- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #204.061
İstersen gel dedi de gitmicem bana da Dr düzensiz olacak dedi de düzensizliği hep gecikme olarak düşünmüştümGeçici bir durum en azından. Bir de beklenmedik bir şey değil. Bunun için tekrar doktora falan gitmeyecek. Muhtemelen bir dahaki aya düzene girer. Tedaviden sonra 1-2 dönem düzensiz oluyormuş sonra düzene giriyormuş diye okumuştum tedaviyi araştırırken
Maalesef normal canım yaklasik 40 ya da 50 gün en en fazla tabi o da ağrılı ve ara ara gelmeli olacakAğrı fena yapio kuzum korktum bian noluoz dedim dün az az peceteye geldiydi az önce artık normal geldi arası yakın olunca tedirgin oldumdu ama normalmis
O zaman masraflı olur davula bı sürü para verip AlcanMaalesef normal canım yaklasik 40 ya da 50 gün en en fazla tabi o da ağrılı ve ara ara gelmeli olacak
Aman benim gibi yeme kendini gelsin, rahim toparlasin bak bende 50 günü geçmişti gelmiştigelse kabahat gelmese kabahat regl olunca davul calacaktim dimi Bal0ncuk
Kız çok sevinmiştim olunca. ben antibiyotik kullanmıştım. korunuyorsun ama burda korunarak hamile kalan çok olduğunu okuduğum için bir ihtimal hamile olunabilir mi dedimO zaman masraflı olur davula bı sürü para verip Alcansıcakta da gitmiyo ve keşke yazın olmasak kışın olsak
Sorma bende herifin basinin etini yiom korun diye sanki korunmadan oldu daKız çok sevinmiştim olunca. ben antibiyotik kullanmıştım. korunuyorsun ama burda korunarak hamile kalan çok olduğunu okuduğum için bir ihtimal hamile olunabilir mi dedimmeğer korunamamisim olmadı korunsa idim olurdum
Sorma, bizi resmen parmağında oynatıyo zilli. :)Sağlıkla gelsin deplanla bu iş yürümüyor dersin sende kız biliyor ne zaman doğması gerektiğini bir tek
Doktor da hem sancıların hafif diyo, hem hastane çantanı getir diyo, benimki hastane çantası değil ki bavulu.Kızım bırak artık alacaklarsa alsınlar çünkü kendi doğumu başlatacak diye gerilimden ben eşek cennetine bilet kestireceğim. Doğum başlarsa ve sezaryene dönemezlerse daha sakat. Kızın gelesi var aaaa babası da ona ayak uydurmayı öğrenecek artık. Git bir tur daha yürü. Sabaha Asel kız bizimle
Amin inşallahNurzfr sorunsuz velilere denk gelesin
Orda olduğu günleri arıyo insan 20-30 yıl sonraYapcak bişi yok oda üç gün öne alsın planlarınıkızımız gelmek istiyo alla alla içerde durmaktan sıkıldı
Unuttum kız o neydi, doğumdan sonra eyvaaah kanamam var deyip doktora koşarım ben, koca göbeğime çok adapte oldum.Doğum yaptğm günden beri reglim
Bi 40 gn sürüomuş
Allah sonumuzu hayır etsin ne deyimSorma bende herifin basinin etini yiom korun diye sanki korunmadan oldu da
Aminnnn psikolojiler alt üstAllah sonumuzu hayır etsin ne deyim
Var ya bu olay tüm aileyi şoka sokarDoktor da hem sancıların hafif diyo, hem hastane çantanı getir diyo, benimki hastane çantası değil ki bavulu.
Kimsenin haberi yok yarın tek gidicem. Eve geri gönderir diye düşünüyorum. Göndermezse ben doğurdum haberiniz olsun diye mesaj atarım. ahaha
Psikoloji mi o ne ola kiAminnnn psikolojiler alt üst
ama haber versem hepsi hastaneye doluşacak, sonra doktor dese ki tamam sancın yok eve git. gelmişken kayınvalidem dicek ki kalalım. zaten ağustosta gelmeyi düşünüyodu erken gelcek, boşu boşuna ev ana baba günü olacak, annemle babam yarın boşanıyo bi haftadır zehir ettiler, belki de ondan bu kadar erken sancılarım oldu çünkü çok gerginim.Var ya bu olay tüm aileyi şoka sokar
Kesinleşti demekama haber versem hepsi hastaneye doluşacak, sonra doktor dese ki tamam sancın yok eve git. gelmişken kayınvalidem dicek ki kalalım. zaten ağustosta gelmeyi düşünüyodu erken gelcek, boşu boşuna ev ana baba günü olacak, annemle babam yarın boşanıyo bi haftadır zehir ettiler, belki de ondan bu kadar erken sancılarım oldu çünkü çok gerginim.
Kimsenin benle uğraşıcak hali yok yani. Benim de kimseyle. Ama giderken eşim olsun isterdim.
Çok uğraştık, anne yapma dedik ama olmadı.Kesinleşti demekhaklarında hayırlısı olsun şu hayattaki zorluklar gelirken tek tek gelse bir anda gelmese seninde Allah yardımcın olsun
Haklarında hayırlısı olsun kuzumÇok uğraştık, anne yapma dedik ama olmadı.
Ne diyebilirsiniz ki sen evlatlık görevini yerine getirdin kendin iki canlı olmana ragmen, sorunların olmasına rağmen... Umarım tüm ailen için herşeyin hayırlısı olurÇok uğraştık, anne yapma dedik ama olmadı.
Senin istediğin davul olsunMaalesef normal canım yaklasik 40 ya da 50 gün en en fazla tabi o da ağrılı ve ara ara gelmeli olacak
Aman benim gibi yeme kendini gelsin, rahim toparlasin bak bende 50 günü geçmişti gelmiştigelse kabahat gelmese kabahat regl olunca davul calacaktim dimi Bal0ncuk
Unuttum kız o neydi, doğumdan sonra eyvaaah kanamam var deyip doktora koşarım ben, koca göbeğime çok adapte oldum.
Aramıyo musun dürüst olNurzfr
Haklarında hayırlısı olsun gelinimÇok uğraştık, anne yapma dedik ama olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?