Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Annemlere yedek anahtar bıraktım. Hastaneyle ev arası arabayla 10 dk. Falan. Öyle bisey olursa tahliller yapılana kadar getirirler diye. Benimki hastane çantası değil bavul oldu.
Olsun bavul olsun nolacak
Doktor daha ameliyatta. 10da cikicakmis. Aman bisey demez eve gönderecek kesin ya.
Hayırlısı diyelim kuzum hakkında hangisi hayırlısı olacaksa o olsun

Annemlere yedek anahtar bıraktım. Hastaneyle ev arası arabayla 10 dk. Falan. Öyle bisey olursa tahliller yapılana kadar getirirler diye. Benimki hastane çantası değil bavul oldu.
Hee iyi bari ya oyleyse tasimayip iyi etmissin
Kizçeler nstden çıktım. Düne göre bi tık artış var ama çok değil. Doktoru bekliyorum şimdi.
Hadi hayırlısı olsun bakalim

9 aydır tik yok. Insan unutuyo bazı şeyleri nasil oluyodu yaaa
Kuzum normal doğumdada oluodur sanırım bilmiorm tam ama sezeryanda oluo vücut o pis kanı atıo lohusada

Günaydn cicim

Sinirlerim bozuk uyuyamadım bacım yorgunum
Ne oldu beyozummmmm

Gunaydin beybiler
Günaydn aşkoç hav ar yu
Kız ben doğum olsa hissederdim. içime dogardi
Bazen hssetmiosn
Ben sancımı hiç hssetmiodum

mücadeleyi hiç bırakmadım baluşumm. Tatilde de devam ettim Döndüm burdayım
Hiiiiii neler duyuyorm
Helal kız sana helallllllll

Iyi askos iste bildigin gibi. Gecen gun kistim gitti galiba benim yazmayi unuttum size lekelenmem oldu minik minik sonra bir baktim kist agrim gitmis iliskide yine agrim yok o kadar mutluyumki sen nassin lenam nasil

O zaman masraflı olur davula bı sürü para verip Alcansıcakta da gitmiyo ve keşke yazın olmasak kışın olsak
Seneler önce bir sokak röportajında bir adam demişti ki "Bu Ramazan'ı Aralık ayına sabitleseler aslında rahat rahat tutsak" Bu pazarlığın bana o amcayı hatırlattı

Iyi askos iste bildigin gibi. Gecen gun kistim gitti galiba benim yazmayi unuttum size lekelenmem oldu minik minik sonra bir baktim kist agrim gitmis iliskide yine agrim yok o kadar mutluyumki sen nassin lenam nasil
Süper yaaaa
Hadi bakalm kızlar gelsn bebeler gelsinnnnn

İçime doğmadı. Yatisimi yaptılar kızlar. ay sinirden gülüyorum. Dua edin bana.
Hadi sağlıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…