- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.461
Ben eliztoşa bayılıyorum yaZaman Aynam on Instagram: "Sana bakınca fena oluyorum be ya . . @zaman_aynam @zamanin_aynasi @askihissettir . . •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 🎈@zaman_aynam ↫↬ @zaman_aynam🎈 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . . __________ Bize dest
46K likes, 334 comments - zaman_aynam on August 1, 2021: "Sana bakınca fena oluyorum be ya . . @zaman_aynam @zamanin_aynasi @askihissettir . . •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 🎈@zaman_aynam ↫↬ @zaman_aynam🎈 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . . __________ Bize destek için...www.instagram.com
Nurzfr
Allah sanada aynısından nasip etsinBen eliztoşa bayılıyorum yaannesine olan sevgisini o kadar tatlı dile getiriyor kiiii tabi birde lahmacun aşkını
Aynı bennn ama benimki bal köpüğü tam kahverengi diilZaman Aynam on Instagram: "Sana bakınca fena oluyorum be ya . . @zaman_aynam @zamanin_aynasi @askihissettir . . •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 🎈@zaman_aynam ↫↬ @zaman_aynam🎈 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . . __________ Bize dest
46K likes, 334 comments - zaman_aynam on August 1, 2021: "Sana bakınca fena oluyorum be ya . . @zaman_aynam @zamanin_aynasi @askihissettir . . •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 🎈@zaman_aynam ↫↬ @zaman_aynam🎈 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . . __________ Bize destek için...www.instagram.com
Nurzfr
Çok tanıdık geldi banaOna da bir şey diyemiyorum çünkü ona da kardeşiymiş gibi değil rakibiymiş gibi davranıyor. Hatta ben onun adına üzülüyorum öyle bir ablası olduğu için
Ah ah Allah'ım duysun sesiniAllah sanada aynısından nasip etsin
Olmuyorsa vardır bir hayır diyorum ben artık kuzum kendimi yıpratmanin bı anlamı olmadığını öğrendiğim günden beri hatta inatla istemiyorum diyorum çünkü kendimi hazırda hissetmiyorum sanirimAh ah Allah'ım duysun sesini
Amin inşallah canım
Ben bu çocuklara bayılıyorum hep takip ediyordum sonra baktım çocuktan çok firma reklamları takipi bıraktım eski videolarına bakıyorum.
Bir tane melinda var annesi çok zor kavuştu yavrusuna düşüktü tüp alinmasi vs vs kitabını dahi almıştım... nerden bileyim bir nevi bende zor yavruma kavuşacağımi....
Hayat işte...
Yesnler seniAynı bennn ama benimki bal köpüğü tam kahverengi diil
Sendede var aynısındanÇok tanıdık geldi bana
Bende bu aralar downatlasi takip ediormAh ah Allah'ım duysun sesini
Amin inşallah canım
Ben bu çocuklara bayılıyorum hep takip ediyordum sonra baktım çocuktan çok firma reklamları takipi bıraktım eski videolarına bakıyorum.
Bir tane melinda var annesi çok zor kavuştu yavrusuna düşüktü tüp alinmasi vs vs kitabını dahi almıştım... nerden bileyim bir nevi bende zor yavruma kavuşacağımi....
Hayat işte...
Kesinlikle canım...birde neyi çok istersen Allah seni onla sınar lafına artık inanıyorum...Olmuyorsa vardır bir hayır diyorum ben artık kuzum kendimi yıpratmanin bı anlamı olmadığını öğrendiğim günden beri hatta inatla istemiyorum diyorum çünkü kendimi hazırda hissetmiyorum sanirim
Heee bende yokYesnler seni
Sendede var aynısından
Ortak yönlerimiz cok
Paresilaaa cokşanslı onda yok
Bende bu aralar downatlasi takip ediorm
Cok etkilendim
Anneside vefat etti geçenlerde.
Bakıp bakıp ağlıorm
Ne hikayeler var
Atlasın hikayesi daha başkaKesinlikle canım...birde neyi çok istersen Allah seni onla sınar lafına artık inanıyorum...
