- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #204.721
hergün güzel bi haber veriyosunSalgın tekrsr pörtlüyor... Dikkat etmek lazım.. Ben annemde kalıorm teras var
Terastada mesafeli herkes.. Bebekte içeride odada oluyor kmse geçmiyor
Alınan alınsın zerre umrum olmuyor :)
Ne yapsn gaz sancılarıyla boğuşuyoruz hazırlıklı ol
Belkide gazsız olurhergün güzel bi haber veriyosun
Amin aminAmin amin bulutum hepimiz inşallah sağlıkla kavuşalım
Aramızda iki hafta varmış günler sağlıkla geçse de kavuşsak
Hiç renkli resim yok bizde de bu sefer istiycem kime benziyor çok merak ediyorum ya
ay ne güzel şanslısın deseneOnu bende duymuştm.. Cok ilerlemediyse sür.. Faydası olur illaki bulutum..
Benm gebelik kötüydü ama tek iyi yanı bu kdar aşırı kilo almama rağmen çatlamadm
Tanışıyormuyuz?????
Bebeği öpmeyi geç... Senlede görüştü..
Allah korusun ya... İnşallah bulaşmamıştır size.. İyi düşün cnm..
Bide ben bile kızımı henüz ayaklarndab elletinden öpüorm ve çorapla eldiven var.. Asla kimse öpmedi öpmeyi geç kimse taşımadı yaklaşmadı bile..
Bence sen yeterli tepkiyi koymuosn
Yumuşak yüzün varsa bnu fırsat biliolar
Kucağına alınca annelik programı yüklenmiş gibi oluyor merak etme herşeyini bir bakmışsın sen yapıosunAmin aminAynen kavuşalım ama epeyde sorumluluk alcaz korkuyorum o yüzden günler şuan çabuk geçmese de olur özele gidiyorsun sanırım verirler devlette artık siyah beyaz bile vermiyor doktorumuz sağolsun dün istedim de kuru kafa gibi çekmiş güzelim kızımı bizde renkli görmedik doğumda sürpriz olcak.eşime çok baktım ona benzer herhalde
ay ne güzel şanslısın deseneyok çok ilerlemedi Allahtan deneyem
Hiç tecrübem yok tabi sen daha iyi biliyorsun inşallah öyle olurKucağına alınca annelik programı yüklenmiş gibi oluyor merak etme herşeyini bir bakmışsın sen yapıosunsiyah beyaz da öle çekiolar bebeleri ya bize de sürpriz olacak bu sefer renkli görürsek
Benim oğlan aynı babası bu bana benzesin yaaaa
Bana benziordu ama bikaç gndür değişiyor babasına doğru kayıyor
Valla bilmiom bende ilk dinledm nurumŞuan finleyemiom kuzum eve gidince dinleyip yorum yapayım şarkıya ama bende özledim
He o da içinden tamam anne diyordurBana benziordu ama bikaç gndür değişiyor babasına doğru kayıyor
Hep konuşuorm sakın diorm bak cok çile çektim ihanet etme..
Sakın babana benzeme
Valla bilmiom bende ilk dinledm nurum
Önüme çıkan ilk özledm şarkısını attm
AA neden ne oldu
Ayyy ben hayır kızım evde kalırsnHe o da içinden tamam anne diyordurlenacım ne yapsın çok sevmeseydin babasını ben babasına benzesin istiyorum ne bilem
Karnındaki bebeyi hiç düşünmüorAA neden ne olduayran mı içtik
Ayyy ben hayır kızım evde kalırsn
Sakın benzeme diorm
Karnındaki bebeyi hiç düşünmüor
Akşama kdar aç kalıyor
Acaba neNapiomusum
Vakti olmuyormuş hanımefendininDeme öyle bak sen almışsın enişteyi lenacımın da vardır bir yerde kısmeti pamuk kız öp yerime MNbeyaz neden aç kalıyorsun ki bulantın mı var bak bu dönemde bebeler baya kilo almaya başlıyor doktor zayıflamış derse karışmam hem senin enerjinden gücünden emer bak bana bi tabak dolusu yemek ve bir tabak dolusu karpuz aldım önüme patlayana kadar yicem sonrada tatlı kısmına geçicem
Acaba ne
Vakti olmuyormuş hanımefendinin
Yürü bee bulutummmmMNbeyaz nasıl vakti olmaz ki 5 10 dakika sürüyor yenmesi kendi için değil onun için yemesi lazım yemek yenmediği zamanlar hareketsiz kalıyor bebişler kızçenin bir kiloya çıkması lazım artık bence ye oğlana yemek verince kızın aklına gelmesi lazım artık eşit ol annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?