- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #204.201
Annenler geldi mi kuzum çok mu ağrın var bebiş nasılAğrılarım arttı erken uyumaya calısıcam ama iki saatte bi kalkıyorum
Bence sadece ters rahimin var çengel ya da diğerleri için yazmio hicHe birde kızlar benim rahmim çengel rahimmis
Daha ne duyacam acaba. Birşeyimde normal olsunama hicbir şekilde sıkıntı yaratmıyormus bunun da acaba ters rahim gibi hamilelik için farklı pozisyon var mıdır
Erken derken kaçta uyumayı planlıyorsun mesela? İlaç verdiler mi ağrı kesici?Ağrılarım arttı erken uyumaya calısıcam ama iki saatte bi kalkıyorum
Ters rahimin pozisyonu vardı da ne oldu? Ben rahmimin ters olduğunu daha yeni öğrendim. Boşuna ayaklarımı tepelere dikip eziyet çekmişim o kadar zamanHe birde kızlar benim rahmim çengel rahimmis
Daha ne duyacam acaba. Birşeyimde normal olsunama hicbir şekilde sıkıntı yaratmıyormus bunun da acaba ters rahim gibi hamilelik için farklı pozisyon var mıdır
Ay maşallah güzelleşmişsindir iyice ne güzel darısı banaDusunceBulutu cnm bu arada benm çene altm boynum sivilce dolmuştuama gebelikte çıkan sivilceler tabi..
Şuan eserleri yok gittiler z
Amin inşallah
Sanırım yok baktım o kadar hiçbir yerde bulamadımBence sadece ters rahimin var çengel ya da diğerleri için yazmio hic
Gerçekten doktor önemliymiş. Filmi çeken bile nerdeyse herşeyi dedi.Ters rahimin pozisyonu vardı da ne oldu? Ben rahmimin ters olduğunu daha yeni öğrendim. Boşuna ayaklarımı tepelere dikip eziyet çekmişim o kadar zaman
İyi geceler güzel anneyatıyorum ben iyi geceler
Azalır inşallah geldiler ama menopozdan odanın kliması hep açık. Üşüyorum. Uyuyo annem şimdi. Bebeğin vücudunda da morluklar var. Netten baktım soğuk olunca oluyomus. Sabah çocuk doktoru da baktı bi sorun yoktu. Battaniyeye sardım ama sabaha kadar ben de hasta olcam gibiAnnenler geldi mi kuzum çok mu ağrın var bebiş nasıl
Verdiler de uyuyamadım yaErken derken kaçta uyumayı planlıyorsun mesela? İlaç verdiler mi ağrı kesici?
O neymiş parem?daha ne duycazHe birde kızlar benim rahmim çengel rahimmis
Düzelecek tabbi bulutumAy maşallah güzelleşmişsindir iyice ne güzel darısı bana3 ay geçsinde düzelecek mi yüzüm bakalım
İlk yürüyüşünü yaptırmadılarmı?Verdiler de uyuyamadım ya
Yürüyüşleri ben de artırdım da senin kadar değil.O neymiş parem?daha ne duycaz
Düzelecek tabbi bulutum
Ama gebelikten önce çkanlara bişi diemem
İlk yürüyüşünü yaptırmadılarmı?
Hemşire bana ağrının tek ilacı üstüne gitmek.. Yürüyeceksin elinden geldiği kdR demişti...
Bem ilk yürüyüşte 10 adm atabildim acıdan öldüm ama uzanınca geçiodu
Hırs yaptm her yarm saate bir admlarımı çoğalttım.. Sabaha kdar uyumadan yürüdüm eşimle
Sabah ağrı sızı yoktu. Kendi kendime bebeğimi taşıyarak çıktım hastaneden
Valla ben anlamadım fıstıkO neymiş parem?daha ne duycaz
Düzelecek tabbi bulutum
Ama gebelikten önce çkanlara bişi diemem
İlk yürüyüşünü yaptırmadılarmı?
Hemşire bana ağrının tek ilacı üstüne gitmek.. Yürüyeceksin elinden geldiği kdR demişti...
Bem ilk yürüyüşte 10 adm atabildim acıdan öldüm ama uzanınca geçiodu
Hırs yaptm her yarm saate bir admlarımı çoğalttım.. Sabaha kdar uyumadan yürüdüm eşimle
Sabah ağrı sızı yoktu. Kendi kendime bebeğimi taşıyarak çıktım hastaneden
İşte yürüyüncr o gazı atıosunYürüyüşleri ben de artırdım da senin kadar değil.Gaz sancısı beni mahvediyo ya
Ayy merak ettm neymiş oValla ben anlamadım fıstık
Rahime ilaç koyduklarinda bildiğin THY amblemi çıktıkimse duymadığına göre ona göre birşey yok
Sen bebişin kollarında mi çıktın yaaaa
İş KadınımGunaydinlar
Çengel rahimli kadın o benimİşte yürüyüncr o gazı atıosun
Kayısı suyu aldırt gelinim o rahatlatır
Ayy merak ettm neymiş o
aynen kuzum cok şükür sezeryN ağrısı gaz sancısı felan yaşamadm.. Lohusa depresyonu felanda yaşamadm ki öyle bişeye zaten inanmıodm
Bizim tek sorunumuz meme tutmama oldu.. O bizi zorladı cnkü benim sağlığımda söz konusu..
Çengelli rahim nedir ya ben hala ordaym
İş Kadınım
Yk kuzum tutmuor.. Ve ben hala mastit olma yolunda ilerliormÇengel rahimli kadın o benim
Çok şükür canım. Şimdi nasıl tutuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?