- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #204.161
Ya nasıl yumoştur şimdi anasının kuzusuKızlar etiketleyemedim, yavaş yavaş ağrım artıyo ara ara yazarım. Emzirme savaşları verdik ni yarim saat. Uyuyo şimdi huysuz :)
Şimdi çıktım. Senin dediğin gibi çok çok iyi geçtiParesilaaa Çıktın bile mi? Yaz bize
Gözün aydın paremŞimdi çıktım. Senin dediğin gibi çok çok iyi geçtisadece kramp giriyor. İki ilaç verdi dediğin gibi. İki tupumde açık hafif perdemsi gibi birşey var dedi ama sorun değil dedi göz kırptı
Gözün aydıııın. Dedim sana. Anestezisiz yapmamalarının bir sebebi var. Sanırım cihaz farkından kaynaklı. Çok şükür bak kafanda soru işareti kalmayacak artık. Bundan sonrası da heeep böyle rast gitsin, bebişimiz sağlıkla gelsinŞimdi çıktım. Senin dediğin gibi çok çok iyi geçtisadece kramp giriyor. İki ilaç verdi dediğin gibi. İki tupumde açık hafif perdemsi gibi birşey var dedi ama sorun değil dedi göz kırptı
Sağol fıstıkim yapisiklikta yokGözün aydın parem
Çok çok teşekkür ederim cekende çok kibardi ne tıkanıklık ne yapışıklık yokGözün aydıııın. Dedim sana. Anestezisiz yapmamalarının bir sebebi var. Sanırım cihaz farkından kaynaklı. Çok şükür bak kafanda soru işareti kalmayacak artık. Bundan sonrası da heeep böyle rast gitsin, bebişimiz sağlıkla gelsin
Hayırlısı kuzum bakalımAsıl sana aşk olsun. Bol bol olsun. Kocanla ikinize aşk olsun, dış kapının mandallarına da kapak...
Oooo süper haber bu hadi gözün aydın kuzum bak sorun sıkıntı yok o yüzden artık kafaya takmaya da gerek yokŞimdi çıktım. Senin dediğin gibi çok çok iyi geçtisadece kramp giriyor. İki ilaç verdi dediğin gibi. İki tupumde açık hafif perdemsi gibi birşey var dedi ama sorun değil dedi göz kırptı
Kesinlikle canimcim hicbirsey takmayacagim artıkHayırlısı kuzum bakalım
Oooo süper haber bu hadi gözün aydın kuzum bak sorun sıkıntı yok o yüzden artık kafaya takmaya da gerek yok
Ohh cok sukur ❤❤❤Şimdi çıktım. Senin dediğin gibi çok çok iyi geçtisadece kramp giriyor. İki ilaç verdi dediğin gibi. İki tupumde açık hafif perdemsi gibi birşey var dedi ama sorun değil dedi göz kırptı
Hepinizi etiketleyemiyorum az önce odaya çıktım kızlar. Aselkız geldi. Yanımda uyuyo
Şimdi çıktım. Senin dediğin gibi çok çok iyi geçtisadece kramp giriyor. İki ilaç verdi dediğin gibi. İki tupumde açık hafif perdemsi gibi birşey var dedi ama sorun değil dedi göz kırptı
Sağol canımOhh cok sukur ❤❤❤
Çok şükür fıstık çok şükürayyy çok şükürrrr
ne güzel bir gün
Gozun aydin canim dunyaya hosgelmis prenses❤❤❤❤Hepinizi etiketleyemiyorum az önce odaya çıktım kızlar. Aselkız geldi. Yanımda uyuyo
amin canimm. Allah herkesi iyi ve isini seven calisanlarla karşılaştırsın ❤Sağol canım
Ama bir kere daha anladım. Sağlık çalışanlarının işi çok zor. Çok paniktim çeken de yanındaki yardımcıları da o kadar çok yardımcı oldu ki anlatamam... Allah kolaylık versin sana ve tüm sağlık çalışanlarına
Çok şükür fıstık çok şükür
Sonuçtan çok korkmuştum ama Allah'a şükür sorunsuz geçti
2 gundur midem aciyor balus ya kanamadan supheleniyorum yarinda gecmezse acile gidicem artikHemsirecik aşkoş seninmide şeysin var daha.. Oda tertemiz cksn oh mis
Allah korusun cnm ya2 gundur midem aciyor balus ya kanamadan supheleniyorum yarinda gecmezse acile gidicem artik
Amin inşallah canimamin canimm. Allah herkesi iyi ve isini seven calisanlarla karşılaştırsın ❤
Allah korusun kuzum aklına getirme öyle şeyler2 gundur midem aciyor balus ya kanamadan supheleniyorum yarinda gecmezse acile gidicem artik
10 bitti yeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?