Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İstersen gel dedi de gitmicem bana da Dr düzensiz olacak dedi de düzensizliği hep gecikme olarak düşünmüştüm

Ağrı fena yapio kuzum korktum bian noluoz dedim dün az az peceteye geldiydi az önce artık normal geldi arası yakın olunca tedirgin oldumdu ama normalmis
Maalesef normal canım yaklasik 40 ya da 50 gün en en fazla tabi o da ağrılı ve ara ara gelmeli olacak
Aman benim gibi yeme kendini gelsin, rahim toparlasin bak bende 50 günü geçmişti gelmişti gelse kabahat gelmese kabahat regl olunca davul calacaktim dimi Bal0ncuk

O zaman masraflı olur davula bı sürü para verip Alcansıcakta da gitmiyo ve keşke yazın olmasak kışın olsak

O zaman masraflı olur davula bı sürü para verip Alcansıcakta da gitmiyo ve keşke yazın olmasak kışın olsak
Kız çok sevinmiştim olunca. ben antibiyotik kullanmıştım. korunuyorsun ama burda korunarak hamile kalan çok olduğunu okuduğum için bir ihtimal hamile olunabilir mi dedim meğer korunamamisim olmadı korunsa idim olurdum

Sorma bende herifin basinin etini yiom korun diye sanki korunmadan oldu da

Doktor da hem sancıların hafif diyo, hem hastane çantanı getir diyo, benimki hastane çantası değil ki bavulu.
Kimsenin haberi yok yarın tek gidicem. Eve geri gönderir diye düşünüyorum. Göndermezse ben doğurdum haberiniz olsun diye mesaj atarım. ahaha

Var ya bu olay tüm aileyi şoka sokar

Var ya bu olay tüm aileyi şoka sokar
ama haber versem hepsi hastaneye doluşacak, sonra doktor dese ki tamam sancın yok eve git. gelmişken kayınvalidem dicek ki kalalım. zaten ağustosta gelmeyi düşünüyodu erken gelcek, boşu boşuna ev ana baba günü olacak, annemle babam yarın boşanıyo bi haftadır zehir ettiler, belki de ondan bu kadar erken sancılarım oldu çünkü çok gerginim.
Kimsenin benle uğraşıcak hali yok yani. Benim de kimseyle. Ama giderken eşim olsun isterdim.

Kesinleşti demek haklarında hayırlısı olsun şu hayattaki zorluklar gelirken tek tek gelse bir anda gelmese seninde Allah yardımcın olsun

Senin istediğin davul olsun
Ama sen regl olmaynca bebe olunca bem o davulu çaldırcam

Unuttum kız o neydi, doğumdan sonra eyvaaah kanamam var deyip doktora koşarım ben, koca göbeğime çok adapte oldum.
Aramıyo musun dürüst ol Nurzfr
korkma korkma 7-40 gün arası kanama olabilio benim 9. Gn hala devam edio ama öyl regl gibi değil.. Az az leke şeklinde..

Çok uğraştık, anne yapma dedik ama olmadı.
Haklarında hayırlısı olsun gelinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…