- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #203.961
Gerçekten sizin bu kızlar niye böyle aslan terbiyecisi çıktıÖnce siz beni çıkarmadınız burdan şimdi de ben gelmiyorum diyo adeta
Allah yardımcın olsunçok şükür çok sevindim canım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı evlat olsun size ..
Ben çok şükür iyiyim işe gidip geliyorum raporum daha başlamadı sıcaklarla boguşuyorum
Kendi doktorum değil cnmBal0ncuk Şiddete meylettiren bu doktor kim? Ne oldu? Kendi doktorun değil herhalde değil mi? Çocuk doktoru mu?
Paresilaaa İş hayatı iyi mesai arkadaşları hatrına çekiliyor zaten
Miss Bride Doğur artık kadın, doğur. Gamsız doktor bile doğsun artık diye uğraşıyor bak
Şaşırdım zaten. Sen doktorunu çok seversinKendi doktorum değil cnm
Olamaz zaten kıyamam ben doktoruma
Cocuk doktoru evet
Yk cnm zaten ben seçmedmŞaşırdım zaten. Sen doktorunu çok seversin
Başka doktor bak. İçine sinmeyen doktora götürme hiç çünkü çocuk doktoruyla uzuuun bir yolculuğunuz olacak. Hep aynı doktorun takibinde olmak iyi oluyor
İnşallah bacımEvet bugn hastanede gebe gördükçe
Allah yardımconız olsn diyip durdum içiden
Cnmmm beyaz
Anne olmak zormuş
Şimdi seni daha iyi anlıorm
Ama senin oğlan maşallah canavar..
Koşacaktır
Benim zillide babasının kan grubunu almş
Eşime diorm bu kızın kanı bozuk
Ahdhsdh sorma ben de hayatta sıkıntıya gelebilen bi tip degilim o anlamda, hep asiri rahat kiyafetler giyiyorum, ama donlar cok rahat bak veririm markasini, hic anlasilmyo yukarda oldugu ahdhsbdh, don markasi paylasmamak da ne bilimTabii bir yerden sonra normal belli
hiçbir şey giyilemiyordur. Ay yazarken bi daraldım. Gerçeği boğarmış gibi geliyor sıka sıka. Ben sıkıntıya hiç gelemiyorum. Normal donlarım da lastikleri gevşedikten sonra rahat gelmeye başlıyor. Her şeyim iyice salacak kendini
Ahhahaha haklisin daralmakta, zira sıcaklıklar öldüm de cehenneme mi vardım yarebbim dedirtiyorAy şuan o bile beni daraltıyo, neyse ki iki hafta kaldı.
Doktor progestanı bıraktırdı bugün benim ısrarımla. Artık doğsa da sorun değil bırak dedi.
Okulda tatil yaparİnşallah bacımokuldan da mesaj gelmiş 16 sında başlıomuş ağustosun daha bebe yürğmüyor ne halt edeceksem çocuk tatıl yapamadı ki okula başlasın
Haksızmıym sen söyleLena teyzem kulaklarını kapa anan saydırıyor yine
Attım attım, yenisi geldi sonra onu attım.Yaaaaa olsun ama
Azda olsa stres atmadnmı?
Hoş izmirde nasıl stres atılmasınki
Evet cnm 1 hafta oldu
Sen nasılsın
Kesinlikle çok ama çok haklısın yoksa yıldımBal0ncuk Şiddete meylettiren bu doktor kim? Ne oldu? Kendi doktorun değil herhalde değil mi? Çocuk doktoru mu?
Paresilaaa İş hayatı iyi mesai arkadaşları hatrına çekiliyor zaten
Miss Bride Doğur artık kadın, doğur. Gamsız doktor bile doğsun artık diye uğraşıyor bak
Anladm peki okAttım attım, yenisi geldi sonra onu attım.
Bumerang gibi
Kesinlikle çok ama çok haklısın yoksa yıldım
Yaz hocam. Toto kağıdından sonra don markasıyla da influence et beni. Sen yaz, ben yukarı kaydırırımAhdhsdh sorma ben de hayatta sıkıntıya gelebilen bi tip degilim o anlamda, hep asiri rahat kiyafetler giyiyorum, ama donlar cok rahat bak veririm markasini, hic anlasilmyo yukarda oldugu ahdhsbdh, don markasi paylasmamak da ne bilim
Kim haklı kim haksız bilmiom ben kafam çok karışık hayata karşıOkulda tatil yapar
Haksızmıym sen söyle
Bende istiyom karnım 8 aylık gibi ayaklarım görünmüyoYaz hocam. Toto kağıdından sonra don markasıyla da influence et beni. Sen yaz, ben yukarı kaydırırım
az kaldı ama ben de tükendim :)))))Ahdhsdh sorma ben de hayatta sıkıntıya gelebilen bi tip degilim o anlamda, hep asiri rahat kiyafetler giyiyorum, ama donlar cok rahat bak veririm markasini, hic anlasilmyo yukarda oldugu ahdhsbdh, don markasi paylasmamak da ne bilim
Ahhahaha haklisin daralmakta, zira sıcaklıklar öldüm de cehenneme mi vardım yarebbim dedirtiyor
E senin zorunla mi olcak ismis, pehhh, sag olsn yani zahmet etmis hıhhadi bakalim minnoskaya kavusmaya az kaldiiii
Ne kadarlık oldu seninki?Bende istiyom karnım 8 aylık gibi ayaklarım görünmüyo
23 hafta olmuş ya şimdi hesaplattım
Anaam o kadar haberin yok yani? Benimki o kadar şüpheli ki bugün gittiğim endokrinoloji uzmanı sordu, cevap veremedim. Her seferinde farklı çıkmasına alışmıştım ama son gittiğimde aynı anda aynı makineyle yapılan iki ölçümde iki gün fark çıktı23 hafta olmuş ya şimdi hesaplattım
Gittim de baktım valla siteye alisverisime ahdhshdh BSM markaymis genşşlerYaz hocam. Toto kağıdından sonra don markasıyla da influence et beni. Sen yaz, ben yukarı kaydırırım
Ecccuuuk daha sabıraz kaldı ama ben de tükendim :)))))
Ahdhshdh yukarıda cevapladim
Yavru o hep oyle olur ztnAnaam o kadar haberin yok yani? Benimki o kadar şüpheli ki bugün gittiğim endokrinoloji uzmanı sordu, cevap veremedim. Her seferinde farklı çıkmasına alışmıştım ama son gittiğimde aynı anda aynı makineyle yapılan iki ölçümde iki gün fark çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?