Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu normal don iste, her seyin altina giy benim taytim yok ama alacagim, elbiselerin altina iyi oluyor. Sen de tayt markasi soyle odeselim ahdhshdhs
ahshhsj Ne öneriyorsun üstüne manasında sordum ya hamileler ne giyyo gibisinden

Malabadi. Taytta kalite. Malabadi (Arkaya 90'lardan bi reklam cıngılı alayım)

Ayy bazen ben de gerçekci rüya gorup etkisinden çıkamıyorum oyle sabah kalkınca cok uyuz oldum sana diye başlıyorum saymaya
Aynen oyle kuzu bak herkes cabucak bitti anlamadm diyor, emin ol harika gececek
4te cnm randevu, yazacagim mutlaka
ahshhsj Ne öneriyorsun üstüne manasında sordum ya hamileler ne giyyo gibisinden

Malabadi. Taytta kalite. Malabadi (Arkaya 90'lardan bi reklam cıngılı alayım)
Elbise, uzun hamile tayti, hamile kotu bu kadar
Tamam canim bakayim ben o markaya
İnsan can acısından düşünemio pof

Oluoda yetersiz.. Artk yara bere olcam
Gümüş kapak kullanmıyor musun kuzum?
Bir gelmeye basladi mi o agri gececek canim, makineye devam, lena kuş da alacak yakinda hic merak etme sen

Yk cnm kullanmıorm
Zaten bu sıkma olayı olmasaymş hiç hissetmemişim, şimdide krem sürüorm geçio

Hsg'yi ben anestezisiz çektirebildiysem herkes çektirir bak çok net söylüyorum bunu. Vajinal muayeneyi bile kendimi kasıp zorlaştırıyorum ben o kadar zorlanıyorum. "Regl ağrısı gibi bir ağrı olacak" diye zaten uyardılar beni ilacı verirken. O anda kısa bir süre bayağı şiddetli geldi bana ama sonrasında kendi başına ayağa kalkıp gidip üstünü değiştiriyorsun yani öyle uzun sürecek, gününü mahvedecek bir şey olmayacak. Sonrasında nasıl rahatlayacağını düşün. Ne hatırladım bak, çekim öncesi yattıktan sonra oradaki kıza dedim ki "Bacaklarım titriyor çekimi bozmasın bu?" "Cihaza yasla dizlerini, bir şey olmaz" dedi. Tek seferde çekildi çok şükür. Seninki de şıp diye olup bitecek merak etme

aşkımmmm ahh yerim seni ben ya maşallah maşallah maşallah tütütütütütü
Birsürü arkadaşın olacak burda inşallah minij lena
İnşallahhh cukommmmm
Tüm mesajları okudum hepiciinizi çok özlemişim. Yarında bitsin sonra burdayımm
Yaaaa özledikkkkkk özledikkkkkk nerdesnnnnnnnn

Kuzu lena henuz cok emmiyor ama yakinda cokcoklarken olur da yara olursa alirsin, kampanyali cok oluyor 100tlye kdr var. En azindan onu çekme. Kıyamam sana oyyy anne olmus daa
Ayynen belki o zamana işime yara
Şimdi zaten emmesse aldıklarımı birilerine verecem ihtiyaçlı.. Boşa gitmesim

Günaydınnnn, erkenden kalktım cok lazimmis gibi
Erken kalkmaların erken başlamış dayloş

Hellöööö bulutum

Günaydın oğlan dürttü kalk perdeleri aç sabah oldu diye Yoksa kalkmazdım
Perdeleri açmı
Öleceemmmm

Hep erken kalkıyorum ki, cunku erken yatıyorum, tuvalete sıkça kalkiyorm ama sabaha yakın kalktigim zaman dalamiyorum. Fix yani

Boşa gitmez kuzu, 2.de de kullanacagin seyler olacak nasilsa

He valla karartma perde var yatak odasında malum bizim odayı sahiplendı oğlan benim yatağım diyor Sen 7 sene çabala odasında yatsın diye her gece başını bekle adam 7 yaşına gelsin baktın yanında yatıyor ben şoktayım o yüzden hiç kendınıI sıkmayın kızlar akışına bırakın stres yapıp canınızı üzmeyin bu bebeler için onlar bildiğini okuyor

Hep erken kalkıyorum ki, cunku erken yatıyorum, tuvalete sıkça kalkiyorm ama sabaha yakın kalktigim zaman dalamiyorum. Fix yani

Boşa gitmez kuzu, 2.de de kullanacagin seyler olacak nasilsa
Ayy o gece wc olayı fena
Ama odasına geri geçecek demi
Alçı çıkınca izin vermieceksiniz die düşünüorm

Sabah 5de kedi uyandırsın, saat 9da yat 10 da anan uyandırsın. Gece zaten elli kere kalk reflü uyandırsın. Arkadaş bi rahat bırakmadılar ya.
Günaydın
Bebeğe hazırlık hep bunlar

Aramızda birinin iyi olmasıda sevindirici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…