+lara kadar bekleniyor mu?
Peki senin zorunlu muydu sezaryen sanki benim oyle aklimda kalmis ama uyduruyor muyum, ben niye bu kadar tedirgin oldum ya djshdhshdhs38-39 da alınır bnm bildiğim ama. Doktora da bişey söylenmiyo ki, o zamana kadar çocuk belki kendi gelir. Şuan 38. haftanın içindeyim zaten. Ama kızın da gelesi yok sanki bu aralar.
Zorunlu, benim başka seçeneğim yok. Kist çok büyük doğum ve sancı baskısına dayanamaz patlar diye. Hala progestanı bıraktırmadı doktor, belki de ondan bekliyo bu çocuk bu kadar.Peki senin zorunlu muydu sezaryen sanki benim oyle aklimda kalmis ama uyduruyor muyum, ben niye bu kadar tedirgin oldum ya djshdhshdhs
Ben bu yüzden diken üstünde bekliyorum doğumu. Kocası izne gelene kadar ben bende kalır mıyım acaba
Ama cok bekletiyo o zaman ya nasi doktor bu sasirdimZorunlu, benim başka seçeneğim yok. Kist çok büyük doğum ve sancı baskısına dayanamaz patlar diye. Hala progestanı bıraktırmadı doktor, belki de ondan bekliyo bu çocuk bu kadar.
hiçbişey olmuyo üstüme, delircem. kıyafetlerin arasında ağlıcaktım az kalsın.Ama cok bekletiyo o zaman ya nasi doktor bu sasirdiminşallah saglikla kavuşun da
Ayy tam da sicaklarda sismissindir simdi iyice, bana da donlar olmuyo gene alcam gebe donuhiçbişey olmuyo üstüme, delircem. kıyafetlerin arasında ağlıcaktım az kalsın.
Yatırırlarsa da yatırırlar canım "Olmaz ben doğurmam" mı dicen Asmalı Konak'taki Bahar gibiGeçen gün diyorum ki bu çocuk ya günü gelmeden doğarsa. Eşim diyo ki, tut içinde şu çocuğu.
Sanki ben tutunca kalacak da. Bugün kontrolüm var, tırsıyorum hadi hastaneye yatış der diye. Bir belirti birşey yok ama burda hiç ağrı hissetmeden doğumu başlayanları okudum ya, fena oldum.
Gebe donu, göbeği Allahuekber dağına kadar çıkanlardan mı? Öyle kıyafetler beni çok korkutuyor. Her şeyim düşük bel. Pijamam bile göbek hizama gelirse beni acayip rahatsız ediyor. Yıllardır garip bir alışkanlık olduAyy tam da sicaklarda sismissindir simdi iyice, bana da donlar olmuyo gene alcam gebe donu
İste o şekilde giyemedim bir sure sonra, tum donlarim asagidan da sıkmaya başladı, mecbiiir oyle aldim, onu da asagi indiriyorm bol bol duruyo iyi olyor ama onlar da skmaya başladı. Toto buyudu ahdhshdhsGebe donu, göbeği Allahuekber dağına kadar çıkanlardan mı? Öyle kıyafetler beni çok korkutuyor. Her şeyim düşük bel. Pijamam bile göbek hizama gelirse beni acayip rahatsız ediyor. Yıllardır garip bir alışkanlık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?