- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #203.981
Noterden ihtar çekin, kapısına dayanın öyle saçmalık mı olur yaBen doğurcam da gideceğim ev belli değil, bugün çıkıcaz yarın çıkıcaz diye oyalayıp duruyolar. bu ay yine fazladan kira vereceğim ev sahipleri de mırın kırın ediyo, ben evdeyken cama kiralık afişi asıcaklarmış. gelenlere siz gösterirsiniz evi diyolar. birine kiralayacaklardı da anlaşamadılar mı nedir tekrar başladı terane.
bunlar da bugün yarın, ev baktık beğenmedik, şurası şöyleydi burası böyleydi, alcaz dedik, tapuyu aldık iki ay geçti yok. Defalarca anlattık, durumumu gördüler, ev sahibi çıkaracak diyoruz umurlarında değil.
Ayyyy çok doldum valla.
Gittim de baktım valla siteye alisverisime ahdhshdh BSM markaymis genşşler
Ohoo çok kaotikmiş. Zaten benim başlangıcı da belli değil son adete göre başka, transfer tarihine göre başkaydı. Bir de ölçüm farkı çıktı başımaYavru o hep oyle olur ztnnormal yani. İlk zamanlar her gittiginde farkli cikar, sonra biraz daha ayni çıkmaya baslar. Bir de ayni makinede 2farkli olcum dedigin, kafaya gore, bacak kemigi gobek cevresine gore gunler değişik cikar, atiyorm kafaya gore 1 hafta önde, bacak kemiğine gore 2 gun geride vs. Normal yani onlar
ne zaman biraz sıkıştırsak tarih veriyolar. en son ağustosun üçüne kadar evi tamamen boşaltıcaz dediler, tam günü geliyo, hazırlık yapmaya başladık, baktığımız bu evi de beğenmedik diye arıyo adam. geçen ay ağustos ortası gibi çıksak falan lafı döndü, kesinlikle olmaz dedik. iş oraya gidiyo.Noterden ihtar çekin, kapısına dayanın öyle saçmalık mı olur ya
Normal kuzu hic takilma onlara, doktorun her sey yolunda diyorsa o bebem su kadar ilerden gidiyo laflari önemli degl yani, birrsuru etken var onlarla ilgiliMNbeyaz Gel beyaz, aranan don bulundu
Ohoo çok kaotikmiş. Zaten benim başlangıcı da belli değil son adete göre başka, transfer tarihine göre başkaydı. Bir de ölçüm farkı çıktı başıma
Benmde sana karşıKim haklı kim haksız bilmiom ben kafam çok karışık hayata karşı
Ağlıorm kahrımdanBal0ncuk baluskoooo, memisler nasil ahdjshdhs
Siz çok yumuşak başlısınız. Bir de bu insanlar tanıdık diyorsun. Böyle rezalet mi olur? O çıkacak daha ev temizlenecek, taşınma olacak, bir daha temizlik olacak. Bir de bunlar doğumla aynı zamanda olacak. Sen hastanede kal o zaman onlar keyifleri gelince çıksın evdenne zaman biraz sıkıştırsak tarih veriyolar. en son ağustosun üçüne kadar evi tamamen boşaltıcaz dediler, tam günü geliyo, hazırlık yapmaya başladık, baktığımız bu evi de beğenmedik diye arıyo adam. geçen ay ağustos ortası gibi çıksak falan lafı döndü, kesinlikle olmaz dedik. iş oraya gidiyo.
İnşallah sağlıklıdır da... Çarşamba fetal dna testi yapılacak. Gerilim müzüğü çalıyor yine benim fondaNormal kuzu hic takilma onlara, doktorun her sey yolunda diyorsa o bebem su kadar ilerden gidiyo laflari önemli degl yani, birrsuru etken var onlarla ilgili
Allah rızası için yapıyorsun sen bu işi. Amme hizmetiBak soooora donsuz kalırsanız karismam yani daaa napim yaaaa, bes kuru bile kazanmıyorum surda hayrina is yapiyom yeter ya djdhdjdjdjfj
Tanıdıktır aman ayıp olmasın, aman sıkıntı olmasın diye diye tepemize bindiler zaten. Eşimi de ben tutuyodum yapma etme diye. En son babam arayıp konuşsun dedim. Babamla yaşıtlar daha rahat konuşulur. Normalde bir sürü evleri var, kendileri şehir dışında evlerinde kalıyorlar. burada sadece iki çocukları kalacak, çocukları derken bizimle yaşıtlar yani.Siz çok yumuşak başlısınız. Bir de bu insanlar tanıdık diyorsun. Böyle rezalet mi olur? O çıkacak daha ev temizlenecek, taşınma olacak, bir daha temizlik olacak. Bir de bunlar doğumla aynı zamanda olacak. Sen hastanede kal o zaman onlar keyifleri gelince çıksın evden
ölçümler çocuğun pozisyonuyla ilgili, onu hiç kafana takma. tam olarak ölçemedikleri zamanlar da oluyo. eğer fark iki haftadan fazla değilse sıkıntı yokmuş. bnm de öyle bi iki gün hep oynar.İnşallah sağlıklıdır da. Çarşamba fetal dna testi yapılacak. Gerilim müzüğü çalıyor yine benim fonda
Def olup gitsinler. Sinir oldum. Kış günü sokakta kalmışlar sanki. Anlayış gösterecek taraf siz değilsiniz. Hiç de engel olma eşine, arasın sert yapsın. Skandal ayol vallahiTanıdıktır aman ayıp olmasın, aman sıkıntı olmasın diye diye tepemize bindiler zaten. Eşimi de ben tutuyodum yapma etme diye. En son babam arayıp konuşsun dedim. Babamla yaşıtlar daha rahat konuşulur. Normalde bir sürü evleri var, kendileri şehir dışında evlerinde kalıyorlar. burada sadece iki çocukları kalacak, çocukları derken bizimle yaşıtlar yani.
