- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #204.081
GünaydınPeki sabahın 5inde benim hakan altun şarkısını dilime dolanmış şekilde uyanmama kaç puan
Alakasız bir şarkı... Ve tvde biri açıp brakmadığı sürece dinlemediğim bir sanatçı
Kabul ettttt sonu yoktuuuuu birgün ayrılacaktıkkkkk
Neyse günaydın
Sendemi şarkı sölüonGünaydın
9 aydır tik yok. Insan unutuyo bazı şeylerikorkma korkma 7-40 gün arası kanama olabilio benim 9. Gn hala devam edio ama öyl regl gibi değil.. Az az leke şeklinde..
Ne kostum su halimle peşlerinde. Ama hastaneye giderken bile haber vermiyorum öyle de soğudum bazı şeylerden. Şimdi gelip boşanma nafaka anlatmasın kimse diye.Ne diyebilirsiniz ki sen evlatlık görevini yerine getirdin kendin iki canlı olmana ragmen, sorunların olmasına rağmen... Umarım tüm ailen için herşeyin hayırlısı olur
Daha uyanmamış bunlar.Gunaydinlarrr
Çok sıcak nasıl uyuyorlarDaha uyanmamış bunlar.
Sinirlerim bozuk uyuyamadım bacım yorgunumSendemi şarkı sölüon
Hayırdır kargalar pokunu yemeden
Gidiyorum şuan. Arabada bile ara ara sancıgiriyo. Inşallah yalancı sancidir çünkü doktor al demesine rağmen doğum çantası almadım. Kocam da ben yokum tek gitme anneni çağır demesine rağmen çağırmadım. Genelde bildiğimi okurum.Çok sıcak nasıl uyuyorlarsen kaçta gideceksin Dr a
Niye öyle bişi yaptın yavrumGidiyorum şuan. Arabada bile ara ara sancıgiriyo. Inşallah yalancı sancidir çünkü doktor al demesine rağmen doğum çantası almadım. Kocam da ben yokum tek gitme anneni çağır demesine rağmen çağırmadım. Genelde bildiğimi okurum.
Hayır olsun neden bozuk nolduSinirlerim bozuk uyuyamadım bacım yorgunum
Anaaa kiz niye cantani almadin ya doktor doguma alirsaGidiyorum şuan. Arabada bile ara ara sancıgiriyo. Inşallah yalancı sancidir çünkü doktor al demesine rağmen doğum çantası almadım. Kocam da ben yokum tek gitme anneni çağır demesine rağmen çağırmadım. Genelde bildiğimi okurum.
Çok yorgunum nur dinlenmek istiyorum o da olmuyorHayır olsun neden bozuk noldu
Kıyamam kuzum yaa uyuyamayinca zaten daha beter oluyo insanÇok yorgunum nur dinlenmek istiyorum o da olmuyor
PsikopatımNiye öyle bişi yaptın yavrum
Bakalım Dr ne diyecek hadi bebisi alıyoruz derse napcanPsikopatım
Annemlere yedek anahtar bıraktım. Hastaneyle ev arası arabayla 10 dk. Falan. Öyle bisey olursa tahliller yapılana kadar getirirler diye. Benimki hastane çantası değil bavul oldu.Anaaa kiz niye cantani almadin ya doktor doguma alirsa
Doktor daha ameliyatta. 10da cikicakmis. Aman bisey demez eve gönderecek kesin ya.Bakalım Dr ne diyecek hadi bebisi alıyoruz derse napcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?