Bizde böyle eş kişisinin aileleri oldukça hiç hazır hissetmeyiz
Heee bende yok
Geçenlerde iki kuzenimle dertlesiyoruz anam ondan bir tutam diğerinden bir tutam ortaya benimkiler çıkıyorsanırım her gelinin başında var
Annesi mi vefat ettikim nasıl bakacak nasıl sevgi verecek
Ben de bir tanesini takip ediyorum
inci güzel prensesin adı onunda annesi kitabını almıştım. Cennetin birinci günü...Ben ne piskopatim ya daha evlenmeden bu tarz şeyler okudumikinci kitabını almadım ağlamaktan helak olurum diye
Taraf seçmek zorunda kalsalar benimkinin tüm aile onu tutar zaten ama aynı durumda benim ailem "Acaba sen ne yaptın da böyle gelişti olaylar? Senin de payın olmasın?" diye beni sorguluyor. Bugüne kadar ne eniştemi ne eşimi yargısız infaz ettiklerini gördüm. Maalesef kendi ailemdeki adaletin zerresini göremedim karşıdan. Artık beklemiyorum da biliyor musun? Onlar tırnak gösterdikçe eşime daha çok bağlandığımı fark ettimBende 1 abi 3 abla var.. 4 tane varmşta biri vefat etmiş..
2 görümcem etliye sütlüye karışmaz ama taraf seçmek grrektiğinde haksızda olsa karşı tarafı seçmek zorunda kalırlar ataerkillikten dolayı..
Diğer görümcem kaynanamdan beter.. 3 senedir görüşmüorm huzurluyum
Aaa acaba nereden dur bir düşüneyim... Düşünememe gerek yokmuş. Sürpriz bebek doğuracak tılsımlı bir görümcen ve onu doğuran kıralıça kaynanan varÇok tanıdık geldi bana
Ben tedavi gördüğüm merkezin önünden otobüsle, servisle, bir sürü araçla geçtim senelerce. "Buraya kim geliyor acaba?" diye bakıyordum geçerken. Seneler sonra kendimin gideceği aklımın ucundan bile geçmezdi. Youtube'da takip ettiğim kişilerin tüp bebek tedavisi olanlarına denk gelince empati yapıyordum, pür dikkat izliyordum. Sonradan düşündüm kendi kendimi mi etkiledim de çağırdım acaba diye çünkü bunlar olurken eşimin durumunu falan hiç bilmiyorduk daha. Korunmayı bıraktığım ay hamile kalacağıma dair inancım yüzde bin beş yüzdü ama olmadı işte. Çok da anlamaya çalışmamak lazım galibaAh ah Allah'ım duysun sesini
Amin inşallah canım
Hayat işte...
Sen gayet hazırdın da... Neyse ağzımı bozmayacağımOlmuyorsa vardır bir hayır diyorum ben artık kuzum kendimi yıpratmanin bı anlamı olmadığını öğrendiğim günden beri hatta inatla istemiyorum diyorum çünkü kendimi hazırda hissetmiyorum sanirim
Onların bebek on yaşına gelince yapcam çocuk tabi bida supriz yapmazsaTaraf seçmek zorunda kalsalar benimkinin tüm aile onu tutar zaten ama aynı durumda benim ailem "Acaba sen ne yaptın da böyle gelişti olaylar? Senin de payın olmasın?" diye beni sorguluyor. Bugüne kadar ne eniştemi ne eşimi yargısız infaz ettiklerini gördüm. Maalesef kendi ailemdeki adaletin zerresini göremedim karşıdan. Artık beklemiyorum da biliyor musun? Onlar tırnak gösterdikçe eşime daha çok bağlandığımı fark ettim