Ama sürekli ev beğenmedik, orası olmaz burası olmaz, hem büyük olsun hem güzel olsun hem ucuz olsun hem merkezi olsun istiyolar.
Kiyamam, canin mi aciyor cok? Herhangi bir gelisme var mi? Makineyi ne kadar tuttun?Ağlıorm kahrımdan
Bsy olmayacak, cok haklisin ben de hep merak ettm bekledim, herkes oyle olyor ama emin ol iyi olacak her seyİnşallah sağlıklıdır da. Çarşamba fetal dna testi yapılacak. Gerilim müzüğü çalıyor yine benim fonda
Allah rızası için yapıyorsun sen bu işi. Amme hizmetiModal olanları varmış, modal severim
Mecbur, çocuk olmasa sinirimden çıldırıcam da tutuyorum kendimi. Umurlarında değil ki kuzum. yoksa ben evime gitmek varken doğumdan sonra annemin evine gidip niye koltuk tepesinde lohusalık yaşayayım, akıl işi değil de.Def olup gitsinler. Sinir oldum. Kış günü sokakta kalmışlar sanki. Anlayış gösterecek taraf siz değilsiniz. Hiç de engel olma eşine, arasın sert yapsın. Skandal ayol vallahi
ben sinirlendim burada. Sana Allah peygamber sabrı vermiş
İnşallah inşallahBsy olmayacak, cok haklisin ben de hep merak ettm bekledim, herkes oyle olyor ama emin ol iyi olacak her sey
Evet modal benimki de, ondan öneriyorum bak bu kada da iyilik timsali olmak ajdjshdjd
Gece 4te yattım sabah 6.30da kalktım o yüzden göz atlarım mor keşler gibiyim
Malesef bir gelişme yok dayloşum..Kiyamam, canin mi aciyor cok? Herhangi bir gelisme var mi? Makineyi ne kadar tuttun?
Bsy olmayacak, cok haklisin ben de hep merak ettm bekledim, herkes oyle olyor ama emin ol iyi olacak her sey
Evet modal benimki de, ondan öneriyorum bak bu kada da iyilik timsali olmak ajdjshdjd
E bu gelişme ya işteMalesef bir gelişme yok dayloşum..
Olsa şaşırımki
Bir göğsümden az biraz akmaya başladı makinaya ama tam seğil
Diğerinden tık yok
Bu normal don iste, her seyin altina giyİnşallah inşallah
Üstüne ne giyyoruz bunun? Modal tayt mı? Modal taytlarım var. Dünyanın en rahat ev giysisi olabilir. Bütün kışı yat kalk onlarla geçirdim evde ama dışarısı için çok ince, iç gösteriyor
Yaa neden ki kuzuuu? Anlamadan gececek o film canm benim, lutfen rahat olGece 4te yattım sabah 6.30da kalktım o yüzden göz atlarım mor keşler gibiyimonun dışında nasılım bilemedim Çarşamba filmim var onun stresindeyim
Sen nasılsın fıstık paşa nasıl
E bu gelişme olmuyor mu iste, bak makineyi denedikce daha da cok gelecek, azcik daha sabret, olacak inan banaMalesef bir gelişme yok dayloşum..
Olsa şaşırımki
Bir göğsümden az biraz akmaya başladı makinaya ama tam seğil
Diğerinden tık yok
Çünkü rüyamda kocamla kavga ettim yastığımı da yorganımı aldım ben gidiyorum o peşimden geliyor evin içinde köşe kapmaca oynuyorduk resmen bir dahada uyku tutmadı beni canımBu normal don iste, her seyin altina giybenim taytim yok ama alacagim, elbiselerin altina iyi oluyor. Sen de tayt markasi soyle odeselim ahdhshdhs
Yaa neden ki kuzuuu? Anlamadan gececek o film canm benim, lutfen rahat ol
İyiyim kuzum çok şükür, sicak ve sislikle uğraşıyorumyarin kontrolüm var merakla beklemedeyim.. bebuk de iyi çok şükür
E bu gelişme olmuyor mu iste, bak makineyi denedikce daha da cok gelecek, azcik daha sabret, olacak inan bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?