Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aynen baluşum olsun napalım..
regl gelince gidicem doktora nasıl bir yol izlicez bakalım daha bi kere klomen denedik o 3-4 kere denicez demişti. Geçen ay tatildeydim gidemedim, bu ayda gitmek istemedim.. öyle regl gelsin gidicem ama

canımsın parem. Ben temelli asla gitmemkii bazen böyle geliyorlar işte toparlanıp gelicem en kısa zamanda İnşallah güzel haberlerle hep birlikte burda coşarız hepimizin güzel haberleriyle

Valla ben kesin herifi keser... Etlerini ayılara.. kemiklerini köpeklere verirdim bilemedm

Benimki tek kişi ama kalabalık bir sülaleye bedel potansiyeli. Mesafeyi de güzel güzel koydum, anlamıyor galiba. Kendi bilir
Aynen benmkide... Bende muhattap olmuırm ama dönüo dönüo bi şekil oluo ilginç
Kuzum istikrarı sağlayamamşsnki

Aynen benmkide... Bende muhattap olmuırm ama dönüo dönüo bi şekil oluo ilginç
İnsan şansını bu kadar zorlamaz di mi? Zorluyor işte. Gel diyor, ağzımın diyor, payını diyor, ver diyor. "Uzak dur kardeş" diyesim geliyor. Kendisinden sıfır beklenti içindeyim. Bulaşmıyorum etmiyorum ama yok, rahat durmuyor

Kız ben bağırdımda..
Kavgada ettm..
Kapıyıda açmadm
Evdende kovdum
2 senede görüşmedim
Ama yk yaniii
Kanında var 2 yüz

Pikniğe mi gidiyoruz? Ben lazımlığımı alayım ona göre
Ahahhaha allah seniiiii

- Bu kim?
- aaa kaynanammış.
Benim kaynanam görümcem
Ne cok ortak yanlarımkz varmş

Ona da bir şey diyemiyorum çünkü ona da kardeşiymiş gibi değil rakibiymiş gibi davranıyor. Hatta ben onun adına üzülüyorum öyle bir ablası olduğu için
Bizde bide abi var.. Ona kimse öyle davranmıo
Herkes hazırolda..
O yüzden ben artk bişi diorm..
Bu kdar sakil olmasn banane yahu

Bizde bide abi var.. Ona kimse öyle davranmıo
Herkes hazırolda..
O yüzden ben artk bişi diorm..
Bu kdar sakil olmasn banane yahu
Bende başka abi abla yok neyse ki. Bu orduya bedel zaten. Kardeşi onunla başa çıkamaz ancak ben çıkarım ama benim de çirkinleşmem gerekir onun anlayacağı dilden konuşabilmem için. Hiç o topa girmek istemiyorum

Bende 1 abi 3 abla var.. 4 tane varmşta biri vefat etmiş..
2 görümcem etliye sütlüye karışmaz ama taraf seçmek grrektiğinde haksızda olsa karşı tarafı seçmek zorunda kalırlar ataerkillikten dolayı..
Diğer görümcem kaynanamdan beter.. 3 senedir görüşmüorm huzurluyum

Merhabalar hanımlar size sormak istediğim bişey var ovulasyonla takip yapıyorum çatlamanin 8 gunundeyim takip etmeye devam ettim koyulaşma olacak mı diye sizce koyulaşma olur mu yoksa dalgalanma mıdır acaba

Eklentiler

• IMG_20210821_162548.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20210821_161619.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 22

Nurzfr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…