- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.181
Ahanda denenmiş onaylanmış test edilmiş
Yok anacim bu migrene çözüm bulamazlar
Maalesef bacim, markadan fark eder mi bilmiyorum ama bendeki farmasinindi, baska marka denensin en azından bellllki fark eder, sanmıyorum ama.Hadi yaa :/
Bebek arabasını denediniz mi bu arada? Neye baksam bir falsosu çıkıyor. Her şeyi düzgün olanlar aşşşşırı pahalı
Aa bunu bilmiyordum. İyi ki söyledin
Sag ol kuzuumm, insallah hepimiz gezdirelim bebelerimizi o tontirik arabalardaGule gule kullanin askos❤
Ya ben travel'lara bu yüzden hiç sıcak bakmıyorum. 6 ay sonra satıp baston almış neredeyse herkes ama travel da öyle bir şey ki puset hastane çıkışında zorunlu. İlk 6 ay arabada oto koltuğu olarak da kullanılıyor. Biraz buna mahkum olunuyor gibi anladım, kaçamayacağız galiba. İşte tam teslim oluyorum tamam travel system alalım diyorum. O zaman da ağırlık, arabada çok yer kaplama, vs vs şeyler çıkıyor. Pierre Cardin bakmıştım. Bakayım bu modele de bakmış mıyızKuzum evde kurup denedik, cok beğendik, kaliteli gercekten ama cocukla deneyimlemedigimiz icin de simdi ne desem bos. Misal kurulum toplama kolay ama küçük degil, hacimli ve elbette yer kaplıyor. Muadillerine göre daha az kilosu ve hacmi olsa da eger aradığın hafif pratik bsyse travel almayin diyorlar, biz saglamlik, yollarda takir takir gitsin diye istedgmzden tercih ettik kuzum.
Neyse en azından öğrenmiş olduk, dikkat ederizBen de fazla olmadi ogreneli, sasirmistim, bana gore krem vs masum bsydi aslinda ama değilmiş
Evet canim ya, çok kararsız kaliyor insan ama biz hep travellere baktik, bi de esimde hep bi sağlam olsun kafasi var ondan da dgerlerini düşünmedi hic, belki biz de donus yapcaz hc belli değilYa ben travel'lara bu yüzden hiç sıcak bakmıyorum. 6 ay sonra satıp baston almış neredeyse herkes ama travel da öyle bir şey ki puset hastane çıkışında zorunlu. İlk 6 ay arabada oto koltuğu olarak da kullanılıyor. Biraz buna mahkum olunuyor gibi anladım, kaçamayacağız galiba. İşte tam teslim oluyorum tamam travel system alalım diyorum. O zaman da ağırlık, arabada çok yer kaplama, vs vs şeyler çıkıyor. Pierre Cardin bakmıştım. Bakayım bu modele de bakmış mıyız
Neyse en azından öğrenmiş olduk, dikkat ederiz
Biz de mecbur travel bakıyoruz. İnşallah ya bebek arabasını bu kadar araştıracağımız aklıma gelmezdi. İçine düşünce anladım ki herkes böyle. Sağlıkla gelsinler de...Evet canim ya, çok kararsız kaliyor insan ama biz hep travellere baktik, bi de esimde hep bi sağlam olsun kafasi var ondan da dgerlerini düşünmedi hic, belki biz de donus yapcaz hc belli değilsimdilik cok hosumuza gitti bakalim insallah gonlunuze gore olsun sizin de
Durup dururken bayılmıştım. Bir doktor birşeyin yok herkesin bir defa bayılma hakkı var sen onu kullandin. Dedi yaBenm mrda damarda tikaniklik cikti, migrenin var mı dedi var dedim, migrenden dolayi tikaniklik oluşmuştur dedi, dedim tikanikliktan dolayi migren diil mi yok dedi migrenden dolayi tikaniklik ne sacma sapan bsy.
Maalesef bacim, markadan fark eder mi bilmiyorum ama bendeki farmasinindi, baska marka denensin en azından bellllki fark eder, sanmıyorum ama.
Kuzum evde kurup denedik, cok beğendik, kaliteli gercekten ama cocukla deneyimlemedigimiz icin de simdi ne desem bos. Misal kurulum toplama kolay ama küçük degil, hacimli ve elbette yer kaplıyor. Muadillerine göre daha az kilosu ve hacmi olsa da eger aradığın hafif pratik bsyse travel almayin diyorlar, biz saglamlik, yollarda takir takir gitsin diye istedgmzden tercih ettik kuzum.
Ben de fazla olmadi ogreneli, sasirmistim, bana gore krem vs masum bsydi aslinda ama değilmiş
Valla her ayrıntı bi acaba su mu bu mu diye kararsızlık yaşatıyor, daha dogmadan ne olaylar ne olaylar ahdhhshshd. Aynen kuzum insallahBiz de mecbur travel bakıyoruz. İnşallah ya bebek arabasını bu kadar araştıracağımız aklıma gelmezdi. İçine düşünce anladım ki herkes böyle. Sağlıkla gelsinler de...
Sensin eksik deseydinDurup dururken bayılmıştım. Bir doktor birşeyin yok herkesin bir defa bayılma hakkı var sen onu kullandin. Dedi yatabi bu doktora guvenmedim. Sara sandım korktum. Gittim testler yaptırdim.migren çıktı birde doğuştan birşey eksikmis. Yasantini etkilemez dedi doktor. bir daha bayilmayinca gitmedim.
