Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
He birde kızlar benim rahmim çengel rahimmis
Daha ne duyacam acaba. Birşeyimde normal olsun ama hicbir şekilde sıkıntı yaratmıyormus bunun da acaba ters rahim gibi hamilelik için farklı pozisyon var mıdır
Bence sadece ters rahimin var çengel ya da diğerleri için yazmio hic

Daha ne duyacam acaba. Birşeyimde normal olsun ama hicbir şekilde sıkıntı yaratmıyormus bunun da acaba ters rahim gibi hamilelik için farklı pozisyon var mıdır
Ters rahimin pozisyonu vardı da ne oldu? Ben rahmimin ters olduğunu daha yeni öğrendim. Boşuna ayaklarımı tepelere dikip eziyet çekmişim o kadar zaman

Bence sadece ters rahimin var çengel ya da diğerleri için yazmio hic
Sanırım yok baktım o kadar hiçbir yerde bulamadım
Ters rahimin pozisyonu vardı da ne oldu? Ben rahmimin ters olduğunu daha yeni öğrendim. Boşuna ayaklarımı tepelere dikip eziyet çekmişim o kadar zaman
Gerçekten doktor önemliymiş. Filmi çeken bile nerdeyse herşeyi dedi.
Eşime de anlatmış. Ben diğer oda da giyinirken filmi çeken aleti yanındaki çalışanlara anlatiyormis. kapı acıkmış eşim bakmış. Eşim bakıyor diye kapıyı kapatmamislar bile..
yatıyorum ben iyi geceler
İyi geceler güzel anne

Annenler geldi mi kuzum çok mu ağrın var bebiş nasıl
Azalır inşallah geldiler ama menopozdan odanın kliması hep açık. Üşüyorum. Uyuyo annem şimdi. Bebeğin vücudunda da morluklar var. Netten baktım soğuk olunca oluyomus. Sabah çocuk doktoru da baktı bi sorun yoktu. Battaniyeye sardım ama sabaha kadar ben de hasta olcam gibi

O neymiş parem?daha ne duycaz

Ay maşallah güzelleşmişsindir iyice ne güzel darısı bana 3 ay geçsinde düzelecek mi yüzüm bakalım
Düzelecek tabbi bulutum
Ama gebelikten önce çkanlara bişi diemem

Verdiler de uyuyamadım ya
İlk yürüyüşünü yaptırmadılarmı?
Hemşire bana ağrının tek ilacı üstüne gitmek.. Yürüyeceksin elinden geldiği kdR demişti...
Bem ilk yürüyüşte 10 adm atabildim acıdan öldüm ama uzanınca geçiodu
Hırs yaptm her yarm saate bir admlarımı çoğalttım.. Sabaha kdar uyumadan yürüdüm eşimle
Sabah ağrı sızı yoktu. Kendi kendime bebeğimi taşıyarak çıktım hastaneden

Yürüyüşleri ben de artırdım da senin kadar değil. Gaz sancısı beni mahvediyo ya

Valla ben anlamadım fıstık
Rahime ilaç koyduklarinda bildiğin THY amblemi çıktı kimse duymadığına göre ona göre birşey yok
Sen bebişin kollarında mi çıktın yaaaa

Yürüyüşleri ben de artırdım da senin kadar değil. Gaz sancısı beni mahvediyo ya
İşte yürüyüncr o gazı atıosun
Kayısı suyu aldırt gelinim o rahatlatır

Valla ben anlamadım fıstık
Rahime ilaç koyduklarinda bildiğin THY amblemi çıktı kimse duymadığına göre ona göre birşey yok
Sen bebişin kollarında mi çıktın yaaaa
Ayy merak ettm neymiş o
aynen kuzum cok şükür sezeryN ağrısı gaz sancısı felan yaşamadm.. Lohusa depresyonu felanda yaşamadm ki öyle bişeye zaten inanmıodm
Bizim tek sorunumuz meme tutmama oldu.. O bizi zorladı cnkü benim sağlığımda söz konusu..
Çengelli rahim nedir ya ben hala ordaym

İş Kadınım

Çengel rahimli kadın o benim
Çok şükür canım. Şimdi nasıl tutuyor mu

Eklentiler

• IMG_20210729_081557.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…