- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #204.041
Bıraksınlar ya gıcık oluyorum onlaraAyyy suriyeliler bugnmü yarnmı ne.. İstanbulda toplanacakmışlar biz hiç bir yere gitmiyoruz prostestosu yapacaklarmış...
Lena büyüdüğünde hesap soracak
Anne bile bile beni bu ülkeye neden getirdin diye
Yapcak bişi yok oda üç gün öne alsın planlarınıBabasının gelmesine üç gün kala gelirse, babası bi miktar kırılır, çünkü bütün planlarını bunun üzerine yapmıştı. ahahahah
Çinliler mi onlarda mi geliyoBıraksınlar ya gıcık oluyorum onlara
Zırt pırt dava açıyorlar ya ismimi yanlış yazdılar ya soyismimi ya ana adı ya baba adı ya doğum tarihi geçme kardeşim o zaman vatandaşlığa bıktım he göç idaresine yazı yazmaktan
Onlar bitti şimdi Çinliler başladı
Aynıym yerimizde sayıyoruz kuzumHadi hayırlısı bakalım beni etiketleyin yoksa girip bakamiom
İnşallah kuzummmsen naptın nasilsin
Daha nelerİzin isteyen kimbiz onun odasına büyük yatak aldık adamla oraya geçicez
Aramıza döndünmü cukom?Yıllık izndeydik kuzu şimdi köylü köyüne tatil bitti
Pöff.... Allah neyse..Bıraksınlar ya gıcık oluyorum onlara
Zırt pırt dava açıyorlar ya ismimi yanlış yazdılar ya soyismimi ya ana adı ya baba adı ya doğum tarihi geçme kardeşim o zaman vatandaşlığa bıktım he göç idaresine yazı yazmaktan
İyi gidiyo kuzum şuan öğrenciler yok zaten planlar vs Ler ugrasioz kafam dağılıo en azindanAynıym yerimizde sayıyoruz kuzum
Sende iş nasıl gidio
Daha neler
Aramıza döndünmü cukom?
Tekrar başlıomuyuz mücadeleye?
Pöff.... Allah neyse..
Töbe töbe.. Kral gibi yaşıolar
Çinliler ne ayak? Onlar da mı göçüyor?Bıraksınlar ya gıcık oluyorum onlara
Rahatsın yaniİyi gidiyo kuzum şuan öğrenciler yok zaten planlar vs Ler ugrasioz kafam dağılıo en azindan
En son tc kimliği olanlar olarak göçecezÇinliler ne ayak? Onlar da mı göçüyor?
Gelmiyor canım onlar ev alabilmek için geçiyor vatandaşlığaYapcak bişi yok oda üç gün öne alsın planlarınıkızımız gelmek istiyo alla alla içerde durmaktan sıkıldı
Çinliler mi onlarda mi geliyo
Evet ya bu kadar olamaz.Aynıym yerimizde sayıyoruz kuzum
Sende iş nasıl gidio
Daha neler
Aramıza döndünmü cukom?
Tekrar başlıomuyuz mücadeleye?
Pöff.... Allah neyse..
Töbe töbe.. Kral gibi yaşıolar
Onların amacı farklı. Onlar gocmuyor. Türk vatandaşlığına geçip taşınmaz alıyorlarÇinliler ne ayak? Onlar da mı göçüyor?
Yok valla ya biz sığıntı olacaz. apartman kapısında Türkçe, ingilizce ve Arapça kapıyı kapalı tutunuz yazıyorEn son tc kimliği olanlar olarak göçecez
Ama bizi kabul eden ülke yk
Öyle demeee. Hiç olamayınca o kadar kötü oluyor ki. Üniversite zamanı tez yazarken 3,5 ay olamamıştım stresten. Sonra ilaçla sökülebilmişti ancak. O da çok kötü bir tecrübe. Doktor tekrar olur demiş miydi? Tedavinin etkisini atmaya çalışıyor olabilir mi vücut?15 gün içinde yeniden gelen reglkadın olmaktan nefret ettim şuan
Biliyorsun ki bu normal regl değil az daha sabır düzene girecek15 gün içinde yeniden gelen reglkadın olmaktan nefret ettim şuan
Oyyy kiyamam... Bak sana tavsiye, nolur dinle, pipetli suluk al, pipetli bardaklardan da olur hic fark etmez, materyali celik cam nasil istersen oyle sec ve suyu pipetle yudum yudum ic. O sekilde midenin cok daha az bulanacagini ve daha dazla ictigini goreceksinSu benim midemi bulandırıyor. Zorla içiyorum. 2,5-3 lt diyorlar ama ben 2'yi zor bitiriyorum. Zaten 3 içersem tuvaletten hiç çıkmamam lazım
Doğum yaptğm günden beri reglim15 gün içinde yeniden gelen reglkadın olmaktan nefret ettim şuan
Vay arkadaş ulkemizde kiraciyiz haGelmiyor canım onlar ev alabilmek için geçiyor vatandaşlığa
Evet ya bu kadar olamaz.
