- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #204.741
Yok cano aç değilim bulantılar finish çok şükür bizim kız da alır alacağını bence normal yiyiorum şimdilik sana agiyet olsun yarasın kuzuyaDeme öyle bak sen almışsın enişteyi lenacımın da vardır bir yerde kısmeti pamuk kız öp yerime MNbeyaz neden aç kalıyorsun ki bulantın mı var bak bu dönemde bebeler baya kilo almaya başlıyor doktor zayıflamış derse karışmam hem senin enerjinden gücünden emer bak bana bi tabak dolusu yemek ve bir tabak dolusu karpuz aldım önüme patlayana kadar yicem sonrada tatlı kısmına geçicem
Ayyyy inşallah inşallhHiç tecrübem yok tabi sen daha iyi biliyorsun inşallah öyle oluroğlan baba kız anaya benzerse çok güzel olur sizin birer kopyanız gibi bol bol aynaya bak
Ne yaptım ben ya
Normal yiyorsan sıkıntı yok teşekkür ederim sana da afiyet bal seker olsun yarasınYok cano aç değilim bulantılar finish çok şükür bizim kız da alır alacağını bence normal yiyiorum şimdilik sana agiyet olsun yarasın kuzuya
Zor günler geçti gitti1 kilo oldu muki bilmiyorum biraz minyon galiba bizim kız bende öle doğmuşum sonradan dana kadar oldumsağlıkla büysüsünler elimden geleni yapıorum çok zor günler geçirdim
Normal yiyorsan sıkıntı yok teşekkür ederim sana da afiyet bal seker olsun yarasın
Zor günler geçti gittihem ne olursa olsun kendine bebişine iyi bak iyi şeyler düşün iyi şeyler ye kan can olsun
Acaba ne yaptnNe yaptım ben ya
Dana nedir ya1 kilo oldu muki bilmiyorum biraz minyon galiba bizim kız bende öle doğmuşum sonradan dana kadar oldumsağlıkla büysüsünler elimden geleni yapıorum çok zor günler geçirdim
Bende sizleri özledim bir dakika bakıp çıkıyorum
Neeeeeee
Çok şükürKızlar fetal dna testi çıktı. Normal çıkmış dedi doktor. Size de haber vereyim dedim. Doktor bayağı geç yazdı da ailelerle falan konuş et derken buraya ancak girebildim
Çok şükür çok sevindim canısıKızlar fetal dna testi çıktı. Normal çıkmış dedi doktor. Size de haber vereyim dedim. Doktor bayağı geç yazdı da ailelerle falan konuş et derken buraya ancak girebildim
Yinemi migrenBende sizleri özledim bir dakika bakıp çıkıyorum
Migren krizlerim tavan
Neeeeeee
Bizsiz miiiiiiiiiNurzfr
Oyyyy gözün aydn cnmKızlar fetal dna testi çıktı. Normal çıkmış dedi doktor. Size de haber vereyim dedim. Doktor bayağı geç yazdı da ailelerle falan konuş et derken buraya ancak girebildim
Hiç gitmiyor kiiiiYinemi migren
Oyyyy gözün aydn cnm
Artk tatilin tadını cıkarabilirsn
Cinsiyeti neymiş
Dana ben ne olacak hemde besiliAcaba ne yaptn
Dana nedir ya
Gözün aydın canoKızlar fetal dna testi çıktı. Normal çıkmış dedi doktor. Size de haber vereyim dedim. Doktor bayağı geç yazdı da ailelerle falan konuş et derken buraya ancak girebildim
Çok şükür çok sevindim canısıböyle sağlıcakla devam etsin inşallah Randevu ne zaman ikili zamanı geldi mi yoksa fetal dna normal çıkınca gerek kalmıyor mu
Oyyyy gözün aydn cnm
Artk tatilin tadını cıkarabilirsn
Cinsiyeti neymiş
Amin kızlar inşallah. Rahat bir nefes alabildim cidden ne zormuş böyle beklemek. Fetal dna yapınca taramalara gerek yok demişti doktor. Erkekmiş. Şok etkisi geçmedi halaGözün aydın canoÇok sevindim sağlıkla kavuş kuzuna
Ben de 2300 gr. doğmuşum. Sarılık olmuşum atlatamamışım, doktora götürmüşler, doktor yapacak birşey kalmamış deyip eve göndermiş. Bayağı bayağı ölecek diye bakmışlar yani. Ama Allah ol deyince her şey mümkün.Dana nedir ya
Aha kızıma koca buldum, beşik kertmesi.Amin kızlar inşallah. Rahat bir nefes alabildim cidden ne zormuş böyle beklemek. Fetal dna yapınca taramalara gerek yok demişti doktor. Erkekmiş. Şok etkisi geçmedi hala
Zengin de olurlar kız büyük oluncaAha kızıma koca buldum, beşik kertmesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?