- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #204.021
Az kaldı, görürsün sen, o zaman da ben dicem nırınım nırınım.Herkeşlerin isyana kalktığı bir sabah. Hayır olsun inşallah
"Gel bana burcunu söyle
Yay mısın oğlak mısın
Gece saatin dördünde
Derdime ortak mısın nırınım nırınım" diyor, esenlikler diliyorum
Yok ya beni de bulantı bitirdi gece. ZatenAz kaldı, görürsün sen, o zaman da ben dicem nırınım nırınım.
ahahah o kadar güzel anlatıyosun ki, aslında tam dram ama insanın gülesi geliyoYok ya beni de bulantı bitirdi gece. Zatendayler dayler 'in dediği gbi işe işe bitmiyor. Tam dalacağım bir daha tuvalet, tam dalacağım bir daha. Aslında sifonun olduğu yere yastığı yapıştırsam oturarak hem uyur hem işerim sabaha kadar
Bi de bi o kadar susamasi var bu işin, doyamiyom icmelereYok ya beni de bulantı bitirdi gece. Zatendayler dayler 'in dediği gbi işe işe bitmiyor. Tam dalacağım bir daha tuvalet, tam dalacağım bir daha. Aslında sifonun olduğu yere yastığı yapıştırsam oturarak hem uyur hem işerim sabaha kadar
Iyice sahiplendiler bunlarda he bizim ülkemizi yakinda bizi gondereceklerAyyy suriyeliler bugnmü yarnmı ne.. İstanbulda toplanacakmışlar biz hiç bir yere gitmiyoruz prostestosu yapacaklarmış...
Lena büyüdüğünde hesap soracak
Anne bile bile beni bu ülkeye neden getirdin diye
Sahiplenmek ne kelime.. Resmen el koydular ülkeyeIyice sahiplendiler bunlarda he bizim ülkemizi yakinda bizi gonderecekler
Hadi hayırlısıKoşun koşun, doktora dünkü çektirdiğim Nst yi attım. Cevap da şu;
'' ağrılarınız var ufak ufak beliki erken alınabilir o yüzdenyarın sabah 09 . 00 da burda olun ''
- Hastane çantasını da getireyim mi?
- Evet artarsa mecburen alırız ama artmadıysa eve göndeririz siz her iki ihtimal içinde hazırlıklı gelin.
Yarın doğurur muyum ki acabası. Durumdan şüphelendim bi miktar.
Hadi hayırlısı bakalım beni etiketleyin yoksa girip bakamiomKoşun koşun, doktora dünkü çektirdiğim Nst yi attım. Cevap da şu;
'' ağrılarınız var ufak ufak beliki erken alınabilir o yüzdenyarın sabah 09 . 00 da burda olun ''
- Evet artarsa mecburen alırız ama artmadıysa eve göndeririz siz her iki ihtimal içinde hazırlıklı gelin.
İnşallah kuzummm
Babasının gelmesine üç gün kala gelirse, babası bi miktar kırılır, çünkü bütün planlarını bunun üzerine yapmıştı. ahahahahHadi hayırlısı bakalım beni etiketleyin yoksa girip bakamiom
İzin isteyen kimAyy o gece wc olayı fena
Ama odasına geri geçecek demi
Alçı çıkınca izin vermieceksiniz die düşünüorm
Bebeğe hazırlık hep bunlar
Aramızda birinin iyi olmasıda sevindirici
Sağlıkla gelsin deBabasının gelmesine üç gün kala gelirse, babası bi miktar kırılır, çünkü bütün planlarını bunun üzerine yapmıştı. ahahahah
Su benim midemi bulandırıyor. Zorla içiyorum. 2,5-3 lt diyorlar ama ben 2'yi zor bitiriyorum. Zaten 3 içersem tuvaletten hiç çıkmamam lazımBi de bi o kadar susamasi var bu işin, doyamiyom icmelereama sistem guzel bak, hayal ettim de neden olmasın ya
Kızım bırak artık alacaklarsa alsınlar çünkü kendi doğumu başlatacak diye gerilimden ben eşek cennetine bilet kestireceğim. Doğum başlarsa ve sezaryene dönemezlerse daha sakat. Kızın gelesi var aaaa babası da ona ayak uydurmayı öğrenecek artık. Git bir tur daha yürü. Sabaha Asel kız bizimleKoşun koşun, doktora dünkü çektirdiğim Nst yi attım. Cevap da şu;
Amin inşallah
Yıllık izndeydik kuzu şimdi köylü köyüne tatil bittiİnşallahhh cukommmmm
Yaaaa özledikkkkkk özledikkkkkk nerdesnnnnnnnn
Ayynen belki o zamana işime yara
Şimdi zaten emmesse aldıklarımı birilerine verecem ihtiyaçlı.. Boşa gitmesim
Erken kalkmaların erken başlamış dayloş
Hellöööö bulutum
Perdeleri açmı
Öleceemmmm
Çok aminnnnKızım bırak artık alacaklarsa alsınlar çünkü kendi doğumu başlatacak diye gerilimden ben eşek cennetine bilet kestireceğim. Doğum başlarsa ve sezaryene dönemezlerse daha sakat. Kızın gelesi var aaaa babası da ona ayak uydurmayı öğrenecek artık. Git bir tur daha yürü. Sabaha Asel kız bizimle
Amin inşallahNurzfr sorunsuz velilere denk gelesin
Sendromu da katmış tatile çakhaaaaalYıllık izndeydik kuzu şimdi köylü köyüne tatil bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?