Aaa acaba nereden dur bir düşüneyim... Düşünememe gerek yokmuş. Sürpriz bebek doğuracak tılsımlı bir görümcen ve onu doğuran kıralıça kaynanan var
Ben tedavi gördüğüm merkezin önünden otobüsle, servisle, bir sürü araçla geçtim senelerce. "Buraya kim geliyor acaba?" diye bakıyordum geçerken. Seneler sonra kendimin gideceği aklımın ucundan bile geçmezdi. Youtube'da takip ettiğim kişilerin tüp bebek tedavisi olanlarına denk gelince empati yapıyordum, pür dikkat izliyordum. Sonradan düşündüm kendi kendimi mi etkiledim de çağırdım acaba diye çünkü bunlar olurken eşimin durumunu falan hiç bilmiyorduk daha. Korunmayı bıraktığım ay hamile kalacağıma dair inancım yüzde bin beş yüzdü ama olmadı işte. Çok da anlamaya çalışmamak lazım galiba
Sen gayet hazırdın da... Neyse ağzımı bozmayacağım
Benim ailem ataerkil değil, eşimin ailesi fena ataerkil.. Eşimi cok seviorm cok aşığım, severek evlendim, onca şey yaşadık gram eşimden yana sitemim olmadı sağlık sorunlarından dolayı cocuk olayı felan.. Benm ailem hep destek oldu morali bozulmasın die.. Onun dışında arkadaş gibiler, karşılıklı içerler gezerler tozarlar.. Erkek kardeşimden farklı davrandıklarını görmedim.. Eşimin annesi dışında kimse sağlık olayını bilmiorlar neden? Cnkü öz oğullarını tüm köye anlatır dedikodu yaparlar o derece.. Annesine nie anlattm benden biliodu die.. Benö cocuğ6m olmuor sanıodu.. Susturdm..Taraf seçmek zorunda kalsalar benimkinin tüm aile onu tutar zaten ama aynı durumda benim ailem "Acaba sen ne yaptın da böyle gelişti olaylar? Senin de payın olmasın?" diye beni sorguluyor. Bugüne kadar ne eniştemi ne eşimi yargısız infaz ettiklerini gördüm. Maalesef kendi ailemdeki adaletin zerresini göremedim karşıdan. Artık beklemiyorum da biliyor musun? Onlar tırnak gösterdikçe eşime daha çok bağlandığımı fark ettim
Aaa acaba nereden dur bir düşüneyim... Düşünememe gerek yokmuş. Sürpriz bebek doğuracak tılsımlı bir görümcen ve onu doğuran kıralıça kaynanan var
Ben tedavi gördüğüm merkezin önünden otobüsle, servisle, bir sürü araçla geçtim senelerce. "Buraya kim geliyor acaba?" diye bakıyordum geçerken. Seneler sonra kendimin gideceği aklımın ucundan bile geçmezdi. Youtube'da takip ettiğim kişilerin tüp bebek tedavisi olanlarına denk gelince empati yapıyordum, pür dikkat izliyordum. Sonradan düşündüm kendi kendimi mi etkiledim de çağırdım acaba diye çünkü bunlar olurken eşimin durumunu falan hiç bilmiyorduk daha. Korunmayı bıraktığım ay hamile kalacağıma dair inancım yüzde bin beş yüzdü ama olmadı işte. Çok da anlamaya çalışmamak lazım galiba
Sen gayet hazırdın da... Neyse ağzımı bozmayacağım
Bu kızın bu naifliği beni benden alıyor. Seni çok kırarlar tatlı kıs. Arkalarından konuşurken bile bu dil, yüzlerine nasıl davrandığını tahmin etmek zor değil. Tabii yüz bulurlar sendenKesinlikle canım...birde neyi çok istersen Allah seni onla sınar lafına artık inanıyorum...
