Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hergün güzel bi haber veriyosun

Amin amin bulutum hepimiz inşallah sağlıkla kavuşalım
Aramızda iki hafta varmış günler sağlıkla geçse de kavuşsak
Hiç renkli resim yok bizde de bu sefer istiycem kime benziyor çok merak ediyorum ya
Amin amin Aynen kavuşalım ama epeyde sorumluluk alcaz korkuyorum o yüzden günler şuan çabuk geçmese de olur özele gidiyorsun sanırım verirler devlette artık siyah beyaz bile vermiyor doktorumuz sağolsun dün istedim de kuru kafa gibi çekmiş güzelim kızımı bizde renkli görmedik doğumda sürpriz olcak.eşime çok baktım ona benzer herhalde
ay ne güzel şanslısın desene yok çok ilerlemedi Allahtan deneyem

Kucağına alınca annelik programı yüklenmiş gibi oluyor merak etme herşeyini bir bakmışsın sen yapıosun siyah beyaz da öle çekiolar bebeleri ya bize de sürpriz olacak bu sefer renkli görürsek
Benim oğlan aynı babası bu bana benzesin yaaaa

Hiç tecrübem yok tabi sen daha iyi biliyorsun inşallah öyle olur oğlan baba kız anaya benzerse çok güzel olur sizin birer kopyanız gibi bol bol aynaya bak

He o da içinden tamam anne diyordur lenacım ne yapsın çok sevmeseydin babasını ben babasına benzesin istiyorum ne bilem

Ayyy ben hayır kızım evde kalırsn
Sakın benzeme diorm

Karnındaki bebeyi hiç düşünmüor
Akşama kdar aç kalıyor
Deme öyle bak sen almışsın enişteyi lenacımın da vardır bir yerde kısmeti pamuk kız öp yerime MNbeyaz neden aç kalıyorsun ki bulantın mı var bak bu dönemde bebeler baya kilo almaya başlıyor doktor zayıflamış derse karışmam hem senin enerjinden gücünden emer bak bana bi tabak dolusu yemek ve bir tabak dolusu karpuz aldım önüme patlayana kadar yicem sonrada tatlı kısmına geçicem

Acaba ne

Vakti olmuyormuş hanımefendinin

Acaba ne

Vakti olmuyormuş hanımefendinin
MNbeyaz nasıl vakti olmaz ki 5 10 dakika sürüyor yenmesi kendi için değil onun için yemesi lazım yemek yenmediği zamanlar hareketsiz kalıyor bebişler kızçenin bir kiloya çıkması lazım artık bence ye oğlana yemek verince kızın aklına gelmesi lazım artık eşit ol annesi

Yürü bee bulutummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…