Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah yardımcın olsun
Sıcaklarsa zor

Kendi doktorum değil cnm
Olamaz zaten kıyamam ben doktoruma
Cocuk doktoru evet

Kendi doktorum değil cnm
Olamaz zaten kıyamam ben doktoruma
Cocuk doktoru evet
Şaşırdım zaten. Sen doktorunu çok seversin
Başka doktor bak. İçine sinmeyen doktora götürme hiç çünkü çocuk doktoruyla uzuuun bir yolculuğunuz olacak. Hep aynı doktorun takibinde olmak iyi oluyor

Şaşırdım zaten. Sen doktorunu çok seversin
Başka doktor bak. İçine sinmeyen doktora götürme hiç çünkü çocuk doktoruyla uzuuun bir yolculuğunuz olacak. Hep aynı doktorun takibinde olmak iyi oluyor
Yk cnm zaten ben seçmedm
Doğm yaptğmda o nöbetçiydi
Hatta hayatta götürmeyeceğim biri
Ama bugn yaygarıyı haketti..

Evet bugn hastanede gebe gördükçe
Allah yardımconız olsn diyip durdum içiden

Cnmmm beyaz
Anne olmak zormuş
Şimdi seni daha iyi anlıorm
Ama senin oğlan maşallah canavar..
Koşacaktır
İnşallah bacım okuldan da mesaj gelmiş 16 sında başlıomuş ağustosun daha bebe yürğmüyor ne halt edeceksem çocuk tatıl yapamadı ki okula başlasın

Ahdhsdh sorma ben de hayatta sıkıntıya gelebilen bi tip degilim o anlamda, hep asiri rahat kiyafetler giyiyorum, ama donlar cok rahat bak veririm markasini, hic anlasilmyo yukarda oldugu ahdhsbdh, don markasi paylasmamak da ne bilim
Ay şuan o bile beni daraltıyo, neyse ki iki hafta kaldı.
Doktor progestanı bıraktırdı bugün benim ısrarımla. Artık doğsa da sorun değil bırak dedi.
Ahhahaha haklisin daralmakta, zira sıcaklıklar öldüm de cehenneme mi vardım yarebbim dedirtiyor
E senin zorunla mi olcak ismis, pehhh, sag olsn yani zahmet etmis hıh hadi bakalim minnoskaya kavusmaya az kaldiiii

Yaaaaa olsun ama
Azda olsa stres atmadnmı?
Hoş izmirde nasıl stres atılmasınki

Evet cnm 1 hafta oldu
Sen nasılsın
Attım attım, yenisi geldi sonra onu attım.
Bumerang gibi
Kesinlikle çok ama çok haklısın yoksa yıldım

Ahdhsdh sorma ben de hayatta sıkıntıya gelebilen bi tip degilim o anlamda, hep asiri rahat kiyafetler giyiyorum, ama donlar cok rahat bak veririm markasini, hic anlasilmyo yukarda oldugu ahdhsbdh, don markasi paylasmamak da ne bilim
Yaz hocam. Toto kağıdından sonra don markasıyla da influence et beni. Sen yaz, ben yukarı kaydırırım

az kaldı ama ben de tükendim :)))))

23 hafta olmuş ya şimdi hesaplattım
Anaam o kadar haberin yok yani? Benimki o kadar şüpheli ki bugün gittiğim endokrinoloji uzmanı sordu, cevap veremedim. Her seferinde farklı çıkmasına alışmıştım ama son gittiğimde aynı anda aynı makineyle yapılan iki ölçümde iki gün fark çıktı

Yaz hocam. Toto kağıdından sonra don markasıyla da influence et beni. Sen yaz, ben yukarı kaydırırım
Gittim de baktım valla siteye alisverisime ahdhshdh BSM markaymis genşşler
az kaldı ama ben de tükendim :)))))
Ecccuuuk daha sabır
Ne kadarlık oldu seninki?
dayler dayler Yetiş halil pazarlama. Sana bir takipçi daha çıktı
Ahdhshdh yukarıda cevapladim
Yavru o hep oyle olur ztn normal yani. İlk zamanlar her gittiginde farkli cikar, sonra biraz daha ayni çıkmaya baslar. Bir de ayni makinede 2farkli olcum dedigin, kafaya gore, bacak kemigi gobek cevresine gore gunler değişik cikar, atiyorm kafaya gore 1 hafta önde, bacak kemiğine gore 2 gun geride vs. Normal yani onlar

Ben doğurcam da gideceğim ev belli değil, bugün çıkıcaz yarın çıkıcaz diye oyalayıp duruyolar. bu ay yine fazladan kira vereceğim ev sahipleri de mırın kırın ediyo, ben evdeyken cama kiralık afişi asıcaklarmış. gelenlere siz gösterirsiniz evi diyolar. birine kiralayacaklardı da anlaşamadılar mı nedir tekrar başladı terane.
bunlar da bugün yarın, ev baktık beğenmedik, şurası şöyleydi burası böyleydi, alcaz dedik, tapuyu aldık iki ay geçti yok. Defalarca anlattık, durumumu gördüler, ev sahibi çıkaracak diyoruz umurlarında değil.
Ayyyy çok doldum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…