- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #204.121
Anı yaşa...Önlüğümü giydim. Hâlâ yaşıyorum bam doğuma girene kadar. Kıymetimi bilin.
Olacak aşkoşBakalim inşallah balusum ❤
Aa bugündü. Kaçtaydı
Çıkınca yazdığını da görmek isteriz annesiÖnlüğümü giydim. Hâlâ yaşıyorum bam doğuma girene kadar. Kıymetimi bilin.
Bugn hep güzel şeyler duyuyoryz
Akşam beste
Amin inşallah. Her şeyler yolunda gitsin. Hepimiz bebeklenim hayırlısıyla sağlıklaBugn hep güzel şeyler duyuyoryz
Hadi maşallah
Bu ayda gebelerimiz artsın
Iyiyiz balus şükür bu halimizeAnı yaşa...
Birtek doğumdan korkmamıştım
İnan bana korkulacak hiç bişey yk
O ilk ses.. İlk koku... Omzuna verdikleri an
Hiç bişi hissetmieceksn 5 dklık
Olacak aşkoş
Manevi anlamda iyisiniz ama demi
Düzeldiniz?
O sessiz seyirciAmin inşallah. Her şeyler yolunda gitsin. Hepimiz bebeklenim hayırlısıyla sağlıklaNurzfr sen dahil cnms
Maşallah aşkoş..Iyiyiz balus şükür bu halimize
Bu konuda şuan sessizim kuzumAmin inşallah. Her şeyler yolunda gitsin. Hepimiz bebeklenim hayırlısıyla sağlıklaNurzfr sen dahil cnms
Aynen iş kadını oldum yeniden kariyer yapicam çocuk diilO sessiz seyirci
İş kadını
Maşallah aşkoş..
5 te
Sende hayırlı sonuçlarla gel pariskom❤Stresimi hindistan cevizinden alıyorum
5 te
Miss Bride ayyyy çok heyecanlı bugün resmen doğuyor ya Allah kolaylıklar versin sağlıkla kucağına al aseli
Sen sessiz kal hocam. Ben senin yerine duaya devamBu konuda şuan sessizim kuzum
Kolayca olup bitiverecek. Sıkma kendini hiç. Bize güzel haberle gel. Cd istemeyi unutma çekim sonrasıStresimi hindistan cevizinden alıyorum
5 te
Sen ne zaman çektiriyon reyiz?Sende hayırlı sonuçlarla gel pariskom❤
Suan oyle bir planim yokSen ne zaman çektiriyon reyiz?
Annemler geldi kuzum. Tek değilim. Eşim de yarın burda olcak. Spinalin etkisi yavaş yavaş geciyo ağrılar gelmeden yazayım dedim.Bu kızın yanına kimse gidebildi mi ya acaba :/ Aklım kaldı
Yaaaa çooook güzelHepinizi etiketleyemiyorum az önce odaya çıktım kızlar. Aselkız geldi. Yanımda uyuyo
Oyyyy gözün aydın canimmm hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün insallahhHepinizi etiketleyemiyorum az önce odaya çıktım kızlar. Aselkız geldi. Yanımda uyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?