Şu an hakim yok ama bir süreli Türk vatandaşı olmamış ismim yanlış yazılmış diye dava açmış hakimi bekliyorum yanlış yere açmış davayı idare mahkemesine açmalı. Türk vatandasi olmadan açamaz
Diğer Suriyeli başka ilçeye baglı görevsizlikle yallah diğer çinlimiz ise doğum tarihi degismis ona rağmen dava açmış o da red
Onların amacı farklı. Onlar gocmuyor. Türk vatandaşlığına geçip taşınmaz alıyorlar
Yok valla ya biz sığıntı olacaz. apartman kapısında Türkçe, ingilizce ve Arapça kapıyı kapalı tutunuz yazıyor
İlk zamanlar zenciler çıkınca apartmandan demiştim noluyoruz yahualıştım sanırım
Sordum bugün Dr a az az geliodu kanama ağrı çok fazlaydı normal dedi ağrı kesici icebilirsin dedi düzensiz olacaksın demişti zaten ama benim aklıma düzensiz diyince hep gecikme gelmiştiÖyle demeee. Hiç olamayınca o kadar kötü oluyor ki. Üniversite zamanı tez yazarken 3,5 ay olamamıştım stresten. Sonra ilaçla sökülebilmişti ancak. O da çok kötü bir tecrübe. Doktor tekrar olur demiş miydi? Tedavinin etkisini atmaya çalışıyor olabilir mi vücut?
500'lük bardağım var. Sürekli önümde duruyor. Yavaş yavaş içiyorum zaten öyle tek dikişte bir bardak kadar değil. Normalde çok severim suyu ama kural olunca her şeyden soğuyorum. Üstüne de mide bulantısı tüy diktiOyyy kiyamam... Bak sana tavsiye, nolur dinle, pipetli suluk al, pipetli bardaklardan da olur hic fark etmez, materyali celik cam nasil istersen oyle sec ve suyu pipetle yudum yudum ic. O sekilde midenin cok daha az bulanacagini ve daha dazla ictigini goreceksin
Sen lohusasin normalDoğum yaptğm günden beri reglim
Bi 40 gn sürüomuş
Suluk ve kapakli bardak tarzi al, pipetli ic, sen beni dinle500'lül bardağım var. Sürekli önümde duruyor. Yavaş yavaş içiyorum zaten öyle tek dikişte bir bardak kadar değil. Normalde çok severim suyu ama kural olunca her şeyden soğuyorum. Üstüne de mide bulantısı tüy dikti
Ağrı fena yapio kuzum korktum bian noluoz dedim dün az az peceteye geldiydi az önce artık normal geldi arası yakın olunca tedirgin oldumdu ama normalmisBiliyorsun ki bu normal regl değil az daha sabır düzene girecek
Geçici bir durum en azından. Bir de beklenmedik bir şey değil. Bunun için tekrar doktora falan gitmeyecek. Muhtemelen bir dahaki aya düzene girer. Tedaviden sonra 1-2 dönem düzensiz oluyormuş sonra düzene giriyormuş diye okumuştum tedaviyi araştırırkenVay arkadaş ulkemizde kiraciyiz ha
Sordum bugün Dr a az az geliodu kanama ağrı çok fazlaydı normal dedi ağrı kesici icebilirsin dedi düzensiz olacaksın demişti zaten ama benim aklıma düzensiz diyince hep gecikme gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?