- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #204.101
Olsun bavul olsun nolacakAnnemlere yedek anahtar bıraktım. Hastaneyle ev arası arabayla 10 dk. Falan. Öyle bisey olursa tahliller yapılana kadar getirirler diye. Benimki hastane çantası değil bavul oldu.
Hayırlısı diyelim kuzum hakkında hangisi hayırlısı olacaksa o olsunDoktor daha ameliyatta. 10da cikicakmis. Aman bisey demez eve gönderecek kesin ya.
Kız ben doğum olsa hissederdim.Olsun bavul olsun nolacak
Hayırlısı diyelim kuzum hakkında hangisi hayırlısı olacaksa o olsun
Aynıym yerimizde sayıyoruz kuzum
Sende iş nasıl gidio
Daha neler
Aramıza döndünmü cukom?
Tekrar başlıomuyuz mücadeleye?
Pöff.... Allah neyse..
Töbe töbe.. Kral gibi yaşıolar
Hee iyi bari ya oyleyse tasimayip iyi etmissinAnnemlere yedek anahtar bıraktım. Hastaneyle ev arası arabayla 10 dk. Falan. Öyle bisey olursa tahliller yapılana kadar getirirler diye. Benimki hastane çantası değil bavul oldu.
Hadi hayırlısı olsun bakalimKizçeler nstden çıktım. Düne göre bi tık artış var ama çok değil. Doktoru bekliyorum şimdi.
Kuzum normal doğumdada oluodur sanırım bilmiorm tam ama sezeryanda oluo vücut o pis kanı atıo lohusada9 aydır tik yok. Insan unutuyo bazı şeylerinasil oluyodu yaaa
Günaydn cicimGunaydinlarrr
Ne oldu beyozummmmmSinirlerim bozuk uyuyamadım bacım yorgunum
Günaydn aşkoç hav ar yuGunaydin beybiler
Bazen hssetmiosnKız ben doğum olsa hissederdim.içime dogardi
Hiiiiii neler duyuyormmücadeleyi hiç bırakmadım baluşumm. Tatilde de devam ettimDöndüm burdayım
Iyi askos iste bildigin gibi. Gecen gun kistim gitti galiba benim yazmayi unuttum sizeKuzum normal doğumdada oluodur sanırım bilmiorm tam ama sezeryanda oluo vücut o pis kanı atıo lohusada
Günaydn cicim
Ne oldu beyozummmmm
Günaydn aşkoç hav ar yu
Bazen hssetmiosn
Ben sancımı hiç hssetmiodum
Hiiiiii neler duyuyorm
Helal kız sana helallllllll
İçime doğmadı. Yatisimi yaptılar kızlar.Kız ben doğum olsa hissederdim.içime dogardi
Ayy cok heycanlii saglikla gelsin insallah ❤İçime doğmadı. Yatisimi yaptılar kızlar.ay sinirden gülüyorum. Dua edin bana.
Ayyy sağlıcakla gelsin insallahhhhİçime doğmadı. Yatisimi yaptılar kızlar.ay sinirden gülüyorum. Dua edin bana.
Seneler önce bir sokak röportajında bir adam demişti ki "Bu Ramazan'ı Aralık ayına sabitleseler aslında rahat rahat tutsak" Bu pazarlığın bana o amcayı hatırlattıO zaman masraflı olur davula bı sürü para verip Alcansıcakta da gitmiyo ve keşke yazın olmasak kışın olsak
Kolayca, şıp diye olacak bitecek. Gözünü açacaksın bebik orada. Sağlıkla, sıhhatle gelsin inşallah. Yanına kimse gelebildi mi?İçime doğmadı. Yatisimi yaptılar kızlar.ay sinirden gülüyorum. Dua edin bana.
İyi yaptın iyi. Yarasın ohhahahhahahahhahae napalım
Süper yaaaaIyi askos iste bildigin gibi. Gecen gun kistim gitti galiba benim yazmayi unuttum sizelekelenmem oldu minik minik sonra bir baktim kist agrim gitmis iliskide yine agrim yok o kadar mutluyumki sen nassin lenam nasil
Hadi sağlıkla inşallahİçime doğmadı. Yatisimi yaptılar kızlar.ay sinirden gülüyorum. Dua edin bana.
Geldimi annenlerÖnlüğümü giydim. Hâlâ yaşıyorum bam doğuma girene kadar. Kıymetimi bilin.
Bakalim inşallah balusum ❤Süper yaaaa
Hadi bakalm kızlar gelsn bebeler gelsinnnnn
Hadi sağlıkla inşallah
Önlüğümü giydim. Hâlâ yaşıyorum bam doğuma girene kadar. Kıymetimi bilin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?