Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi çıktım. Senin dediğin gibi çok çok iyi geçti sadece kramp giriyor. İki ilaç verdi dediğin gibi. İki tupumde açık hafif perdemsi gibi birşey var dedi ama sorun değil dedi göz kırptı
Gözün aydıııın. Dedim sana. Anestezisiz yapmamalarının bir sebebi var. Sanırım cihaz farkından kaynaklı. Çok şükür bak kafanda soru işareti kalmayacak artık. Bundan sonrası da heeep böyle rast gitsin, bebişimiz sağlıkla gelsin

Gözün aydın parem
Sağol fıstıkim yapisiklikta yok
Çok çok teşekkür ederim cekende çok kibardi ne tıkanıklık ne yapışıklık yok
Amin inşallah

Asıl sana aşk olsun. Bol bol olsun. Kocanla ikinize aşk olsun, dış kapının mandallarına da kapak...
Hayırlısı kuzum bakalım
Şimdi çıktım. Senin dediğin gibi çok çok iyi geçti sadece kramp giriyor. İki ilaç verdi dediğin gibi. İki tupumde açık hafif perdemsi gibi birşey var dedi ama sorun değil dedi göz kırptı
Oooo süper haber bu hadi gözün aydın kuzum bak sorun sıkıntı yok o yüzden artık kafaya takmaya da gerek yok

Ohh cok sukur ❤❤❤
Sağol canım
Ama bir kere daha anladım. Sağlık çalışanlarının işi çok zor. Çok paniktim çeken de yanındaki yardımcıları da o kadar çok yardımcı oldu ki anlatamam... Allah kolaylık versin sana ve tüm sağlık çalışanlarına
ayyy çok şükürrrr
ne güzel bir gün
Çok şükür fıstık çok şükür
Sonuçtan çok korkmuştum ama Allah'a şükür sorunsuz geçti

amin canimm. Allah herkesi iyi ve isini seven calisanlarla karşılaştırsın ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…