Annem beni çok zor doğurmuş zaten. Babama ya anne ya bebek demisler. Bilmiyorum onun etkisi ile mi eksiklik oldu o eksiklik mi migrene neden oldu hiç bir fikrim yok
Oooo ne zaman nereyeTatil bavulu hazırlıyorum fıstık
Prenses napıyor sen napiyorsun
Oyyyyy yerim ben onu benim için de kokla annesisen nasılsın
Duydum canım da emin olmadığım için almadım sahtesi falandir diye
Seninki daha enteresanmışValla annemi ara ki bulasin. Yalvara yalvara getiriyoruz. Bana bi hafta baktı sagolsun ama sonrası yok. Tek kaldım.
Eşimle eşimin tarafıyla beraberim hep.Bal0ncuk
Valla artık şüpheleniyorum akraba olduğumuza dairValla her ayrıntı bi acaba su mu bu mu diye kararsızlık yaşatıyor, daha dogmadan ne olaylar ne olaylar ahdhhshshd. Aynen kuzum insallah
Sensin eksik deseydinbana da saydi surekli doktor, -senin beyninde asimetri var, -yani!?, -damarda tikaniklik var., -hii, -hipofiz bezinde egrilik var., -o nasi oluyo ki, -bak burda görünüyor bak. Sonuç? İste tam bsy yok ama bsyler var, baktir arada e zaten her yil çekiliyom cidden anlamadim bsy. Hepsini tek tek arastirdim gene tam anlamadım. Neyse yasycaz herhalde haci, cok da saaapmayalim. He bi de annem beni dogurmamis, ben firlamisim, doktor arkasini donup eldivenini giyene kdr babam diziyle tutmus djsnfjdjf
Gece 4 gibi çıkacağız canım... Antalya Lara plajının o tarafa gideceğiz. İyi mi yapıyoruz bilmiyorum ama neyseOooo ne zaman nereye
Seninki daha enteresanmış
İyi tatilleeeerGece 4 gibi çıkacağız canım... Antalya Lara plajının o tarafa gideceğiz. İyi mi yapıyoruz bilmiyorum ama neyse
bugün ayarladık ki ben ocakta başlardım tatil planına son güne bıraktık umarım güzel geçer dinlenir enerjik bir şekilde dönerim
Çok sağol inşallah çok iyi gecerİyi tatilleeeer
üzücü oysa hayallerimiz vardı hepimiz gebe kalana burdaydık sonra anne topiğimiz olcaktıKuzum gebe kalan doğuran gidio
Gebe kalıp doğurup gitmeyen birkaç kişiyiz
Gerisi gebe kalamayanlar sanki artk pes etmil gibiler
Benmde canm sıkılıo bu duruma
Hahahhahaha kızzz pahalı heeeee
Benm herif mercedes dior
Ben almadm araba henüz
Almam sanırm
Kız 214 günde sadece 14 kilomu verdin
Ben intihar ederm
inşallah iyi tatiller parecim çok bronzlaşmaÇok sağol inşallah çok iyi gecer
Sırf onun için kremler aldım bulutumüzücü oysa hayallerimiz vardı hepimiz gebe kalana burdaydık sonra anne topiğimiz olcaktıneyse gelene kapımız açık
inşallah iyi tatiller parecim çok bronzlaşma
Bence plansız olan daha güzel geçiyorValla artık şüpheleniyorum akraba olduğumuza dair
Aman aynen bu zamana kadar birşey olmadı bundan sonrada olmaz sanırım
Gece 4 gibi çıkacağız canım... Antalya Lara plajının o tarafa gideceğiz. İyi mi yapıyoruz bilmiyorum ama neyse
bugün ayarladık ki ben ocakta başlardım tatil planına son güne bıraktık umarım güzel geçer dinlenir enerjik bir şekilde dönerim
Aynen öyle bulutum... Ben ara sıra sesleniorm doğuranlarada pek oralı olmadı kimseüzücü oysa hayallerimiz vardı hepimiz gebe kalana burdaydık sonra anne topiğimiz olcaktıneyse gelene kapımız açık
inşallah iyi tatiller parecim çok bronzlaşma
Sağol canım sen naptın annelik nasıl gidiyorBence plansız olan daha güzel geçiyor
Yani bu zamana kadar bizim öyle oldu
İyi eğlenceler kuzum
Aynen öyle bulutum... Ben ara sıra sesleniorm doğuranlarada pek oralı olmadı kimse
Kendi kendime seslenmiş oldm
Ne edem tatil yapanlara böyle hayranlıkla bkıormSağol canım sen naptın annelik nasıl gidiyor
Sen giderken de sana hayranlıkla bakacaklar var. Bu işler böyleNe edem tatil yapanlara böyle hayranlıkla bkıorm
Devir daim kuzumNe edem tatil yapanlara böyle hayranlıkla bkıorm
Yk kzzz millet 9 aylkken bile takır takır tatil ediyiiiiiiiSen giderken de sana hayranlıkla bakacaklar var. Bu işler böyle
İnşallaaaahhhhhDevir daim kuzum
Belki benim de iki kişilik son tatilimdir
Amin canımın içi aminYk kzzz millet 9 aylkken bile takır takır tatil ediyiiiiiii
İnşallaaaahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?