Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Noterden ihtar çekin, kapısına dayanın öyle saçmalık mı olur ya

Gittim de baktım valla siteye alisverisime ahdhshdh BSM markaymis genşşler
MNbeyaz Gel beyaz, aranan don bulundu
Ohoo çok kaotikmiş. Zaten benim başlangıcı da belli değil son adete göre başka, transfer tarihine göre başkaydı. Bir de ölçüm farkı çıktı başıma

Noterden ihtar çekin, kapısına dayanın öyle saçmalık mı olur ya
ne zaman biraz sıkıştırsak tarih veriyolar. en son ağustosun üçüne kadar evi tamamen boşaltıcaz dediler, tam günü geliyo, hazırlık yapmaya başladık, baktığımız bu evi de beğenmedik diye arıyo adam. geçen ay ağustos ortası gibi çıksak falan lafı döndü, kesinlikle olmaz dedik. iş oraya gidiyo.

Normal kuzu hic takilma onlara, doktorun her sey yolunda diyorsa o bebem su kadar ilerden gidiyo laflari önemli degl yani, birrsuru etken var onlarla ilgili

Bak soooora donsuz kalırsanız karismam yani daaa napim yaaaa, bes kuru bile kazanmıyorum surda hayrina is yapiyom yeter ya djdhdjdjdjfj

Siz çok yumuşak başlısınız. Bir de bu insanlar tanıdık diyorsun. Böyle rezalet mi olur? O çıkacak daha ev temizlenecek, taşınma olacak, bir daha temizlik olacak. Bir de bunlar doğumla aynı zamanda olacak. Sen hastanede kal o zaman onlar keyifleri gelince çıksın evden

Normal kuzu hic takilma onlara, doktorun her sey yolunda diyorsa o bebem su kadar ilerden gidiyo laflari önemli degl yani, birrsuru etken var onlarla ilgili
İnşallah sağlıklıdır da... Çarşamba fetal dna testi yapılacak. Gerilim müzüğü çalıyor yine benim fonda
Bak soooora donsuz kalırsanız karismam yani daaa napim yaaaa, bes kuru bile kazanmıyorum surda hayrina is yapiyom yeter ya djdhdjdjdjfj
Allah rızası için yapıyorsun sen bu işi. Amme hizmeti Modal olanları varmış, modal severim

Tanıdıktır aman ayıp olmasın, aman sıkıntı olmasın diye diye tepemize bindiler zaten. Eşimi de ben tutuyodum yapma etme diye. En son babam arayıp konuşsun dedim. Babamla yaşıtlar daha rahat konuşulur. Normalde bir sürü evleri var, kendileri şehir dışında evlerinde kalıyorlar. burada sadece iki çocukları kalacak, çocukları derken bizimle yaşıtlar yani.
Ama sürekli ev beğenmedik, orası olmaz burası olmaz, hem büyük olsun hem güzel olsun hem ucuz olsun hem merkezi olsun istiyolar.

İnşallah sağlıklıdır da. Çarşamba fetal dna testi yapılacak. Gerilim müzüğü çalıyor yine benim fonda
ölçümler çocuğun pozisyonuyla ilgili, onu hiç kafana takma. tam olarak ölçemedikleri zamanlar da oluyo. eğer fark iki haftadan fazla değilse sıkıntı yokmuş. bnm de öyle bi iki gün hep oynar.

Def olup gitsinler. Sinir oldum. Kış günü sokakta kalmışlar sanki. Anlayış gösterecek taraf siz değilsiniz. Hiç de engel olma eşine, arasın sert yapsın. Skandal ayol vallahi
ben sinirlendim burada. Sana Allah peygamber sabrı vermiş

Ağlıorm kahrımdan
Kiyamam, canin mi aciyor cok? Herhangi bir gelisme var mi? Makineyi ne kadar tuttun?
Bsy olmayacak, cok haklisin ben de hep merak ettm bekledim, herkes oyle olyor ama emin ol iyi olacak her sey

Evet modal benimki de, ondan öneriyorum bak bu kada da iyilik timsali olmak ajdjshdjd

Mecbur, çocuk olmasa sinirimden çıldırıcam da tutuyorum kendimi. Umurlarında değil ki kuzum. yoksa ben evime gitmek varken doğumdan sonra annemin evine gidip niye koltuk tepesinde lohusalık yaşayayım, akıl işi değil de.

Bsy olmayacak, cok haklisin ben de hep merak ettm bekledim, herkes oyle olyor ama emin ol iyi olacak her sey

Evet modal benimki de, ondan öneriyorum bak bu kada da iyilik timsali olmak ajdjshdjd
İnşallah inşallah

Üstüne ne giyyoruz bunun? Modal tayt mı? Modal taytlarım var. Dünyanın en rahat ev giysisi olabilir. Bütün kışı yat kalk onlarla geçirdim evde ama dışarısı için çok ince, iç gösteriyor

Malesef bir gelişme yok dayloşum..
Olsa şaşırımki
Bir göğsümden az biraz akmaya başladı makinaya ama tam seğil
Diğerinden tık yok

Bu normal don iste, her seyin altina giy benim taytim yok ama alacagim, elbiselerin altina iyi oluyor. Sen de tayt markasi soyle odeselim ahdhshdhs
Gece 4te yattım sabah 6.30da kalktım o yüzden göz atlarım mor keşler gibiyim onun dışında nasılım bilemedim Çarşamba filmim var onun stresindeyim
Sen nasılsın fıstık paşa nasıl
Yaa neden ki kuzuuu? Anlamadan gececek o film canm benim, lutfen rahat ol
İyiyim kuzum çok şükür, sicak ve sislikle uğraşıyorum yarin kontrolüm var merakla beklemedeyim.. bebuk de iyi çok şükür
Malesef bir gelişme yok dayloşum..
Olsa şaşırımki
Bir göğsümden az biraz akmaya başladı makinaya ama tam seğil
Diğerinden tık yok
E bu gelişme olmuyor mu iste, bak makineyi denedikce daha da cok gelecek, azcik daha sabret, olacak inan bana

Çünkü rüyamda kocamla kavga ettim yastığımı da yorganımı aldım ben gidiyorum o peşimden geliyor evin içinde köşe kapmaca oynuyorduk resmen bir dahada uyku tutmadı beni canım
Amin inşallah canım çok çabuk geçer. Konuştuğum kadın anestezi yok ama hiçbir hastamız şikayetçi olmadı dedi. Tüp tıkalı ise regl ağrısı gibi ağrın olur internete aldanmayın dedi.
Yarın kaçta randevu fıstık haber ver olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…