- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #204.241
Ayağını açtılar sadece bileği diz kağaına kadar alçıda 2 3 hafta daha yavaştan basabilir dedi bizimki basmak istemiyorMNbeyaz ne ettiniz guzum..
Korkuyordur şimdi. Yavaş yavaş alışır. Geri kalan kısmı ne zaman açacaklarmış?Ayağını açtılar sadece bileği diz kağaına kadar alçıda 2 3 hafta daha yavaştan basabilir dedi bizimki basmak istemiyorPet şişeyle çiş yaptırmaktan helak oldum
En az 15 gün dediler sonra duruma göre bakacaklar okullar da açılıo kafayı yicemKorkuyordur şimdi. Yavaş yavaş alışır. Geri kalan kısmı ne zaman açacaklarmış?
Alışır kuzum ilk gün daha ya.. Korkar..Ayağını açtılar sadece bileği diz kağaına kadar alçıda 2 3 hafta daha yavaştan basabilir dedi bizimki basmak istemiyorPet şişeyle çiş yaptırmaktan helak oldum
Bilmiorum ya çok zormuş hem fiziksel hem psikolojık olarakAlışır kuzum ilk gün daha ya.. Korkar..
Yavaş yavaş kandırara bastıracaksnz
Eminim kuzum.. Bide gebesin..Bilmiorum ya çok zormuş hem fiziksel hem psikolojık olarak
10-14 gün dediler
Hemencecik geçer10-14 gün dediler
Hayırlı cumalar beyazımGünaydın hayırlı cumalar
AyaklanabildinmiGünaydın kızlar. Dün geceki savaşları da atlattık. Cadaloz uyuyo. Ben çok mesaj okuyamıyorum.
Neler yaptınız?
Ya doktorun sonucunu da görecek seni muayene de edecek belki tekrar. Ne güzel işte asma suratınıı. Güzel haberlerle gelGünaydın canlar...
Bugün önce covid aşısı sonrasında kadın dogumcuya gideceğimgönlümün efendisi daha gitmemiş ona göstereceğim sonuçlarımı bakalım ne diyecek ne gibi maceralar beni bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?