Bizde böyle eş kişisinin aileleri oldukça hiç hazır hissetmeyiz
Biz de yeğenlerimi parka götürünce ablamla bir başlıyoruz Allaaaaaah sidik yarışı gibi ahshhsj Hangimizinkiler daha art niyetli karar vermekte zorlanıyorum. Dedikoduyu da hiç sevmezdim, sayelerinde o işin de kompetanı oldumHeee bende yok
Geçenlerde iki kuzenimle dertlesiyoruz anam ondan bir tutam diğerinden bir tutam ortaya benimkiler çıkıyorsanırım her gelinin başında var
Annesi mi vefat ettikim nasıl bakacak nasıl sevgi verecek
Ben de bir tanesini takip ediyorum
inci güzel prensesin adı onunda annesi kitabını almıştım. Cennetin birinci günü...Ben ne piskopatim ya daha evlenmeden bu tarz şeyler okudumikinci kitabını almadım ağlamaktan helak olurum diye
Olum siz niye böyle şeyler takip ediyorsunuz tövbeler olsun. Kendi derdiniz, memleket meseleleri az mı geldi? Ben artık tırlatacak gibi olduğumdan açıp boş beleş yaz dizilerini izliyorumAtlasın hikayesi daha başka
Kardeşide oldu uzay
6 gnlükkten anne vefat etti
Ayyy off ağlatmayn beni
TesadüfenBu kızın bu naifliği beni benden alıyor. Seni çok kırarlar tatlı kıs. Arkalarından konuşurken bile bu dil, yüzlerine nasıl davrandığını tahmin etmek zor değil. Tabii yüz bulurlar senden
Biz de yeğenlerimi parka götürünce ablamla bir başlıyoruz Allaaaaaah sidik yarışı gibi ahshhsj Hangimizinkiler daha art niyetli karar vermekte zorlanıyorum. Dedikoduyu da hiç sevmezdim, sayelerinde o işin de kompetanı oldum
Olum siz niye böyle şeyler takip ediyorsunuz tövbeler olsun. Kendi derdiniz, memleket meseleleri az mı geldi? Ben artık tırlatacak gibi olduğumdan açıp boş beleş yaz dizilerini izliyorum
Böyle durumlarda arada köprü görevi görmeleri gerekiyor ama beceremiyorlar. Neden bilmiyorum. Benim zekalı kocam bir ara gidip bütün tartışmalarımızı ailesine anlatıyordu. Bin kere dedim ki yapma bizim aramız sonra düzeliyor ama seninkiler bana cephe aldığıyla kalıyor. Zararı yine bizim evliliğimize yani. Dinlemedi. Gitti ekmeklerine yağı sürdü sürdü, haklı olduğumu anladığında da iş işten geçmişti. Ben de ağzımı açmadım tedaviyi eşimin durumundan gördük diye. Bir başkası olsa gider yüzlerine vururdu. Şimdi ailesiyle aram eh işte düzeyinde ama ablası... Anlatılmaz yaşanır. Kendisi de tüp bebek tedavisiyle çocuk sahibi olmuş. Bir insan kendi öz kardeşinin halinden, hem de kendisi aynı yoldan geçmişken bu kadar mı anlamaz? Yok, anlamıyorBenim ailem ataerkil değil, eşimin ailesi fena ataerkil.. Eşimi cok seviorm cok aşığım, severek evlendim, onca şey yaşadık gram eşimden yana sitemim olmadı sağlık sorunlarından dolayı cocuk olayı felan.. Benm ailem hep destek oldu morali bozulmasın die.. Onun dışında arkadaş gibiler, karşılıklı içerler gezerler tozarlar.. Erkek kardeşimden farklı davrandıklarını görmedim.. Eşimin annesi dışında kimse sağlık olayını bilmiorlar neden? Cnkü öz oğullarını tüm köye anlatır dedikodu yaparlar o derece.. Annesine nie anlattm benden biliodu die.. Benö cocuğ6m olmuor sanıodu.. Susturdm..
İlk zamanlar bir ilgi bir ilgi.. Neden?
Cnkü oğlunu boşayacam sanıodu nasıl mentaliteyse
Sonra bebeğin kız olduğunu duyunca ilgi alaka kesildi
4 yıldır bir kere eşimi savunduklarına şahit olmadım.. Bir kere ailece bir yere gittiklerine şahit olmadm..
İşlerine gelince herşeyi biliolar..
Ama bize gelince salağa yatıolar..
