- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.441
Benimki tek kişi ama kalabalık bir sülaleye bedel potansiyeli. Mesafeyi de güzel güzel koydum, anlamıyor galiba. Kendi bilirÇizgiden anlamıo benimkiler..
Seninkiler anlıosa dayan
Neynn varrrr
Kurbam olsunlar
Üzülmeyin ya.. Siz üzülünce bende üzülüorm...
Biz niye burdayız sizin için burdayız kıyamam
Kendini nasıl iyi hissedeceksen cukom..
Biliorum cnkü o duyguyu.. Olmadıkça üzülüo insan.. Yıpranıor...
Ama olacak öyle yada böyle olacak..
Aşılama deniecenmi
canımsın parem. Ben temelli asla gitmemkii bazen böyle geliyorlar işte toparlanıp gelicem en kısa zamandaCanım bizde seni özledik...
Benim de olmadı henüz.. benimde arada kayışlar kopuyor ama sağolsun arkadaşlar hep destekler
Sırf iyi günde değil kötü gunumuzde de beraber olalım
Matmazel gitti o da kötü oluyor diye sirinca girmiyor belki baloncugun doğum yaptığından bile haberleri yoktur ki ne kadar sevinirlerdi ne kadar mutlu olurlardı... En zor zamanlarda beraberdik senle de öyle gitme, gel ... Senin de güzel haberini oynaya oynaya kutlayalım...
Valla ben kesin herifi keser... Etlerini ayılara.. kemiklerini köpeklere verirdim bilemedmSaatleri tek tek alarm yapip kaydetmis. Giderken her yere tek tek not kagitlari yapistirmis. Kapinin arkasinda kapiyi iki kere kilitle yaziyo. Oturma odasında odayı sık sık havalanır yaziyo. Buzdolabında hergün propolisini al, bol su iç günde en az üç litre yaziyogülüyorum artık
Aynen benmkide... Bende muhattap olmuırm ama dönüo dönüo bi şekil oluo ilginçBenimki tek kişi ama kalabalık bir sülaleye bedel potansiyeli. Mesafeyi de güzel güzel koydum, anlamıyor galiba. Kendi bilir
Kuzum istikrarı sağlayamamşsnkiaynen baluşum olsun napalım..
regl gelince gidicem doktora nasıl bir yol izlicez bakalım daha bi kere klomen denedik o 3-4 kere denicez demişti. Geçen ay tatildeydim gidemedim, bu ayda gitmek istemedim.. öyle regl gelsin gidicem ama
İnsan şansını bu kadar zorlamaz di mi? Zorluyor işte. Gel diyor, ağzımın diyor, payını diyor, ver diyor. "Uzak dur kardeş" diyesim geliyor. Kendisinden sıfır beklenti içindeyim. Bulaşmıyorum etmiyorum ama yok, rahat durmuyorAynen benmkide... Bende muhattap olmuırm ama dönüo dönüo bi şekil oluo ilginç
Pikniğe mi gidiyoruz? Ben lazımlığımı alayım ona göreGünaydınnn hadi toparlanınnnnnnn
- Bu kim?İnsan şansını bu kadar zorlamaz di mi? Zorluyor işte. Gel diyor, ağzımın diyor, payını diyor, ver diyor. "Uzak dur kardeş" diyesim geliyor. Kendisinden sıfır beklenti içindeyim. Bulaşmıyorum etmiyorum ama yok, rahat durmuyor
Benim kaynanam görümcem- Bu kim?
- aaa kaynanammış.
Kız ben bağırdımda..İnsan şansını bu kadar zorlamaz di mi? Zorluyor işte. Gel diyor, ağzımın diyor, payını diyor, ver diyor. "Uzak dur kardeş" diyesim geliyor. Kendisinden sıfır beklenti içindeyim. Bulaşmıyorum etmiyorum ama yok, rahat durmuyor
Ahahhaha allah seniiiiiPikniğe mi gidiyoruz? Ben lazımlığımı alayım ona göre
- Bu kim?
- aaa kaynanammış.
Ne cok ortak yanlarımkz varmşBenim kaynanam görümcem
Benimkinde iki yüz de yok. Direkt arkamdan dönüyor bütün dolaplarKız ben bağırdımda..
Kavgada ettm..
Kapıyıda açmadm
Evdende kovdum
2 senede görüşmedim
Ama yk yaniii
Kanında var 2 yüz
Ya ben çocukla hiç vakit bulamıyorum buraya girmeye, niye böyle olduNe cok ortak yanlarımkz varmş
Ben inanıyorum geleceğinecanımsın parem. Ben temelli asla gitmemkii bazen böyle geliyorlar işte toparlanıp gelicem en kısa zamandaİnşallah güzel haberlerle hep birlikte burda coşarız hepimizin güzel haberleriyle
Bunlarım hepsi kocamız beylerden sebebBenimkinde iki yüz de yok. Direkt arkamdan dönüyor bütün dolaplar
Pinpirikli gocan var diye oLabilirmiYa ben çocukla hiç vakit bulamıyorum buraya girmeye, niye böyle oldu
Ona da bir şey diyemiyorum çünkü ona da kardeşiymiş gibi değil rakibiymiş gibi davranıyor. Hatta ben onun adına üzülüyorum öyle bir ablası olduğu içinBunlarım hepsi kocamız beylerden sebeb
Bizde bide abi var.. Ona kimse öyle davranmıoOna da bir şey diyemiyorum çünkü ona da kardeşiymiş gibi değil rakibiymiş gibi davranıyor. Hatta ben onun adına üzülüyorum öyle bir ablası olduğu için
Bende başka abi abla yok neyse ki. Bu orduya bedel zaten. Kardeşi onunla başa çıkamaz ancak ben çıkarım ama benim de çirkinleşmem gerekir onun anlayacağı dilden konuşabilmem için. Hiç o topa girmek istemiyorumBizde bide abi var.. Ona kimse öyle davranmıo
Herkes hazırolda..
O yüzden ben artk bişi diorm..
Bu kdar sakil olmasn banane yahu
Bende 1 abi 3 abla var.. 4 tane varmşta biri vefat etmiş..Bende başka abi abla yok neyse ki. Bu orduya bedel zaten. Kardeşi onunla başa çıkamaz ancak ben çıkarım ama benim de çirkinleşmem gerekir onun anlayacağı dilden konuşabilmem için. Hiç o topa girmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?