- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.201
Sen de acısını çıkara çıkara uzuun bir tatil yaparsın. 9 aylıkken yola nasıl gidiyorlar ya :/Yk kzzz millet 9 aylkken bile takır takır tatil ediyiiiiiii
Hee anca yıllık iznimde bi 15 gnSen de acısını çıkara çıkara uzuun bir tatil yaparsın. 9 aylıkken yola nasıl gidiyorlar ya :/
Ben hiç karnım olmamasına rağmen yolda zorlandım ki biz yakın yere gittik. Ona rağmen zırt pırt mola verdik. Denizde de rahat rahat hareket edemiyorsun bir şey olur korkusuyla ya da ben psikopatım bilemedim
15 gün de az değil ya. Hem siz güneydesiniz. Hafta sonları da bir yerlere gidebilirsiniz sankiHee anca yıllık iznimde bi 15 gngerçi 22 gn oldu yıllık iznim azck sevineym
Ayy artk bu taraflar sıkıntı verio15 gün de az değil ya. Hem siz güneydesiniz. Hafta sonları da bir yerlere gidebilirsiniz sanki
Mamaya devam ediyor musun? Belki mamayı değiştirir doktorunuz. Merak etme takviyelerle her türlü kilo aldırırlar. Sağlık ocağı dışında gittiğiniz bir çocuk doktoru var değil mi? Onunla görüş direkt. Kocan da bi gitsin artık işe mi gidiyor nereye gidiyorsa. Ailesine karşı seni koruyacağına onlarla bir olup sana cephe mi alıyorKızlar moralim çok bozuk ya. Bugün sağlık ocağına gittik. Çocuk hala doğum kilosunda. Kilo almiyo. Bi 60 gr almış sadece. Eşimle de kavga ettik. Onu yemiyosun bunu icmiyosun sütün az diye. Çocuğa bakmaktan kosturmadan iki kilo daha vermişim bi haftada.
Bu kadar prenseslik de amaaaa aaa amaaaaaa aaa. Olan var olmayan var kardeş. Gidin tadını çıkarın işte. Şemsiyenizin havlunuzun rengini değiştirin ⛱Ayy artk bu taraflar sıkıntı verio
Alıştık
Gelir gelmez kız kardeşini ariyo onlara rapor vermese olmaz. Daha 15 gün önce annesi ne laflar söyledi bana sırf bu konudan dolayı. Sanki bilmiyomus gibi. Benim olan sütüm de gitti hala uğraşıyorlar hala.Mamaya devam ediyor musun? Belki mamayı değiştirir doktorunuz. Merak etme takviyelerle her türlü kilo aldırırlar. Sağlık ocağı dışında gittiğiniz bir çocuk doktoru var değil mi? Onunla görüş direkt. Kocan da bi gitsin artık işe mi gidiyor nereye gidiyorsa. Ailesine karşı seni koruyacağına onlarla bir olup sana cephe mi alıyorBu baskı sana da bebeğinize de iyi gelmez. Bunu ne zaman görecekler acaba? Sen de sesini biraz daha çıkarmazsan içine attıkların dışarıya alerjik, vs hastalık olarak çıkacak. Bu kadar üstüne gelmelerine izin verme. Şu an senin üstüne titremeleri gereken bir zaman. 10 kere doğurmuş değilsin. Böyle böyle öğreniyor insan. Senin de birazcık zamana ihtiyacın var. Sakın söylediklerine hak vermeye başlayıp kendi üstüne sen de baskı kurma. Dediğim gibi çocuk doktorunuzla görüş. O seni gerekli şekilde yönlendirecektir
Söyleyeceksin. Hepsini karşına al tane tane anlat. Kafaları basmıyor demek ki. Baktın olmuyor, al çocuğu annenin evine git. Zaten onlar evde yaşamıyor. Seni bi rahat bıraksalar kendi başına daha iyi bakacaksın benceGelir gelmez kız kardeşini ariyo onlara rapor vermese olmaz. Daha 15 gün önce annesi ne laflar söyledi bana sırf bu konudan dolayı. Sanki bilmiyomus gibi. Benim olan sütüm de gitti hala uğraşıyorlar hala.
Senin bu eş biraz fazla olmaya başladı. Kendisi çok çocuk dogurmusta sütun az olup olmadığına karar veriyorKızlar moralim çok bozuk ya. Bugün sağlık ocağına gittik. Çocuk hala doğum kilosunda. Kilo almiyo. Bi 60 gr almış sadece. Eşimle de kavga ettik. Onu yemiyosun bunu icmiyosun sütün az diye. Çocuğa bakmaktan kosturmadan iki kilo daha vermişim bi haftada.
