- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #203.941
Içimde kalsın yeaaaYatırırlarsa da yatırırlar canım "Olmaz ben doğurmam" mı dicen Asmalı Konak'taki Bahar gibi
Tabii bir yerden sonra normal belliİste o şekilde giyemedim bir sure sonra, tum donlarim asagidan da sıkmaya başladı, mecbiiir oyle aldim, onu da asagi indiriyorm bol bol duruyo iyi olyor ama onlar da skmaya başladı. Toto buyudu ahdhshdhs
Ay şuan o bile beni daraltıyo, neyse ki iki hafta kaldı.Ayy tam da sicaklarda sismissindir simdi iyice, bana da donlar olmuyo gene alcam gebe donu
Evet bugn hastanede gebe gördükçeİyi geldi de ayaklarımın ağrısı yeni geçti. Bi an deli enerjisi geldi heralde
Sona doğru doğsun artık yaa moduna gidiyomuş insan bi yandanBal0ncuk
Cnmmm beyazSlm kızlar gece falan girip okuyorum hepinizi ama yazamıyorum
Oğlanın ayağı daha alçıda şu bayramda falan eşim yanımdaydı Allahtan o da bugün işe başladı bir boşluğa düştükAllah izin verirse perşembe alçı çıkıyor sonra yürüme alıştırmaları başlayacak inşallah kolay atlatırız
Anne olmak bana baştan beri zordu daha da zormuş gerçekten saçlarıma aklar düştü karnımdakini unuttum bile
kasılmam oluyo doktora gidiyorum, zilli nstde kıpırdamıyo bile. sırf bana inat babasının kızıEvet bugn hastanede gebe gördükçe
Allah yardımconız olsn diyip durdum içiden
Benim zillide babasının kan grubunu almşkasılmam oluyo doktora gidiyorum, zilli nstde kıpırdamıyo bile. sırf bana inat babasının kızı
ve hala boşamadı ahahahahBenim zillide babasının kan grubunu almş
Eşime diorm bu kızın kanı bozuk
9 aydır adamın burnundan getirdim, doğumdan sonra rövanşı olmaz inşSadece güldü
Benmki garibim haka temizlikle uğraşıo9 aydır adamın burnundan getirdim, doğumdan sonra rövanşı olmaz inş
Bitti canım yıllık izinde değildim zaten bayram izni idi. Çalışmaya devam
Hoş geldiniz. Pazartesi sendromu oldu mu uzun bayram tatili sonrası?Bitti canım yıllık izinde değildim zaten bayram izni idi. Çalışmaya devam
Sevdiğim bir arkadaşımla iş başı yaptığım için çok şükür sendrom olmadı. Ama diğer arkadaş çoğu vatandaşı sallamış. Bugüne onların gazını aldım o sıkıcıydıHoş geldiniz. Pazartesi sendromu oldu mu uzun bayram tatili sonrası?
canım naptın kucağına aldın mı bebişiniBenmki garibim haka temizlikle uğraşıo
Yaaaaa olsun amaBitti canım yıllık izinde değildim zaten bayram izni idi. Çalışmaya devam
Evet cnm 1 hafta olducanım naptın kucağına aldın mı bebişini
çok şükür çok sevindim canım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı evlat olsun size ..Yaaaaa olsun ama
Azda olsa stres atmadnmı?
Hoş izmirde nasıl stres atılmasınki
Evet cnm 1 hafta oldu
Sen nasılsın
Önce siz beni çıkarmadınız burdan şimdi de ben gelmiyorum diyo adeta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?