- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #204.141
Sen iyisin dimi bı sıkıntı yokAnnemler geldi kuzum. Tek değilim. Eşim de yarın burda olcak. Spinalin etkisi yavaş yavaş geciyo ağrılar gelmeden yazayım dedim.
Oh çok şükür. Gözümüz aydın. Hadi geçmiş olsun. Bir taşla iki kuş vurdun. Sağlıkla, sıhhatle, huzurla, analı babalı büyütmeyi nasip etsin Allah. Sağlıklı, huzurlu, neşeli, upuzun ömrü olsunAnnemler geldi kuzum. Tek değilim. Eşim de yarın burda olcak. Spinalin etkisi yavaş yavaş geciyo ağrılar gelmeden yazayım dedim.
NurrrrrrrrrrrrBu konuda şuan sessizim kuzum
Aynen iş kadını oldum yeniden kariyer yapicam çocuk diil
Ayyy hadi sende güzel haberlerle gel canım paremStresimi hindistan cevizinden alıyorum
5 te
Miss Bride ayyyy çok heyecanlı bugün resmen doğuyor ya Allah kolaylıklar versin sağlıkla kucağına al aseli
Gelmiştir ya...Bu kızın yanına kimse gidebildi mi ya acaba :/ Aklım kaldı
Gözün aydın cnmHepinizi etiketleyemiyorum az önce odaya çıktım kızlar. Aselkız geldi. Yanımda uyuyo
Şuan eriyip kaldırıma yapisabilirimNurrrrrrrrrrrr
Ayyy hadi sende güzel haberlerle gel canım parem
Gelmiştir ya...
Gelmiş zaten
Gözün aydın cnm
Allah analı babalı büyütsün
Benm elimde yapışcan sen böle konuşursanŞuan eriyip kaldırıma yapisabilirim
İnşallah canım inşallahSende hayırlı sonuçlarla gel pariskom❤
Sıkmamak elimde değil .düşündükçe karnıma kramplar giriyor. İnşallah unutmamKolayca olup bitiverecek. Sıkma kendini hiç. Bize güzel haberle gel. Cd istemeyi unutma çekim sonrası
Vuvvvvvvv hoşgeldi ailesineHepinizi etiketleyemiyorum az önce odaya çıktım kızlar. Aselkız geldi. Yanımda uyuyo
Amin canım inşallahNurrrrrrrrrrrr
Ayyy hadi sende güzel haberlerle gel canım parem
Gelmiştir ya...
Gelmiş zaten
Gözün aydın cnm
Allah analı babalı büyütsün
Maşallah subhanallah Rabbime hoş geldin asel kızHepinizi etiketleyemiyorum az önce odaya çıktım kızlar. Aselkız geldi. Yanımda uyuyo
Yarın alçı çıkıo oğlan napacak yürüyebilecek mi çok gerginimKuzum normal doğumdada oluodur sanırım bilmiorm tam ama sezeryanda oluo vücut o pis kanı atıo lohusada
Günaydn cicim
Ne oldu beyozummmmm
Günaydn aşkoç hav ar yu
Bazen hssetmiosn
Ben sancımı hiç hssetmiodum
Hiiiiii neler duyuyorm
Helal kız sana helallllllll
O senin oğlun farkındamısın?Yarın alçı çıkıo oğlan napacak yürüyebilecek mi çok gerginim
İçime doğmadı. Yatisimi yaptılar kızlar.ay sinirden gülüyorum. Dua edin bana.
Yaaaaa hoş gelmis Asel kuzusuuuu, duygulandim çokHepinizi etiketleyemiyorum az önce odaya çıktım kızlar. Aselkız geldi. Yanımda uyuyo
Ne alçısı, ben kacirmisim bunuYarın alçı çıkıo oğlan napacak yürüyebilecek mi çok gerginim
Gözünüz aydın allah anali babalı büyütsün inşallah ❤❤Hepinizi etiketleyemiyorum az önce odaya çıktım kızlar. Aselkız geldi. Yanımda uyuyo
Gerilme. Yavaş yavaş alışacak. Şimdi o bacağı uzun süre çok kullanamadığı ve kapalı kaldığı için kaslar biraz güçsüzleşiyor ama yürüdükçe, o tarafa da ağırlığını verdikçe eski gücüne kavuşacakYarın alçı çıkıo oğlan napacak yürüyebilecek mi çok gerginim
Nasıl yani olmayıp tekrar çektirme ihtimali de mi varGerilme. Yavaş yavaş alışacak. Şimdi o bacağı uzun süre çok kullanamadığı ve kapalı kaldığı için kaslar biraz güçsüzleşiyor ama yürüdükçe, o tarafa da ağırlığını verdikçe eski gücüne kavuşacak
Paresilaaa Nolur sıkma kendini. Benim gibi bir ödlek çektirdi diyorum bak. Hiç stresine değmeyecek. Kendini sıkma ki tek seferde hop diye çeksinler bitsin gitsin
Ay hayır titrer mitrer diye dedim. Kıpraşmayın diyorlar ya röntgen çekilirken. Yahu sen bana güven bak ben vajinal muayenede zangır zangır titreyen insanım. Mis gibi çektiler bitti işte. Senin de öyle olacak. Sonrasında rahat edeceksin, kurtulacaksın bunun yükündenNasıl yani olmayıp tekrar çektirme ihtimali de mi var
Asıl sana aşk olsun. Bol bol olsun. Kocanla ikinize aşk olsun, dış kapının mandallarına da kapak...Aaaa aşkolsun
Kendine gelince "Doğurdum" diye değiştir şu takvimi. Gördükçe hala doğurmadın sanıp strese giriyorumKızlar etiketleyemedim, yavaş yavaş ağrım artıyo ara ara yazarım. Emzirme savaşları verdik ni yarim saat. Uyuyo şimdi huysuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?