Eskiden susuodmda şimdi susmuorm
Ve tek suçlu eşim..
Hatta eşimle bu yüzden yakn zamanda boşanmanın eşiğinden de döndüm
İşte bu durumuda kendi düzeltecek..Böyle durumlarda arada köprü görevi görmeleri gerekiyor ama beceremiyorlar. Neden bilmiyorum? Benim zekalı kocam bir ara gidip bütün tartışmalarımızı ailesine anlatıyordu. Bin kere dedim ki yapma bizim aramız sonra düzeliyor ama seninkiler bana cephe aldığıyla kalıyor. Zararı yine bizim evliliğimize yani. Dinlemedi. Gitti ekmeklerine yağı sürdü sürdü, haklı olduğumu anladığında da iş işten geçmişti. Ben de ağzımı açmadım tedaviyi eşimin durumundan gördük diye. Bir başkası olsa gider yüzlerine vururdu. Şimdi ailesiyle aram eh işte düzeyinde ama ablası... Anlatılmaz yaşanır. Kendisi de tüp bebel tedavisiyle çocuk sahibi olmuş. Bir insan kendi öz kardeşinin halinden, hem de kendisi aynı yoldan geçmişken bu kadar mı anlamaz? Yok, anlamıyor
Iyyy bırak isterse on tane doğursun. Sen bir tane yaparsın yine gözlerine o batar. Hiç de bekleme. İnadına yaparım. Hasta ruhlu insanlara göre hayatımızı yaşamaya kalkarsak ohooo yüzümüz hiç gülmezOnların bebek on yaşına gelince yapcam çocuk tabi bida supriz yapmazsa
Yok yok şu an çok kıymetliyim. Ne kadar sürer bilmiyorum da... Benimkinin annesinde öyle şeyler yok. Ablası felaket yarış içinde. Annesi ve babası buraya gelmişti. Buradaki evlerini temizleyip bakım yapmak için. Gelmişken biz de görüştük tabii ama corona yüzünden biz çok dikkat ediyoruz diye evlerine bile gitmedik, onlar da gelmedi. Dışarıda kamp masa sandalyelerimizle takıldık yani. Zaten bir hafta kalıp gittiler. Ablası annesini arayıp "Siz bebeğin kalp atışını dinlemeye gittiniz di mi?" diye hesap sormuş. Doktor içeri almadı diye eşim bile kalp atışını duymamıştı daha bunu dediğini duyduğumda ve hastaneye ikimizden başka kimse gelmedi bugüne kadar. Bu kadar art niyetli nasıl olabilirsin ki? Diyelim ki kalp atışını dinlemeye geldiler. Ne yapacaksın? Galiba kafasında senaryolar yazmış çocuğu annesine baktıracağım diye bir de. Kendi yazıp kendi oynuyor. Ben olayların tamamen dışındayım. Cevap bile vermiyorum müdahil olup. Eşine eşimi aratmış. Eşimin ona hamilelikle ilgili sorduğu soruları benim arayıp sormam lazımmış. Neden kendim aramıyormuşum. Ben soru falan sordurmuyorum?! Ayrıca kendisi arayıp ya da mesaj atıp tebrik etmiş değil, bir kere "Nasıl gidiyor?" diye sormuş değil. Ben sitem etmiyorum. O bir de gelip üstüne hesap sorduruyor eşi aracılığıyla. Çok değişik bir kafa. Kendi kendine kavga etmek istiyor galibaİşte bu durumuda kendi düzeltecek..
Nasıl gidip anlattıysa..
Şimdi seni savunup seni anlatacak.. Ama becerirmi bilmiorm
Bizimi farklı durum benm kaynanam aşıeı kıskanc annemi kıskanıe beni kıskanır çevremizi kıskanır.. Ve dili cok uzun susmak nedir bilmez..
Abisinin bir bakışı yeter ama bizimki ne dese boş..
Neden?
Cnkü tepki koymasını bilmez..
Eşim aşırı iyi niyetli bunu kullanıolar benide deli ediolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?