Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah korusun cnm ya
Küçük bir kanama balus oyle onemli bir sey degil
Amin inşallah canim
Sen nasıl oldun
Benim mide sıkıntılarım vardı beybi biliyonuz zaten 12 sinde endoskopim var ama 2 gundur acıyor midem yarinda devam ederse acile gidicem
Allah korusun kuzum aklına getirme öyle şeyler
Acilci olunca hep böyle seyler geliyor aklima ya hshdhsh insallah degildir bakalim
Ne diyon la ağzından yel alsın. Ben mide sancısından duramadığımda hep ya stresten ya helikodan çıktı. Helikoysa zaten tedavisi var. Bence stres çıkacak seninki de ama bakalım
Sanci gibi degil ya acıyor üst tarafı. Ilac aliyorum geçmiyor ben sudan mikrop kaptim diye dusundum basta çünkü ishalde vardi ama evde herkes iyilesti benim hala kotu
Bugün fetal dna testi için kan verdim. İnşallah sağlıklıdır, her şey de yolundadır. Dua edin kızlar
Her sey tertemiz gelecek insallah ❤❤ 30 haftaya senin bebeni kutlayacagiz

Şimdi çıktım. Senin dediğin gibi çok çok iyi geçti sadece kramp giriyor. İki ilaç verdi dediğin gibi. İki tupumde açık hafif perdemsi gibi birşey var dedi ama sorun değil dedi göz kırptı
Yaaa super, korkma dedik sana kuzum, hep böyle guzel sonuçlar al inşallah canim benim
Bugün fetal dna testi için kan verdim. İnşallah sağlıklıdır, her şey de yolundadır. Dua edin kızlar
İnsallllaaahhh
Ah o aciyi o kadar cok yaşadım ki yillarca... İlac vs kar etmiyordu. Yillarca mahvoldum, sonra tak diye kesildi geç yemek yeme, her acidiginda 3 yudum süt iç ama daha fazla degil. Sut bardagi nasil siviyorsa mideyi de o şekilde siviyor ve koruyor gecici de olsa. Beyaz ekmek beni hala mahveder mesela. Mayalı işler, patlıcan vs. Geçti diyorum da hala cok hassastir. Ama gecti dememin sebebi surekli hali bitti. Arada zorluyor. Oteki turlu gece o agir uykumdan uyandirirdi. Napacagimi şaşırırdim. İcimde canavar var, bir de kanayan bsyler açık yaralar var ve o canavar tirnaklariyla kaziyor gibi ağlatirdi. Aci cenemi titretirdi. Neler çektim

Herşey yolunda gidecek ve sağlıkla sihhatle Allah'ın izni ile evladını kucağına alacaksın canım
Amin inşallaaah
Bakteri varsa devam edebilir, gastritte de öyle
Her sey tertemiz gelecek insallah ❤❤ 30 haftaya senin bebeni kutlayacagiz
Ayy hayırlısıyla sağlıkla inşallah

Ya benimde ergenlikten beri mide sıkıntım vardı ama ara ara vuruyordu. 2 gundur anlamadim garip garip aciyor özelikle yemek yerken boyle. Dayaniyim diyorum 2 hafta belli olcak ne oldugu ama bayağı aciyor ya yarinda gecmezse goruniyim bi en azindan daha guclu bir ilac verilir cunku açken bulaniyo yerken aciyor gxgdgdh aldirsamda kurtulsam bee

Deme öyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…