Ahhdhadhs bence de bi bağlantılar bsyler var kesinValla artık şüpheleniyorum akraba olduğumuza dair
Aman aynen bu zamana kadar birşey olmadı bundan sonrada olmaz sanırım
Gece 4 gibi çıkacağız canım... Antalya Lara plajının o tarafa gideceğiz. İyi mi yapıyoruz bilmiyorum ama neyse
bugün ayarladık ki ben ocakta başlardım tatil planına son güne bıraktık umarım güzel geçer dinlenir enerjik bir şekilde dönerim
Direkt ailesinin gazına geliyor adam. Bu kadar anlayışsızlık olmaz ya. Kayınvalideyle görümcenin akıl etmesi lazım bunu. Birine sütün yok sütün yok dersen olan sütü de kesersinSenin bu eş biraz fazla olmaya başladı. Kendisi çok çocuk dogurmusta sütun az olup olmadığına karar veriyor
Hiç almamış değil ki kilo Gr da olsa almış
Ben doğduğumda 2 kilo mu neymisim bir deri bir kemik misali derisi mor renkli bir bebek... Ama zamanla kilo almışım.. senin bebişinde alacak...çocuk sırf onun değil sende annesinin tabiki bebeğin için elinden geleni yaparsın. Sanırım eşin biraz dolduruşa geliyor ya da okuduklarından etkileniyor
Az daha sabır
Söyleyeceksin. Hepsini karşına al tane tane anlat. Kafaları basmıyor demek ki. Baktın olmuyor. Al çocuğu annenin evine git. Zaten onlar evde yaşamıyor. Seni bi rahat bıraksalar kendi başına daha iyi bakacaksın bence
Elli kere dedim ki bu cocuk bu mama miktarıyla doymuyo azaltma. Doktor azalt dedi ama sütün normal geldigini varsayarak soyledi. Anlamadi.Senin bu eş biraz fazla olmaya başladı. Kendisi çok çocuk dogurmusta sütun az olup olmadığına karar veriyor
Hiç almamış değil ki kilo Gr da olsa almış
Ben doğduğumda 2 kilo mu neymisim bir deri bir kemik misali derisi mor renkli bir bebek... Ama zamanla kilo almışım.. senin bebişinde alacak...çocuk sırf onun değil sende annesinin tabiki bebeğin için elinden geleni yaparsın. Sanırım eşin biraz dolduruşa geliyor ya da okuduklarından etkileniyor
Az daha sabır
Senin esine ve cevrendekilere cok pis bileniyorum... Esin napiyor bu surecte senin psikolojin icin!Kızlar moralim çok bozuk ya. Bugün sağlık ocağına gittik. Çocuk hala doğum kilosunda. Kilo almiyo. Bi 60 gr almış sadece. Eşimle de kavga ettik. Onu yemiyosun bunu icmiyosun sütün az diye. Çocuğa bakmaktan kosturmadan iki kilo daha vermişim bi haftada.
Allah var buyuk görümcem hep ilimli yaklasti. Olmazsa mama verirsin kafana takma vs. Dedi. Annesine benim yerime kizdi karisma dedi. Ama tek onla olmuyoDirekt ailesinin gazına geliyor adam. Bu kadar anlayışsızlık olmaz ya. Kayınvalideyle görümcenin akıl etmesi lazım bunu. Birine sütün yok sütün yok dersen olan sütü de kesersin
Sana ye diye onu aldim ic diye sunu aldim bunu aldim falan. Adamin icinden başka biri çıktı resmen hayretle izliyorum. Bi de ikinci çocukmuş.Senin esine ve cevrendekilere cok pis bileniyorum... Esin napiyor bu surecte senin psikolojin icin!
Amin amin canım Allah'ım dermansiz hastalık vermesinAhhdhadhs bence de bi bağlantılar bsyler var kesinçok gicik yaa neyse dermani olmayan dert olmasin da cekeriz napalim
İşte anlamıyorum niye fazla çalışıyor bu adam. Mutlu olsa ya çekirdek ailesi ile kapısını kapatsa duymasa hiçbir seyDirekt ailesinin gazına geliyor adam. Bu kadar anlayışsızlık olmaz ya. Kayınvalideyle görümcenin akıl etmesi lazım bunu. Birine sütün yok sütün yok dersen olan sütü de kesersin
Çok yipraniyorsunElli kere dedim ki bu cocuk bu mama miktarıyla doymuyo azaltma. Doktor azalt dedi ama sütün normal geldigini varsayarak soyledi. Anlamadi.
Amin aminSırf onun için kremler aldım bulutum
Eylül'de çıkıp bronz gelen ben ağustosta naparim bilmem
Çok sağol canım inşallah çok iyi geçer
aman boşver sen arkadaşlık görevini yapıp yazmışsın onların ayıbı olsunBence plansız olan daha güzel geçiyor
Yani bu zamana kadar bizim öyle oldu
İyi eğlenceler kuzum
Aynen öyle bulutum... Ben ara sıra sesleniorm doğuranlarada pek oralı olmadı kimse
Kendi kendime seslenmiş oldm
Tek yemeyle içmeyle olmaz ki mamasının da artması lazım doktorun hatası bence.iştahın yoksa bunun içinde bir takviye al ya da çok konuşacaklarına sevdiğin şeylerden pişirsinler çok bilmişlerSana ye diye onu aldim ic diye sunu aldim bunu aldim falan. Adamin icinden başka biri çıktı resmen hayretle izliyorum. Bi de ikinci çocukmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?