Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahanda denenmiş onaylanmış test edilmiş
Yok anacim bu migrene çözüm bulamazlar
Benm mrda damarda tikaniklik cikti, migrenin var mı dedi var dedim, migrenden dolayi tikaniklik oluşmuştur dedi, dedim tikanikliktan dolayi migren diil mi yok dedi migrenden dolayi tikaniklik ne sacma sapan bsy.
Hadi yaa :/
Bebek arabasını denediniz mi bu arada? Neye baksam bir falsosu çıkıyor. Her şeyi düzgün olanlar aşşşşırı pahalı

Aa bunu bilmiyordum. İyi ki söyledin
Maalesef bacim, markadan fark eder mi bilmiyorum ama bendeki farmasinindi, baska marka denensin en azından bellllki fark eder, sanmıyorum ama.

Kuzum evde kurup denedik, cok beğendik, kaliteli gercekten ama cocukla deneyimlemedigimiz icin de simdi ne desem bos. Misal kurulum toplama kolay ama küçük degil, hacimli ve elbette yer kaplıyor. Muadillerine göre daha az kilosu ve hacmi olsa da eger aradığın hafif pratik bsyse travel almayin diyorlar, biz saglamlik, yollarda takir takir gitsin diye istedgmzden tercih ettik kuzum.

Ben de fazla olmadi ogreneli, sasirmistim, bana gore krem vs masum bsydi aslinda ama değilmiş

Ya ben travel'lara bu yüzden hiç sıcak bakmıyorum. 6 ay sonra satıp baston almış neredeyse herkes ama travel da öyle bir şey ki puset hastane çıkışında zorunlu. İlk 6 ay arabada oto koltuğu olarak da kullanılıyor. Biraz buna mahkum olunuyor gibi anladım, kaçamayacağız galiba. İşte tam teslim oluyorum tamam travel system alalım diyorum. O zaman da ağırlık, arabada çok yer kaplama, vs vs şeyler çıkıyor. Pierre Cardin bakmıştım. Bakayım bu modele de bakmış mıyız
Ben de fazla olmadi ogreneli, sasirmistim, bana gore krem vs masum bsydi aslinda ama değilmiş
Neyse en azından öğrenmiş olduk, dikkat ederiz

Evet canim ya, çok kararsız kaliyor insan ama biz hep travellere baktik, bi de esimde hep bi sağlam olsun kafasi var ondan da dgerlerini düşünmedi hic, belki biz de donus yapcaz hc belli değil simdilik cok hosumuza gitti bakalim insallah gonlunuze gore olsun sizin de

Biz de mecbur travel bakıyoruz. İnşallah ya bebek arabasını bu kadar araştıracağımız aklıma gelmezdi. İçine düşünce anladım ki herkes böyle. Sağlıkla gelsinler de...

Durup dururken bayılmıştım. Bir doktor birşeyin yok herkesin bir defa bayılma hakkı var sen onu kullandin. Dedi ya tabi bu doktora guvenmedim. Sara sandım korktum. Gittim testler yaptırdim.migren çıktı birde doğuştan birşey eksikmis. Yasantini etkilemez dedi doktor. bir daha bayilmayinca gitmedim.
Annem beni çok zor doğurmuş zaten. Babama ya anne ya bebek demisler. Bilmiyorum onun etkisi ile mi eksiklik oldu o eksiklik mi migrene neden oldu hiç bir fikrim yok

Biz de mecbur travel bakıyoruz. İnşallah ya bebek arabasını bu kadar araştıracağımız aklıma gelmezdi. İçine düşünce anladım ki herkes böyle. Sağlıkla gelsinler de...
Valla her ayrıntı bi acaba su mu bu mu diye kararsızlık yaşatıyor, daha dogmadan ne olaylar ne olaylar ahdhhshshd. Aynen kuzum insallah
Sensin eksik deseydin bana da saydi surekli doktor, -senin beyninde asimetri var, -yani!?, -damarda tikaniklik var., -hii, -hipofiz bezinde egrilik var., -o nasi oluyo ki, -bak burda görünüyor bak. Sonuç? İste tam bsy yok ama bsyler var, baktir arada e zaten her yil çekiliyom cidden anlamadim bsy. Hepsini tek tek arastirdim gene tam anlamadım. Neyse yasycaz herhalde haci, cok da saaapmayalim. He bi de annem beni dogurmamis, ben firlamisim, doktor arkasini donup eldivenini giyene kdr babam diziyle tutmus djsnfjdjf

Tatil bavulu hazırlıyorum fıstık
Prenses napıyor sen napiyorsun

Oyyyyy yerim ben onu benim için de kokla annesi sen nasılsın

Duydum canım da emin olmadığım için almadım sahtesi falandir diye
Oooo ne zaman nereye

Valla annemi ara ki bulasin. Yalvara yalvara getiriyoruz. Bana bi hafta baktı sagolsun ama sonrası yok. Tek kaldım.
Eşimle eşimin tarafıyla beraberim hep. Bal0ncuk
Seninki daha enteresanmış

Valla artık şüpheleniyorum akraba olduğumuza dair
Aman aynen bu zamana kadar birşey olmadı bundan sonrada olmaz sanırım
Oooo ne zaman nereye

Seninki daha enteresanmış
Gece 4 gibi çıkacağız canım... Antalya Lara plajının o tarafa gideceğiz. İyi mi yapıyoruz bilmiyorum ama neyse
bugün ayarladık ki ben ocakta başlardım tatil planına son güne bıraktık umarım güzel geçer dinlenir enerjik bir şekilde dönerim

üzücü oysa hayallerimiz vardı hepimiz gebe kalana burdaydık sonra anne topiğimiz olcaktı neyse gelene kapımız açık
Çok sağol inşallah çok iyi gecer
inşallah iyi tatiller parecim çok bronzlaşma

üzücü oysa hayallerimiz vardı hepimiz gebe kalana burdaydık sonra anne topiğimiz olcaktı neyse gelene kapımız açık

Sırf onun için kremler aldım bulutum
Eylül'de çıkıp bronz gelen ben ağustosta naparim bilmem
Çok sağol canım inşallah çok iyi geçer

Bence plansız olan daha güzel geçiyor
Yani bu zamana kadar bizim öyle oldu
İyi eğlenceler kuzum

Aynen öyle bulutum... Ben ara sıra sesleniorm doğuranlarada pek oralı olmadı kimse
Kendi kendime seslenmiş oldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…