- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #204.221
İnşallah olmayacaksın...inatçı prenses emecek annesi.Yk kuzum tutmuor.. Ve ben hala mastit olma yolunda ilerliorm
Heee.. Rahminde farklıymış
Sen farklı kadınsın vesselam
Yok ya araliksiz ve uzun yillarca yasadimm, hiçbir gun bitmeyip hicbir ilac kar etmiyordu. Endoskopi de temiz cikmisti ustelik. Mide sorun olunca acken de tokken de problem zaten. Yarina gecmeyebilir, dediklerimi bi uygulamaya calis cnm. Domates filan sakin yeme bir süre.Ya benimde ergenlikten beri mide sıkıntım vardı ama ara ara vuruyordu. 2 gundur anlamadim garip garip aciyor özelikle yemek yerken boyle. Dayaniyim diyorum 2 hafta belli olcak ne oldugu ama bayağı aciyor ya yarinda gecmezse goruniyim bi en azindan daha guclu bir ilac verilir cunku açken bulaniyo yerken aciyor gxgdgdh aldirsamda kurtulsam bee
Oyyy geçmiş olsun, insallah gecmis olarak cikacak bugun alcidanOğlumun bacağı kırıldı alçıda bir bucuk ay oldu
Çengeli, tersi, hunilisi gel apla gel hepsi burda ahshhshdÇengel rahimli kadın o benim
Çok şükür canım. Şimdi nasıl tutuyor mu
Ah ah daylerimmmmmmm neler duyacaz dahaYok ya araliksiz ve uzun yillarca yasadimm, hiçbir gun bitmeyip hicbir ilac kar etmiyordu. Endoskopi de temiz cikmisti ustelik. Mide sorun olunca acken de tokken de problem zaten. Yarina gecmeyebilir, dediklerimi bi uygulamaya calis cnm. Domates filan sakin yeme bir süre.
Oyyy geçmiş olsun, insallah gecmis olarak cikacak bugun alcidan
Çengeli, tersi, hunilisi gel apla gel hepsi burda ahshhshd
Yeni bsy ogrenen simdiden anlatsin ahdhsbdbdAh ah daylerimmmmmmm neler duyacaz daha
Kıyamam ya bebek sıcak ortamdan çıktığı için odası hamam gibi sıcacık tutulur normalde. Yazın camları kapatıyorlar, kışın da klima sıcak ayarının en yükseğinde falan oluyor. Üşütmesin hastalanmasın bebik. Keşke kardeşin ya da görümcen kalsaydı yanındaAzalır inşallah geldiler ama menopozdan odanın kliması hep açık. Üşüyorum. Uyuyo annem şimdi. Bebeğin vücudunda da morluklar var. Netten baktım soğuk olunca oluyomus. Sabah çocuk doktoru da baktı bi sorun yoktu. Battaniyeye sardım ama sabaha kadar ben de hasta olcam gibi
Yürüyüş yaptıkça gidiyor o gaz. Dikişleri fazla zorlamadan yavaş yavaş yürürsün rve çıkınca daYürüyüşleri ben de artırdım da senin kadar değil.Gaz sancısı beni mahvediyo ya
Hep beraber genel kültürleniyoruzÇengeli, tersi, hunilisi gel apla gel hepsi burda ahshhshd
10 bitti yeni
Hepimizin diyecektin sanırım çukucum. Burası çocuk parkına dönecek inşallah hayırlısıyla, sağlıklaya yerim yeriimSeninde buraya bebişinin totosunu attığın günlereee
Cok şükür yarabbim, zaten de normalin burda ne isi var dicem artik ahdhshdhsKıyamam ya bebek sıcak ortamdan çıktığı için odası hamam gibi sıcacık tutulur normalde. Yazın camları kapatıyorlar, kışın da klima sıcak ayarının en yükseğinde falan oluyor. Üşütmesin hastalanmasın bebik. Keşke kardeşin ya da görümcen kalsaydı yanındaEşin geldi mi
Yürüyüş yaptıkça gidiyor o gaz. Dikişleri fazla zorlamadan yavaş yavaş yürürsün rve çıkınca da
Hep beraber genel kültürleniyoruz
Bizi yormasinYeni bsy ogrenen simdiden anlatsin ahdhsbdbd
Tabii cnm, arastrmayla mi ugrascazBizi yormasin
Eve gidince söz:)Hepimizin diyecektin sanırım çukucum. Burası çocuk parkına dönecek inşallah hayırlısıyla, sağlıkla
Miss Bride Bize Asel kızın totiğini çekip atsanaaaağ
Senin değil..ya yerim yeriimSeninde buraya bebişinin totosunu attığın günlereee
Hepimizin diyecektin sanırım çukucum. Burası çocuk parkına dönecek inşallah hayırlısıyla, sağlıkla
Miss Bride Bize Asel kızın totiğini çekip atsanaaaağ
Hadii inşallaaahh olacak olacakk sz kaldı inşallahhhSenin değil..
Sizin...
Hepinizin
Ben hepinizden bekliormHadii inşallaaahh olacak olacakk sz kaldı inşallahhh
Ama ben çok yakında pare den bekliyorum haberr ona film uğurlu gelecek
Bakmasana. Ben haberin görsellerine hiç bakamadım. Yangını da özet olarak okudum. İnsanlığımız bitmiş bizim ya gerçekten bitmiş. Para her şeyin üstündeManavgatta ölen hayvanların resimleri
İçimi kahredio
Tuğba özayı gördnmü çifrliği yanmş...Bakmasana. Ben haberin görsellerine hiç bakamadım. Yangını da özet olarak okudum. İnsanlığımız bitmiş bizim ya gerçekten bitmiş. Para her şeyin üstünde
GörmedimTuğba özayı gördnmü çifrliği yanmş...
Felç geçirmiş..
Elbette geçmiş olsn hem kendisine hem yangn çiftliğinede..
İnsanlarn ekmek kapısı yandı.. Bir göz odaları yandı.. Hayvanları yandı..
Onlar ne yapsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?