Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok cano aç değilim bulantılar finish çok şükür bizim kız da alır alacağını bence normal yiyiorum şimdilik sana agiyet olsun yarasın kuzuya

1 kilo oldu muki bilmiyorum biraz minyon galiba bizim kız bende öle doğmuşum sonradan dana kadar oldum sağlıkla büysüsünler elimden geleni yapıorum çok zor günler geçirdim

Yok cano aç değilim bulantılar finish çok şükür bizim kız da alır alacağını bence normal yiyiorum şimdilik sana agiyet olsun yarasın kuzuya
Normal yiyorsan sıkıntı yok teşekkür ederim sana da afiyet bal seker olsun yarasın
1 kilo oldu muki bilmiyorum biraz minyon galiba bizim kız bende öle doğmuşum sonradan dana kadar oldum sağlıkla büysüsünler elimden geleni yapıorum çok zor günler geçirdim
Zor günler geçti gitti hem ne olursa olsun kendine bebişine iyi bak iyi şeyler düşün iyi şeyler ye kan can olsun

Kızlar fetal dna testi çıktı. Normal çıkmış dedi doktor. Size de haber vereyim dedim. Doktor bayağı geç yazdı da ailelerle falan konuş et derken buraya ancak girebildim
Çok şükür çok sevindim canısı böyle sağlıcakla devam etsin inşallah Randevu ne zaman ikili zamanı geldi mi yoksa fetal dna normal çıkınca gerek kalmıyor mu

Bende sizleri özledim bir dakika bakıp çıkıyorum
Migren krizlerim tavan

Neeeeeee
Bizsiz miiiiiiiii Nurzfr
Yinemi migren

Kızlar fetal dna testi çıktı. Normal çıkmış dedi doktor. Size de haber vereyim dedim. Doktor bayağı geç yazdı da ailelerle falan konuş et derken buraya ancak girebildim
Oyyyy gözün aydn cnm
Artk tatilin tadını cıkarabilirsn
Cinsiyeti neymiş

Çok şükür çok sevindim canısı böyle sağlıcakla devam etsin inşallah Randevu ne zaman ikili zamanı geldi mi yoksa fetal dna normal çıkınca gerek kalmıyor mu

Oyyyy gözün aydn cnm
Artk tatilin tadını cıkarabilirsn
Cinsiyeti neymiş

Gözün aydın cano Çok sevindim sağlıkla kavuş kuzuna
Amin kızlar inşallah. Rahat bir nefes alabildim cidden ne zormuş böyle beklemek. Fetal dna yapınca taramalara gerek yok demişti doktor. Erkekmiş. Şok etkisi geçmedi hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…